• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی ها و کیک ها

هماجون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
سلااااااااام
شاید قبلا هم چنین بحثی راه افتاده باشه ها اما خب دوباره هم باشه چ اشکالی داره:D
من عاشق شیرینی و کیکم هرچند بلد نیستما و شاگردم اما خوردنشو خیلی دوست دارم:general606:
امیدوارم این بخش بتونه کمکی باشه برای دوستان و البته خودم:)

هماجون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
خب از ساده ترین شیرینی شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟
مواد ی که لازمه خیلی کمه :cool:
روغن جامد
پودرقند
آرد الک شده
هرچقدر روغن جامد استفاده میکنین همون اندازه پودر قند بریزین مثلا دوقاشق روغن دوقاشق هم پورقند
روغن جامد و با پودرقند مخلوط میکنی تا جایی که پورقند به خوردش بره حالا آرد رو اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم بهتره با دست باشه چون حرارت دست بهتره (والا این وتلویزیون میگفت همیشه خخخخخخخ)تا جایی آرد رو میریزیم و ورز میدیدم که خمیرلطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه (میتونی مقداری از خمیر رو با پور کاکائو و مقداری رو با زعفران قاطی کنی)
خمیر رو داخل پلاستیک فریزر میذاریم و تو یخچال قرار میدیم.هرچ بیشتر بمونه خمیربهتره.من اکثرا شب میذاشتم تا صبح.
از خمیر به صورت گلوله های کوچیک درست میکنی خیلی کوچیک باشه ها اخه باد میکنه:eek:با فاصله تو سینی میچینی و میذاری تو فر یا تنور گازی های قدیمی:Dمن تنورو بیشتر دوست دارم تا فر خخخخخخ;)
خب اینم اولین شیرینی که راحت راحت بود
دوستان منتظر شما هم هستما

هماجون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71

هماجون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
سوهان کنجدی
خیلی خوشمزه س موادزیادی هم لازم نداره خیلی اسونه:)
شکرحدود سه چهارم لیوان کافیه
کنجد 1 پیمانه
کره 50گرم
پودرپسته هم اندازه شبه دلخواه واندازه :D
کف قالب (که همین سینی فر هستش:D)رو با فویل بپوشون وروغن بزن تا چرب شه وبریم سراغ مواددرست کردن
اول شکر رو میذاری با حرارت ملایم (نه زیاد که شکربسوزه)تا تقریباطلایی بشه حدود25 دقیقه ای زمان میبره با قاشق هم نزنین اصلا تو این مرحله نیازی به هم زدن نیست
بعدکره رو اضافه میکنی وقتی ذوب شد کنجد رو اضافه میکنی و باقاشق شروع به هم زدن میکنی تا موادی که بخاطر کنجد سفت شده دوباره نرم بشه
حالا سوهان رو میریزیم تو قالب وبا قاشق سریع پهن میکنیم و تازمانی که داغه برش میزنیم و روش پودرپسته میریزیم
موقع ریختن کنجد میتونین گردو هم بریزی اگه دوست داشتین
اینم از سوهان کنجدی نوش جونتون;)

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز فندق در 30 ثانیه :general707:
.
.
.
ابتدا از منزل بیرون رفته و سپس به سوپر مارکت سرکوچه مراجعه کنید و یک عدد کیک شکلاتی با مغز فندق تهیه بفرمایید
fuuuukyea.png

هماجون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز فندق در 30 ثانیه :general707:
.
.
.
ابتدا از منزل بیرون رفته و سپس به سوپر مارکت سرکوچه مراجعه کنید و یک عدد کیک شکلاتی با مغز فندق تهیه بفرمایید
fuuuukyea.png
افرین خیلی فعالی زحمتت جای تحسین داره:general609:یه کم دیگه زحمت بکشی بهترین قناد میشیا:general711:

بالا