اگه میتونی باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه؟
این موش ها تو زمین زندگی می کنن وقتی که تو زمین برای ساختمون سازی گودبرداری می کنن به ساختمون های اطراف فرار می کنند و توی مجاری برق کشی زندگی می کنند بعضی وقت ها هم از سوراخ کنار لوستر و لامپ سقف (اگه بزرگ باشه) بیرون میان و می افتن بجون فرش و لوازم خونه بهتره با چسب 5 سانت اطراف سوراخ سیم کشی لوستر رو بپوشونید معمولا سیم برق رو نمی جون و کارشون تونل سازی تو سقف و دیوارهاست مخصوصا الان که تو سقف همه اپارتمان ها
یه چیزهایی شبیه چوپ پنبه میزارن
خوب این موش الان بین داخل و خارج ساختمون در رفت و آمد هست؟ میاد تو سقف چیکار؟ لونه کرده؟موش هستش، 2 هفته پیش خونه باجناقم همینجوری اومده بود، بین سقف شما و کف طبقه بالا توی خونه های جدید چون سقف کاذب می زارن فضای خالی به وجود میاد (برای هدر نرفتن گرمایش و سرمایش) وقتی راه های این فضا خوب بسته نشه موش میاد اونجا، سوارخ های سقف مثل سواخ های لوستر و ... رو خوب بپوشونید.
فرمایش دوستمون کاملا صحیحه.از کوچکترین سوراخ ها رد می شه این موش بی شرف! من پیشنهاد می کنم با این جاهایی که کارشون مبارزه با حشرات و موجودات موزی هستش و میان سم پاشی می کنن مشورت کنید، این موشا بچه دار می شن خونتون رو گند بر می داره!
خونتون رو هم یه چک کنید ببینید فضله موش جایی نباشه، اگه باشه تشریف آورده توی خونه!
اتفاقا تو فروم ما یه جونور داریم که اون میماله به مبل اگه میتونی باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه؟دیشب هم دو بار صداش اومد
دقیقا مثل یه جونور که داره پنجه هاشو میماله به زمین
البته خانواده که جدی نگرفتن نمی خوان اقدامی کنن میگن چیز خاصی نیست بیخیال
امیدوارم بعدا پشیمونی به بار نیاد
ایشونم پنجه داره؟اتفاقا تو فروم ما یه جونور داریم که اون میماله به مبل اگه میتونی باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه؟
آره دوست عزیز شک نکن موشه،دو روز پیش خونه شوهر عمه دوست من که میشه داداش دوست دیگم هم همین شرایط رو داشت کل سقف رو آوردن پایین هیچی دیگه،صدا رفع شد.تونستین شما هم همین کار رو بکنیین.
سقف کاذب منظورشهواقعا کل سقف رو اوردن پایین!؟
البته واسه ما صداش آزار دهنده نیستا!
فقط می ترسیم بعدا عواقب داشته باشه واسه ساختمون
سقف کاذب رو مگه میشه اورد پایین؟سقف کاذب منظورشه
خونمون دو طبقه نیست پنج طبقست آپارتمانهداداش کلا شرایط شما از یادم رفته بود خونتون دو طبقست،اگه به سقف دست بزنید رسما خونه بالایی میره پی کارش و دیگه خونه ایی نمیمونه که فقط سقفشو برداشته باشیدکلا بیخیال پیشنهاد من شید بهتره،با این فکر من خدای نکرده خودتون آواره میشید،خونه های دو طبقه که از اصول پیروی نکنن،بعد چن سال شروع به از بین رفتن میکنن،شاید خونه شما هم اینطور باشه...
دیگه بدتر...خونمون دو طبقه نیست پنج طبقست آپارتمانه