• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صدای جیر جیر هارد دیسک لپ تاپ - کمک؟؟؟

farhad777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

دوستان عزیز من یک لپ تاپ hp 4530 i5 640gb بتازگی خریدم. هارد دیسک این لپ تاپ در بعضی مواقع صدای جیر جیر میده. لپ تاپ هیچ هنگی نداره 3 بار روش ویندوز نصب کردم پارتیشن بندی کردم و براحتی باهاش کار میکنم. همین الان که دارم این متن رو مینویسم چند بار جیر جیر کرد. یکم من رو نگران کرده از دوستانی که آگاهی به این موضوع دارند و یا اینکه این مسئله براشون پیش اومده لطفا من رو راهنمایی کنند.

با تشکر.

nina_sos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
ممكنه سيلندر يا بازوهاي هد در اثر ضربه يا شوك يا فرسودگي آسيب ديده باشند ،هارد آسيب پذير شده وممكنه به مرور زمان باعث بدسكتوري در هارد شود ودر اين زمان امكان هرلحظه از كار افتادن هارد هست و حتما بايد در اسرع وقت اطلاعاتتونو از روي هارد برداريد و بايد هارد دستگاهتون عوض بشه
من يك تعميركار خوب هم ميشناسم كه اگه مشكلي پيدا كردين با هاشون تماس بگيرين
Support Notebook (آقاي سادات) 66451481-66451496

mrmazmamfi

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام.

دوستان عزیز من یک لپ تاپ hp 4530 i5 640gb بتازگی خریدم. هارد دیسک این لپ تاپ در بعضی مواقع صدای جیر جیر میده. لپ تاپ هیچ هنگی نداره 3 بار روش ویندوز نصب کردم پارتیشن بندی کردم و براحتی باهاش کار میکنم. همین الان که دارم این متن رو مینویسم چند بار جیر جیر کرد. یکم من رو نگران کرده از دوستانی که آگاهی به این موضوع دارند و یا اینکه این مسئله براشون پیش اومده لطفا من رو راهنمایی کنند.

با تشکر.

سلام
بهتره با برنامه HD Tune تست کنی ببینی هاردت سالمه یا نه .
اگر سالم بود این صدا طبیعیه . برای خود من هم همینجوری صدا میده .
من 5742 دارم .

farhad777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از همه دوستان عزیز.

امروز که با یکی از دوستان این موضوع رو مطرح کرده بودم ، خودش فروشنده لپ تاپ و یه لپ تاپ داره که همین مشکل رو داره. گفت این صدا برای هاردهای 640 گیگابایت و لپ تاپ من که ایسوس همین صدا رو میده.

نظر شما دوستان چیه؟؟؟

iranni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، وقتی رو سیستم کار می کنم یه صدایی مثل خر خر هنگامی که می خوام یه برنامه رو اجرا کنم میاد . dell 1015
در ضمن سیستم هنگ نمی کنه و بخوبی کارشو انجام می ده . ممنون

alizare-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم همین مشکل رو دارم
یک ماهه که لپ تاپ Asus n550jv خریدم
از همون اول هارد صدا میداد سرعتش هم رو ۱۵ مگه

laplab

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
بعضی از مادربرد ها امکان انتخاب کارایی یا صدای هارد را دارند؟کارایی بیشتر صدای بیشتر کارایی کمتر صدای کمتر این تنظیم را در بایوس انجام دهید
یا علی مدد

alizare-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بعضی از مادربرد ها امکان انتخاب کارایی یا صدای هارد را دارند؟کارایی بیشتر صدای بیشتر کارایی کمتر صدای کمتر این تنظیم را در بایوس انجام دهید
یا علی مدد
من الان مشکلی با صدا ندارم
مشکلم سرعت ۱۵ مگشه که واقعا افتضاحه تازه اینم کمتر شه؟!
میترسم هارد مشکلی داشته باشه

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
با تشکر از همه دوستان عزیز.

امروز که با یکی از دوستان این موضوع رو مطرح کرده بودم ، خودش فروشنده لپ تاپ و یه لپ تاپ داره که همین مشکل رو داره. گفت این صدا برای هاردهای 640 گیگابایت و لپ تاپ من که ایسوس همین صدا رو میده.

نظر شما دوستان چیه؟؟؟
نظرات افراد متفرقه به ویژه فروشنده ها اعتباری ندارد
برنامه ی HD Tune را نصب و بعد از اجرای بنچمارک ، از سربرگ های benchmark و health شات گرفته و اینجا بگذارید

alizare-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرات افراد متفرقه به ویژه فروشنده ها اعتباری ندارد
برنامه ی HD Tune را نصب و بعد از اجرای بنچمارک ، از سربرگ های benchmark و health شات گرفته و اینجا بگذارید
سلام
لطفا لینک؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
تجربه من میگه از اطلاعاتت بکاپ بگیر چون به هاردی که صدا میده اعتباری نیست.

alizare-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تجربه من میگه از اطلاعاتت بکاپ بگیر چون به هاردی که صدا میده اعتباری نیست.
خودمم همین تجربه رو داشتم
هارد قبلیم هم قبل سوختنش صدا میداد و شانس اوردم که از اطلاعاتم بک آپ کرفتم
ولی اون موقع حدود ۲۰۰ گیگ بود الان حدود ۱ترا میشه
موندم کجا بریزم واسه همین باید یه فکری واسه همین بکنم
بعدش هارد یه لپ تاپ مثلا رده بالای ایسوس که نباید به این زودی بسوزه
من بیشتر از سرعتش اعصابم خورد میشه
یه راهی واسه اون میخوام لطفا؟

laplab

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
هارد در صحت کامل به سر می برد
یا علی مدد

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
پارامترهای SMART در سربرگ Health که گذاشتید ناقصه (تمام پارامترها رو عکس نگرفتید) با اینحال همین مقدار هم که دیده میشه اشکالی در سلامت هارد نشون نمیده و وضعیت هارد رو باید عادی در نظر بگیرید (البته منظور از صدایی که گفتید واضح نیست و اگر لازمه صدا رو ضبط کرده و اینجا قرار بدید)
اگر هم امکان خارج کردن اطلاعات ضروری رو به یک هارد دیگه دارید بد نیست یکبار Low Level Format کنید که این میتونه مشکلات احتمالی و صداهای نابهنجار اگر جزو ایرادات سخت افزاری و یا معماری خود هارد نباشه و ناشی از بدسکتور باشه رو رفع کنه
و باید یادآوری کنم هارد هیتاچی HGST Travelstar 5K1000 HTS541010A9E680, 1000 GB 5400 rpm یک هارد کُند هست و همونطور که در Review مربوط به N550JV در لینک زیر می بینید جزو معدود انتقادهایی هست که به این لپتاپ وارد شده
http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html
آزمون سرعتی هم که گذاشتید با آزمونی که notebookcheck انجام داده تفاوت چندانی نداره

hdtune.PNG

Last edited:

alizare-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارامترهای SMART در سربرگ Health که گذاشتید ناقصه (تمام پارامترها رو عکس نگرفتید) با اینحال همین مقدار هم که دیده میشه اشکالی در سلامت هارد نشون نمیده و وضعیت هارد رو باید عادی در نظر بگیرید (البته منظور از صدایی که گفتید واضح نیست و اگر لازمه صدا رو ضبط کرده و اینجا قرار بدید)
اگر هم امکان خارج کردن اطلاعات ضروری رو به یک هارد دیگه دارید بد نیست یکبار Low Level Format کنید که این میتونه مشکلات احتمالی و صداهای نابهنجار اگر جزو ایرادات سخت افزاری و یا معماری خود هارد نباشه و ناشی از بدسکتور باشه رو رفع کنه
و باید یادآوری کنم هارد هیتاچی HGST Travelstar 5K1000 HTS541010A9E680, 1000 GB 5400 rpm یک هارد کُند هست و همونطور که در Review مربوط به N550JV در لینک زیر می بینید جزو معدود انتقادهایی هست که به این لپتاپ وارد شده
http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html
آزمون سرعتی هم که گذاشتید با آزمونی که notebookcheck انجام داده تفاوت چندانی نداره

hdtune.PNG

وقتایی که دمای لپ تاپ بالاست صدای خرخر مانندی میده
در حالت عادی هم صدایی شبیه به صدای فن میده (میدونم که صدای فنش نیست چون مقداری با اون فرق داره)
به هر حال اینجوری که معلومه مشکلی نیست وکاری هم نمیشه کرد
خیلی ممنون از سایت خوبتون

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
خودمم همین تجربه رو داشتم
هارد قبلیم هم قبل سوختنش صدا میداد و شانس اوردم که از اطلاعاتم بک آپ کرفتم
ولی اون موقع حدود ۲۰۰ گیگ بود الان حدود ۱ترا میشه
موندم کجا بریزم واسه همین باید یه فکری واسه همین بکنم
بعدش هارد یه لپ تاپ مثلا رده بالای ایسوس که نباید به این زودی بسوزه
من بیشتر از سرعتش اعصابم خورد میشه