• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صدور بیمه نامه شخص ثالث اتومبیل++ بهمراه یک بیمه نامه نیم بها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمتی جدید از بیمه دانا کد8685 حسینی
.. ما کارشناسان ارشد تخصصی بیمه هستیم

قابل ارسال به تمامی نقاط کشور در کمترین مدت زمان

تخفیف ویژه دارندگان سهام عدالت

خدمتی جدید از بیمه دانا کد8685 حسینی

بیمه نامه نیم بها خودرو

صدور بیمه نامه شخص ثالث اتومبیل++ بهمراه یک بیمه نامه نیم بها حوادث انفرادی( ویژه مشتریان این سایت )

فقط در نمایندگی حسینی

صداقت و مشاوره صحـیح افتخار ماست

خدمات ویژه و متمایز در محل شما

کافیسـت مشتری ما شوید

تماس بگیرید 02415260721
زنجان - خیابان امام ***** - بعداز چهارراه امیرکبیر - روبروی مرکز بهداشت - پلاک 501 - بیمه دانا نمایندگی حسینی
09125413421
55.jpg

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
یعنی مثلا 300 تومن پوله بیمه شخص ثالث هست شما 150 می گیری ؟! :blink:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوست عزیز
بیمه موتورسیکلت چند؟ لطفا برام پ خ کن شرایط رو
اگه قیمتت خوب باشه سه چهارنفر سراغ دارم مشتریت میشیم
ممنون
یا علی

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
بیمه موتورسیکلت چند؟ لطفا برام پ خ کن شرایط رو
اگه قیمتت خوب باشه سه چهارنفر سراغ دارم مشتریت میشیم
ممنون
یا علی

برایتان با مهر و احترام جوابیه ارسال گردید با تشکر

دوستان اگر افرادی باشند که کار می تونند معرفی کنند در خدمت شون هستیم خصوصا کارهای بیمه های مسئولیت - تمام خطر - عمر وآتش سوزی

با قرارداد کتبی همکاری با حقوق و درصد های فوق العاده بالا

مجری بهترین بسته های بیمه های تکمیلی درمان بصورت گروهی توسط بهترین کارشناسان
زنجان - شرق انصاریه -سهروردی - پلاک4354
بیمه دانا نمایندگی حسینی کد 8685
09125413421

مخصوص کلیک کنید===>>

10 بیمه نامه جدید مخصوص آدمهای خاص

Last edited:

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
12702m24981a93-40f7-4bd3-b021-845dffce0baa.jpg
سریعتر به بیمه دانا مراجعهنمایید

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دارندگان سهام عدالت تخفیف ویژه بیمه شخص ثالث خودرو
با توجه به یکسان سازی نرخ حق بیمه شخص ثالث اتومبیل این نماندگی آمادگی صدور بیمه نامه جهت شخص ثالث اتومبیل تا 18 % تخفیف را دارد
ضمنا این تخفیفات فقط جهت بیمه دانا و دارندگان سهام عدالت میباشد
جهت اطلاع بیشتر به نمایندگی بیمه دانا کد8685 حسینی واقع در آدرس : زنجان - شرق انصاریه - 45 متری سهروردی - بیمه دانا مراجعه نمایید
علاوه بر تخفیف تا پایان دی ماه یک هدیه ویژه نیز از ما دریافت کنید
بیمه شخص ثالث جهت دارندگان سهام عدالت بصورت نقد واقساط قابل اعمال است

ضمنا ارسال بیمه نامه به سرتاسر کشور بصورت رایگان خواهد بود و آنلاین

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حداکثر سقف تخفیف توی ثالث چقدره؟ با اعمال 6 سال عدم خسارت؟

و اینکه سهام عدات باید به نام بیمه گذار باشه یا یکی از افراد درجه اولش هم داشته باشه مشکلی نیست؟

لطفاً توی تاپیک پاسخ بدید فکر کنم سوال همه باشه...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقای حسینی برای ماشین من پراید 88 بیمه بدنه چقد آب میخوره
همسایه هم هستیم:دی

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای حسینی برای ماشین من پراید 88 بیمه بدنه چقد آب میخوره
همسایه هم هستیم:دی

لطفا مبلغ سرمایه خودتان را نیز اعلا م نمایید در حدود قیمت اتومبیل شما اگر 10 میلیون تومان باشد وبیمه نامه بدنه هم نداشته باشید می توانید یک بیمه نامه در حدود 160.000 تومان تا 180.000 تومن برای شما در نظر بگیریم

ضمنا یک بیمه نامه حوادث در صورت اعلام معرفی از این سایت هدیه خواهید گرفت

حداکثر سقف تخفیف توی ثالث چقدره؟ با اعمال 6 سال عدم خسارت؟

و اینکه سهام عدات باید به نام بیمه گذار باشه یا یکی از افراد درجه اولش هم داشته باشه مشکلی نیست؟

لطفاً توی تاپیک پاسخ بدید فکر کنم سوال همه باشه...
اتومبیل باید بنام فردی باشه که سهام عدالت داره فکر کنم اگر پدر شما داشته باشد و شما در منزل ایشون باشید سهام عدالت شما هم دارید
ضمنا اتومبیل شما به اندازه کافی تخفیف دارد با حدو.د 200.000 تومن بیمه می شود

====================================================================================

بیمه جامع ارمغان زندگی

به فکر آتیه خود باشید فقط با پس انداز ماهیانه 10.000 تومن صاحب 25.000.000 تومن پول شوید و بازنشسته شوید

بیمه جامع ارمغان زندگی آنچه امروز تحت عنوان بيمه هاي عمر توسط شركت بيمه دانا به مشتريان ارائه مي گردد در سه قالب به شرط فوت، به شرط حيات و بيمه هاي مختلط پس انداز طبقه بندي مي گردد. هر يك از اين سه نوع از بيمه هاي عمر ويژگي و قابليت هاي منحصر به فردي دارد. چنانچه مشتري از درآمد ناچيزي برخوردار است مي تواند از بيمه هاي به شرط فوت استفاده نمايد كه در صورت فوت بيمه شده، سرمايه مندرج در بيمه نامه يكجا به بازمانده پرداخت مي گردد. اقشار متوسط كه مايل به پس انداز با بهره مناسب هستند مي توانند از بيمه هاي به شرط حيات استفاده نمايند. طرح جامع ارمغان زندگي بيمه دانا پاسخ مناسبي به تمامي نيازهاي مشتري است. در اين نوع بيمه نامه علاوه بر بهره مندي از سود سرمايه گذاري مناسب ،بيمه شده مي تواند از پوشش فوت عادي و حادثه برخوردار گردد. l از ويژگي هاي عمده اين نوع طرح عبارتند از: - تضمين سود سرمايه گذاري در بلند مدت. - پرداخت وام از محل اندوخته. - پرداخت سرمايه بيمه در پايان مدت بيمه نامه به صورت يكجا. - امكان افزايش سرمايه بيمه براي رفع اثرات تورم و جبران كاهش قدرت خريد بيمه گذاران. - امكان پرداخت حق بيمه به روش هاي يكجا، ساليانه و اقساط. - پرداخت سود مشاركت در منافع. - انتخاب سرمايه بيمه و صدور بيمه نامه تا سقف 000ر000ر000ر1 ريال. - پرداخت هزينه هاي درمان بيماريهاي خاص شامل سكته قبلي، سكته مغزي، سرطان، پيوند اعضاء و عمل جراحي كرونر قلب باز حداكثر تا سن 60 سالگي معادل 30% سرمايه بيمه عمر حداكثر مبلغ 000ر000ر100 ريال. - پرداخت سرمايه بيمه در صورت از كار افتادگي كامل و دائم ناشي از حادثه. - معافيت از ادامه پرداخت حق بيمه در صورت ازكار افتادگي كامل و دائم ناشي از حادثه. - پرداخت حداكثر چهاربرابر سرمايه بيمه در صورت فوت ناشي از حادثه (علاوه بر اندوخته). - امكان انتخاب نحوه سرمايه گذاري توسط بيمه گذار. - بهره مندي از معافيت هاي مالياتي.

فقط با یک تماس در محل شما بیمه نامه را صادر و تحویل شما می دهیم
02417271126

pghrd8del8owh3ceasbu.jpg

09125413421

75% حداکثر تخفیف است در ثالث

بیمه های مسئولیت قابل توجه اونهایی که کارخونه دار هستن بهترین پکیج را برایتان خواهیم بست در محل شما

بیمه دانا زنجان ( کد 8685 حسینی )

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
عزیز بیمه عمر چطوره شرایطش

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
میخوام بدونم اینکه اینجا بیمه کنم یا جای دیگه تفاوتی داره ؟
یا نه همه نمایندگی های بیمه دانا یه قیمت میدن ؟
من هم موتور دارم هم ماشین که موتور برج 3 و ماشین برج 6 بیمه هاشون تموم میشن جفتشونم پارسیان هستن .
اگه شما کمتر بگیرین برای سری بعد اینجا بیمه میکنم .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
برا ریو مدل 87 با 4 سال تخفیف کامل چقد درمیادش بیمه شخص ثالث ؟

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برا ریو مدل 87 با 4 سال تخفیف کامل چقد درمیادش بیمه شخص ثالث ؟

قابل شما را داره ولی آیا روی بیمه نامه نوشته 4 سال یا نوشته سه سال در صورتی که نوشته شده باشه 3 سال با امسال 4 سال میشود 406.000 تومن تقدیم درب منزل شما :Snorkle:

عزیز بیمه عمر چطوره شرایطش

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

با یک کپی شناسنامه و یا کارت ملی کاملا عالی با سود هر وقت هم تمایل نداشته باشید حسابی در بانک تجارت بنام شما افتتحا شده می توانهید با 18% سود اخذ نمایید
برای اطلاعات بیشتر با دفتر تماس بگیرید

بنظرم عالی ترین بیمه است برای اونهایی که جوان هستن با ماهی 10 هزار تومان هیچ کاری نمی توان انجام داد تعجیل باید کرد شاید بزودی حق بیمه پایه عوض شد با این گرونی

میخوام بدونم اینکه اینجا بیمه کنم یا جای دیگه تفاوتی داره ؟
یا نه همه نمایندگی های بیمه دانا یه قیمت میدن ؟
من هم موتور دارم هم ماشین که موتور برج 3 و ماشین برج 6 بیمه هاشون تموم میشن جفتشونم پارسیان هستن .
اگه شما کمتر بگیرین برای سری بعد اینجا بیمه میکنم .

بیمه پارسیان نمی تواند شخص ثالث صادر کند مراقب باشید

فعالیت بیمه پارسیان در رشته شخص ثالث تا اطلاع ثانوی
تعلیق فعالیت بیمه پارسیان در رشته شخص ثالث تا اطلاع ثانوی
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» رئیس کل بیمه مرکزی در نشست خبری با اشاره به اهمیت نظارت بر عملکرد شرکت‌های بیمه به عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی این نهاد گفت: در این راستا اخطارهای متعددی نسبت به تعلیق فعالیت‌ شرکت‌ بیمه پارسیان در رشته بیمه شخص ثالث داده‌ایم.
سید محمد کریمی افزود: اولویت اول برای ما تأمین امنیت و آرامش خاطر برای بیمه‌گذاران است.وی تصریح کرد: بر همین اساس فعالیت شرکت بیمه پارسیان به دلایلی مانند عدم رعایت آیین‌نامه توانگری مالی و آئین‌نامه سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و چند موضوع دیگر از 5 بهمن ماه تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درمی‌آید.

ما برای بازدید کنندگان تخفیف ویژه قائل هستیم بعبارتی اصلا سود نمیگیریم و فقط هزینه پست می دهم و هیچ سودی از بازدید کنندگان و معرفان در این سایت اخذ نمی کنیم

هرکسی خواستبراش یبمه نامه صادر بشه مدارک ماشین ( کارت ماشین + تصویر بیمه نامه قبلی + تصویر کارت ملی به من ایمیل کنه

[email protected]

راستی بزودی سایت صدور آ«لاین بیمه نامه هم راه ادازی میشه که تخفیفات ویژ] هم اونجا داره منتظر بمانید

Last edited:

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود...
برای من خیلی خیلی جالب بود :

"بیمه های خود را به لیسانسه های گلدوزی نسپارید... ما کارشناسان ارشد تخصصی بیمه هستیم"

تا بحال همچین تبلیغ جالبی رو از یک کارشناس ارشد تخصصی بیمه ندیده بودم!!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود...
برای من خیلی خیلی جالب بود :

"بیمه های خود را به لیسانسه های گلدوزی نسپارید... ما کارشناسان ارشد تخصصی بیمه هستیم"

تا بحال همچین تبلیغ جالبی رو از یک کارشناس ارشد تخصصی بیمه ندیده بودم!!!

منم همچین پاسخی رو از یه کارشناس ارشد مدیریت بیمه تا حالا نشنیده بودم:

ضمنا اتومبیل شما به اندازه کافی تخفیف دارد با حدو.د 200.000 تومن بیمه می شود

ترجمه این پاسخ میشه: مشتری گرامی، داری حرف اضافه میزنی و توی کار ما دخالت میکنی! این کارا به تو مربوط نیست، هر چقدر دوست داشته باشیم تخفیف میدیم!

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
دوست عزیز تکلیف افرادی که ماشینشونو تو بیمه پارسیان بیمه کردن چی میشه حالا که تعلیق شده

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
منم همچین پاسخی رو از یه کارشناس ارشد مدیریت بیمه تا حالا نشنیده بودم:

ترجمه این پاسخ میشه: مشتری گرامی، داری حرف اضافه میزنی و توی کار ما دخالت میکنی! این کارا به تو مربوط نیست، هر چقدر دوست داشته باشیم تخفیف میدیم!

درود

دوست قدیمی خوبی ؟؟؟
این بنده خدا گویا کلمات رو بد توی جمله چیدشون.وگرنه از جمله ملموس هست که منظوری ندارند.

استارتر سورن با 5 سال تخفیف واسمون چند در میاد ؟؟

یا حق

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

دوست قدیمی خوبی ؟؟؟
این بنده خدا گویا کلمات رو بد توی جمله چیدشون.وگرنه از جمله ملموس هست که منظوری ندارند.

استارتر سورن با 5 سال تخفیف واسمون چند در میاد ؟؟

یا حق
منظور این است که لیسانسه گلدوزی نمی تواند برای شما مشاور خوبی در زمینه بیمه باشد وگرنه در حرفه خودش بسیار محترم است متاسفانه اکثر حرفه ها همینطور شده مثلا لیسانس مکانیک الان داره روانشناسی درس میدهد - لیساانس علوم اجتماعی در مکانیکی مشغول است

خلاصه کلام هدف به توهین کسی نیست و شما مختارید

-1068862_pizogr_m.jpg

تسهیلات شرکت بیمه دانا به مناسبت میلاد
حضرت محمد (ص) و دهه فجر انقلاب اسلامی ایران
شرکت بیمه دانا به مناسبت میلاد مسعود پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت و فرا رسیدن ایام مبارک دهه فجر سی و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران ، تسهیلات ویژه ای را برای هموطنان عزیز و متقاضی بیمه نامه های عمر و پس انداز و حوادث انفرادی و مسافرت خارج از کشور پیش بینی نموده است .
عباس رنجبر کلهرودی ، مدیر بیمه های عمرو پس انداز بیمه دانا ، با اعلام خبر فوق افزود ، شرکت بیمه دانا به منظور اشاعه هر چه بیشتر بیمه در جامعه و تعمیم حمایت های بیمه ای از کلیه اقشار مختلف مردم عزیز کشور، تخفیف های ویژه ای را از روز 10 بهمن 1391 مصادف با سالروز میلاد مسعود حضرت محمد مصطفی (ص) لغایت 22 بهمن ماه ، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، در بیمه نامه های عمرو پس انداز ارمغان زندگی و بیمه های حوادث انفرادی وهمچنین مسافرت خارج از کشور برای متقاضیان منظور خواهد نمود . نامبرده یادآور شد کلیه علاقه مندان به استفاده از خدمات بیمه ای می توانند با مراجعه به هر یک از شعب و یا نمایندگی های شرکت بیمه دانا در سراسر کشور، ازامتیازات مذکور بهره مند گردند.
1359317607_dana2.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا