• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صدور بیمه نامه شخص ثالث اتومبیل++ بهمراه یک بیمه نامه نیم بها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

asghars2

Registered User
لایک‌ها
5
الان بخوام پرایدمو -141- مدل 86 و اصلا هم بیمه استفاده نشده بیمه کنم چقد تموم میشه برام؟
بیمه اش 19 بهمن تموم میشه ؟؟
اینکه نوشتین نیم بها یعنی چی ؟ یعنی هزینه بیمه شخص ثالث اتومبیل رو نصف قیمت حساب میکنید؟
یا اینکخ نه یه بیمه دیگه دارید که اونو نصف قیمت میدید؟
خواهش مند است شفاف سازی نمایید

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
منظور این است که لیسانسه گلدوزی نمی تواند برای شما مشاور خوبی در زمینه بیمه باشد وگرنه در حرفه خودش بسیار محترم است متاسفانه اکثر حرفه ها همینطور شده مثلا لیسانس مکانیک الان داره روانشناسی درس میدهد - لیساانس علوم اجتماعی در مکانیکی مشغول است

سلام دوست عزیز
این مکانیک رو خوب اومدی و یا یه مکانیک سیالات زده تو خط فروش لوازم کامپیوتر :D

حالا یه سوال شما فقط میتونی واسه همشهریات بیمه نامه صادر کنی یا واسه هر شهری میشه ؟ البته فکر کنم افراد همیشه از شهر خودشون بیمه میگیرن تا اگه مشکلی خدای نکرده پیش اومد بیمه گزار پیششون باشه تا بچسبن بهش

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان بخوام پرایدمو -141- مدل 86 و اصلا هم بیمه استفاده نشده بیمه کنم چقد تموم میشه برام؟
بیمه اش 19 بهمن تموم میشه ؟؟
اینکه نوشتین نیم بها یعنی چی ؟ یعنی هزینه بیمه شخص ثالث اتومبیل رو نصف قیمت حساب میکنید؟
یا اینکخ نه یه بیمه دیگه دارید که اونو نصف قیمت میدید؟
خواهش مند است شفاف سازی نمایید

اطلاعات را دقیق بفرمایید چند سال تخفیف است از روی بیمه نامه بخوانید لطفا متشکر تا جوابیه ارسال گردد

داداش واست ایمیل کردم ...

براتون جوابیه ارسال کردم بسیار سپاس که به ما اعتماد دارید

سلام دوست عزیز
این مکانیک رو خوب اومدی و یا یه مکانیک سیالات زده تو خط فروش لوازم کامپیوتر :D

حالا یه سوال شما فقط میتونی واسه همشهریات بیمه نامه صادر کنی یا واسه هر شهری میشه ؟ البته فکر کنم افراد همیشه از شهر خودشون بیمه میگیرن تا اگه مشکلی خدای نکرده پیش اومد بیمه گزار پیششون باشه تا بچسبن بهش
هیچ مشکلی نیست سرتاسر کشور به نزدیک ترین محل برای اخذ خسارت میتوانید مراجعه نمایید محل صدور مهم نیست دوستان هم لطف دارند به بنده که از شهر خودشون برای من بیمه نامه میفرستند تا براشون صادر و پست کنم واقعا دستشون درد نکنه فکر نمی کردم با چنین استقبال خوبی رو به رو شویم انشاله با تاسیس سایت بیمه دانا 8685 بزودی انلاین تر خواهیم شد

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
قابل شما را داره ولی آیا روی بیمه نامه نوشته 4 سال یا نوشته سه سال در صورتی که نوشته شده باشه 3 سال با امسال 4 سال میشود 406.000 تومن تقدیم درب منزل شما :Snorkle:

با یک کپی شناسنامه و یا کارت ملی کاملا عالی با سود هر وقت هم تمایل نداشته باشید حسابی در بانک تجارت بنام شما افتتحا شده می توانهید با 18% سود اخذ نمایید
برای اطلاعات بیشتر با دفتر تماس بگیرید

بنظرم عالی ترین بیمه است برای اونهایی که جوان هستن با ماهی 10 هزار تومان هیچ کاری نمی توان انجام داد تعجیل باید کرد شاید بزودی حق بیمه پایه عوض شد با این گرونی

بیمه پارسیان نمی تواند شخص ثالث صادر کند مراقب باشید

فعالیت بیمه پارسیان در رشته شخص ثالث تا اطلاع ثانوی
تعلیق فعالیت بیمه پارسیان در رشته شخص ثالث تا اطلاع ثانوی
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» رئیس کل بیمه مرکزی در نشست خبری با اشاره به اهمیت نظارت بر عملکرد شرکت‌های بیمه به عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی این نهاد گفت: در این راستا اخطارهای متعددی نسبت به تعلیق فعالیت‌ شرکت‌ بیمه پارسیان در رشته بیمه شخص ثالث داده‌ایم.
سید محمد کریمی افزود: اولویت اول برای ما تأمین امنیت و آرامش خاطر برای بیمه‌گذاران است.وی تصریح کرد: بر همین اساس فعالیت شرکت بیمه پارسیان به دلایلی مانند عدم رعایت آیین‌نامه توانگری مالی و آئین‌نامه سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و چند موضوع دیگر از 5 بهمن ماه تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درمی‌آید.

ما برای بازدید کنندگان تخفیف ویژه قائل هستیم بعبارتی اصلا سود نمیگیریم و فقط هزینه پست می دهم و هیچ سودی از بازدید کنندگان و معرفان در این سایت اخذ نمی کنیم

هرکسی خواستبراش یبمه نامه صادر بشه مدارک ماشین ( کارت ماشین + تصویر بیمه نامه قبلی + تصویر کارت ملی به من ایمیل کنه

[email protected]

راستی بزودی سایت صدور آ«لاین بیمه نامه هم راه ادازی میشه که تخفیفات ویژ] هم اونجا داره منتظر بمانید

یعنی داستان من که برج 6 بیمه کردم چی میشه ؟
بیخیال ایشالا که مشکلی پیش نمیاد اما خوب برای سری بعدی میام خدمتتون .
ایشالا تا اون موقع آنلاین میشین ...!

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی داستان من که برج 6 بیمه کردم چی میشه ؟
بیخیال ایشالا که مشکلی پیش نمیاد اما خوب برای سری بعدی میام خدمتتون .
ایشالا تا اون موقع آنلاین میشین ...!

رئیس کل بیمه مرکزی: تکلیف تعرفه بیمه‌ها تا پایان امسال مشخص می‌شود

سید محمد کریمی گفت: تا پایان اسفند ماه سال جاری تکلیف **** آزاد سازی تعرفه ها مشخص می شود.

asghars2

Registered User
لایک‌ها
5
پراید 141 -مدل 86 - 4 سال تخفیف بیمه دارد
چند در میاد؟

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
206 آخر اسفند 83 بیمه شروع شده و تا الان استفاده نشده روش نوشته 70 درصد تخفیف ماه بعدی بیمه تموم میشه این چجوری میشه؟ الان میتونم تمدید کنم؟

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پراید 141 -مدل 86 - 4 سال تخفیف بیمه دارد
چند در میاد؟

4سال باامسال 5 /؟؟؟؟
ولی اگر رو کارت 3+1 = 346000 تومن

206 آخر اسفند 83 بیمه شروع شده و تا الان استفاده نشده روش نوشته 70 درصد تخفیف ماه بعدی بیمه تموم میشه این چجوری میشه؟ الان میتونم تمدید کنم؟

تا75 مجاز است میشود192000
حدود 5 روز مانده به اتمام قابل صدور است

دوستان در صورت تمایل ایمیل کنید

Dj Farhad

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام

چن 2 2008 از ابتدا دارای تخفیف بیمه هزینه بیمه اش چقدر هست؟

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا حسینی یک اطلاعات در مورد بیمه تکمیلی درمان میدی به ما !
هزینش چجوریه ؟ سالی چقدر هست ؟

سلام بر دوست سرور ارجمند
بیمه تکمیل درمان رشته تخصصی بیمه داناست که معروف در تمام بیمه هاست
باید قرارداد تکمیلی حداقل 150 نفر به بالا باشید با افراد تحت تکفل البته اگر کار بصورت پکیج بیمه باشد میتوان با تعدادکمتر هم اقدام نمود از هر مبلغی هم می توان شروع کرد حتی 1000 تومن

سالش رو ننوشته اما مبلغ تخفیف 139619 تومان زده و بیمه پارسیان است.

قطعا نوشته احتمالا ت خ 1 این جور چیزیه
ولی اگر ننوشته شماره موتور را برام پخ کن تا خودم در سیستم ببینم

danazanjan.jpg
danazanjan.jpg
danazanjan.jpg
danazanjan.jpg
danazanjan.jpg
danazanjan.jpg

http://http://forum.persiantools.com/t352964.html#post6484238

آینده را بخرید به اینجا هم سر بزنید

آینده را با خواندن این تاپیک به آنهایی که دوستشان دارید هدیه کنید...

فقط با ماهی ده هزار تومان آتیه خودتان را رصدکنید همین الان مدارکت را برای ما ایمیل کن
graduated.gif

حساب نزد بانک تجارت بنام خودتان+جوایز هر سه ماه قرعه کشی سکه طلا- گوشی موبایل - سیم کارت- بن خرید کالا فقط ویژه مشتریان نمایندگی 8685 قابل صدور در سر تاسر کشور

دوستان محترم سهامدارن عدالت از تخفیف ویژه برخودار هستنم د در زمینه بیمه عمر و پس انداز هم از 10% تخفیف

Last edited:

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز من بیمه شخص ثالث رو میخوام بدونم الان چقدر میدین ماشینم 206 تیپ 2 سال 85 هستش و از 85 تا حالا تخفیف داره

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من برای 518 مدل 91 تماس گرفتم . لطفا اطلاعات رو بگید

اطلاعات مربوطه پیام خصوص شد منتظر شما هستیم پیشنهاد میکنم سریع اقدام کن حالا چه پیش ما چه دیگری

سلام دوست عزیز من بیمه شخص ثالث رو میخوام بدونم الان چقدر میدین ماشینم 206 تیپ 2 سال 85 هستش و از 85 تا حالا تخفیف داره

ببخشید باید شما ناقابل رقم پرداخت کنید نه ما ؟؟؟؟ در هر صورت ما درخدمتیم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
برادر برا بيمه اي كه از بازنشستگي كم ميشه ماهيانه چقدر بايد بديم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر برا بيمه اي كه از بازنشستگي كم ميشه ماهيانه چقدر بايد بديم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

دوست عزیز و گرامی
لطفا جهت توضیحات تکمیلی به این لینک مراجعه کنید
بیمه دانا زنجان ( کد 8685 حسینی ) - بیمه عمر و پس انداز ارمغان زندگی بیمه دانا

با ماهی حداقل 10 هزار تومان

danaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت بیمه دانا برای نخستین بار در ایران سرقت کلی خودرو را همراه با بیمه نامه شخص ثالث بدون دریافت حق
برای نخستین بار در ایران:
بیمه دانا خودروها را بدون دریافت حق بیمه در برابر سرقت کلی بیمه می کند
llkjkh1.jpg

بیمه دانا زنجان ( کد 8685 حسینی )
برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا