من فقط نیاز به 5 دلار ویزا کارت یا مستر کارت دارم.. باید چیزی ثبت نام کنم...
اگه با این هزینه کم کار می کنید پ خ بدید
پ.خ فرستاده شد.لطفا همه دوستان در اين تاپيك از طرح درخواستهاي غير مرتبط با موضوع خودداري كنند. سعي كرده ام كه مشخصات مورد فروش را به طور دقيق بنويسم.
ممنون
پ.ن: اگر درخواست خارج از اين موضوع داريد لطفا برايم پ.خ بفرستيد.
از لطفتون ممنون. انجام وظيفه استیه کارت مجازی به مبلغ 340 دلار برای پرداخت در یه سایت کانادایی از دوستمون خریداری شد.
یه یک ساعت نکشید که کارت رو دریافت کردم. پشتیبانی و مسئولیت پذیریشون هم بسیار عالیه.
خلاصه اینکه، thank you very much به قول خارجی ها!
كارت ها به دلار و يورو صادر مي شود. براي پوند مي توانيد پرداخت را با كارت دلاري انجام بدهيد فقط حدود 2% براي كارمزد تبديل بانك بايد اضافه بگيريد.( الان حدود 237 دلار براي 150 پوند لازم است)سلام دوست عزیز
فقط به دلار صادر میشه ؟ من یک انتقال وجه 150 پوندی دارم . میشه ؟؟
موفق باشید
الان این ها فیزیکی هست یا مجازی
من یه 10 دلاری میخوام
صدور و فروش دبيت كارت مجازي از نوع مستر كارت در مقادير بين 10 تا 500 دلار يا يورو
- كارتهاي صادره بدون نام و آدرس مي باشند و قابليت استفاده با هر نام و آدرسي را دارد. (به جز سايتهايي كه فقط كارتهاي AVS دار قبول مي كنند)
- مناسب براي انجام خريدهاي اينترنتي و پرداخت حق عضويت
- تاريخ انقضاء كارتها بين 1 تا 2 ماه مي باشد.
- قابل شارژ نمي باشد.
- داراي پنل نمي باشد و موجودي هم با درخواست خريدار ايميل مي شود.
- زمان تحويل كمتر از يك ساعت پس از واريز وجه و ثبت سفارش(زمان دقيق را قبل از واريز وجه بپرسيد)
- نمونه سايتهايي كه از اين كارتها براي انجام پرداخت در آنها استفاده شده :
آمازون، شارژ اكانت گوگل ادوردز، آي تونز، اپل استور، پرداخت هاي تافل و اپليكيشن في، اسكايپ، ثبت دامنه، پين كد سفارت، ماني بوكرز
نحوه محاسبه قيمت كارت : (مقدار دلار كارت + هزينه صدور به دلار) * قيمت حواله دلار بازار آزاد
هزينه صدور = موجودي كارت * 0.13
براي كارتهاي با موجودي كمتر از 30 دلار، مبلغ ثابت 2 دلار به هزينه صدور اضافه مي شود.
قيمت حواله دلار آزاد را مي توانيد از سايت eranico.com ببينيد.
كارتهاي به صورت مجازي هست يعني فقط امكان استفاده براي پرداختهاي اينترنتي و تلفني را در همه جاي دنيا در اينترنت داريد.سلام دوست عزیز
من یه سفر یک ماهه به ژاپن دارم. خواستم بدونم می تونم از این کارت اونجا استفاده کنم؟ لطبه ایمیل من جواب بدید. mehdioloumi-at-hotmail.com
می خواستم ببینم برای خرید های ایترنتی این رو پیشنهاد می کنید
چون من می خواستم paypal بگیرم منتها دیدم داستان وریفای کردن و لیمیت از اینا داره یه جورایی بیخیال شدم
حالا این چطوریه؟موقع استفاده با وی پی ان و vps , remoot باید استفاده کرد ?
امکانش هست راجع به avs یه توضیحی بدید؟براي خريد اينترنتي استفاده مي شود فقط در سايتهايي كه AVS چك مي كنند پذيرفته نمي شود.
موقع استفاده از آي پي ايران استفاده نشود. (هرچند با آي پي ايران هنوز چك نكرده ام و ممكن است مشكلي نداشته باشد)
در پيپال هم مي توانيد اضافه كنيد و خريد با پيپال انجام بدهيد مزيتي كه اينجا وجود دارد اين است كه حتي اگر اكانت پيپال شما ليميت هم شود چون پول شما، داخل حساب كارت است، براي آن مشكلي به وجود نخواهد آمد و از كارت به اندازه موجودي آن همچنان مي توانيد استفاده كنيد.
امکانش هست راجع به avs یه توضیحی بدید؟