منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

صفحه آبی تو ویندوز xp

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
سلام.
من ویندوز لپتاپم مشکل داره و روزی چند بار موقع کار خراب میشه.و یه صفحه آبی میاد که عکسشو گذاشتم.میگن ایراد از رم هستش.:wacko:
ضمنا office رو هم که کار میکنم هی میبنده و باز میکنه.
چیکار کنم؟دیونم کرده :eek:
 

فایل های ضمیمه

  • DSC00576.JPG
    DSC00576.JPG
    23.2 KB · نمایش ها: 12

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
صفحه آبی همیشه هم از رم نیست
خیلی وقتها به خاطر خراب بودن یک فایل از ویندوز هم صفحه آبی میاد
به نظر من اولین کاری میتونید بکنید تعویض ویندوزه اگه حل نشد از رمه
 

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
صفحه آبی همیشه هم از رم نیست
خیلی وقتها به خاطر خراب بودن یک فایل از ویندوز هم صفحه آبی میاد
به نظر من اولین کاری میتونید بکنید تعویض ویندوزه اگه حل نشد از رمه
office که قات میزنه این diagnostics میاد بعد تو تست رم میگه مشکل داره و pass نمیکنه.من ویندوزمعمولی هم ریختم ولی بازم جواب نداده.
 

hwt

کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
11 آگوست 2004
نوشته‌ها
15,688
لایک‌ها
1,985
خوب اگر تو تست رم pass نمیشه پس احتمال قوی از رمه .
از اول هم این مشکل رو داشت؟
 

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
ضمنا این IE هم خیلی not responding میده.باز خوبه 8 خودش resolve میکنه.
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
خب پس اگه ویندوز عوض کردید و میدونید سالمه پس احتمال قوی همون از رمه
البته ممکنه از اسلات رم مادر بوردم باشه
به رم های لپ تاپتون دسترسی دارید؟
1 رمه یا 2 رم؟
اگه دو رمه اول یکی رو در بیارید و کار کنید ببینید مشکلی هست یا نه
اگه مشکلی بود که رم اول رو در بیارید و رم دوم رو بزارید اگر نبود بازم همین کاری بکنید ببینید رم دومی با مشکل رو برو میشه یا نه
فقط رم دومم رو همون اسلات اولی بزارید
اگر یکی سالم و اونیکی مشکل دار بود پس اشکال از اون رمی هست که رد حین مشکل رو سیستم وده
اگر هردو سالم و یا هردو خراب بودن اونوقت با اسلات دوم تست کنید
اونوقت از نتیجه این چند آزمایش میتونید بفهمید کدوم رم یا اسلات مشکل داره
اگرم فقط یک رم دارید که باید یک رم دیگه گیر بیارید و باهاش تست کنید ببینید اشکال از کجاست
یه پیشنهاد دیگه که مطمئن بشید از رمه یا نه اینه که اگه دارید یک سی دی اوبونتو داخل سی دی رام بزارید و اوبونتو رو به صورت لاید بالا بیارید
اگر رمتون ایراد داشته باشه معلوم میشه
و اگه تونستید راحت کار کنید یعنی اشکال از رم نیست
خود من یه بار گرافیکم قاطی کرده بود و نقطه های رنگی رو صفحه میآمد من فکر کردم از گرافیکه چون هرچی ویندوز میریختم درست نمیشد
اوبونتو ریختم دیدم اشکال از گرافیک نیست
و نفهمیدم چی شد درست شد کلا :دی
این تست ها برای اینه که الکی لپ تاپ رو دست تعمیر کار ندید
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
یه چیز دیگه
ویندوزتون ویستاست؟
یه تجربس شاید به کارتون بیاد
من یه دی وی دی ویستا داشتم همیشه از اون نصب میکردم
خیلی عالی کار میکرد
و چند ماه با وجود ور رفتنای زیاد ویندوز بدون مشکل کار میکرد
اما یهو قاطی کرد
و به محض اینکه ویندوز میریختم و برنامه نصب میکردم صفحه آبی میداد و هر چی هم ری استارت میکردم فایده نداشت
هرچند بارم که از اون دی وی دی میریختم درست نمیشد و این مشکل تکرار میشد
در صورتی که قبلا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
رفتم یه دی وی دی دیگه گرفتم مشکل حل شد
البته الان 7 دارم و خیلییییییی راضیم ازش
 

danialir2

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2006
نوشته‌ها
449
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
منم با لپ تاپم دقیقا همین مشکل رو داشتم چند بار ویندوز هم عوض کردم درست نشد که نشد به توصیه یکی از دوستان یه ویندوزی به بنده داد رو نصب کردم مشکلم حل شد الان حدود دو هفته ای که این ویندوز رو ریختم رو لپ تاپم هیچ مشکلی نداره .

ویندوزشم سرویس پک 3 با اپدیت های فوریه 2009 هستش .

اسم ویندوزشم زده : Dareckibmw
 

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
خب پس اگه ویندوز عوض کردید و میدونید سالمه پس احتمال قوی همون از رمه
البته ممکنه از اسلات رم مادر بوردم باشه
به رم های لپ تاپتون دسترسی دارید؟
1 رمه یا 2 رم؟
اگه دو رمه اول یکی رو در بیارید و کار کنید ببینید مشکلی هست یا نه
اگه مشکلی بود که رم اول رو در بیارید و رم دوم رو بزارید اگر نبود بازم همین کاری بکنید ببینید رم دومی با مشکل رو برو میشه یا نه
فقط رم دومم رو همون اسلات اولی بزارید
اگر یکی سالم و اونیکی مشکل دار بود پس اشکال از اون رمی هست که رد حین مشکل رو سیستم وده
اگر هردو سالم و یا هردو خراب بودن اونوقت با اسلات دوم تست کنید
اونوقت از نتیجه این چند آزمایش میتونید بفهمید کدوم رم یا اسلات مشکل داره
اگرم فقط یک رم دارید که باید یک رم دیگه گیر بیارید و باهاش تست کنید ببینید اشکال از کجاست
یه پیشنهاد دیگه که مطمئن بشید از رمه یا نه اینه که اگه دارید یک سی دی اوبونتو داخل سی دی رام بزارید و اوبونتو رو به صورت لاید بالا بیارید
اگر رمتون ایراد داشته باشه معلوم میشه
و اگه تونستید راحت کار کنید یعنی اشکال از رم نیست
خود من یه بار گرافیکم قاطی کرده بود و نقطه های رنگی رو صفحه میآمد من فکر کردم از گرافیکه چون هرچی ویندوز میریختم درست نمیشد
اوبونتو ریختم دیدم اشکال از گرافیک نیست
و نفهمیدم چی شد درست شد کلا :دی
این تست ها برای اینه که الکی لپ تاپ رو دست تعمیر کار ندید
ممنون از توجه تون.
من فقط یه رم 512 دارم.DDR2. اسلاتشم عوض کردم جواب نداد.

جسارتا این اوبونت چیه؟
 

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
یه چیز دیگه
ویندوزتون ویستاست؟
یه تجربس شاید به کارتون بیاد
من یه دی وی دی ویستا داشتم همیشه از اون نصب میکردم
خیلی عالی کار میکرد
و چند ماه با وجود ور رفتنای زیاد ویندوز بدون مشکل کار میکرد
اما یهو قاطی کرد
و به محض اینکه ویندوز میریختم و برنامه نصب میکردم صفحه آبی میداد و هر چی هم ری استارت میکردم فایده نداشت
هرچند بارم که از اون دی وی دی میریختم درست نمیشد و این مشکل تکرار میشد
در صورتی که قبلا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
رفتم یه دی وی دی دیگه گرفتم مشکل حل شد
البته الان 7 دارم و خیلییییییی راضیم ازش
نه مال من xp هستش.recovery series.
البته لپ تاپم مال 4 سال پیشه و خیلی ازش کار کشیدم.
راستی این memtest86 رو اجرا کردم pass اولش 180 ارور ثبت کرد.
 

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
منم با لپ تاپم دقیقا همین مشکل رو داشتم چند بار ویندوز هم عوض کردم درست نشد که نشد به توصیه یکی از دوستان یه ویندوزی به بنده داد رو نصب کردم مشکلم حل شد الان حدود دو هفته ای که این ویندوز رو ریختم رو لپ تاپم هیچ مشکلی نداره .

ویندوزشم سرویس پک 3 با اپدیت های فوریه 2009 هستش .

اسم ویندوزشم زده : Dareckibmw
حتما میرم دنبالش.
 

اندلس

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2005
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
خوب اگر تو تست رم pass نمیشه پس احتمال قوی از رمه .
از اول هم این مشکل رو داشت؟
نه اولاش که سیندرلا بود!! راستش یه محاسبه سنگین روش run کردم یه شب تا صبح.(matlab).از اون موقع قاتی کرده.
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
ممنون از توجه تون.
من فقط یه رم 512 دارم.DDR2. اسلاتشم عوض کردم جواب نداد.

جسارتا این اوبونت چیه؟
اوبونتو یک توزیع از لینوکس هست
با توجه به اینکه نمیدونستید حتما نداریدش
اگه داشتید و لایو میاوردیدش بالا اونوقت به قطع میشد گفت مشکل از رمه یا نه
ولی باز الانم به نظر بنده مشکل از رمه
 
بالا