• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صفحه گوشیم شکست...!(اکسپریا اس)

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من اینترنت خونمون وصل بشه ٬ شاید بتونم کمکت کنم . ۲ هفته دیگه بهم پ.خ بده .شاید بشه از سایت های خارجی ارزون تر گیرش اورد .تعویضش هم ۲۰-۳۰ تومنه اجرتش .

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
کسی که مرسدس بنز و امثالهـم زیر پاش باشه وقتش اونقدر ارزشمنده که نمیزاره بیاد تو پاتوق انحمن پرشین تولز به چهارتا پاسخ چلغـوز پاسخ بده و نقل قول کنه.
علل الخصوص در این ساعت و دقیقه که پیک دور زدن و تفریح ملت تو خیابوناست . واسه امثال من بدبخت نشستن پشت یه مانیتور شخماتیک.

کاش برسه روزی انسان بتونه قبل از نوشته هاش یه خورده فکر هم کنه
اگه کسی قبل نصیحت ب دیگران خودشو تو آینه ببینه خیلی از مشکلات حل میشه یعنی هرکی ماشین آنچنانی داشته باشه دیگه نت نمیاد تو این ساعت؟کی گفته هرکی مرسدس داره وقتش ارزشمند خیلی ها لاشی و دزد و کلاه بردار و رانت خوارن ک ب اونجا رسیدن وقت سگی ک در خونه آدم نگهبانی بده بیشتر از این آشغالهاست

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
تا شما بدبختیو چی تصور کنی
یه مواقعی هست یه نفر واسه تموم شدن یه درد حاضره همه داراییش رو بده
ولی اخ نمیگه
میدونی چرا؟
چون گفتنش بی نتیجه است
از درد (چه واقعی چه درد مالی) میپیچه و اخ نمیگه
بدبختی یا خوشبختی منو اگه با 21 امتیاز مثبت بازارچه سنجیدی ... باریکلا

من بدبختی یا خوشبختی شما رو نسنجیدم و نمیسنجم
من در مقابل حرکت امثال شما موضع گرفتم
مرد له بشه خار نمیشه
(مرد نه فیزیکی و نرینه . مرد ...)
میدونم حرفام برات بی ارزشه
پس بدل نگیر ... اگر ناراحتت کردم پوزش[emoji6]

من واقعا در حال حاضر ایران هیچ مردی رو نمیبینم. یه مرد اگه بود که این نبود ماجرای ما..
یه حقیقتی رو بگم یه آدمی شاید هیچی هم نباشه میره تو دخمه خودش هیچ حرفی هم نمیزنه. اما من چرا حرف میزنم ؟
شاید شما تصور کنی از من که من 24 نشستم پشت پی سی و دارم پام رو میندازم رو پام. اما به زمین و زمان من دائم به فکر خلاصی از وضعیت خودم بودم ولی چی نصیبم شد ؟
اما کاش این بود لااقل اعصاب خوردی الانم رو نداشتم.
من از بچگیم چشم باز کردم مادر نداشتم. آسایش نداشتم. راحتی نداشتم. کودکی نداشتم.
از هر دوره زندگی که گذشتم هیچی حس نکردم.
تا این سنی که هستم به هر دری که بگی زدم بلکه خودم رو ترقی بدم.
ناراحتی و ابراز یاس من هم من باب همین جریانه وگرنه کاملا خاموشی میگرفتم و لب باز نمیکردم.
من دانشگاه میرفتم بخاطر بدهکاری گاو پیشونی سفید بودم. تو دانشگاه رام نمیدادن.
در مقابلم بچه مای دارهایی بودن که پوز خند تحویل من میدادن.
زندگی که من تجربه کردم رو اگه شما داشتین الان تو دیوانه خوانه ها بودید ( جدی میگم توهین نیست)
من هیچ موقع از بحث های غیر توهین آمیز ناراحت نمیشم. اما به شدت تو جامعه میبینم که اغلب مردم میخوان با طرز بیان خودشون دیگران رو تحقیر کنن.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
کسی که مرسدس بنز و امثالهـم زیر پاش باشه وقتش اونقدر ارزشمنده که نمیزاره بیاد تو پاتوق انحمن پرشین تولز به چهارتا پاسخ چلغـوز پاسخ بده و نقل قول کنه.
علل الخصوص در این ساعت و دقیقه که پیک دور زدن و تفریح ملت تو خیابوناست . واسه امثال من بدبخت نشستن پشت یه مانیتور شخماتیک.

کاش برسه روزی انسان بتونه قبل از نوشته هاش یه خورده فکر هم کنه
عمو ادم به دونه از اینا داشته باشه دیگه پی تی برای چشه !
لامصب نگا کن چه نازه !
شششششششش.jpg

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
سلام دوستان،

صفحه گوشی اکسپریا اولترا z من شکسته. خود گوشی حدود 800 قیمت نوش هست، اون وقت این به اصطلاح نمایندگیها میگن 500 تومن هزینه اش هست! مطمئنم خیلی خیلی دارن گرون میگن، حداقل 300 دارن گرون میگن.

جایی هست ارزانتر برام درست کنند؟ من مشهدم.

الان تو نت دیدم قیمت lcd و تاچ رو با هم گذاشته 180 تومن تازه تو نظراتش یکی گفته گرون داری میدی، قیمتش 100 هست. میشه این رو بخرم خودم عوضش کنم؟
اگه کسی داری تهران .. بگو پاساژ علاء الدین خ جمهوی نرسیده به پل حافظ ...
اونجا بیس قیمت میدن
و یه هزینه پستی پات میوفته

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من واقعا در حال حاضر ایران هیچ مردی رو نمیبینم. یه مرد اگه بود که این نبود ماجرای ما..
یه حقیقتی رو بگم یه آدمی شاید هیچی هم نباشه میره تو دخمه خودش هیچ حرفی هم نمیزنه. اما من چرا حرف میزنم ؟
شاید شما تصور کنی از من که من 24 نشستم پشت پی سی و دارم پام رو میندازم رو پام. اما به زمین و زمان من دائم به فکر خلاصی از وضعیت خودم بودم ولی چی نصیبم شد ؟
اما کاش این بود لااقل اعصاب خوردی الانم رو نداشتم.
من از بچگیم چشم باز کردم مادر نداشتم. آسایش نداشتم. راحتی نداشتم. کودکی نداشتم.
از هر دوره زندگی که گذشتم هیچی حس نکردم.
تا این سنی که هستم به هر دری که بگی زدم بلکه خودم رو ترقی بدم.
ناراحتی و ابراز یاس من هم من باب همین جریانه وگرنه کاملا خاموشی میگرفتم و لب باز نمیکردم.
من دانشگاه میرفتم بخاطر بدهکاری گاو پیشونی سفید بودم. تو دانشگاه رام نمیدادن.
در مقابلم بچه مای دارهایی بودن که پوز خند تحویل من میدادن.
زندگی که من تجربه کردم رو اگه شما داشتین الان تو دیوانه خوانه ها بودید ( جدی میگم توهین نیست)
من هیچ موقع از بحث های غیر توهین آمیز ناراحت نمیشم. اما به شدت تو جامعه میبینم که اغلب مردم میخوان با طرز بیان خودشون دیگران رو تحقیر کنن.
فلک زده جان خیلی ها مثل تو هستن خاله خود من بخاطر اینک شوهرش معتاد گاهی وقتا چیزی واس خوردن ندارن دخترخاله هام از خونه فرار کردن الان باکسایی ازدواج کردن ک زندگیشون رو سیاه کردن یکیشون صب تاشب کتک میخوره اون یکی با ی بچه درخواست طلاق داده چرا چون شوهرش هر روز با ی زن از این موردها زیاد هست اگه فک میکنی کسی تحقیرت میکنه درد و دلتو علنی نکن واقعا تو وب نوشتن فایده ای نداره هرکس ب فکر خودش

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
همینجوری چند میفروشی؟

بالا