mahdi206
Registered User
حالا چند خريدي؟به نقل از daftarekhaterat :شما هم همش به فكر شكم خودتون باشين. همه شيريني ميخوان يكي نميگه صندلي نو مبارك چند خريدي؟!![]()
حالا چند خريدي؟به نقل از daftarekhaterat :شما هم همش به فكر شكم خودتون باشين. همه شيريني ميخوان يكي نميگه صندلي نو مبارك چند خريدي؟!![]()
51 هزار تومن ميداد 48 بيشتر بهش ندادم. پشتش هم بلنده. خواستين يه عكس ازش ميندازم باهاش حال كنين.به نقل از mahdi206 :حالا چند خريدي؟
عكشو بذار ببينيم چطوره! يه عكس هم با هم بندازين! :lol:به نقل از daftarekhaterat :51 هزار تومن ميداد 48 بيشتر بهش ندادم. پشتش هم بلنده. خواستين يه عكس ازش ميندازم باهاش حال كنين.![]()
خيلي راحته.. آخيش..![]()
مباركت باشه محمد جون اما بدون سيب زميني نميشه ها :hmm:به نقل از daftarekhaterat :51 هزار تومن ميداد 48 بيشتر بهش ندادم. پشتش هم بلنده. خواستين يه عكس ازش ميندازم باهاش حال كنين.![]()
خيلي راحته.. آخيش..![]()
داشتيم؟! داشتيم؟!!به نقل از hwt :مباركت باشه محمد جون اما بدون سيب زميني نميشه ها :hmm:![]()
باشه بابا سيب زميني نخواستيم . عكس رو بزار يكم لذت ببريم .به نقل از daftarekhaterat :داشتيم؟! داشتيم؟!!![]()
عكس هم به چشم!
آره. قوس كمر هم داره. البته هيدروليكي نيست. ولي در كل به شدت راضيم.به نقل از hwt :باشه بابا سيب زميني نخواستيم . عكس رو بزار يكم لذت ببريم .![]()
ببينم پشتيش قوس كمرت رو پر ميكنه يا نه؟
خوب خيلي خوبه . نشيمن گاهش نرمه يا سفته ؟به نقل از daftarekhaterat :آره. قوس كمر هم داره. البته هيدروليكي نيست. ولي در كل به شدت راضيم.
اي بابا.. آقا خيلي ملايمه. آدم ميخواد روش بخوابه. عكس رو فردا ميزنم.به نقل از hwt :خوب خيلي خوبه . نشيمن گاهش نرمه يا سفته ؟![]()
تنظيم ارتفاع گفتي داره يا نداره ؟به نقل از daftarekhaterat :اي بابا.. آقا خيلي ملايمه. آدم ميخواد روش بخوابه. عكس رو فردا ميزنم.
آها از اون لحاظ.به نقل از hwt :تنظيم ارتفاع گفتي داره يا نداره ؟![]()
بنده خدا باید چرخ هاش رو از این تو پرها می گرفتی! اینا زو از بین میرن! یه 5 تومن حداکثر فرقش بودبه نقل از daftarekhaterat :آقا اينهم عكسش:
![]()
آره. ديدم مدل جديدهاش اونجوري بود. ولي اين مدل فقط چرخ اينجوري داشت . ضمن اينكه گفت اگه واسه چرخش تا 3 سال هر مشكلي پيش بياد درستش ميكنه.به نقل از mehrdad1355 :بنده خدا باید چرخ هاش رو از این تو پرها می گرفتی! اینا زو از بین میرن! یه 5 تومن حداکثر فرقش بود
من هنوز کرسی رو پیشنهاد میکنم :lol:به نقل از sefid :من بچه تر که بودم از قصری ( قسری، غسری، غصری، قث .... ) استفاده میکردم دیگه مشکلی از جهت دستشویی هم نداشتم !
" تولید به مصرف"
اهههههههههه حالم بهم خورد
ولی جدیدا رو کرسی میشینم
بزرگ که شدم هم میرم رو منبر
وقتی تحت وزنت بشکنه قبول نمی کنن! اونجا یه پول میدادی برات عوض می کردند! من هم همین کارو کردم!5 چوق سر دادم و عوض کردم!(مال من هم دقیقا شکل همین صندلی رو گرفتم!به نقل از daftarekhaterat :آره. ديدم مدل جديدهاش اونجوري بود. ولي اين مدل فقط چرخ اينجوري داشت . ضمن اينكه گفت اگه واسه چرخش تا 3 سال هر مشكلي پيش بياد درستش ميكنه.