• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ بخش پاکت پی سی (با حضور ستارگان بخش پی پی سی)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد من آخر dsl وصل شد اگه باز قطع نشه!
بچه ها این چند روزه چرا اینجا اینقدر سرد شده بابا هوای پارسا رو داشته باشید!توی این هوای سرد صندلی داغ میچسبه!!!! پارسا جان خودم هواتو دارم! یک سری سوال دیگه!

31. روزی چقدر به دنبال کردن مطالب در این بخش می پردازی!؟
32. توی ایران دوست داشتی در چه شهری باشی!؟
33.چرا سوپرمن شورتشو روی شلوارش میپوشه!؟
34. از چه کارتونی خوست میاد!؟
35. از سریال های خارجی به چه سریالهایی علاقه داری!؟
36. به dance علاقه مندی!؟ چه سبک و چرا!؟:happy:
37.به چه ورزشی علاقه داری؟
38.نظرت در رابطه با موقعیت زنان در ایران چی هست!؟
39. چقدر مدافع حقوق زنان هستی!؟
40. چقدر موسیقی داخلی رو قبول داری و در راه پیشرفت میدونی!؟

پاینده باشی!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اديت شد... :blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام مجدد من آخر dsl وصل شد اگه باز قطع نشه!
بچه ها این چند روزه چرا اینجا اینقدر سرد شده بابا هوای پارسا رو داشته باشید!توی این هوای سرد صندلی داغ میچسبه!!!! پارسا جان خودم هواتو دارم! یک سری سوال دیگه!

31. روزی چقدر به دنبال کردن مطالب در این بخش می پردازی!؟
32. توی ایران دوست داشتی در چه شهری باشی!؟
33.چرا سوپرمن شورتشو روی شلوارش میپوشه!؟
34. از چه کارتونی خوست میاد!؟
35. از سریال های خارجی به چه سریالهایی علاقه داری!؟
36. به dance علاقه مندی!؟ چه سبک و چرا!؟:happy:
37.به چه ورزشی علاقه داری؟
38.نظرت در رابطه با موقعیت زنان در ایران چی هست!؟
39. چقدر مدافع حقوق زنان هستی!؟
40. چقدر موسیقی داخلی رو قبول داری و در راه پیشرفت میدونی!؟

پاینده باشی!

31- 2 ساعت این طورا به طور نا پیوسته
32- اول همین تهران چون لا اقل عاقلانه ست ، دوم بندر عباس چون شهر محبوبمه
33- چون یه چیزی داره که هر کسی نداره :blink::D از لحاظ کانتراست رنگ ها هم کاراکتر سازیه خوبی بوده
34- کارتون های ژاپنی - سریال-کارتوناشون - مثل نینجا اسکرول ، بلیچ
35- Friends - LOST
36- بله ، دوست دارم نیگاه کنم ، سبکشم مهم نیست دختر ها الان رقص افغانیشونم دیدن داره :D
37- بسکتبال
38- از مرد ها بهتره هر چی هست
39- مدافعشون نیستم ، اونقدر خودشون خودشون رو سطح بالا میگیرن که دیگه دفاع نمیخواد ؛ حمله هم میخواد ، هافبکم من کلا" :D
40- قبول ندارم ، آهنگ های قشنگشونم بخاطر ذوق هنری ِ فردیشونه ، وگرنه توی ایران فقط موسیقی سنتی قابل قبوله که جوونای خوش ذوقش دارن میترکونن ...

خجسته باشی عزیز ;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اون دفعه گفتم توی صندلی داغ بگو ، خودت نگفتی ... خلاصه من نوکرم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام پارسا جان؛
اول یه عذر خواهی بکنم که بعضی از سوالات همون سوالهایی هست که از حسین پرسیدم؛اما چون دوست دارم از همه این سوالات رو بپرسم ؛از شما هم می پرسم؛
1-شغلت چیه؟اگر شاغل نیستی دوست داری در چه زمینه ای کار کنی؟
2- در چه رشته ای تحصیل کردی و کارشناسی هستی یا ارشد یا دکتری؟
3-آینده بخش پاکت پی سی رو چطور می بینی؟
4-به نظرت عامل تورم چی هست؟کاهش نرخ بهره بانکی چه تاثیری بر تورم داشته؟
5-زندگی چه رنگیه؟
6-از چه رنگی خوشت میاد؟
7- کتابهای باربارا دی انجلیس رو خوندی؟نظرت چیه؟
8-هدف اصلی تو زندگیت چی هست؟(در مجموع کل زندگیت تا ابدیت)
9-هدفهات رو نوشتی؟اگر نوشتی تا چه حد بهشون رسیدی؟
10-نظرت در مورد من چیه؟(جدای از تعارف این سوال رو جواب بده)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
این هم بخش دوم سوالات من،
1-اهل فوتبال هستی؟
2- طرفدار چه تیمی در ایران و جهان هم باشگاهی و هم ملی هستی؟
3-در مورد ماشین،ماشین زیر پات چیه و چه ماشین داخلی و خارجی رو دوست داری؟
4-نظرت در مورد افزایش اعتیاد و مشکلاتش در ایران چی هست؟
5-نظرت در مورد تهران چی هست؟
6-فکر می کنی که صنعت پاکت پی سی به بلوغ رسیده؟دلایلت چی هست؟
7-آینده این صنعت رو چطور می بینی؟
8-فکر می کنی تا کی پی تی بیای؟آیا به رفتن از پی تی فکر کردی؟
9-نظرت در مورد رئیس جمهور محبوب حسین چیه؟:D
10-به نظرت اگر سطوح کاربر فعالی افزایش پیدا کنه؛برای فروم مناسب هست؟
11-به رشته فعلیت علاقه داری؟دوست داشتی در چه رشته ای درس بخونی؟
12-درست رو ادامه می دی؟در همین رشته خودت؟تا چه مقطعی رو برنامه ریزی کردی؟

ممنونم و امیدوارم که موفق باشی؛:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ضمنا" دوستان و به خصوص جواد عزیز؛ترد استیکی شد؛
:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام پارسا جان؛
اول یه عذر خواهی بکنم که بعضی از سوالات همون سوالهایی هست که از حسین پرسیدم؛اما چون دوست دارم از همه این سوالات رو بپرسم ؛از شما هم می پرسم؛
1-شغلت چیه؟اگر شاغل نیستی دوست داری در چه زمینه ای کار کنی؟
2- در چه رشته ای تحصیل کردی و کارشناسی هستی یا ارشد یا دکتری؟
3-آینده بخش پاکت پی سی رو چطور می بینی؟
4-به نظرت عامل تورم چی هست؟کاهش نرخ بهره بانکی چه تاثیری بر تورم داشته؟
5-زندگی چه رنگیه؟
6-از چه رنگی خوشت میاد؟
7- کتابهای باربارا دی انجلیس رو خوندی؟نظرت چیه؟
8-هدف اصلی تو زندگیت چی هست؟(در مجموع کل زندگیت تا ابدیت)
9-هدفهات رو نوشتی؟اگر نوشتی تا چه حد بهشون رسیدی؟
10-نظرت در مورد من چیه؟(جدای از تعارف این سوال رو جواب بده)

سلام مجتبی عزیز

1-شغل ثابتی نداشتم بیشتر جسته گریخته کار کردم ، ترم 3 دانشگاهم هنوز فکر میکنم جا دارم ... من دوست دارم توی طراحی خارجی قطعات الکترونیک فعالیت کنم ، کاری که ایران هیچ آینده ای نداره ...
2- کارشناسی - مهندسی صنایع - برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
3- پاکت پیسی آینده ی تاریکی داره ... علت : از نظر من سایز ال سی دی بسیار مهم هست ... دستگاه های 2.8 که کاملا" از ذهن افراد پاک میشه چون در این سایز صفحه بحث E-Reading & E-bussiness و همه ی کارهای مرتبط با اون بسیار غیر منطقی است و تنها برنامه های کاربردی و البته درصدی از اون ها افراد رو ارضا میکنه ... پس میریم سراغ سایز های بزرگتر ... اون ها هم به حدی میرسن که بشه باهاشون واقعا" فعالیت کرد ( مثل UMPC های فعلی تقریبا " ) پس من فکر میکنم این سایز میانی واسه همیشه فراموش بشه در آینده و یا دستگاه ها به سمت بسیییااررر کوچک برن یا دستگاه های نسبتا" بزرگی که کارایی واقعی داشته باشند .
4- من اطلاع چندانی در این زمینه ندارم اما در مورد عامل تورم همه چیز مرتبط با سیاست کلان هست ... برای پایین اومدن قدرت مانور مردم این تورم بصورت Shadowlike میره بالا تا ذهن ها به اندازه ی کافی خسته باشه ... از مسائل خارجی هم این بهونه ها ناشی میشه تا احتکار جاجی بازاری هایی که به یه جاهایی وصل هستند . جمله ی معروفی هست که از زبان هر کسی به یه نحوی نقل شده و مفهوم کلیش اینه که تکامل ذهنی و معنوی باید روی ستون های قدرت های مادی باشه ( البته این برای انسان هاییه که نمیخوان از دنیا ببرن و خونواده ای دارند و باید افرادی رو سیر کنند پس مادیات بخش لاین فک اونهاست ) پس وقتی با این تورم ها مردم قدرت مانورشون رو از دست میدن ، دیگه نایی برای تحقیق و بررسی و پیشرفت و زندگی رو به رشد وجود نداره ... پس کسی پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه
5- زندگی ... سفیده ، چون مخلوطی از همه ی رنگ هاست ...
6- جدای از بحث رنگ زندگی من سفید رو خیلی دوست دارم
7-آره ... با اینکه کتابهاش بیشتر واسه کساییه که قبلا" شکستی داشته اند یا بقول خودشون Unfortunate affair نوشته شده اما توش نکته هایی هست که از اون دید بیشتر دیده میشه ... من یادمه این کتاب رو از دکتر تبریزی گرفتم ... بعدا" فهمیدم با یکی ار مراجعین 20 ساله ش ......
8- همونطور که گفتم دیگران از من به نیکی یاد کنن و کسی از من ناراحت نباشه ... دوست دارم بعد از مردنم کسایی که منو میشناختن دور هم که میشینن همه ش از کرده های خوبم بگن و دعام کنن و ذکر خیرم باشه ... اگه دقت کنید واسه رسیدن به این هدف خیلی باید زحمت کشید خیلیییی ، چون خدا همیشه باهامه و مطمئنم راضی کردن بنده هاش خیلیی واسش مهمتره ...
9- نوشته م ... فکر کنم به اون هایی که خیلییی بلند پروازانه نبوده رسیدم
10- اونقدر جدی نشون میدی که وقتی گاهی توی گفتگوی آزاد اسمایلی خنده میزنی میگم خدایا وقعا " خندیده یعنی ؟ بعد کلی منم خوشحال میشم ... احساس میکنم آدم کمال گرایی هستی و ترجیح میدی یا کاری رو نکنی یا اگه میکنی کامل و درست بکنی ... میشه روت حساب کرد . اما خوب جدیتت باعث میشه زیاد ملت جرئت نکنن نزدیک بشن :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
10- اونقدر جدی نشون میدی که وقتی گاهی توی گفتگوی آزاد اسمایلی خنده میزنی میگم خدایا وقعا " خندیده یعنی ؟ بعد کلی منم خوشحال میشم ... احساس میکنم آدم کمال گرایی هستی و ترجیح میدی یا کاری رو نکنی یا اگه میکنی کامل و درست بکنی ... میشه روت حساب کرد . اما خوب جدیتت باعث میشه زیاد ملت جرئت نکنن نزدیک بشن :D

آره درست می گی،یادم نمی ره یه بارتو دانشگاه یه دختره اومد جلو؛فکر کنم می خواست بحث آشنایی رو پیش بکشه؛بعد از سلام و علیک من بهش گفتم امری دارید؟بنده خدا داشت قبض روح می شد؛خودم هم جا خوردم از وضعیتی که پیش اومده؛گفتش نه رفع شد فقط تو امتحان فلانی فلان چیز هم میاد؟:lol:
تو نت هم همینطوره؛اما دوستانی که من رو می شناسن می دونن که زیاد هم اینطوری نیستم؛منتها اخلاقم کمی رسمی شده؛خوب با رئیس اداره در ارتباطم؛:lol:البته رسمی بودن رو می پسندم،اما همیشه هم اینطور نیستم؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این هم بخش دوم سوالات من،
1-اهل فوتبال هستی؟
2- طرفدار چه تیمی در ایران و جهان هم باشگاهی و هم ملی هستی؟
3-در مورد ماشین،ماشین زیر پات چیه و چه ماشین داخلی و خارجی رو دوست داری؟
4-نظرت در مورد افزایش اعتیاد و مشکلاتش در ایران چی هست؟
5-نظرت در مورد تهران چی هست؟
6-فکر می کنی که صنعت پاکت پی سی به بلوغ رسیده؟دلایلت چی هست؟
7-آینده این صنعت رو چطور می بینی؟
8-فکر می کنی تا کی پی تی بیای؟آیا به رفتن از پی تی فکر کردی؟
9-نظرت در مورد رئیس جمهور محبوب حسین چیه؟:D
10-به نظرت اگر سطوح کاربر فعالی افزایش پیدا کنه؛برای فروم مناسب هست؟
11-به رشته فعلیت علاقه داری؟دوست داشتی در چه رشته ای درس بخونی؟
12-درست رو ادامه می دی؟در همین رشته خودت؟تا چه مقطعی رو برنامه ریزی کردی؟

ممنونم و امیدوارم که موفق باشی؛:)

مخلصیم ...
1- اه چه جورم ... الان زانوی راستم بخاطر فوتبال نه رباط داره نه مینیسک ، همه ش پاره شده ... اما بازم میرم فوتبال وایمسسم دروازه :lol:
2- ایران : پرسپولییسسس زلزله / جهان : یوونتوس تورین همیشه قهرمان / تیم ملی : لاجوردی پوشان ایتالیاااا
3- من هیوندای ورنا دارم ... ایران هم BMW 330 Ci کوپه / جهان : آستون مارتین DBS
4- این هم جوابی داره مثل تورم ... اما میشه گفت آدم های مثبت اندیشی هم هستند که نذارن این مسئله پیش بره ... خیلی مسائل دخیل هست ، میدونی چقدر از پسر ها بعد از اینکه دانشگاه قبول نمیشن به این سمت میرن ؟ فکر میکنی نمیشه با بهتر کردن وضع آموزش و پرورش و علوم بچه ها رو به کالج مانند هایی فرستاد ؟ این قضیه 2 طرفه ست ... هم بچه های ما مستعدند ، هم زمینه جوره ... از طرف جوون ها بحث فرهنگ سازی صورت نگرفته و هم دلخوشی باقی نمونده ...
5- همه چیزشو دوست دارم اما دو تا چیزش بیش از حد اذیتم میکنه : 1- ترافیکش 2- دم خونت توی ماشین وایسادی یکی میاد میزنه به شیشه ت ، میگی آقا اینحا وایسادی چیکار ، اگه بگی به تو چه یا همیجوری وایسادم چطور ؟ ییهو 500 تا کارت از توی کیفش در میاره ، شانس بیاری جایی نفرستنت ... افراد جایگاه ها و مقام های مشخصی ندارن ...که این مخصوص همه جای ایرانه
6- شاید روز اولی که این صنعت آغاز شده هدف اصلا" رسیدن به پارامتر های موجود در آیمیت جم بوده ، بستگی داره که نقطه ی بلوغ کجا باشه ... در مورد تکنولوژی اونقدر جای پیش رفت هست که حقیر بر این باورم که پاکت پی سی هنوز نطفه ای بیش نیست و شاید هم قبل از بلوغش به مرگ نزدیک بشه و بمیره ... چون میتونه در این دستگاه دستی ، هر چیزی گنجونده بشه من معتقدم واقعا" قبل از نقطه بلوغ ، میمیره چون به اون 2 سمتی که قبلا" عرض کردم میرسه ...
7- آینده ی نزدیکش روشنه اما دور .... در جواب های قبلیم هست
8- نمیدونم ... آره 2 بار فکر کردم ، یه بار وقتی پاکت پی سیم رو فروختم و دیگری بعد از اینکه پس از 4 روز پست زده شدن ایکس650 ، هیچ کس در پی دی ای های تک پستی نزد ، مایوس شدم ، زمانی بود که با آیمیت جاما 10 پست مرتبط داشتیم اما ...
9- هر کسی از یکی خوشش میاد بالاخره ... اما میدنید ، هر چیزی بگم حسین رو که میشناسید همچین توجیه میکنه که پشیمون میشید بحثی رو مطرح کردید ، نه این که قانع بشید ها ، همیشه مرجع میده و دلایلی میاره که بصورت عادی نباید توی کت کسی بره اما یه جوری میگه که انگار میگه بپیچید به بازی، شما نمی فهمید :D
10- مسلما" بعضی از پست ها بی جواب و بعضی از بحث ها نا تموم نخواهد موند
11- آره بخاطر آینده ام بهش علاقه دارم اما دوست داشتم طراحی صنعتی در ایران جایی داشت تا بتونم ایده هامو ارائه بدم
12-تا فوق برنامه ریزی دارم ، در همین رشته ، اما اگه درآمد مناسب رو داشته باشم ، به خونواده م میرسم و ادامه نمیدم

تشکر ... شما هم همینطور

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پارسا خیلی باهات حال کردم. تیپت مثل خواننده های ترک هست. راحت میتونی خودتو جاشون جا بزنی.;)

پچه ها هم که سوالی باقی نذاشتن که من بپرسم:blush:

موفق باشی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا خیلی باهات حال کردم. تیپت مثل خواننده های ترک هست. راحت میتونی خودتو جاشون جا بزنی.;)

پچه ها هم که سوالی باقی نذاشتن که من بپرسم:blush:

موفق باشی
قربانت فرشید جان ... چشات اونجوری میبینه ...

مخلصم ، تو هم موفق باشی عزیز ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام پارسا جان:)

1-اهل نماز روزه هستی؟؟:rolleyes:

2-از کدوم اسمایلی هایی که من استفاده میکنم بدت میاد؟؟؟:blush:

3-دوست داشتی مدیر میشدی؟؟؟:)

4-با حال ترین بچه بخش کی هست؟؟:rolleyes:

5-چرا فکر میکنی من تو دلم به همه میخندم:happy:

6-اولین بار چی شد امدی pt ؟؟؟و مونده کار شدی؟؟؟:cool:

7-چرا اینقدر من غلط املایی دارم؟:(

8-چقدر فکر کردی رو سوالهایی که از من پرسیدی؟؟؟:blush:

9-من شب شعر زیاد میزارم با دوستام اونجور که دیدم اهلش هستی :blush: دعوتت کنم میای؟؟؟:)

10-به نظرت کدوم یکی از بچه ها باید کاربر فعال بشه؟؟:p

کوچیکتیم:rolleyes:

بالا