• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
مصطفی جان من میگم این صندلی بین همه اعضای پی تی باشه نظر خودت چیه ؟ همه بچه ها یا بچه های ورزش ؟

در هر صورت که بخوایم برگزار بکنیم نمیتونیم جلوی پست زدن دیگران رو بگیریم پس به نظر من بهتره کلی باشه و همه توش شرکت کنن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

کار جالبی یه درکل ، ولی متأسفانه اینجور تاپیکها اسپم خورش هم زیاده ، پس دوستان در جهت روال تاپیک پست بدن و به اسپم روی نیارن که خلاف مقررات بخشه

حتما یکی از بندهای قوانین تاپیک درباره راه ننداختن بساط اسپم باشه

روش کار کنین تاپیک پر بیننده ای میتونه بشه .

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود

کار جالبی یه درکل ، ولی متأسفانه اینجور تاپیکها اسپم خورش هم زیاده ، پس دوستان در جهت روال تاپیک پست بدن و به اسپم روی نیارن که خلاف مقررات بخشه

حتما یکی از بندهای قوانین تاپیک درباره راه ننداختن بساط اسپم باشه

روش کار کنین تاپیک پر بیننده ای میتونه بشه .

از اونا میشه که همه میگن وقتش رو بیشتر کنین :دی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
پست اول ویرایش شد و قوانین اضافه گردید ...

اگه دوستان پیشنهادی در مورد روال انجام کار و قوانین دارن ممنون میشم اطلاع بدن

ایشالا هفته ی آینده اولین صندلی داغ رو دور هم خواهیم داشت :)

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
پست اول ویرایش شد و قوانین اضافه گردید ...

اگه دوستان پیشنهادی در مورد روال انجام کار و قوانین دارن ممنون میشم اطلاع بدن

ایشالا هفته ی آینده اولین صندلی داغ رو دور هم خواهیم داشت :)

شرکت کننده ها چطور مشخص میشن؟اگه قرعه کسی باشه بهتره

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شرکت کننده ها چطور مشخص میشن؟اگه قرعه کسی باشه بهتره

قوانین رو خوندم واسم معلوم نشد چه کسایی رو این صندلی میشینن؟! فقط بچه های ورزش یا همه پی تی؟!

باید قرعه کشیش هم انلاین باشه یا فیلمش باشه تا قانع شیم پارتی بازی نشده

چینش مهمان های برنامه رو باید جوری در نظر بگیریم که در ادامه تاپیک دچار رکود نشه ... واسه همین فکر نمیکنم ترتیب خاصی واسش در نظر گرفته بشه ...

قرعه کشی هم باید بررسی بشه که آیا مناسب ترین گزینه هست یا نه ... ولی در کل تمام سعیم رو میکنم که به بهترین نحو ممکن جلو بره .

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
خدایی 2 3 روز بود میخاستم تاپیک صندلی داغو بزنم ولی دمت گرم کارت عالی :heart:فقط بدجور منتظر مهمانم سریع معرفیش کنید یکم حال کنیم:D

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
من یکی خودم منتظر دو سه نفرم !:hmm:
سه چهار تا سوال مشت دارم که بد جور به چالش میکشونه اونارو :hmm::hmm:

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
سلام به همه
نظر من اینه که واسه مهمان اول از کسایی که زیاد فعالیت دارن و شناخته شده هستن شروع کنین(حالا تو هر زمینه ای که میخواد بحث بشه)
همیشه آدمای شناخته شده بیشترین بحث رو دنبال خودشون دارن و دیگران مسلما دوست دارن بیشتر بدونن

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پیشنهاد من برای اولین نفر برای صندلی داغ :

یوسف
مرجان
جواد
رضا بادکنکی
سهیل استار
هستی

البته می دونم چند نفرشون نیستند الان ولی فکر کنم بشه پیداشون کرد :)

شاید اینجوری تونستیم دوباره ببینیمشون :)

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
بهتره از بین دوستان فوتبالی انتخاب بشه چون در غیر اینصورت شلوغ میشه در ضمن هر بخش میتونه برای خودش صندلی داغ خودشو داشته باشه

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود بر دوستان گرامی و تشکر از آقا مصطفی عزیز

برای انتخاب کاربران قرعه کشی لازم نیست؛ مسابقه که نیست !

بهتره همیشه به تشخیص دو یا سه کاربر فعال مورد اعتماد بقیه ؛ از افراد داوطلب برای شرکت در صندلی داغ یک نفر انتخاب بشن تا برای یک هفته پاسخگو به سوالات باشن

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب ..

دوستانی که تمایل دارن روی صندلی داغ بشینن همینجا اعلام آمادگی کنن تا برن توی لیست انتظار ..

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
منم بزار تولیست ولی اخرا بنداز ببینم چه بر سر دوستان دیگر میاد:blush:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
امادم ... البته به عنوان نفرات اول نه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تاپیک بالقوه خوبی است، اما به نظر من چنین تاپیک هایی نیازمند این هست که در همان پست اول قوانین و مقرراتی توسط صاحب تاپیک - و ترجیحا با مشورت مدیران بخش - برایش وضع شود، تا در ادامه مشکل خاصی پیش نیاید؛ به ویژه این تاپیک که به دلیل جذابیت کلی آن، پتانسیل به بیراهه کشیده شدن را هم به شدت دارد.

پیشنهاد می کنم روی این موارد فکر کنید:

- انتخاب کاربران فعال تالار ورزش و فوتبال (بهتر هست ترجیحا از تالارهای دیگر نباشد، مگر کاربرانی که زیاد به تالارهای ورزش یا فوتبال سر می زنند و کلا افراد شناخته شده ای هستند)

- انتخاب کاربران منخب ماه (کسانی که دو یا بیش از دوبار کاربر ماه تالار فوتبال شده اند)

- کسانی که مجموع تعداد پست هایشان در تالار ورزش و فوتبال دست کم 500 باشد.

- اعلام کاندیدها از طریق هر یک از کاربران (هر نفر 5 تا 10 کاربر پیشنهاد کند) و بعد از دادن یک مهلت یک هفته ای کسی که بیشترین رای را آورده انتخاب شود.

- مدت زمان پرسش و پاسخ 3 و نهایتا 5 روز تعیین گردد.

- سوالات به گونه ای انتخاب شود که تا حد امکان به حریم خصوصی افراد ورود نگردد و بحث ها بیشتر ورزشی یا اگر هم ورزشی یا فوتبالی نیست جنبه عمومی و صرفا فان داشته باشد.

- پاسخ دهنده نیز فقط درچارچوب قوانین این فوروم پاسخ دهد و وارد بحث های اختمالی سیاسی و ... نشود.

- بعد از پایان مهلت پرسش و پاسخ هر نفر نام کاربری وی توسط استارتر محترم در پست اول همراه با لینک صفحه اول شروع مصاحبه او ایندکس شود، تا بعدها اگر استقبال زیاد بود، دسترسی به گفتگوی کاربر مورد نظر راحت تر باشد.

فعلا در باره این موارد دوستان بحث کنند و پیشنهادات دیگری اگر دارند مطرح کنند تا به یک جمع بندی برسیم و نهایتا با موافقت مدیر محترم بخش استارت اولیه کلید بخورد.

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
من به شدت آماده ام.
نفر اول بذار.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظر من چنین تاپیک هایی نیازمند این هست که در همان پست اول قوانین و مقرراتی توسط صاحب تاپیک برایش وضع شود، تا در ادامه مشکل خاصی پیش نیاید؛ به ویژه این تاپیک که به دلیل جذابیت کلی آن، پتانسیل به بیراهه کشیده شدن را هم به شدت دارد.

پیشنهاد می کنم روی این موارد فکر کنید:

- انتخاب کاربران فعال تالار ورزش و فوتبال (بهتر هست ترجیحا از تالارهای دیگر نباشد، مگر کاربرانی که زیاد به تالارهای ورزش یا فوتبال سر می زنند و کلا افراد شناخته شده ای هستند)

- انتخاب کاربران منخب ماه (کسانی که دو یا بیش از دوبار کاربر ماه تالار فوتبال شده اند)

- کسانی که مجموع تعداد پست هایشان در تالار ورزش و فوتبال دست کم 500 باشد.

- اعلام کاندیدها از طریق هر یک از کاربران (هر نفر 5 تا 10 کاربر پیشنهاد کند) و بعد از دادن یک مهلت یک هفته ای کسی که بیشترین رای را آورده انتخاب شود.

- مدت زمان پرسش و پاسخ 3 و نهایتا 5 روز تعیین گردد.

- سوالات به گونه ای انتخاب شود که به خطوط قرمز حریم خصوصی افراد ورود نگردد و بحث ها بیشتر فوتبالی یا اگر هم فوتبالی نیست جنبه عمومی و صرفا فان داشته باشد.

- پاسخ دهنده نیز فقط درچارچوب قوانین این فوروم پاسخ دهد و وارد بحث های اختمالی سیاسی و ... نشود.

- بعد از پایان مهلت پرسش و پاسخ هر نفر نام کاربری وی توسط استارتر محترم در پست اول همراه با لینک صفحه اول شروع مصاحبه او ایندکس شود، تا بعدها اگر استقبال زیاد بود، دسترسی به گفتگوی کاربر مورد نظر راحت تر باشد.

فعلا در باره این موارد دوستان بحث کنند و پیشنهادات دیگری اگر دارند مطرح کنند تا به یک جمع بندی برسیم و نهایتا با موافقت مدیر محترم بخش استارت اولیه کلید بخورد.

ممنون آقا مرتضی ...

مهلت پرسش و پاسخ رو 4 روز در نظر گرفتیم ..

قوانین رو هم به صورت اولیه نوشتیم و در ادامه تکمیل خواهد شد.

در مورد نظر سنجی من اینطور فکر میکنم که باید دید که آیا این تاپیک پر بازدید خواهد بود یا نه ... در صورتی که بازدیدش بالا باشه میشه نظرسنجی رو راه انداخت ولی در غیر این صورت به نظرم جواب نده!

اون ایندکس کردن مصاحبه ها که حتما انجام خواهد شد ...

ازتون میخوام که در ادامه ی کار هم هوای ما رو داشته باشید :)

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
ممنون آقا مرتضی ...

مهلت پرسش و پاسخ رو 4 روز در نظر گرفتیم ..

قوانین رو هم به صورت اولیه نوشتیم و در ادامه تکمیل خواهد شد.

در مورد نظر سنجی من اینطور فکر میکنم که باید دید که آیا این تاپیک پر بازدید خواهد بود یا نه ... در صورتی که بازدیدش بالا باشه میشه نظرسنجی رو راه انداخت ولی در غیر این صورت به نظرم جواب نده!

اون ایندکس کردن مصاحبه ها که حتما انجام خواهد شد ...

ازتون میخوام که در ادامه ی کار هم هوای ما رو داشته باشید :)

من نظرم اینه برای شروع از خود شما شروع کنیم ...

بالا