• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ پاتوقی های پرشین تولز

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
یکی رو بشونید روش بشینه

.
.
صندلی منظورمه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
هر کی بشینه روش نونش داغ و تنوری میشه؟! 🥲 @abiabiabi

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
خب جای چنین تاپیکی تو این بخش خالی هست بدجوووور !
2821.gif

کی میخواد اول شروع کنه بشینه رو صندلی داغ
..........
2i8d4ao.gif

HOT%20beanch.png

مهمان هفته اول صندلی داغ : @hossein1376

به مدت یک هفته ایشون روی صندلی داغ قرار میگیرند .

قوانین : از تاپیک عمو مایکل @kyle برداشتم :D
قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی ( مخصوصا سیاسی) خودداری کنید .
قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید
قانون شماره 3 : فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرددر حد امکان پاسخگوی تمامی سوالات باشد.
قانون شماره 4 : در صورت تمایل فردی که بر روی صندلی داغ می نشیند یک عکس از خودش رو رونمایی کند.
قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد .
قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد.
پ.ن : قانون شماره ی 6 در واقع داره میگه اسپم ممنوع :)
قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . در غیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد.
قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست .
قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود .
قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید .

دوباره تاکید میکنم خواهشا ، پست های مورد دار و خلاف قوانین بخش پاتوق نزارین .. گزارش میدم و عواقبش پای خودتونه :D

دوستانی که تمایل دارن برای هفته های آتی روی صندلی داغ بشینند پی ام بفرستند !

مدیر پاتوق کیه؟
من این قوانین رو قبول می کنم و روی صندلی می شینم.
به شرطی که همین قوانین رعایت بشه و مدیر مربوطه خودشو معرفی کنه به من و هر کسی خلاف قوانین بالا رفتار کرد، اخراجش کنه از انجمن پی تی؛ اخراج دائم بی گذشت.
و اگر قوانین جدیدی هم می خواد بزاره، بهم اعلام کنه، اگر قبول کردم، شروع کنیم.

بالا