اسم-تحصیلات- مخل اقامت - دین- جنسیت- سن-زنگ مو - قد-رشته رزمی
پانتى - فوق ليسانس علوم ارتباطات اجتماعى - متولد 31 تير 1355 - تهران - بچه بودم اول انقلاب بود مامانم اسممو کلاس کاراته نوشت ولى بعدا گفتند ورزش هاى رزمى براى دختران حرامه و من موندم و يک دست لباس کاراته سفيد که بلا استفاده موند!
کیک زرد بیتشر دوست دارید یا کیک تولد را
من به کيک حساسيت دارم ولى چون آدم صلح طلبى هستم همون کيک تولد رو ترجيح ميدم!
کتاب ( البته من تولد کسى که نشناسم نميرم

)
علت قرار دادن ان عکش در اواتور
ايرانى بود، اصيل بود، خانمانه بود.
روی این فایل کیلیک می کنی
نه، چون 1- من از طرفداران خانم لى يونگ آئه نيستم و 2- استادم گفته رو فايل هاى ناشناسى که از سوى غريبه ها بهت پيشنهاد ميشن کليک نکن :f34r:
به چه فرهنگى؟
تعريف کلى فرهنگ اينه که هر نوع آداب و رسوم و رفتار و عادات اجتماعى و زبان و نوع پوشش و هر آنچه که يک اجتماع رو ميسازه فرهنگ اون جامعه / کشور / ملت محسوب ميشه ولى در تعريف روزانه اش به نظرم فرهنگ معناى شعور اجتماعىو رعايت آداب معاشرت معنى ميگيره همونطور که وقتى يک نفر با وجود سطل زباله آشغال هاش رو پرت مى کنه وسط باغچه ى به چه قشنگى، آدم علاوه بر اينکه بهش ميگه چقدر بيشعوره، مى گه معلومه که آدم خيلى بى فرهنگيه که هنوز نفهميده جاى زباله تو سطل آشغاله، نه وسط يک باغچه ى پر از گل >_<
فرق بین یه گل و سمبل چیه؟
گل ميتونه خودش يک نوع سمبل باشه (مثل گل رز که سمبل عشقه) ولى سمبل يک نماده و ميتونه هرچيزى باشه.
اخرین باری که داد زدید سر چی بود؟
هفته ى پيش، سر اينکه خط تلفنم قطع بود و اينترنتم هم به همچنين :wacko:
چقدر می خواهید زنده باشید
تا وقتيکه آبادانى دوباره ى ايران رو ببينم.
کدوم فیلم که دوست دارید دیگه نبینید
من خيلى اهل فيلم و سينما نيستم، اگر فيلمىهم باشه که نگاه کنم و حوصله ام ازش سر بره ميگذارم ميرم و به آخرش نميرسه که ببينم ايا بار ديگر هم نخواهمش ديد يا برعکس!
علت اینکه نوشتید امپراتوری ایران ( پرشین) چیه؟ فکر کنم 2500 ساله امپراطوری ایران در هم کوبیده شد؟
امپراطورى پارس هيچ وقت از بين نميره، به علاوه وقتىمن اسمم پرشياناست و آواتارم هم مربوط به دوران شکوه و امپراطورى ايرانه، پس لوکيشنم هم طبيعيه که باستانى باشه، تازه شايد خودم هم اصلا از همان دوران به اين زمان آمده باشم، کسى چه ميدونه
نظرتون راچع به چنار منار کباب زیتون مادرزن مادر شوهر پس فردا چیه؟
چنار : درخت قشنگيه که داره نسلش در تهران نابود ميشه (آلودگى هوا، بريده شدن به دست موجودات دوپاى بى خاصيت سودجو، کمبود آب، جوهاى سيمانى) و جاشو درخت هاى خودرو و مقاوم عرعر ميگيره
منار : منو ياد منار جنبون ميندازه که از بس بيچاره رو ملت تکون دادند ظاهرا دچار مشکل شده و براىجلوگيرى از نابود شدنش سر يک ساعت خاص فقط يک نفر مسؤول مياد و براى مدتى تکانش ميده تا بيشتر از اين دچار آسيب ديدگى نشه!
کباب : ديگه خوشمزه اش پيدا نميشه
زيتون : خوردنش براى سلامتى مفيده ولىمن زياد از طعمش خوشم نمياد!
مادر زن - مادر شوهر = خوبشون خوبه، بدشون هم بده!!
پس فردا : هنوز نيامده که بهش فکر کنم!
قسمت سوم و اخر
ای دی یاهو تان را می دی هک کنیم؟
ای دی تو یاهو داری؟به نظرت یاهو مسنجر مزخرف نیست
خيالتون راحت، من از معدود کسانى هستم که اصلا از مسنجر استفاده نمىکنم، ازشون خوشم نمياد
یه شعر بگو نقطه نداشته باشه؟
چيزى يادم نمياد
تالار گفتگو را تعریف میکنی
جامعه ى مجازى - جايى که ملت بر اساس يک سرى قوانين با هم به تبادل نظر در رابطه با مسايل مختلف مى پردازند و بر آموخته هاشون افزوده ميشه. البته مثل جامعه ى حقيقى اينجا هم يک سرى افراد مبادى آداب هستند که سرشون به کار خودشون گرمه و نه مزاحمتى براى ديگران دارند و فعايلت هاشون هم مفيده و در مقابل هم گروهى هستند که فقط دنبال وقت گذرونى و اذيت کردن بقيه و به هم زدن نظم موجود هستند. ديگه چى بگم؟
من جاهاى زيادى نرفتم بدبختانه، شيراز (دلم ميخواد بازم برم، اونم فقط به خاطر تخت جمشيد، يک روز تمام اونجا باشم و هرچقدر دلم ميخواد تماشاش کنم، نه اينکه با يه تور برم که آدماش انقدر چيپ و نادان هستند که به تورليدر ميگن ما رو آوردى يک مشت سنگ شکسته نشونمون بدى >_<) - اصفهان - همدان - رشت - فومن - ماسوله - کيش - قشم - بندرعباس (من عاشق جنوبم، شايد به خاطر آفتاب گرم و خليج فارس زيباش باشه) - چالوس - محلات - کاشان (هم نزديک بود عقرب نيشم بزنه اونجا و هم اينکه به جاى آب لوله کشى اشتباهى از آب حوض خوردم، اع!!) - قمصر (حالا يخورده همچين شهرها و استان ها قاطى پاتى شدند ديگه، به بزرگى خودتون ببخشيد :blush
نظر ت راجع به این 3 اسمایلی چیه

= هوم
:hmm: = منو ياد توماس آنجلو ميندازه، ايشون علاقمند به استفاده از اين اسمايلى بودند
:f34r:= نينجاى حيران، حرف خطرناکى زده و ممکنه سرشو به باد بده! ازش خوشم مياد ^^
به نظرت اخر فیلم یه وجب خاک چی می شه
چى هست اين فيلم؟
یانگوم بیشتر دوست داری یا زیدا ن رو
هيچکدوم :f34r:
تلویزیون سیاه سفید باهاش فیلم دیدی تا حالا
البته
يس!
نه
يعنى اداره کننده ى کارها
ایا یک مدیز خوب با اخلاق است
با در نظر گرفتن استثناهايى ميشه گفت بله چون ممکنه يکى خيلىخوب و خوش اخلاق باشه ولى از نظر مديريتى ضعيف باشه و يا اينکه کسى مدير خيلى خوبى باشه ولى اخلاقش صفر باشه.
(چقدر طولانى شد اين پست!)