• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خب یه سوال دیگه از جری عزیز :دی

دوست داشتی توی پی تی مدیر بودی ؟ اگر بودی کجاش ؟؟؟
begging.gif

کسی رو بن می کردی ؟ اخطار میدادی ؟
4fvgdaq_th.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خب یه سوال دیگه از جری عزیز :دی

دوست داشتی توی پی تی مدیر بودی ؟ اگر بودی کجاش ؟؟؟
begging.gif

کسی رو بن می کردی ؟ اخطار میدادی ؟
4fvgdaq_th.gif

مدیر
127fs4730978.gif
نمی دونم سخته
فکر نکنم اگر کسی به کسی توهین می کرد اخطار می دادم

®êBë©A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای ببین کی اینجاست.خوبی جری خوشگلم؟
rainbowf.gif

می بینم که کلی صندلیت داغه .... مزاحمه چی شد بلاخره؟:دی روانیش کردی آیا؟
خدا کنه خسته نشی از سوالام ....

1- فروغ فرخزاد می خونی؟ اگه آره نظرت در موردش چیه؟ در مورده زندگیش چیزی می دونی؟
2- گفته بودی اون آهنگه رودخانه ها ی رامش وصف حالته. چرا؟
3-فکر می کنی کی (چی وقت) و کجا با همسر آیندت آشنا می شی؟
4- چلا منو دوسم داری؟
veiledsmile1.gif

5- الان بگو سوغاتی برات چی بیارم خداییش بگو عروسک و اینا هم نگو :دی
6- فکر کن همین جوری نشستی پایه کامپیوترت داری ور میری یه هو زنگ درو می زنن می آی میبینی منم :دی چی می کنی؟
7- یه شعر رو که خودت خیلی خیلی دوسش داری و موقع تنهاییت زمزمه می کنیو بنویس ...
فهلا همینا خانومم دوباره می آم
loveshower.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
وای ببین کی اینجاست.خوبی جری خوشگلم؟
rainbowf.gif

می بینم که کلی صندلیت داغه .... مزاحمه چی شد بلاخره؟:دی روانیش کردی آیا؟
خدا کنه خسته نشی از سوالام ....

1- فروغ فرخزاد می خونی؟ اگه آره نظرت در موردش چیه؟ در مورده زندگیش چیزی می دونی؟
2- گفته بودی اون آهنگه رودخانه ها ی رامش وصف حالته. چرا؟
3-فکر می کنی کی (چی وقت) و کجا با همسر آیندت آشنا می شی؟
4- چلا منو دوسم داری؟
veiledsmile1.gif

5- الان بگو سوغاتی برات چی بیارم خداییش بگو عروسک و اینا هم نگو :دی
6- فکر کن همین جوری نشستی پایه کامپیوترت داری ور میری یه هو زنگ درو می زنن می آی میبینی منم :دی چی می کنی؟
7- یه شعر رو که خودت خیلی خیلی دوسش داری و موقع تنهاییت زمزمه می کنیو بنویس ...
فهلا همینا خانومم دوباره می آم
loveshower.gif

سلام عزیزم:)
1_آره می خونم بعد از سهراب فروغ رو دوست دارم مخصوصا شعر (حلقه) رو خیلی دوست دارم/من 3سال پیش خیلی ازش بدم میومد و می گفتم چه بی حیا همه چیز می نویسه ولی الان به این نتیجه رسیدم که زن خیلی براش سخته احساسش رو بنویسه مخصوصا حس های زنانش رو که فروغ به زیبایی این کارو کرده/زیاد نمی دونم ولی می دونم که طلاق گرفته بوده اتفاقا یه جا بود که نامه های فروغ بود قبل و بعد از ازدواج و بعد از طلاق به جرات می گم اشکمو در می آورد ...این زن مملو احساس بوده.....خدا رحمتش کنه
2_نه نگفتم وصف حالمه ولی وحشتناک منو به فکر می بره و حس و حال عجیبی بهم می ده
3_اینو خدا می دونه /سعی می کنم بهش فکر نکنم چون اون وقت خیلی احساسی و آرمانی بهش نگاه خواهم کرد/کسی چه می دونه شاید الآن بشناسمش ولی ندونم که.....
4_چون خیلی مهربونی و قلب پاکی داری/دوست داشتن دلیل می خواد ولی من زیاد دنبال دلیل نیستم هر کی احساس کنم قلب پاکی داره و دروغ نمی گه دوست دارش می شم
rose3.gif

5_خجالت نده گلم/بهت گفتم شاد،خوشحال برگردی برام کافیه(بابا با سلیقه خودت دیگه؛طالع اردیبهشتی ها رو بخون می فهمی که نباید ازم بپرسی باید خودت انتخاب کنی)
cry222.gif

6_از تو چشمی نگاه می کنم بعد دیدم تو هستی درو وا نمی کنم
126fs2276022.gif

خوب 100 در 100 خیلی تعجب می کنم بعد اول می رم قیافه ام رو درست می کنم بعد می بوسمت بغلت می کنم ......خوش اومدی
7_به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
این وصف حال منه
127fs4196680.gif

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام:)
من هم چند تا سوال از شما داشتم..... البته جسارت بنده را باید ببخشید . هر کدوم را که دوست نداشتی جواب نده:D
در ضمن برای اینکه بتونیم جواب های شما را راحت تر بخوانیم. Warp Quote کن
امیدوارم که سوالات تکراری نباشه:(

1. ایا شما نماز می خوانید: نظرتان در مورد اینکه نماز انسان را فرشته خو می کند چیست یا اینکه نماز انسان را از بدی باز می دارد

2.اگر یه روز یه کمونیست به شما بگویید که: که در اینده ثابت می شود که خدا وجود ندارد شما به وی چه جوابی می دهید؟ :(
توجه قصد شبه پراکنی ندارم.:happy: این سوال یک بار از من شد .و من در جواب وی گفتم لازمه انکار خدا ، انکار انسان است.زیرا کسانی که خودشان را نشناسند چگونه می توانند خدا را بشناسند. و نیازی به عدم ثبات خدا در اینده نیست. همین الان شما ثابت کرده اید که خدا وجود ندارد زیرا در مکتب مادی شما وقتی انسان را از بعد مادی می بیند چگونه می توانند خدا را درک کنید. تا زمانیکه انسان خود را نشناسد نمی توانید خدای خود را بشناسد

3.اگر در یک عمل نا خواسته قرار بگیرد و مجبور به انجام یکی از این دو کار شوید
شخصی:f34r: به شما می گویید برای اینکه پدر و مادرتان را نکشد باید این فرد را که اتفاقاً از او خوشتان نمی اید باید بکشید حال این کار را می کنید یا نه ؟ اگر ان فرد یک انسان گنه کار باشد چطور

4.اگر در جایی به کسی ظلم شود ایا شما به دفاع از وی بر می خیزید؟

5.اگه بتونی به وسیله کامپیوتر فقط با 5 انسان ارتباط زنده داشتی با کی دوست داری این ارتباط را داشته باشی..منظورم از ارتباط زند اینکه بتونیی پیش انها بروی، یا انها پیش تو بیایند

6.نظرت در مورد این کلمات بگو یا یک تعریف از انهای که در مورد شان می دونی بده .
1.جنگ و مبارزه 2. صلح و تفکر 3.دشمن و خودی 4. ابن سینا 5. آگوس کنت 6.عزاداران بیل 7.گیله مرد 8.پایان تاریخ 9.ساده زیستی 10. خدمت وظیفه عمومی ( سربازی)

7. در بازی های پی تی شرکت تا حالا کردی یا رکوردی زدی؟

خدا نگهدار تا بعد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با سلام:)
من هم چند تا سوال از شما داشتم..... البته جسارت بنده را باید ببخشید . هر کدوم را که دوست نداشتی جواب نده:D

1. ایا شما نماز می خوانید: نظرتان در مورد اینکه نماز انسان را فرشته خو می کند چیست یا اینکه نماز انسان را از بدی باز می دارد

2.اگر یه روز یه کمونیست به شما بگویید که: که در اینده ثابت می شود که خدا وجود ندارد شما به وی چه جوابی می دهید؟ :(
توجه قصد شبه پراکنی ندارم.:happy: این سوال یک بار از من شد .و من در جواب وی گفتم لازمه انکار خدا ، انکار انسان است.زیرا کسانی که خودشان را نشناسند چگونه می توانند خدا را بشناسند. و نیازی به عدم ثبات خدا در اینده نیست. همین الان شما ثابت کرده اید که خدا وجود ندارد زیرا در مکتب مادی شما وقتی انسان را از بعد مادی می بیند چگونه می توانند خدا را درک کنید. تا زمانیکه انسان خود را نشناسد نمی توانید خدای خود را بشناسد

شخصی:f34r: به شما می گویید برای اینکه پدر و مادرتان را نکشد باید این فرد را که اتفاقاً از او خوشتان نمی اید باید بکشید حال این کار را می کنید یا نه ؟ اگر ان فرد یک انسان گنه کار باشد چطور

5.اگه بتونی به وسیله کامپیوتر فقط با 5 انسان ارتباط زنده داشتی با کی دوست داری این ارتباط را داشته باشی..منظورم از ارتباط زند اینکه بتونیی پیش انها بروی، یا انها پیش تو بیایند

1.جنگ و مبارزه 2. صلح و تفکر 3.دشمن و خودی 4. ابن سینا 5. آگوس کنت 6.عزاداران بیل 7.گیله مرد 8.پایان تاریخ 9.ساده زیستی 10. خدمت وظیفه عمومی ( سربازی)

7. در بازی های پی تی شرکت تا حالا کردی یا رکوردی زدی؟

خدا نگهدار تا بعد

سلام دوست من/همین جوری بخون دیگه:rolleyes:
1_بله نماز می خونم/نمی دونم نظر بقیه چیه ولی من رو آروم می کنه
2_هیچ جوابی نمی دم/چون منطقش با من خیلی فاصله داره پس اگر جوابی بهش بدم به مشکل زیادی می خوریم و باید بحث کنیم که آخرش من سر درد می گیرم
3_شاید خودم رو نابود کنم/چون هیچ وقت کسی رو مجازات نمی کنم و تلافی در نمی آرم و از دو راهی هم بدم می آد/من ممکنه از کسی بدم بیاد ولی متنفر نمی شم بلکه زده می شم/تنفر یعنی کینه توزی و انتقام ولی زده شدن یعنی بی خیالی
4_بتونم چرا که نه!البته بعضی از ظالم ها به هیچ عنوان نمی شه باهاشون حرف زد/گر چند ترجیح می دم با خدا صحبت کنم تا با بندش
5_به جرات می گم سخت ترین سواله............دوستای نتی زیاد دارم که دوست دارم ببینمشون/از اجبار برای انتخاب بدم می آد ولی/ربکا،even؛هانیه،افشین؛هادی و نازی(این دوتا با هم هستن)/مجبور شدم از دوستان نتی گل چین کنم/با اینا صمیمی تر هستم و حس و حال روحی و عاطفی نزدیک تری دارم/ولی فکر می کنم به سوال شما درست جواب ندادم
6_
(1)جنگ اسمش و یادش منو آزار می ده به شدت به حدی که الان وقتی واژه ی زشت جنگو دیدم اشک تو چشمام جمع شد/ولی گاهی جنگ و مبارزه خون ریزی نیست بلکه شاید جنگیدن با نفس باشه برای خوب شدن که این خوبه
(2)ای کاش می شد صلح بر قرار بشه/تفکر واژه ایست که اگر معنیش رو می دونستیم قاعدتا درست انجام می دادیم و اون وقت دنیا گلستان می شد
(3)هیچ وقت معنی دشمنی رو نتونستم درک کنم/که چرا؟ولی خودی یعنی اون کسی یا چیزی که باهات هم ذات پنداری داره حتی با سکوتش آرومت کنه
(4)زیاد نمی دونم در موردش ولی از کسانی ست که واژه ی ایران بهش مدیون هست وایرانی ها بهش کلی طلب دارن که نمی دن البته
(5)نمی شناسم
(6)نمی شناسم
(7)یاد کتاب ادبیات دبیرستان افتادم/کتابش رو نخوندم در همون حد کتاب دبیرستان می دونم/تلخ،سرد،غم انگیز،سر شار از حس تلاش
(8)نمی دونم کجاست/ماها یه جورایی داریم تاریخ رو می سازیم ولی خیلی بد،خیلی الکی؛کاش می تونستیم مثل کوروش بسازیم مثل داریوش حرف بزنیم...............
(9)سعی می کنم این طور باشم/سعی می کنم
(10)من دخترم ولی خوب فکر می کنم تا یه حدی خوب باشه ولی اصولا هر چی اجبار توش باشه خوب از آب در نمی آد/مدتش خیلی زیاده
7_اهل بازی نیستم

معذرت می خوام که به سوال های پر بارتون جواب های خام دادم من رو ببخشید از ذهن کوچک وحقیرم چیزی بیش از این تراوش نمی کنه

پایدار در پناه او..........

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب انگار کسی دیگه از من سول نداره
من رفتم
hiker.gif

خوش گذشت

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
تشکر jeriiعزیز

نفر بعدی به زودی معلوم میشه

N&A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اینجا همه خوابشون برده؟؟؟

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
نفر بعدی هم مشخص شد
Persiana مدیر فرهنگ، هنر و ادبیات
دوستان سوالات خودتنو اماده کنید از فردا Persiana رو صندلی داغ هستن

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فقط سؤالاى سخت سخت نپرسيد ، من تازه به دنياى زندگان برگشته ام
tongue2.gif

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فقط سؤالاى سخت سخت نپرسيد ، من تازه به دنياى زندگان برگشته ام
tongue2.gif
سلام خواهر
خیلی دوست دارم
slider_flirt.gif

خوب یکم سوال می کنم می رم فکرامو می کنم بقیه اشو بعدا می پرسم!
crazy_mini.gif

چند ساله با کامپیوتر کار می کنی؟
هارد کامپیوترت چند گیگه؟
دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟اگه آره کجا؟
چرا انقدر آواتورت بهت میاد؟
کدم اسمایل رو بیشتر از همه دوست داری؟
آخرین فیلمی که دیدی؟
چقذه سوالام مرتبط بودن:f34r:
فعلا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اسم-تحصیلات- مخل اقامت - دین- جنسیت- سن-زنگ مو - قد-رشته رزمی

پانتى - فوق ليسانس علوم ارتباطات اجتماعى - متولد 31 تير 1355 - تهران - بچه بودم اول انقلاب بود مامانم اسممو کلاس کاراته نوشت ولى بعدا گفتند ورزش هاى رزمى‌ براى ‌دختران حرامه و من موندم و يک دست لباس کاراته سفيد که بلا استفاده موند!

کیک زرد بیتشر دوست دارید یا کیک تولد را
من به کيک حساسيت دارم ولى چون آدم صلح طلبى هستم همون کيک تولد رو ترجيح ميدم!

تو تولد من چی چی میاریت
کتاب ( البته من تولد کسى‌ که نشناسم نميرم ;) )

علت قرار دادن ان عکش در اواتور
ايرانى بود، اصيل بود، خانمانه بود.

روی این فایل کیلیک می کنی
نه، چون 1- من از طرفداران خانم لى‌ يونگ آئه نيستم و 2- استادم گفته رو فايل هاى ‌ناشناسى که از سوى غريبه ها بهت پيشنهاد ميشن کليک نکن :f34r:

علاقه تان به فرهنگ چقدره
به چه فرهنگى؟

فرهنگ دیگه چیه؟
تعريف کلى فرهنگ اينه که هر نوع آداب و رسوم و رفتار و عادات اجتماعى و زبان و نوع پوشش و هر آنچه که يک اجتماع رو ميسازه فرهنگ اون جامعه / کشور / ملت محسوب ميشه ولى در تعريف روزانه اش به نظرم فرهنگ معناى شعور اجتماعى‌و رعايت آداب معاشرت معنى ميگيره همونطور که وقتى يک نفر با وجود سطل زباله آشغال هاش رو پرت مى کنه وسط باغچه ى به چه قشنگى، آدم علاوه بر اينکه بهش ميگه چقدر بيشعوره، مى گه معلومه که آدم خيلى بى فرهنگيه که هنوز نفهميده جاى زباله تو سطل آشغاله، نه وسط يک باغچه ى پر از گل >_<

فرق بین یه گل و سمبل چیه؟
گل ميتونه خودش يک نوع سمبل باشه (مثل گل رز که سمبل عشقه) ولى سمبل يک نماده و ميتونه هرچيزى باشه.

اخرین باری که داد زدید سر چی بود؟
هفته ى پيش، سر اينکه خط تلفنم قطع بود و اينترنتم هم به همچنين :wacko:

چقدر می خواهید زنده باشید
تا وقتيکه آبادانى دوباره ى ايران رو ببينم.

کدوم فیلم که دوست دارید دیگه نبینید
من خيلى اهل فيلم و سينما نيستم، اگر فيلمى‌هم باشه که نگاه کنم و حوصله ام ازش سر بره ميگذارم ميرم و به آخرش نميرسه که ببينم ايا بار ديگر هم نخواهمش ديد يا برعکس!

علت اینکه نوشتید امپراتوری ایران ( پرشین) چیه؟ فکر کنم 2500 ساله امپراطوری ایران در هم کوبیده شد؟
امپراطورى پارس هيچ وقت از بين نميره، به علاوه وقتى‌من اسمم پرشياناست و آواتارم هم مربوط به دوران شکوه و امپراطورى ايرانه، پس لوکيشنم هم طبيعيه که باستانى باشه، تازه شايد خودم هم اصلا از همان دوران به اين زمان آمده باشم، کسى چه ميدونه ;)

نظرتون راچع به چنار منار کباب زیتون مادرزن مادر شوهر پس فردا چیه؟
چنار : درخت قشنگيه که داره نسلش در تهران نابود ميشه (آلودگى هوا، بريده شدن به دست موجودات دوپاى بى خاصيت سودجو، کمبود آب، جوهاى سيمانى) و جاشو درخت هاى خودرو و مقاوم عرعر ميگيره :(

منار : منو ياد منار جنبون ميندازه که از بس بيچاره رو ملت تکون دادند ظاهرا دچار مشکل شده و براى‌جلوگيرى از نابود شدنش سر يک ساعت خاص فقط يک نفر مسؤول مياد و براى مدتى ‌تکانش ميده تا بيشتر از اين دچار آسيب ديدگى نشه!

کباب : ديگه خوشمزه اش پيدا نميشه :(

زيتون : خوردنش براى سلامتى مفيده ولى‌من زياد از طعمش خوشم نمياد!

مادر زن - مادر شوهر = خوبشون خوبه، بدشون هم بده!!

پس فردا : هنوز نيامده که بهش فکر کنم!

قسمت سوم و اخر
ای دی یاهو تان را می دی هک کنیم؟
ای دی تو یاهو داری؟به نظرت یاهو مسنجر مزخرف نیست
خيالتون راحت، من از معدود کسانى هستم که اصلا از مسنجر استفاده نمى‌کنم، ازشون خوشم نمياد ;)

یه شعر بگو نقطه نداشته باشه؟
چيزى يادم نمياد
306.gif

تالار گفتگو را تعریف میکنی
جامعه ى مجازى - جايى که ملت بر اساس يک سرى قوانين با هم به تبادل نظر در رابطه با مسايل مختلف مى پردازند و بر آموخته هاشون افزوده ميشه. البته مثل جامعه ى حقيقى اينجا هم يک سرى افراد مبادى آداب هستند که سرشون به کار خودشون گرمه و نه مزاحمتى براى ديگران دارند و فعايلت هاشون هم مفيده و در مقابل هم گروهى هستند که فقط دنبال وقت گذرونى و اذيت کردن بقيه و به هم زدن نظم موجود هستند. ديگه چى بگم؟

شهر های که رفتی کجا بوده
من جاهاى زيادى نرفتم بدبختانه، شيراز (دلم ميخواد بازم برم، اونم فقط به خاطر تخت جمشيد، يک روز تمام اونجا باشم و هرچقدر دلم ميخواد تماشاش کنم، نه اينکه با يه تور برم که آدماش انقدر چيپ و نادان هستند که به تورليدر ميگن ما رو آوردى يک مشت سنگ شکسته نشونمون بدى >_<) - اصفهان - همدان - رشت - فومن - ماسوله - کيش - قشم - بندرعباس (من عاشق جنوبم، شايد به خاطر آفتاب گرم و خليج فارس زيباش باشه) - چالوس - محلات - کاشان (هم نزديک بود عقرب نيشم بزنه اونجا و هم اينکه به جاى آب لوله کشى اشتباهى‌ از آب حوض خوردم، اع!!) - قمصر (حالا يخورده همچين شهرها و استان ها قاطى پاتى شدند ديگه، به بزرگى خودتون ببخشيد :blush:)
نظر ت راجع به این 3 اسمایلی چیه
:eek: = هوم
:hmm: = منو ياد توماس آنجلو ميندازه، ايشون علاقمند به استفاده از اين اسمايلى بودند
:f34r:= نينجاى حيران، حرف خطرناکى زده و ممکنه سرشو به باد بده! ازش خوشم مياد ^^

به نظرت اخر فیلم یه وجب خاک چی می شه
چى هست اين فيلم؟

یانگوم بیشتر دوست داری یا زیدا ن رو
هيچکدوم :f34r:

تلویزیون سیاه سفید باهاش فیلم دیدی تا حالا
البته

يس!

مدیر در خانه هم هستی؟
نه

مدیر یعنی چه؟
يعنى اداره کننده ى کارها

ایا یک مدیز خوب با اخلاق است
با در نظر گرفتن استثناهايى ميشه گفت بله چون ممکنه يکى ‌خيلى‌خوب و خوش اخلاق باشه ولى از نظر مديريتى ضعيف باشه و يا اينکه کسى مدير خيلى خوبى باشه ولى اخلاقش صفر باشه.

(چقدر طولانى شد اين پست!)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

wavesmile.gif

خیلی دوست دارم
slider_flirt.gif
hearted.gif

خوب یکم سوال می کنم می رم فکرامو می کنم بقیه اشو بعدا می پرسم!
crazy_mini.gif
خدا بخير بگذرونه
flat.gif

چند ساله با کامپیوتر کار می کنی؟
اگه کمودور 64 رو هم جزو کامپيوترها به حساب بياوريم حدودا يه 17-18 سالى ميشه به نظرم!! اگرم از 386 ها شروع کنيم، 15 سال
putersmile1.gif

هارد کامپیوترت چند گیگه؟
160GB

دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟اگه آره کجا؟
نه، ايران رو با تمام مشکلاتش دوست دارم، ولى اگر يه وقت مجبور به ترک اينجا بشم دوست دارم برم چين :p

چرا انقدر آواتورت بهت میاد؟
بهم مياد؟ فکر نکنم :lol:

کدم اسمایل رو بیشتر از همه دوست داری؟
302.gif

آخرین فیلمی که دیدی؟
خيلى وقته که فيلم نديدم
306.gif

چقذه سوالام مرتبط بودن:f34r:
خوف بودن ^_^

see you
manekib2.gif

Paria91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم ولی اگه اجازه بدین سوالهام بپرسم.

1-چرا این رشته تحصیلی رو انتخاب کردی؟

2-چرا تو این سایت عضو شدید و چطور شد که عضو شدید؟( این سوال یکی از خودم هم پرسید:happy:)

3-رنگ مورد علاقه ات چیه و چه حسی بهت میده؟

4- کتاب و نویسنده مورد علاقه ات؟

5-وقتی بیرون میری چه نوع پوششی داری؟این پرسیدم چون برام جالب بود به عنوان کسی که به فرهنگ اهمیت میده چه پوششی انتخاب می کنی.

6-اگر ازت بخوان رئیس جمهور بشی:eek: قبول می کنی؟چرا؟

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

و اینکه هر چیزی افرینده ای داره اینو یه ماتریالیست به هم گفت بعدش هم گفت پس خدا هم اگر وجود دارد باید افریند ه ای داشته باشه، و یکی از بزرگانتان گفته من خدایی را که نبیننم نمی پرستم ، پس همه چیز ماده است؟
من هم در جوابش گفتم منظور از اینکه گفته خدایی را که نبینم نمی پرستم چشم ظاهری نبود، که پس ماده افریدگارش کیه و در ادمه صحبت هایی کردیم ...می خواستم نظر شما را هم بدونم :(

7. نظرت در مورد زن یکی، خدا یکی چیه :(
8.

خدا نگهدار تا بعد

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم ولی اگه اجازه بدین سوالهام بپرسم.

1-چرا این رشته تحصیلی رو انتخاب کردی؟
چون ازش خوشم ميومد ^_^ در عصر ارتباطات خوندن در رابطه با مدل هاى ‌ارتباطى و نظريه پردازان اين حوزه جالبه.

2-چرا تو این سایت عضو شدید و چطور شد که عضو شدید؟( این سوال یکی از خودم هم پرسید)
خيلى ساده، سال ها به دنبال سريال افسانه ى شجاعان براى خريد مى‌گشتم بدون هيچ نتيجه اى، يک روز باز نا اميدانه داشتم اسمش را جستجو مى کردم که اين سايت پيش چشمم آمد و تاپيکى‌در رابطه با سريال و يک انسان که انسان نبود، فرشته بود و بدون هيچ چشمداشتى‌ اين سريال رو در اختيار علاقمندانش داشت قرار ميداد رو ديدم و منم که باورم نميشد چنين معجزه اى اتفاق افتاده باشه با کلى ‌ترس و لرز اومدم عضو شدم و گفتم ميشه منم داشته باشمش و شد و بعدش هم که ديدم چه فروم با کلاس و خوبيه و بچه هاى‌خوبيم داره (منهاى يک سرى که خيلى‌ ما رو به خاطر علاقمون به اين سريال اذيت کردند) و همينجا موندگار شدم :happy:

3-رنگ مورد علاقه ات چیه و چه حسی بهت میده؟
آبى - احساس آرامش بهم ميده
البته قرمز، سرخابى و زرد امپراطورى رو هم خيلى دوست دارم ^_^

4- کتاب و نویسنده مورد علاقه ات؟
انتخاب سختيه، نويسنده ى‌محبوب من آگاتا کريستيه ^.^ و اما کتاب، چون يکى بايد انتخاب کنم اونى رو که بدجورى روم تأثير گذاشت رو ميگم، Audrey Rose از فرنک دى فليتا، اين کتاب در دهه ى‌70 و زمانى‌که داستان هايى‌همچون جنگير و طالع نحس طرفداران زيادى‌داشتند نوشته شده و به نوعى در رابطه با تناسخ روحه. ماجرا از يک تصادف شروع ميشه که دختربچه اى به نام آدرى رز در داخل ماشينى‌که درهاش قفل شده بوده و آتش گرفته بوده گير افتاده بوده و مرتب مى‌کوبيده به پنجره ها که داغه، داغه ولى کسى ‌نميتونه نجاتش بده و به طرز دردناکى‌جان ميده. 10 سال بعد دختر بچه ى ديگه اى که همسن او بوده به نام آيوى دچار کابوس هاى شبانه ميشه و پدر و مادرش مى‌بينند که شب ها باجيغ و فريادهاى دردناک از خواب پا ميشه و ميره سمت پنجره ها و محکم مى‌کوبه به اونا و ميگه داغه، داغه. عجيبتر اينکه جاى سوختگى‌هم رو دست هاش ديده ميشه. در اين بين هم پدر آدرى رز مياد پيش اين خانواده و ادعا ميکنه که روح دختر مرحومش در بدن دختر اين خانواده حلول کرده و چون روحش نتونسته راحت اين دنيا رو ترک کنه در عذابه و هرکارى مى‌کنه تا دختر اونا رو هم به کشتن بده تا روحش به آسايش برسه. به خاطر مسايل پيش اومده مادر دختر کم کم حرف هاى‌اون مرد رو قبول ميکنه ولى پدر از دستش شکايت ميکنه و ماجرا به مجامع علمى و روزنامه ها کشيده ميشه و سرانجام قرار ميشه با استفاده از هيپنوتيزم ببينند جريان چيه. دخترک رو هيپنوتيزم مى‌کنند و مى برند به زمان کودکيش و همه چيز تا اينجا نرماله، بعد بهش ميگن که حالا ميخواهيم ببريمت به زمان هاى دورتر، خيلى پيشتر از اينى‌که متولد بشى و اينجاست که فاجعه اتفاق ميفته، حالت دختر عوض ميشه و شروع ميکنه به دست و پا زدن و جيغ کشيدن مثل اينکه در بين شعله هاى‌آتش گير کرده و نميتونه فرار کنه و اينجاست که دوباره مى شوند که فرياد ميزنه داغه، داغه، دکترها سعى‌مى‌کنند اونو از خواب مصنوعى بيدار کنند ولى هيچ عکس العملى نشون نميده، همه چى به هم ميريزه و جماعت شوکه شده به اين صحنه خيره شدند و نميدونند چکار کنند، پدر آدرى که به جرم ايجاد مزاحمت دستگير شده ولى از پشت شيشه هاى ضد صدا شاهد ماجراست فرياد ميزنه که اون اسمش آدرى رزه نه آيوى ولى کسى صداشو نميشنوه تا اينکه شيشه رو با صندلى‌خرد ميکنه و فرياد ميزنه آدرى ولى‌ ديگه خيلى دير شده، دخترک ديگه جيغ نميزنه، نفس هم نميکشه، اون مرده :(
واى‌الانم که يادش افتادم موهاى‌تنم سيخ شد، من کتاب زياد خوندم ولى اين يکى‌نميدونم چرا اينجور رو من تأثير گذاشته. اينم عکسى از کتاب مورد نظر:

فکر نکنم تا بحال کسى چنين چيزى رو خونده باشه :rolleyes:

5-وقتی بیرون میری چه نوع پوششی داری؟این پرسیدم چون برام جالب بود به عنوان کسی که به فرهنگ اهمیت میده چه پوششی انتخاب می کنی.
به عنوان يک خانم فکر نکنم انتخاب زيادى در اين رابطه داشته باشم، پوشش معمولى که صد البته چادر نيست.

6-اگر ازت بخوان رئیس جمهور بشی:eek: قبول می کنی؟چرا؟
نه نميشم، دليلش رو هم نميتونم بگم چون دنبال دردسر نميگردم ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا