• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندوق دارا دوم ETF جدید دولت چطوره ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
مطمئن باشین اگر چهار سهم مد نظر که دارا دوم رو تشکیل میدن با داشتن:

- حمایت همه جانبه دولت و حقوقی از روز اسم نویسی
- ارائه 30% تخفیف اسم نویسی
- در نظر گرفتن نرخ آخرین روز معامله به جای میانگین 30 روزه
- اخبار مربوط به افزایش سرمایه از دو محل
- طرح بازنگری و تعدیل در نرخ خوراک پالایشگاه ها
- اصلاح قیمتی تا بیش از 20% در دو هفته گذشته و جذاب شدن قیمت پایه [که قابل پیشبینی بود این مورد و زمان صندوق سوم هم از دو سه هفته قبل قیمت اون 4 سهم رو میارن پایین تا روز اسم نویسی جذاب بشه صندوق سوم]

در نهایت بعد از بازگشایی بخوان نسبت به قبل کاهش قیمت داشته باشن و خریدار ضرر کنه، معنی اش چیزی جز انجماد 2-3 ساله بورس نخواهد بود و اگر یه همچین بسته حمایتی بخواد زمین بخوره، دیگه سهام ایکس و ایگرگ و زد جای خود خواهد داشت. تجربه اخیر ثابت کرد در شرایط فعلی تر و خشک در کوتاه مدت اتفاقا باهم میسوزن. به هر حال من فول سقف اسم مینویسم، هم برای خودم هم برای کدهایی که بهم گفتن براشون عرضه اولیه بگیرم. اگر ضرر داد، بازنگری و تعدیل در سبدم میکنم و میشه آخرین خریدم تا حداقل 2 سال آینده و فقط نظاره گر میشم. هرچند احتمالش رو زیر 1% میدونم. نمیگم مثل دارا یکم تا بیش از 200% سود میده در روزهای بعد از بازگشایی (10تومن~34تومن) ولی بعید میدونم زیر 40% بشه سودش. باز هرکس خودش باید بسنجه و تصمیم بگیره. دو، سه هفته اخیر نشون داد به حرف هیچکس نباید گوش بدید و فقط خودتون با سنجیدن عاقلانه شرایط و پذیرش ریسک تصمیم بگیرید.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
در اون صورت معنی اش اینه که بورس تهران وارد انجماد حداقل 3 ساله خواهد شد و کوتاه مدت و میان مدت نابودی مطلق به همراه خواهد داشت. غیر از این حالت، امکان وقوع چنین اتفاقی در مقطع فعلی 0 هست.
رو چه حسابی امکانش 0 ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
رو چه حسابی امکانش 0 ؟

پست بعدی ام توضیح دادم. نگفتم در حالت پایه امکانش صفر هست. گفتم اگر چنین اتفاقی بیفته، معنی اش رکود طولانی مدت کل بورس خواهد بود. بله، اگر بورس وارد رکود 2-3 ساله بشه، دارا دوم هم ممکنه با ضرر باز بشه. وگرنه احتمال اینکه دارا دوم با حمایت و پتانسیل هایی که ذکرش رفت ضررده باشه در روز بازگشایی ولی بقیه بورس تهران سالم و سرحال به مسیر خودش در کوتاه مدت و حتی میان مدت ادامه بده، صفر هست. بازار رو از اردیبهشت تا الان رصد کنیم، میبینیم چنین امکانی از اساس وجود نداره.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
پس به فرض فردا پذیره نویسی باشه یه نمونه از سهام این صندوق فقط 5 درصد تخفیف داره
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار :
♦️ با توجه به قیمت های روز و تصمیم اعضای شورای عالی بورس ، قرار شد قیمت صندوق دارا دوم تغییر کند .

با اون فرمول قبلی فکر کنم الان 10 درصدی بالای تابلو درمیاد :confused:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف در صندوق دارا دوم تعیین شد

هیأت وزیران در جلسه روز یکشنبه، با توجه به ضرورت واگذاری سهام صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، درخصوص تعیین مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف در صندوق دارا دوم تصمیم گیری کرد.

به موجب تصمیم دولت، مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف صرفاً برای سهام قابل واگذاری به صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره نویسی صندوق یاد شده خواهد بود.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف در صندوق دارا دوم تعیین شد

هیأت وزیران در جلسه روز یکشنبه، با توجه به ضرورت واگذاری سهام صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، درخصوص تعیین مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف در صندوق دارا دوم تصمیم گیری کرد.

به موجب تصمیم دولت، مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف صرفاً برای سهام قابل واگذاری به صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (دارا دوم)، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره نویسی صندوق یاد شده خواهد بود.
الان منطقی تر شد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دارا دوم هم مثل دارا اول 5 درصد تخفیف رو میخوان بردارن برای بازارگردانی که در عمل وجود نداره :mad: ،پس تخفیف دارا دوم فعلا 5-20=15 درصد هست ولی در روز های آخر پذیره نویسی اگر سهام ها خوب رشد کرده باشن اختلاف قیمت بیشتر و بهتر میشه.
https://www.sena.ir/news/67320/

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
https://www.sedayebourse.ir/news/41...-برای-خرید-ETF-دولتی-دوم-از-تخفیف-برخوردار-می
در مورد تخفیف دارا دوم برای کسانی که دارا یکم رو خریدن توضیح داده،
به گزارش صدای بورس، علیرضا صالح، رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: کسانی که صندوق دارا اول را قبلا با تخفیف ۲۰ درصد خریداری کردند میتوانند تفاوتش را تا ۵ میلیون تومان با همین تخفیف خریداری کنند.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
"دارا دوم‌"

سلام دوستان عزیزم.
دارا دوم را تا روز آخر نخرید!
اگر این ڪار را بڪنید ،دولت مجبوره به جای یه هفته، دو هفته وحتی سه هفته بورس را مثبت ڪنه تا دارا دوم را به مردم بده !!
گهی پشت به زین و
گهی زین به پشت !

۵۰ درصد افت بازار را از حلقوم
دولت بڪشیدبیرون !!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
واسه خرید دارا دوم تا یه روز نهایت دو روز آخر میخوام صبر کنم قبل از هر چیز میخوام ریسک خرید رو بررسی کنم :دی از اون مهم تر نمیخوام دوهفته پولم بیافته دست حسن کلید :دی تو این دو هفته رو هر سهمی سوار بشم حداقل 20 درصد سود میکنم چرا بدم دست سلطان گشایش :دی

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من دارا یکم رو هم نگرفته بودم ، گفتم شاید دارا دوم رو بگیرم ! شاید ! اما به شدت دو دلم ... تا آخرین روزش صبر میکنم بازار رو رصد میکنم اگه سهم های قشنگ تری به قیمت خرید نرسیده باشه که اونا رو بخرم یا اینکه دارا دوم احتمالا مشکل ساز باشه ، از خریدش منصرف میشم حتی برای کسب سود 30 الی 40 درصدی !
در مورد دارا دوم به شدت نسبت به این قضیه مشکوکم ...
نمیدونم حس خوبی بهش ندارم ...
اینکه بخوام سرمایمو هرچند 5 تومن با داشتن امید به دست دولت بسپرم و صندوق هیچ بازارگردانی نداشته باشه اونم با دامنه نوسان 10 درصد ! اگه احیانا از سهم های توی صندوق بعد از اتمام کار ، دولت حمایت تمام و کمال نکنه و سهم ها یدونه منفی 5 بخورن ، صندوق یدونه منفی 10 میخوره !
سهم هاش اگه فقط 5 روز کاری توی طول هفته منفی 5 بخورن این صندوق قیمتش نصف میشه !!!!! چون هر روزش یه منفی 10 میخوره ...

مراقب باشید دیگه بعدش خبری از دارا و سارا نیست
داراها طرح دولت فعلی بود مثل یارانه و مسکن مهر دولت قبلی
دولت بعدی هم احتمالا به این طرح ها میخنده
انتخابات ایران هم نزدیکه !
قطعا دولت بعدی اجازه نمیده ، طرح های دولت قبلی یا حبابی چیزی به دولت فعلی خودش بخوره !
قطعا اگه اصلاحی باشه میخواد توی دولت فعلی بخوره نه دولت خودش که 4 سال بعد هم رای بیاره ! خلاصه که دوست ندارن بشکن ها واسه قبلی و سینه زنی واسه خودشون باشه ...

به این هم توجه بکنید که سهم های توی این صندوق همشون به قدر کافی رشد داشتن . خیلی بیشتر از کافی و با اتمام پذیره نویسی باید سرمایه ها از این سهم ها خارج بشه چون دیگه سفره دارا رو قرار بردارن
بنابراین روزهای آخر احتمالا فشار فروش توی سهم ها بیشتر بشه و تا دارا دوم توی پورتفوی بشینه سهم ها به شدت افت کرده باشن و به محض آماده فروش شدن صندوق فشار بالایی برای فروشش ایجاد بشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
من دارا یکم رو هم نگرفته بودم ، گفتم شاید دارا دوم رو بگیرم ! شاید ! اما به شدت دو دلم ... تا آخرین روزش صبر میکنم بازار رو رصد میکنم اگه سهم های قشنگ تری به قیمت خرید نرسیده باشه که اونا رو بخرم یا اینکه دارا دوم احتمالا مشکل ساز باشه ، از خریدش منصرف میشم حتی برای کسب سود 30 الی 40 درصدی !
در مورد دارا دوم به شدت نسبت به این قضیه مشکوکم ...
نمیدونم حس خوبی بهش ندارم ...
اینکه بخوام سرمایمو هرچند 5 تومن با داشتن امید به دست دولت بسپرم و صندوق هیچ بازارگردانی نداشته باشه اونم با دامنه نوسان 10 درصد ! اگه احیانا از سهم های توی صندوق بعد از اتمام کار ، دولت حمایت تمام و کمال نکنه و سهم ها یدونه منفی 5 بخورن ، صندوق یدونه منفی 10 میخوره !
سهم هاش اگه فقط 5 روز کاری توی طول هفته منفی 5 بخورن این صندوق قیمتش نصف میشه !!!!! چون هر روزش یه منفی 10 میخوره ...

مراقب باشید دیگه بعدش خبری از دارا و سارا نیست
داراها طرح دولت فعلی بود مثل یارانه و مسکن مهر دولت قبلی
دولت بعدی هم احتمالا به این طرح ها میخنده
انتخابات ایران هم نزدیکه !
قطعا دولت بعدی اجازه نمیده ، طرح های دولت قبلی یا حبابی چیزی به دولت فعلی خودش بخوره !
قطعا اگه اصلاحی باشه میخواد توی دولت فعلی بخوره نه دولت خودش که 4 سال بعد هم رای بیاره ! خلاصه که دوست ندارن بشکن ها واسه قبلی و سینه زنی واسه خودشون باشه ...

به این هم توجه بکنید که سهم های توی این صندوق همشون به قدر کافی رشد داشتن . خیلی بیشتر از کافی و با اتمام پذیره نویسی باید سرمایه ها از این سهم ها خارج بشه چون دیگه سفره دارا رو قرار بردارن
بنابراین روزهای آخر احتمالا فشار فروش توی سهم ها بیشتر بشه و تا دارا دوم توی پورتفوی بشینه سهم ها به شدت افت کرده باشن و به محض آماده فروش شدن صندوق فشار بالایی برای فروشش ایجاد بشه
رفتارشون مثل قمار بازهاست
داخل یک مبلغ کم سود زیاد دادن و الان مبلغ شرط رو بردن بالا
با توجه به زمان بندی که داره؛
فعال شدن مکانیزم ماشه
فاصله نچندان دور با انتخابات امریکا

حجم فروشی که بعد از ازاد شدن صندوق پیش میاد و نبود خریدار، ریسکش واقعا بالاست
اینا هم رفتارشون مشخص نیست فقط یکسری عدد رو ممکن روی تابول بالا و پایین کنند و کسی از درستی اطلاعات واقعا خبر نداره

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
کارگزاری مفید توی پیام های ارسالی زده پذیره نویسی بدون کارمزد اما موقع ثبت سفارش کارمزد محاسبه می شه :rolleyes:

فایل های ضمیمه

• karmozd.png
    karmozd.png
    47.1 KB · نمایش ها: 17

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کارگزاری مفید توی پیام های ارسالی زده پذیره نویسی بدون کارمزد اما موقع ثبت سفارش کارمزد محاسبه می شه :rolleyes:
ظاهرا فقط آگاه کارمزد نمیگیره !
چرا هرکی یه نرخ کارمزد میگیره

آگاه
Untitled3.jpg

مفید
Untitled2.jpg

تدبیرگران فردا
Untitled.jpg

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
این نماد دارایکمه
واقعا اینطوری افت داشته؟

خود نامردشه. ولی به معنی ضرر خریداران اولیه (کسانی که ابتدا اسم نویسی کردن) نیست. با وجود این افت، حدود 110% سود داده. یعنی فقط از سودش (که تا حدود 210% هم رفته بود) کاسته شده نه از اصل سرمایه.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام

سرمایه گذاری در صندوق پالایش یکم ( دارا دوم ) را بگذارید برای روزهای آخر یعنی بین 16 الی 19 شهریور
اید هم مجبور به تمدید بشن

بازارساز مجبور هست شاخص و جهت جذابیت سرمایه گزاری بالا ببره

بالا