• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندوق دارا دوم ETF جدید دولت چطوره ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این صندوقه رو من که کد بورسی ندارم اگر از طریق بانک با کد ملی ام بخرم فایده اش برای من چی هست؟ منظورم اینه که ماه به ماه سودی میاد براش یا نه؟ چطوریه؟

بعد مثلا 1 ماه دیگه اگر کد بورس بگیرم میاد داخل پنل خودم یا چون با کد ملی میخرم نمیاد دیگه ؟ یه توضیح میدید./

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
این صندوقه رو من که کد بورسی ندارم اگر از طریق بانک با کد ملی ام بخرم فایده اش برای من چی هست؟ منظورم اینه که ماه به ماه سودی میاد براش یا نه؟ چطوریه؟

بعد مثلا 1 ماه دیگه اگر کد بورس بگیرم میاد داخل پنل خودم یا چون با کد ملی میخرم نمیاد دیگه ؟ یه توضیح میدید./
فایده اش اینه که 20 درصد زیر قیمت روز "چهارشنبه ی هفته قبلی" سهامها بهتون داده میشه.سود ماهیانه نداره.منفعت شما در اینه که اول 20 درصد زیر قیمت روز چهارشنبه هفته قبل میخرید.دوم اینکه هرچی اون 4 سهم گرون بشه ارزش این صندوق هم بالاتر میره.
-----------------
اگر با کدملی بخرید و بعد کدبورسی بگیرید میاد توی پنلتون.(البته یک ماه بعد از پذیره نویسی باید صبر کنید تا باز گشایی بشه.وباید برید توی "درگاه ذینفعان" و" تغییر کارگذار ناظر "بزنید تا بیاد توی پنلتون.درکل راحته و مشکل خاصی نداره)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فایده اش اینه که 20 درصد زیر قیمت روز "چهارشنبه ی هفته قبلی" سهامها بهتون داده میشه.سود ماهیانه نداره.منفعت شما در اینه که اول 20 درصد زیر قیمت روز چهارشنبه هفته قبل میخرید.دوم اینکه هرچی اون 4 سهم گرون بشه ارزش این صندوق هم بالاتر میره.
-----------------
اگر با کدملی بخرید و بعد کدبورسی بگیرید میاد توی پنلتون.(البته یک ماه بعد از پذیره نویسی باید صبر کنید تا باز گشایی بشه.وباید برید توی "درگاه ذینفعان" و" تغییر کارگذار ناظر "بزنید تا بیاد توی پنلتون.درکل راحته و مشکل خاصی نداره)

خب حالا پس با فرض اینکه من نرم کد بورسی بگیرم بعدا بخوام بفروشمش میشه ؟ چطوری میشه فروختش؟ بعد موقع فروش ارزشش هرچقدرباشه میدن یعنی به فرض 5 میلیون رو ممکنه 6 میلیون بدن بهم؟ نحوه فروشش بعدا بدون کد بورسی چطوره؟ میدونید؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
دوستی در مورد etf های دولت سوال پرسیدند

نظر شخصی : این نوع صندوق ها مناسب افرادی که اطلاعات کافی از بازار بورس و زمان مناسب جهت خرید و فروش ندارند
در صورتی که توانایی و زمان کافی دارید این نوع صندوق ها به دید تنوع بخشی به پورتفوی شما میتواند استفاده شود

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
اگه تو شرایط بازار دارا اول عرضه میشد صد در صد خوب بود اما الان شرایط بازاریکم ریسکشو برده بالا ولی امید وارم خوب باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خب حالا پس با فرض اینکه من نرم کد بورسی بگیرم بعدا بخوام بفروشمش میشه ؟
بله امکان فروشش هست
بعد موقع فروش ارزشش هرچقدرباشه میدن یعنی به فرض 5 میلیون رو ممکنه 6 میلیون بدن بهم؟ نحوه فروشش بعدا بدون کد بورسی چطوره؟ میدونید؟
اگر کدبورسی نداشته باشید باید تشریف ببرید بانک ، برگه وکالت نامه پر کنید تا برای شما بفروشند

ولی توصیه میشه برای فروش خودتون کد بورسی دریافت کنید تا در مبلغ مورد نظر خودتون فروش انجام شود
همچنین در دریافت مبلغ تسریع انجام شود

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خب حالا پس با فرض اینکه من نرم کد بورسی بگیرم بعدا بخوام بفروشمش میشه ؟ چطوری میشه فروختش؟ بعد موقع فروش ارزشش هرچقدرباشه میدن یعنی به فرض 5 میلیون رو ممکنه 6 میلیون بدن بهم؟ نحوه فروشش بعدا بدون کد بورسی چطوره؟ میدونید؟
بدون کد بورسی که نمیشه فروختش.این یه صندوق ETF هست و حتما برای فروشش باید کد بورسی بگیرید و اسم این دارادوم که "پالایش" هست عین یه سهام مید تو پنلتون.
موقع فروش دولت ازت نمیخره.بین مردم خرید فروش میشه اما چون همه با هم هجوم میارن برای فروش ممکنه مثلا ارزشش 6 تومن باشه ولی 5100 ازت بخرن :|
دارایکم ارزشش 6500 بود ولی الان 3.5 الی 4 شده(اونایی که 200 تا دارن) :| همش هم به خاطر اینه همه دارن با هم میفروشن و خریدارش نیست!!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

از من میشنوی از بانک نخری بهتره
دفعه قبل از طریق بانک خریدم تغییر کارگزار ناظر 10 روز طول کشید ! تو این مدت یه مقداری از سودش اومد پایین در حالی که اگر مستقیم از طریق کارگزاری خریده بودم میتونستم سریع تر و با سود بیشتری بفروشم
به نظرم بهتره کد بورسی بگیرید و مستقیم خرید کنید
الان هم که کد بورسی رو میتونید غیر حضوری هم دریافت کنید و غیر حضوری هم در کارگزاری ثبت نام کنید وضعیت به نسبت قبل خیلی بهتر شده

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با تشکر از راهنمایی دوستان حالا که همه نظر دادید راهنمایی کردید به نظرتون کلا خریدش صلاح هست یا خیلی جالب نیست از دید شماها؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان من این سهام داری دوم (پالایش) رو از طریق اپ دیجی پی خریدم حالا چجوری میتونم بیارمش توی پورتفوی آگاه؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان من این سهام داری دوم (پالایش) رو از طریق اپ دیجی پی خریدم حالا چجوری میتونم بیارمش توی پورتفوی آگاه؟
کاش قبلش میپرسیدی میگفتیم از پنل کارگزاری بخر
الان باید صبر کنی تا روزی که امکان فروش فراهم بشه اون موقع تغییر ناظر بزنی بعد ببینی کی بیاد توی پرتفو اینکه این وسط چقدر زمان بره دقیق معلوم نیست.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من امروز سهام پالایش را از کارگزاری مفید خریدم . مبلغ از حسابم کسر شده و قدرت خریدم تعدیل شده . سهام چه زمان در سبد پرتفوی قابل مشاهده هست ؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
من امروز سهام پالایش را از کارگزاری مفید خریدم . مبلغ از حسابم کسر شده و قدرت خریدم تعدیل شده . سهام چه زمان در سبد پرتفوی قابل مشاهده هست ؟

سلام . حدود 1 ماه دیگر در پرتفوی تون قابل رویت هست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان توجه کنید قابلیت لغو شدن نداره.
پول که رفت تو جیب دولت دیگه بیرون بیا نیست :)

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
دوستان توجه کنید قابلیت لغو شدن نداره.
پول که رفت تو جیب دولت دیگه بیرون بیا نیست :)

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
اگه اشتباه نکنم همون روز که سفارش ارسال می کنید قابلیت لغو شدن را داشته باشه روزهای بعد دیگه نداره :rolleyes:

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
خود نامردشه. ولی به معنی ضرر خریداران اولیه (کسانی که ابتدا اسم نویسی کردن) نیست. با وجود این افت، حدود 110% سود داده. یعنی فقط از سودش (که تا حدود 210% هم رفته بود) کاسته شده نه از اصل سرمایه.
فراموش نکنید که شما از زمان پذیره نویسی هر سهمی میخریدی بیشتر از 110 درصد این سود میداد

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
دوستان یه سوال
فروش این صندوق هم مثل سهام های عادی هست و احتمال تشکیل صف فروش خواهد بود؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
فراموش نکنید که شما از زمان پذیره نویسی هر سهمی میخریدی بیشتر از 110 درصد این سود میداد

خیر. قبلا در صفحه های اول همین تاپیک محاسبه اش رو گذاشتم. اگر ملاک رو نیمه اردیبهشت بگیریم تعدادی سهم هستند که نسبت به اون زمان نه تنها 1 ریال سود ندادن که منفی شدن (نمونه: ولیز، خوساز، کسرا، اتکام و...) و تعداد زیادی هستند که زیر 25% سود دادند و بی شمار سهم هم زیر 75%. اگر هم منظور خود 4 سهم داخل صندوق اول بوده این وضعیت 15 اردیبهشت الی 10 شهریور هست:

وبصادر | قیمت 15 اردیبهشت: 169 | قیمت روز: 369 | سود: 118%
وبملت | قیمت 15 اردیبهشت: 1728 | قیمت روز: 2716 | سود: 57% [40 روز به خاطر افزایش سرمایه بسته بوده و امروز باز میشه]
وتجارت | قیمت 15 اردیبهشت: 164 | قیمت روز: 327 | سود: 99%
البرز | قیمت 15 اردیبهشت: 1208 | قیمت روز: 1736 | سود: 43%
اتکام | قیمت 15 اردیبهشت: 866 | قیمت روز: 852 | سود: -(منفی) 1.62%
دارا یکم | قیمت اسم نویسی: 10000 | قیمت روز: 22408 | سود: 124%

دوستان یه سوال
فروش این صندوق هم مثل سهام های عادی هست و احتمال تشکیل صف فروش خواهد بود؟

سلام
خرید و فروش مثل سهام عادیه ولی صندوق چیزی به نام صف فروش نداره و تحت هر شرایطی میشه فروخت. قیمت بستگی به تقاضا داره ممکنه کف قیمتی ولی به هر حال چیزی به نام صف نداره. البته قوانین چون یه شبه تغییر میکنه یه وقت دیدی در آینده تغییر کرد ولی در همه این سالها قانونش این مدلی بوده.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
کارگزاری مفید توی پیام های ارسالی زده پذیره نویسی بدون کارمزد اما موقع ثبت سفارش کارمزد محاسبه می شه :rolleyes:
اصلاح می کنم کارمزد کسر شده بود اما مجدد به قدرت خریدم اضافه شد .

بالا