• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طب بالا را چطور پایین بیاریم؟

del2771

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
سلام دوستان
2 روزی هست که طب گرفتم اما درست حسابی پایین نمیاد
همراه با درد عضلات همه جای بدنم درد میکنه حتی موقع خواب خواب راحتی ندارم و میل به غذا ندارم
استامینوفن مصرف میکنم اما انگار تاثیر چندانی نداره و بعد مدتی دوباره طبم بالا میرود

زیاد پای سیستم نمیتونم بشینم دستو پاهام سرد میشه و سرو گردنم داغ میکنه

از اساتید و دوستان محترم تقاضا دارم تجربیاتشان را در اختیار بنده بزارن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
طب ؟! :eek:

تب داری خوب برو دکتر ، تب خودش بیماری نیست ولی میتونه ناشی از بیماریهای مختلفی باشه .

del2771

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
طب ؟! :eek:

تب داری خوب برو دکتر ، تب خودش بیماری نیست ولی میتونه ناشی از بیماریهای مختلفی باشه .
والا کلا فعالیت روزمره رو بهم زده تا حالا همچین مشکلی نداشتم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
باور کنید یه دکتر رفتن خیلی سخت نیست !!
نهایت خرجش 50 تومنه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پاشویه تو پایین اووردن تب معجزه میکنه همچنین حوله کمی خیس رو بزار رو پیشونیت
تب میتونه علایم ثانویه عفونت باشه

del2771

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
خوشبختانه طب تا حد قابل قبولی پایین اومده ولی متاسفانه در پس همین طب سرماخوردگی گرفتم نمیدونم آنفوالانزا دارم یا نه از صبح تا الان آب ریزش بینی دارم و گلوم گرفته و یه مقدار کم سوزش داره
طعم غذا و چایی رو زیاد حس نمیکنم
ولی سابقه نداشته که طب کنم بعد سرماخوردگی مزمن پیدا کنم

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
تب د
خوشبختانه طب تا حد قابل قبولی پایین اومده ولی متاسفانه در پس همین طب سرماخوردگی گرفتم نمیدونم آنفوالانزا دارم یا نه از صبح تا الان آب ریزش بینی دارم و گلوم گرفته و یه مقدار کم سوزش داره
طعم غذا و چایی رو زیاد حس نمیکنم
ولی سابقه نداشته که طب کنم بعد سرماخوردگی مزمن پیدا کنم
اولا که با عرض شرمندگی تب درسته
ثانیا خوب اینا علایم آنفولانزا است مصرف مایعات را زیاد کنید و استراحت و قرص سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین و اگه درمان نشدید پزشک

del2771

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
تب د

اولا که با عرض شرمندگی تب درسته
ثانیا خوب اینا علایم آنفولانزا است مصرف مایعات را زیاد کنید و استراحت و قرص سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین و اگه درمان نشدید پزشک
بله درسته وقتی تو حالت بیماری باشی اشتباه هم میشه کرد
البته مایعات که مرتب میخورم ولی بگفته یکی از سایتها خوردن کیوی سرشار از ویتامین C سیستم ایمنی بدن رو در مقابل ویروس مقاوم میکنه و همچنین سیر ترشی مقداری همراه با غذا برای سیستم تنفسی تحتانی و فوقانی خوبه و همچنین چایی لیمویی با مقداری عسل در چای آرامش بخش است و سرفه کردن رو از به مرور زمان از بین میبره

دیروز به همه این گفته ها عمل کردم و نتیجه اش این بود که حالم سر جاش اومد و درد عضلات کاهش پیدا کرد و با خیال راحت میتونم به کارای روزمره برسم البته تا ریشه کن شدن بیماری باید خودمو تقویت کنم

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
بله درسته وقتی تو حالت بیماری باشی اشتباه هم میشه کرد
البته مایعات که مرتب میخورم ولی بگفته یکی از سایتها خوردن کیوی سرشار از ویتامین C سیستم ایمنی بدن رو در مقابل ویروس مقاوم میکنه و همچنین سیر ترشی مقداری همراه با غذا برای سیستم تنفسی تحتانی و فوقانی خوبه و همچنین چایی لیمویی با مقداری عسل در چای آرامش بخش است و سرفه کردن رو از به مرور زمان از بین میبره

دیروز به همه این گفته ها عمل کردم و نتیجه اش این بود که حالم سر جاش اومد و درد عضلات کاهش پیدا کرد و با خیال راحت میتونم به کارای روزمره برسم البته تا ریشه کن شدن بیماری باید خودمو تقویت کنم
آنفولانزا و سرماخوردگی شایعترین بیماریه که هنوز هیچ درمانی نداره و فقط مصرف مسکن و درمان علامتی و استراحت و طی شدن دوره بیماری و احتیاطات لازم چاره کاره
انشالله که تتمه بیماره هم بزودی تمام بشه

بالا