• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحي بزرگترين و كامل ترين سايت بازيهاي كامپيوتر

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ! :arrow:
من مدت زماني نزديك به 1 ماه ميباشد كه قصد طراحي سايتي براي بازيهاي كامپيوتر را دارم ! :idea: اما از انجا كه يك نفر به تنهايي نميتواند يه سايت كامل داشته باشد يا به تنهايي اداره كند عضو فعال ميپذيرم ! 8) براي كسب اطلاعات بيشتر به روزنامه هاي كثير الانتشار مراجعه كنيد :!: (الكي دنبالش نرو چيزي پيدا نميكني ;) )

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
راستش من و يكي از دوستام كه تو آمريكاست,هم يه مدت خواستيم همچين كاري كنيم يعني جاي وبلاگ و اين چيزا يك سايت درست حسابي فارسي در باره انواع بازيهاي كنسولها و كامپيوتر بسازيم و قشنگ بازيها رو مثل سايتاي خارجي Review كنيم و اينحرفا.
ولي در عمل به اين نتيجه رسيديم كه اگه بخوايم سايته واقعا خوب باشه و بيرقيب,لااقل 7-8 نفر پاي ثابت ميخواد.و صد البته بايد سود دهي داشته باشه و اينحرفا..و ديديم اينجوري در عمل به سادگي ايدش نيست براي همين بيخيال شديم. :(

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خيلي چيز سخت و پيچيده اي نيست، يه جورايي ميشه همون وبلاگ كه فرضا هر پستش ميشه review يك بازي.. و در واقع فكر مي كنم يك نفر مي تونه همين بحث هاي همين سايت رو با ذكر منبعش كنار هم بچينه و جمع و جور كنه و يک سايت براي review بازيها از دلش دربياره .. عين همين كار رو احسان براي بخش ها و موضوعات فني مي كنه و اسمش هم مي گذاره Knowledge Base.. من که پايه بازي نيستم وگرنه مي کردم اين کار رو ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب ولي وقتي بري سايتهاي معروف خارجي بازي رو ببيني,و وقتي بخواي كيفيت كارت شبيه اونا باشه,مسلما چيزي مثل وبلاگ اصلا جواب نميده! و تازه اينجور سايتي بايد كامل باشه يعني الان صدها بازي (تازه بازيهاي روز فقط) هست كه همه اينا يا لااقل 80 درصدشون بايد بطور كامل و نه خلاصه 3-4 خطي Review بشن.
و اين كاري نيست كه بشه بعنوان سرگرمي تنها انجامش داد!
فوق العاده وقت گير و مستلزم اينه كه همونجرو كه گفتم يه 7-8 نفر باشن كه بازيها رو Review كنن يا لاقل Review هاي خارجي رو ترجمه كنن!
من چون يكبار تا مراحل اوليشم رفتيم اينا رو ميگم..
البته ميشه خلاصه و مختصر كار كرد,اما خب اونجوري ديگه نميشه مطرح بود.
اين نظر ما بود..

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابا ما هم ميدمونيم نياز به زمان داره ! اما يواش يواش ! پرشين بلاگ مگه يك شبه پرشين بلاگ شده ؟ يا گيم اسپات و گيم اسپاي هم يواش يواش پيشرفت كردند ! :arrow: پس جوش نزنيد ! بعد از اون ! ما كه نخواشتيم يه شبه بزرگترين سايت بازي دنيا را افتتاح كنيم ! ;) اما ممنون كه به عواقب كار فكر ميكنيد ! :idea:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب آره اينم حرفيه! من و اون دوستم زيادي بلند پرواز بوديم.و آخر گفتيم يا هيچي يا همه چي!

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابا الان هر 2 تا انلاين هستيم ! ميخواستم آدي شما را در هر نرم افزاري بفهمم اصلا ادي نميديد ! تا الان تيمي كه من در ان هستم 3 نفره ! اما بازم همكار لازم داريم ! ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بابا الان هر 2 تا انلاين هستيم ! ميخواستم آدي شما را در هر نرم افزاري بفهمم اصلا ادي نميديد ! تا الان تيمي كه من در ان هستم 3 نفره ! اما بازم همكار لازم داريم ! ;)

برات PM فرستادم. ;)

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابا ! ام اس ان مسنجر6 من باز نميشه ! :(

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
يه مشكل بررگ ديگه!
سايتهاي خارجي كه review ميذارن قبل از پخش و فروش بازي اين كار رو مي كنن و كلي عكس هم ازش ميذارن.
اما از كجا نسخه ي بتاي بازيها رو گير بياريم :?

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه مشكل بررگ ديگه!
سايتهاي خارجي كه review ميذارن قبل از پخش و فروش بازي اين كار رو مي كنن و كلي عكس هم ازش ميذارن.
اما از كجا نسخه ي بتاي بازيها رو گير بياريم :?
بابا از تو ديگه اين حرفا بعيد بود ! :shock:
ما كه نميخواهيم يه سايت بسازيم كه نياز جهانيان را حل بكنه ! فقط براي ايران ! :arrow:
مطمين هستم ميتونيم نياز ايران را برطرف كنيم ! مگه پرشين تولز يه انجمن مدرن و جهاني است ؟ پرشين بلاگ چطور ؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ميبينم كه اينجا مشتاقاي زيادي هست اما مشكلات كه تا الان مطرح شده اينه
كه اگه سايت توپ ميخوايم بايد وقت زياد و نيروي زياد بزاريم پس بايد سايت درآمد زا باشه.خوب اين درسته.
يكي هم اينكه بازي هايي كه توليد نشدن در دسترس نيست.خوب اينم درسته اما ميشه ترجمه كرد و از عكساي بقيه استفاده كرد.
اما ميشه از اول به جا سايت 1 وبلاگ تيمي درست كرد كه نه هزينه ميخواد نه وقت فراوون بعد كه گروه هماهنگ تر شد ميتونيم سايت بزنيم.اونوقت 1 فكري هم براي درآمد زاييش ميكنيم.
الان اينجا چند نفريم كه پايه هستن ميشه شروع كرد. :!:
آقا بريم؟ :?: :D

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
بريم 8) ;)
من كه موافقم :!:

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممد جان كجا با اين عجله ؟ ;)
همينطوري بريم ؟ كجا بريم ! وقتي هماهنگ شديم و اعضا معلوم شد من فكرام را به اعضا ميگم ! خوب معلومه كه من فكر در آمد زاييش هم كردم ! :idea:
اما...................
قدم به قدم ! عجله نكنيد ! :arrow:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
عجله اي نيست كه ميگم حالا كه اين همه پايه هست بريم 1 وبلاگ تيمي بزنيم تا چند وقت ديگه مي ريم 1 سايت توپ ميزنيم.بالاخره بايد از يك جايي شروع كرد.
حالا شما ايده ها تو بگو ما ميشنويم ;)

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باشه ! يه وبلاگ تيمي ! من آماده اش ميكنم ! تا فردا ! ;) :arrow:

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بگيد تو سايت چه امكاناتي ميخواين. شايد بشه يك كارهايي كرد ;)

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببينيد ! ما بايد اعضا اصلي را پيدا كنيم ! بعد يه وبلاگ محشر بسازيم ! بعد هم سايت و مي افتيم تو خط پولداري ! :(

bach_mosbat12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيبين دلتو خوش نكن اينجا ايرانه پول مول خبري نيست!
بعدم ميگم اگه مي خواي اين وبلاگتو يه نگاهي چيزي بهش بكن سواب داره بخدا(نمي دونم اون س رو با چي بايد زد)
سيو وايز سيتي رم بنا بود باسه ما بفرستي چي شد پس؟
بعدم اين ماشينارو كه داون لود كرديم چه جوري بايد اينستال كنيم هان؟(مال وايز سيتي رو ميگم
)

بالا