• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحي بزرگترين و كامل ترين سايت بازيهاي كامپيوتر

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نويسنده ها هم اعلام موجوديت كنن !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
به نظرم تنها دليلي كه در نهايت ممكنه مانع از ساخت اين سايت بشه اينه كه نويسنده ثابت و فيكس و اين كاره كمتر از هفت يا هشت نفر پيدا كنيم.. چون خيلي پيش مياد كه يك نويسنده در يك شماره اصلا وقت نمي كنه چيزي بده!! اينه كه بايد به تعداد كافي باشن تا اگر توي يه شماره يك بخشي خالي موند .. خالي بودن توي محتوا به چشم نخوره.. كاپوچينو يا مجله هاي ديگه هر كدوم چندتا نويسنده ثابت دارن؟ فكر كنم يه جورايي اينجا هم به نويسنده بيش از هر چيز ديگه اي نياز هست!

rezazapatta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حبست رو بكشم ... قناري ... ما دستتن هستيمت ...

Parsioso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ! اقا امسال كه به شروع مدارس خورديم ! اما من ميخواستم پروزه هامو به اعضاي اصلي بگم كه نشد ! ساخت اين سايت كار 3 روزه ! فقط 3 روز !
karate.gif

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم تنها دليلي كه در نهايت ممكنه مانع از ساخت اين سايت بشه اينه كه نويسنده ثابت و فيكس و اين كاره كمتر از هفت يا هشت نفر پيدا كنيم.. چون خيلي پيش مياد كه يك نويسنده در يك شماره اصلا وقت نمي كنه چيزي بده!! اينه كه بايد به تعداد كافي باشن تا اگر توي يه شماره يك بخشي خالي موند .. خالي بودن توي محتوا به چشم نخوره.. كاپوچينو يا مجله هاي ديگه هر كدوم چندتا نويسنده ثابت دارن؟ فكر كنم يه جورايي اينجا هم به نويسنده بيش از هر چيز ديگه اي نياز هست!
پایه نوشتن ثابت در باره Pro-Gaming هستم . بخصوص اخبار مربوط به مسابقات ، روشهای ایجاد محیط های حرفه ای بازی و کلیه مسائل مربوطه به Pro-Gaming . برای اثبات اینکه از این چیزا سر در میارم باید بگم که اورگانیزیشن ICG رو من 1 سال پیش راه انداختم با برگذاری فقط یک بازی و 20 نفر شرکت کننده باجایزه 50000 تومن کردیت ، 3 هفته پیش آخرین مسابقاتش برگذار شد با جایزه نزدیک به یک و نیم میلیون و نزدیک به هزار شرکت کننده . این اورگانیزیشن دیگر در اختیارمن نیست و واگذارش کردم به دوستانم ، ولی همچنان علاقه مند گسترش این سایبر ورزش :) یا همون cyberathlete در ایران هستم.
در ضمن من یک نفر پای ثابت ، حداقل به 8 تا 10 نفر دیگه احتیاج دارید .

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ما منتظريم !!! بقيه هم بياان !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
سلام ! اقا امسال كه به شروع مدارس خورديم ! اما من ميخواستم پروژه هامو به اعضاي اصلي بگم كه نشد ! ساخت اين سايت كار 3 روزه ! فقط 3 روز !
karate.gif

بابا اين کاره! حالا چطور ميخواي بسازي؟ کدنويسي جدا، با استفاده از ابزارهايي مثل ام تي، nuke يا چي؟

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امم يه چيزي گفت تو چرا جدي گرفتي ؟!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
پایه نوشتن ثابت در باره Pro-Gaming هستم . بخصوص اخبار مربوط به مسابقات ، روشهای ایجاد محیط های حرفه ای بازی و کلیه مسائل مربوطه به  Pro-Gaming .  برای اثبات اینکه از این چیزا سر در میارم باید بگم که اورگانیزیشن ICG  رو من 1 سال پیش راه انداختم با برگذاری فقط یک بازی و 20 نفر شرکت کننده باجایزه 50000  تومن کردیت ، 3 هفته پیش آخرین مسابقاتش برگذار شد با جایزه نزدیک به یک و نیم میلیون و نزدیک به هزار شرکت کننده . این اورگانیزیشن دیگر در اختیارمن نیست و واگذارش کردم به دوستانم ، ولی همچنان علاقه مند گسترش این سایبر ورزش :) یا همون cyberathlete در ایران هستم.
در ضمن من یک نفر پای ثابت ، حداقل به 8  تا 10 نفر دیگه احتیاج دارید.

عاليه .. فقط يه چيزي .. معمولا کسايي که پايه ثابت نوشتن هستن ادم هاي ديگه اي رو هم مي شناسن که مثل خودشون بخوان بنويسن.. به جز خودت کسان ديگه اي هم مي شناسي که فرضا دلشون بخواد هفته اي يک بار يک جايي باشه که توش کنار ديگران بنويسن؟ irgamer و rezazapatta چطور نويسنده هاي ديگه سراغ دارن؟

مورد بعدي اينکه يک game شناس بايد سايت رو از نظر موضوعي تقسيم بندي کنه و مديريت کنه .. مثلا سبک هاي مختلفي داريم در بازي ها و هر شاخه اي هم لابد يک متخصصي داره - در واقع فکرم متمرکز شده روي يک مجله!! - توي يک مجله بخش ها و ستون هاي مختلفي هست و هرکسي در بخش خودش مي نويسه و توي کار خودش خبره هست..

اگر نشه که به اين صورت پيش بريم و نتونيم فرضا مثل کاپوچينو براي هر شاخه يکي دو تا نويسنده ثابت داشته باشيم به نظرم بايد مجله رو بيخيال شيم و يک جور ژورنال بسازيم که هر کس هر زماني چيزي در هر زمينه و شاخه اي از game به نظرش مي رسه بياد و بنويسه و تا اونجا که من مي دونم اين همون سبک کار nuke هست که بهترين محيط رو فراهم مي کنه براي اين مدل نوشتن و البته يک nuke کار خوب هم داريم چون علي قبول کرده کمک کنه ;)

کسي نظري نداره؟

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کسی رو نمیشناسم که بنویسه ، یعنی زیاد میشناسم که بازیکن باشن ولی هیچ کدوم کون نوشتن رو ندارند . فقط بازی میکنند : )

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي نمیشه از nuke استفاده نکرد ؟ من یخورده رو این برنامه حساسم ، یعنی اصلا" ازش خوشم نمیاد . چرا از یک برنامه خیلی ساده تر و بهتر مثل ام تی یا حتی asp-rider استفاده نکنیم ؟ این برنامه الکی سنگینه و هیچ خاصیتی نداره. حتی بیشتر با بلاگر موافقم تا این nuke .
اگر کسی php یا Perl بلده و حال و حوصله سروکله زدن با برنامه نویسی رو داره برید سرس Slashdot رو بگیرید که همه جوره سرتر از همه این برنامه هاست. اگرم نه که بیخیال ، همون ام تی بزارید تموم شه بره ..

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم يک زمانی که تو نخ بازی و اين حرفا بودم...
يه سايت هم راه انداختم اون موقع که بازی های فارسی فلش آنلاين توشه:
www.baziran.itgo.com
همين!

Parsioso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من 2 تا هاست خوب ميشناسم كه ميشه 3 روزه ساخت اونم يك سايت شيك براي كساني كه حتي سواد نوشتن ندارند !

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مي تونيم اول كار سايت رو به صورت استاتيك هم درست كنيم بعد اگه يدم همه چيز خوب پيش ميره يه فمري براي ديناميك كردنش مي كنيم ...
قالبشم فوقش دست يه طراح رو مي بوسه ! مشكلل اصلي نويسنده هان !!!!! منم خودم يه نفر رو سراغ دارم ولي يه خوردهخ بد قوله ... خودمم مي تونم مطلب اينگليسي ترجمه كنم مثلاَ از گیم اسپوت ...

Parsioso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي قالبش من ميتونم طراح خوب گير بيارم !

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
طراحيش با خودم اصلاَ به چسب به نويسنده ...

Parsioso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نويسنده من هستم ! بازيباز هم هست !

بالا