پایه نوشتن ثابت در باره Pro-Gaming هستم . بخصوص اخبار مربوط به مسابقات ، روشهای ایجاد محیط های حرفه ای بازی و کلیه مسائل مربوطه به Pro-Gaming . برای اثبات اینکه از این چیزا سر در میارم باید بگم که اورگانیزیشن ICG رو من 1 سال پیش راه انداختم با برگذاری فقط یک بازی و 20 نفر شرکت کننده باجایزه 50000 تومن کردیت ، 3 هفته پیش آخرین مسابقاتش برگذار شد با جایزه نزدیک به یک و نیم میلیون و نزدیک به هزار شرکت کننده . این اورگانیزیشن دیگر در اختیارمن نیست و واگذارش کردم به دوستانم ، ولی همچنان علاقه مند گسترش این سایبر ورزشبه نظرم تنها دليلي كه در نهايت ممكنه مانع از ساخت اين سايت بشه اينه كه نويسنده ثابت و فيكس و اين كاره كمتر از هفت يا هشت نفر پيدا كنيم.. چون خيلي پيش مياد كه يك نويسنده در يك شماره اصلا وقت نمي كنه چيزي بده!! اينه كه بايد به تعداد كافي باشن تا اگر توي يه شماره يك بخشي خالي موند .. خالي بودن توي محتوا به چشم نخوره.. كاپوچينو يا مجله هاي ديگه هر كدوم چندتا نويسنده ثابت دارن؟ فكر كنم يه جورايي اينجا هم به نويسنده بيش از هر چيز ديگه اي نياز هست!
سلام ! اقا امسال كه به شروع مدارس خورديم ! اما من ميخواستم پروژه هامو به اعضاي اصلي بگم كه نشد ! ساخت اين سايت كار 3 روزه ! فقط 3 روز !![]()
پایه نوشتن ثابت در باره Pro-Gaming هستم . بخصوص اخبار مربوط به مسابقات ، روشهای ایجاد محیط های حرفه ای بازی و کلیه مسائل مربوطه به Pro-Gaming . برای اثبات اینکه از این چیزا سر در میارم باید بگم که اورگانیزیشن ICG رو من 1 سال پیش راه انداختم با برگذاری فقط یک بازی و 20 نفر شرکت کننده باجایزه 50000 تومن کردیت ، 3 هفته پیش آخرین مسابقاتش برگذار شد با جایزه نزدیک به یک و نیم میلیون و نزدیک به هزار شرکت کننده . این اورگانیزیشن دیگر در اختیارمن نیست و واگذارش کردم به دوستانم ، ولی همچنان علاقه مند گسترش این سایبر ورزشیا همون cyberathlete در ایران هستم.
در ضمن من یک نفر پای ثابت ، حداقل به 8 تا 10 نفر دیگه احتیاج دارید.