• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحي قالب وب سايت

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حالا چيكار بايد كنيم
يعني چه جوري يه قالب خوب طراحي كنيم
برا من هميشه طراحي قالب سخترين كار هست
يعني برام بگن فلان كد رو بنويس مشكلي نيس ولي نميخوام عمرا قالب طراحي كنم
ولي چيكار كنم كه بدون قالب هم نميشه
يه نفر هم يه چيز خوب مي‌گفت اينكه يه برنامه‌نويس نمي‌تونه يه گرافيست خوب باشه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ببین عزیزم شما می تونی طرح های بسیار زیبایی با نرم افزار های گرافیکی از قبیل Photoshop بزنی که این فقط به گرافیکش مربوط میشه . و بعد از روی اون یه فورم زیبا طراحی کنی ( HTML ) .
خوب حالا همين رو از كجا بايد ياد بگيرم؟
چه جوري وقتي توي فتوشاپ طراحي مي كنم بعد تبديلشون كنم به Html؟
هيچ مرجعي براي آموزش در اين زمينه نيست؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ببین برنامه یا راهنمای خاصی برای تبدیل یه template تو photoshop به html نیست ! یه template رو اگر دست ۱۰ نفر بدی بگی html کن .... شاید ۱۰ خروجی داشته باشی که هیچ کدوم شبیه اونیکی نباشه ... یه مثال بزنم برات ... مثلا یه عکس درب و داغون رو در نظر بگیر ... بدنش به ۴ تا photoshop کار ... اخر سر شاید ظاهرا همش رتوش بشه و شکل هم بشه ! ولی هر کدوم میتونن از یه راه و روش و یه سری ابزار استفاده کنن که اون یکی استفاده نکنه !

در کل ! فکر میکنم اول باید html رو در حد بالایی بلد باشی ... وقتی قابلیت هاش و روش کار خودت و قلق ( غلغ )‌ هاش دستت اومن ... اونوقت خودت میتونی تصمیم بگیری به template تو photosohp رو چطوری و از کجا ها خورد کنی ... که بتونی html ش رو بزنی

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
در کل ! فکر میکنم اول باید html رو در حد بالایی بلد باشی ... وقتی قابلیت هاش و روش کار خودت و قلق ( غلغ )‌ هاش دستت اومن ... اونوقت خودت میتونی تصمیم بگیری به template تو photosohp رو چطوری و از کجا ها خورد کنی ... که بتونی html ش رو بزنی
پس من فعلا يه سر به تاپيگ آموزش Html مي زنم ببينم چي مي شه.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پس من فعلا يه سر به تاپيگ آموزش Html مي زنم ببينم چي مي شه.

شما سر کیسه رو شل کن یه کتاب آموزش HTML بخر و بخون و کم کم شروع کن به کد نویسی!
کتاب Elizabeth Castro تو بازار ریخته کتاب خوبیه اگر شما در زمینه HTML تازه کار هستی این کتاب رو بخون!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
شما سر کیسه رو شل کن یه کتاب آموزش HTML بخر و بخون و کم کم شروع کن به کد نویسی!
کتاب Elizabeth Castro تو بازار ریخته کتاب خوبیه اگر شما در زمینه HTML تازه کار هستی این کتاب رو بخون!
فعلا مي خوام يه امتحاني بكنم ببينم اصلا مي تونم اين كارو بكنم؟اصلا ببينم توي گرافيكش مي تونم كاري بكنم؟
بعد مي رم دنبال كتاب.:)

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
تک و توک گرافیست ها و سایتهای خوبی هم پیدا میشه که خوب طراحی شدن و بهشون نمیاد که ایرانی باشن ! ... مثل این که کار اینجا و اقای خاکپور هست ... ولی با خود ایشون هم صحبت کنید (‌با اینکه من کار گرافیک وب شون و ۱۰۰٪ قبول دارم ) میگن که ایران گرافیست وب نداره ! یا اگر هست تعدادشون به انگشتای دست نمیرسه :(
به قول خود شما ما از کشور های غربی عقبیم اینو منم قبول دارم . ولی درست میشه کم کم .

با استعداد های بچه های ما همه چی دست میشه .

فقط یه موضوع میمونه که مربوط به فرهنگ ما میشه . متاسفانه تبلیغات هنوز در فرهنگ ما جای خود شو پیدا نکرده . به همین دلیل هنوز نیاز ها به این مورد زیاد به چشم نمی خوره . نیاز که باشه آدم مجبور میشه که کار های خوب ارائه بده .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ببخشيد يه سوال دارم.
وقتي تمپليت رو داريم توي فتوشاپ طراحي مي كنيم رزولوشن اون رو روي چند بايد بزاريم؟
يا اينكه اصلا چه جوري مي شه فهميد كه يه فيل psd رزولوشنش چقدره؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شما باید با res 72 کار کنی برای وب .

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد این سوالت در قسمت گرافیک بهتر میتونی اطلاعات بگیری .

ولی ساده ترین کار اینه که فایل رو باز کن ( در محیط فوتوشاپ ) بعد [ Alt+i ] رو بزن سپس دوباره [ i ] رو بزن یه پنجره باز میشه که یکم پایین تر از وسط نوشته Resolution حالا میتونی تغییر بدی اونو . در نظر داشته باش که Resolution همیشه بر حسب Pixels/inch باشه و طبق گفته آقا شایان اون رو رو 72 تنظیم کن

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
دستتون درد نكنه.متوجه شدم.
خيلي ممنون.:)

بالا