• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی لوگو بسیار ارزان و حرفه ای ! --- 2 نفر اول رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

game site

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
دوست عزیز شما احتمالا از نرم افزار AAA Logo Design و طرح های آماده اون استفاده نمی کنید؟؟؟؟:cool:
طرح های آماده اون که بصورت فری قرار داده شده رو قیمت گذاری کردید؟؟؟؟:hmm:
بچه این لینک دانلود این نرم افزاره:
Logo Design Software - AAA Logo. Create your own logo right now! Free trial download
بخورید ،بیاشامید ولی اصراف نکنید;)
کرک ش هم یه سرچی بزنید پیدامیشه.
یاعلی

چه جالب !!! خوشم اومد . نرم افزار باحالی هست . ولی انقدر هم مبتدی نیستم با نرم افزار کار کنم عزیز. باور کنید تا حالا اسم این نرم افزار رو نشنیدم !! در ضمن تا حالا بیش از 8 کار رایگان چه تو این انجمن و چه تو انجمن های دیگه انجام دادم و خودم روشون وقت گذاشتم. لطفا تهمت نزنید بعد بنویسید یا علی !!!! واقعا که . یه نگاه تو اون نرم افزار اول میکردید ببنید اصلا این طرح ها هست یا نه .
طراحی حرفه ای هم از تابستون شروع میشه و سایت رو که زدیم چند نفر دیگه اضافه میکنیم و الان وقت ندارم زیاد و گرنه بنر و ... رو هم نشونت میدادم که بعد نگی از جایی استفاده میکنی .
یه مثال هست که میگه : گربه دستش به گوشت نمیرسه ....

تخریبی در کار نیست:hmm: بحث اخلاقی قضیه مد نظر است...
یاعلی

از کی تاحالا تهمت شده کار اخلاقی ؟؟؟ لطفا تایپک رو به بحث انحرافی نکشونید . شما دوست ندارید و نمیتونید ببنید دلیل نمیشه هیچکس نخواد . اگه نمیخواست کسی و و من کارام کپی بود . توی این دو روز 8 سفارش رایگان از این جا و جاهای دیگه انجام نمیدادم اگه واقعا دنبال پول بودم . من در آمد اصلیم نویسندگیه و تو سایت های بزرگی دارم نویسندگی میکنم و با هر پست 1000-1500 میگیرم . بعد برای چی اونقت باید از این کار پول در بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کارو بیشتر برای تفریح انجام میدم تا حالام از کسی پول نگرفتم

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
چه جالب !!! خوشم اومد . نرم افزار باحالی هست . ولی انقدر هم مبتدی نیستم با نرم افزار کار کنم عزیز. باور کنید تا حالا اسم این نرم افزار رو نشنیدم !! در ضمن تا حالا بیش از 8 کار رایگان چه تو این انجمن و چه تو انجمن های دیگه انجام دادم و خودم روشون وقت گذاشتم. لطفا تهمت نزنید بعد بنویسید یا علی !!!! واقعا که . یه نگاه تو اون نرم افزار اول میکردید ببنید اصلا این طرح ها هست یا نه .
طراحی حرفه ای هم از تابستون شروع میشه و سایت رو که زدیم چند نفر دیگه اضافه میکنیم و الان وقت ندارم زیاد و گرنه بنر و ... رو هم نشونت میدادم که بعد نگی از جایی استفاده میکنی .
یه مثال هست که میگه : گربه دستش به گوشت نمیرسه ....

ما ربط این مثل رو باخودم نفهمیدم.من گربه ام تو گوشتی،کارات گوشته،پول درآوردن این فرمی اون گوشته است؟؟؟
الله اعلم:cool:
حالا ما گربه بشیم اشکال ناره ولی 4 نفر پول مفت حواله نکن;) بعد شونصد تا عکس آپ کردی از بکگرند کارات آدم میفهمه داری تو چه محیلی کار میکنی دیگه احتیاجی به چک کردن اینکه این طرح هات تو برنامه هست یا نه نیست.
بعد جناب طراح حرفه ای الان برنامه رو نصب ندارم والا نمونه میگذاشتم بچه ها خودشون قضاوت کنن.ولی حتما در اوین فرصت نصب میکنم نمونه هایی از کارای شما رو قرار میدم البته به اسم خودم اگه ناقص کپی رایت نشم:blink:

از کی تاحالا تهمت شده کار اخلاقی ؟؟؟ لطفا تایپک رو به بحث انحرافی نکشونید . شما دوست ندارید و نمیتونید ببنید دلیل نمیشه هیچکس نخواد . اگه نمیخواست کسی و و من کارام کپی بود . توی این دو روز 8 سفارش رایگان از این جا و جاهای دیگه انجام نمیدادم اگه واقعا دنبال پول بودم . من در آمد اصلیم نویسندگیه و تو سایت های بزرگی دارم نویسندگی میکنم و با هر پست 1000-1500 میگیرم . بعد برای چی اونقت باید از این کار پول در بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کارو بیشتر برای تفریح انجام میدم تا حالام از کسی پول نگرفتم
تهمت نیست فقط سئوال پرسیدم از شما میتونید پست اول رو بخونید.
من چی رو دوست ندارم و نمیتونم ببینم؟؟
راستش من هرجا ببینم کسی از عدم اطلاعات دیگران میخواد یکم شیرین کاری کنه یکم مورمورم میشه ساکت نمی تونم واسم.
آقای نویسنده باتمام احترامی که برای جامعه نویسندگان قائل هستم ولی اینجا شما دارید یه حرکت غیر اخلاقی میکنید.منم تذکر دادم.
یاعلی

game site

Registered User
لایک‌ها
122
ما ربط این مثل رو باخودم نفهمیدم.من گربه ام تو گوشتی،کارات گوشته،پول درآوردن این فرمی اون گوشته است؟؟؟
الله اعلم:cool:
حالا ما گربه بشیم اشکال ناره ولی 4 نفر پول مفت حواله نکن;) بعد شونصد تا عکس آپ کردی از بکگرند کارات آدم میفهمه داری تو چه محیلی کار میکنی دیگه احتیاجی به چک کردن اینکه این طرح هات تو برنامه هست یا نه نیست.
بعد جناب طراح حرفه ای الان برنامه رو نصب ندارم والا نمونه میگذاشتم بچه ها خودشون قضاوت کنن.ولی حتما در اوین فرصت نصب میکنم نمونه هایی از کارای شما رو قرار میدم البته به اسم خودم اگه ناقص کپی رایت نشم:blink:

تهمت نیست فقط سئوال پرسیدم از شما میتونید پست اول رو بخونید.
من چی رو دوست ندارم و نمیتونم ببینم؟؟
راستش من هرجا ببینم کسی از عدم اطلاعات دیگران میخواد یکم شیرین کاری کنه یکم مورمورم میشه ساکت نمی تونم واسم.
آقای نویسنده باتمام احترامی که برای جامعه نویسندگان قائل هستم ولی اینجا شما دارید یه حرکت غیر اخلاقی میکنید.منم تذکر دادم.
یاعلی

دوست عزیز شاید یکم تند رفتم .ببخشید . ولی باور کنید با این نرم افزار تا حالا آشنا نوبدم و حتی اسمش رو نشنیده بودم . از هیچکس هم پول نگرفتم باور کنید و همه رو رایگان انجام دادم. منتهی چون حرفه ای نیستم زیاد و طرح ها اونقدر زیبا نیستند فکر میکنید کپی یا ... هستند.

برای اینکه باور کنید همین جا اعلام میکنم تایپک بسته و از مدیران میخوام ببندش. منم انشالله 2-3 ماه دیگه حرفه تر شدم و کلاس و ... که برنامه ریزی کردم رفتم مزاحم میشم و سایت رو راه میندازم . از کسی که پول نگرفتم یکی هم بهش دو تا طرح دادم و گفتم 5000 تومن بده به اونم همین جا میگم نده !! شماره کارت هم بهش ندادم و نمیدم. در نتیجه برای همه رایگان شد
باتشکر

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
این دوستمون منو میفرماین که 2 تا طرح دادن . game site عزیز اون 5 تومن اصلاً و ابداً قابلتون رو نداره و اگه میگین واستون ارسال میکنم .شرمنده شمارو اذیت هم کردم . امیدوارم در آینده نزدیک اولین نفر واسه من طرح بزنی بهت قول میدم به جای 5 تومن ، 20 تومن میدم . طرح جوندار میخوام حاجی . دمت گرم

این نرم افزاری که دوستمون گذاشتن ربطی به کارای ایشون نداره

game site

Registered User
لایک‌ها
122
این دوستمون منو میفرماین که 2 تا طرح دادن . game site عزیز اون 5 تومن اصلاً و ابداً قابلتون رو نداره و اگه میگین واستون ارسال میکنم .شرمنده شمارو اذیت هم کردم . امیدوارم در آینده نزدیک اولین نفر واسه من طرح بزنی بهت قول میدم به جای 5 تومن ، 20 تومن میدم . طرح جوندار میخوام حاجی . دمت گرم

این نرم افزاری که دوستمون گذاشتن ربطی به کارای ایشون نداره

سلام
باتشکر از شما
انشاالله یکی دو ماه دیگه میام و سایت هم میزنم . مکرز اصلیم رو روی فتوشاپ و corel گذاشتم و حرفه ای دارم کار میکنم روشون .
چشم انشالله عمری بود اولین نفر برای شما میزنم
این 2 طرح قلبی هم هدیه من به شما

karbarpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام بنده طراحی بنر فلش رو به صورت حرفه ای انجام میدم و بدلیل آغاز بکار بنده 20 الی 30 %تخفیف میدم

نمونه کارها:
http;//mgraphist.ir/sample.php

09382508022 غلامرضایی

Y-ID::Karbarpro

E-MAIL::[email protected]

اگر لازم بود آی دی یاهو بند رو اد کنید تا صحبت کنیم
موفق و موید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا