تخریب در تاپیک دیگران اصلا کار خوبی نیست . :blink:
تخریبی در کار نیست:hmm: بحث اخلاقی قضیه مد نظر است...
یاعلی
تخریب در تاپیک دیگران اصلا کار خوبی نیست . :blink:
سلام
دوست عزیز شما احتمالا از نرم افزار AAA Logo Design و طرح های آماده اون استفاده نمی کنید؟؟؟؟
طرح های آماده اون که بصورت فری قرار داده شده رو قیمت گذاری کردید؟؟؟؟:hmm:
بچه این لینک دانلود این نرم افزاره:
Logo Design Software - AAA Logo. Create your own logo right now! Free trial download
بخورید ،بیاشامید ولی اصراف نکنید
کرک ش هم یه سرچی بزنید پیدامیشه.
یاعلی
تخریبی در کار نیست:hmm: بحث اخلاقی قضیه مد نظر است...
یاعلی
چه جالب !!! خوشم اومد . نرم افزار باحالی هست . ولی انقدر هم مبتدی نیستم با نرم افزار کار کنم عزیز. باور کنید تا حالا اسم این نرم افزار رو نشنیدم !! در ضمن تا حالا بیش از 8 کار رایگان چه تو این انجمن و چه تو انجمن های دیگه انجام دادم و خودم روشون وقت گذاشتم. لطفا تهمت نزنید بعد بنویسید یا علی !!!! واقعا که . یه نگاه تو اون نرم افزار اول میکردید ببنید اصلا این طرح ها هست یا نه .
طراحی حرفه ای هم از تابستون شروع میشه و سایت رو که زدیم چند نفر دیگه اضافه میکنیم و الان وقت ندارم زیاد و گرنه بنر و ... رو هم نشونت میدادم که بعد نگی از جایی استفاده میکنی .
یه مثال هست که میگه : گربه دستش به گوشت نمیرسه ....
تهمت نیست فقط سئوال پرسیدم از شما میتونید پست اول رو بخونید.از کی تاحالا تهمت شده کار اخلاقی ؟؟؟ لطفا تایپک رو به بحث انحرافی نکشونید . شما دوست ندارید و نمیتونید ببنید دلیل نمیشه هیچکس نخواد . اگه نمیخواست کسی و و من کارام کپی بود . توی این دو روز 8 سفارش رایگان از این جا و جاهای دیگه انجام نمیدادم اگه واقعا دنبال پول بودم . من در آمد اصلیم نویسندگیه و تو سایت های بزرگی دارم نویسندگی میکنم و با هر پست 1000-1500 میگیرم . بعد برای چی اونقت باید از این کار پول در بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کارو بیشتر برای تفریح انجام میدم تا حالام از کسی پول نگرفتم
ما ربط این مثل رو باخودم نفهمیدم.من گربه ام تو گوشتی،کارات گوشته،پول درآوردن این فرمی اون گوشته است؟؟؟
الله اعلم
حالا ما گربه بشیم اشکال ناره ولی 4 نفر پول مفت حواله نکن بعد شونصد تا عکس آپ کردی از بکگرند کارات آدم میفهمه داری تو چه محیلی کار میکنی دیگه احتیاجی به چک کردن اینکه این طرح هات تو برنامه هست یا نه نیست.
بعد جناب طراح حرفه ای الان برنامه رو نصب ندارم والا نمونه میگذاشتم بچه ها خودشون قضاوت کنن.ولی حتما در اوین فرصت نصب میکنم نمونه هایی از کارای شما رو قرار میدم البته به اسم خودم اگه ناقص کپی رایت نشم:blink:
تهمت نیست فقط سئوال پرسیدم از شما میتونید پست اول رو بخونید.
من چی رو دوست ندارم و نمیتونم ببینم؟؟
راستش من هرجا ببینم کسی از عدم اطلاعات دیگران میخواد یکم شیرین کاری کنه یکم مورمورم میشه ساکت نمی تونم واسم.
آقای نویسنده باتمام احترامی که برای جامعه نویسندگان قائل هستم ولی اینجا شما دارید یه حرکت غیر اخلاقی میکنید.منم تذکر دادم.
یاعلی
این دوستمون منو میفرماین که 2 تا طرح دادن . game site عزیز اون 5 تومن اصلاً و ابداً قابلتون رو نداره و اگه میگین واستون ارسال میکنم .شرمنده شمارو اذیت هم کردم . امیدوارم در آینده نزدیک اولین نفر واسه من طرح بزنی بهت قول میدم به جای 5 تومن ، 20 تومن میدم . طرح جوندار میخوام حاجی . دمت گرم
این نرم افزاری که دوستمون گذاشتن ربطی به کارای ایشون نداره