• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح جدید محسن باکس برای مدیران سایت ها

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
دائم توی این فکر بودم که چطور صاحبان سایت ها را مجاب کنم از لینک باکسم استفاده کنند . از آن جایی که می دانستم به خاطر حفظ کلاس هم که شده حاضر نیستند کد لینک باکس را در سایت های خود قرار دهند .
در طرح جدید ، مدیران سایت ها می توانند با گذاشتن یک بنر در اندازه ی 60 * 120 وبا حجم 21 کیلو بایت در قسمت های بالای سایت به طوری که در تمام صفحات قابل مشاهده باشید از همه ی امکانات محسن باکس استفاده کنند .
مدیران سایت ها می توانند با مراجعه به صفحه ی دریافت کد ، کد بنر را بردارند .

البته می تونید یه لینک آزمایشی بفرستید و اگه از ورودی ها راضی بودید در این طرح شرکت کنید . بعد از گذاشتن بنر زیر می تونید 4 لینک داشته باشید که هر 4 لینک توسط خود شما قابل ویرایش و یا آپدیت شدن هستند .

بنر مورد نظر :
mohsenbox.gif

خلاصه امکانات محسن باکس :
هر عضو می تواند هر موقع که صلاح بداند عنوان لینک خود را با رعایت قوانین لینک باکس عوض کند . (تغییرات داده شده فوری اعمال می شود)

هر عضو می تواند در هر لحظه ای که خواست لینک جدید ارسال کند. لینک جدید با حفظ تعداد کلیک جایگزین لینک قبلی می شود و لینک جدید به اول گروه منتقل می شود (تغییرات داده شده فوری اعمال می شود)

هر عضو می تواند در صورت که مایل باشد به جای لینک ثابت خود ، یک لینک روزانه ثبت کند . (تغییرات داده شده فوری اعمال می شود)

هر عضو می تواند به طور رایگان تقاضای ثبت یک بنر در بخش بنردونی لینک باکس کند .

هر عضو می تواند هر موقع که خواست برای تمامی اعضاء ( از طریق مدیر ) پیام ارسال کند . مانند پیام تبادل لینک یا معرفی وبسایت

هر عضو می تواند هر موقع که دید لینک او در اثر اضافه شدن لینک های جدید به پایین و یا حتی آرشیو منتقل شد با فرستادن دوباره همان لینک و یا یک لینک روزانه از همان وبسایت ، آن را به بالای لیست منتقل کند . (تغییرات داده شده فوری اعمال می شود)

هر عضو می تواند در صفحه ی اصلی 4 لینک داشته باشد :
یک لینک ثابت + یک لینک روزانه در بخش جدیدترین لینک های اعضاء + یک لینک روزانه در بخش روزانه(متنی طنز پیامک) + یک لینک در بخش روزانه(صوتی تصویری دانلود) پس از تائید اولیه توسط مدیر ، تمامی تغییرات لینک های فوق در همان لحظه اعمال می شود یعنی شما بعد از اعمال تغییر کافی است یک بار لینک باکس را از اول باز کنید تا تغییرات داده شده را مشاهده کنید .

Last edited:

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
بنرتون قرار گرفت اگه 120 *120 لود بالا قرار میگرفت ولی چون کوچیک بود در قسمت تبلیغهی زیر قرار گرفت. خب حالا باید چیکار کنم عضو بشم؟همچنین تا کی فقط میتونیم 4 لینک ارسال کنیم؟

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
تاپیک زدید ولی جواب نمیدید؟
سلام
واقعا شرمنده
حالا باید عضو بشید و لینک هاتون رو ارسال کنید .
تا زمانی که بنر رو حذف نکردید می تونید لینک ارسال کنید . سعی می کنم یه بنر120*120 هم قرار بدم تا نظر شما هم تامین بشه
بازم عذر می خوام

بالا