migmig3000
Registered User
گوشی ای که هنگ میکرد و ریستارت میشد رو باتری نو انداختم و بعدش گوشی رو فلش زدم و یه ریست فکتوری هم کردم ولی بازم درست نشده غیر از واتس و اینستا و اینا برنامه خاصی هم روش نصب نیست
تمام این امکانات مربوط سازندگان برنامه و کدنویس هاست... اطلاعاتی که میده برای اینجور افردا قابل استفاده هست و برای مصرف کنندگان مثل من وشما کاربردی نداره توصیه میکنم به این تنظیمات اضلا دست نزنیدسلام.ممكنه كار اين گزينه ها از منوي ستينگ رو بگيد
setting>>developer optin
1.usb debugging
2.allow mock locations به چه معني هست و كارش چيه؟
3.desktop back up pasword
4.strict mode enable? كاراييش رو متوجه نميشم
5.pointer locatin يني ميخام بدونم هدف اون برنامه نويس از قرار دادن اين تو منو ستينگ چي بوده؟؟؟
6.show touchs خيلي غير كاربردي هست (البته به نظر من)
7.show screen updates ميبينم چيكار ميكنه اما باز نميتونم متوجه بشم برا چي هست
8.force gpu rendering نميدونم چي هست
9.window animation scale تغير دادام اما فرقي نديدم
10.transition animation scale
11.show all anrs
ببخشيد زياد شد
با تشكر
میتونه از برد تغذیه دستگاهتون باشهگوشی ای که هنگ میکرد و ریستارت میشد رو باتری نو انداختم و بعدش گوشی رو فلش زدم و یه ریست فکتوری هم کردم ولی بازم درست نشده غیر از واتس و اینستا و اینا برنامه خاصی هم روش نصب نیست
من خیلی اوقات با همین برنامه فایل های 1.5 تا 2 گیگی دانلود میکنم و مشکلی نداشتم شاید فایلی میخواهید دانلود کنید مشکلی دارهبا برنامه ADM چند باری فایل RAR حجیم گرفتم بعضی مواقع فایل ها خراب دانلود میشد برا همین دیگه استفاده نکردم. کسی همچین مشکلی داره؟ یه چند وقتیه کامپیوتر ندارم میخام با گوشی دانلود کنم
زیاد استوپ کنید یا قطع و وصلی زیادی داشته باشید فایل خراب میشهبا برنامه ADM چند باری فایل RAR حجیم گرفتم بعضی مواقع فایل ها خراب دانلود میشد برا همین دیگه استفاده نکردم. کسی همچین مشکلی داره؟ یه چند وقتیه کامپیوتر ندارم میخام با گوشی دانلود کنم
دنبال خرید اندروید باکس و ویندوز باکس کس هستم
قدرتمند باشن
چیزی میتونید معرفی کنید؟
عکسی ندارهاز کجا میشه فهمید یه نفر تو واتس اپ بلاکت کرده یا نه؟
دوستان تو نرم افزار تلگرام
کسی لست سین فعال کرده
برنامه ای هست بشه فهمید آخرین زمان فعالیتش و آنلاین شدنش کی بوده؟
مهم و حیاتیه برام
دنبال خرید اندروید باکس و ویندوز باکس کس هستم
قدرتمند باشن
چیزی میتونید معرفی کنید؟
اندروید باکس تانیکس مدل TX6S - 4/64
خرید اینترنتی اندروید باکس تانیکس مدل TX6S - 4/64 و قیمت انواع پخش کننده خانگی تانیکس از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای پخش کننده خانگی تانیکس با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
من دوتا اندرویدباکس دارم یکی TX3 Mini و یکی هم H96 که بین اینا از H96 با ۴ گیگ رم کاملا راضیم هرچند اینترفیس و لانچری که برای TX3 Mini طراحی شده خیلی یوزرفرندلیتره ولی مشکل TX3 اینه که رمش ۲ گیگه و هم اینکه داغ میکنه جوری که من همیشه پشت و رو گذاشتمش تا باد کولر به زیرش بهوره و داغ نکنه. در صورت داغ کردن هم هنگ میکنه.این مدل کلا بدرد نمیخوره
کلی مشکل داره
تو بررسی سایت ها خارجی ببین مثل androidpc
من دوتا اندرویدباکس دارم یکی TX3 Mini و یکی هم H96 که بین اینا از H96 با ۴ گیگ رم کاملا راضیم هرچند اینترفیس و لانچری که برای TX3 Mini طراحی شده خیلی یوزرفرندلیتره ولی مشکل TX3 اینه که رمش ۲ گیگه و هم اینکه داغ میکنه جوری که من همیشه پشت و رو گذاشتمش تا باد کولر به زیرش بهوره و داغ نکنه. در صورت داغ کردن هم هنگ میکنه.
مشخصات H96 رو میتونین از اینک زیر ببینین. برای خریدش هم از هر فروشگاهی که خودتون میشناسین و اعتماد دارین خرید کنین.
پخش کننده صوتی و تصویری تلویزیون اندرویدی 16 گیگ مدل H96 - کاشف شاپ | فروشگاه اینترنتی خرید کالا
تبدیل ال سی دی به صفحه ال سی دی هوشمندهر آنچه در موبایل اندرویدی خود دارید را در ال سی دی خانگی خواهید داشتاتصال ال سی دی به اینترنت - قابلیت نصب اپلیکشن ها از گوگل پلی، بازارقابلیتجستجو در اینترنت، نمایش آنلاین فیلم از یوتیوپ، فیلمو و ...kashefshop.ir