• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
درود

دوستان نمی دونم سوالم ب جاست یا نه ، اگر خلاف قوانین یا محیط انجمن هست مدیران عزیز پاک کنند

خب قضیه از این قراره که می خوام Ipad Air بخرم نسخه Cellular یا همون سیم کارت خور و 16 گیگ حجم ، می خواستم بدونم آیا کسی این دستگاه رو داره ؟ اگر دارید یه مشاوره بدید ، یا اگر نکته ای که می دونید برای من مناسبه لطف کنید بگید مثل نکات موقع خرید ، بسته بندی ، پارت نامبر دستگاه و ...

ممنونم

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود

دوستان نمی دونم سوالم ب جاست یا نه ، اگر خلاف قوانین یا محیط انجمن هست مدیران عزیز پاک کنند

خب قضیه از این قراره که می خوام Ipad Air بخرم نسخه Cellular یا همون سیم کارت خور و 16 گیگ حجم ، می خواستم بدونم آیا کسی این دستگاه رو داره ؟ اگر دارید یه مشاوره بدید ، یا اگر نکته ای که می دونید برای من مناسبه لطف کنید بگید مثل نکات موقع خرید ، بسته بندی ، پارت نامبر دستگاه و ...

ممنونم
@Nart

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
درود

ممنونم
سلام و عرض ادب
تو خریدش شک نکنید فقط 16 گیگ نخرین که شدیدا پشیمون میشن جدیدا هم که دیدم پلم اصلی رو باز میکنند و هندسفری اصلی رو با بدلش عوض میکنند و با تجهیزات خاصی پلمپ میکنند که یکم دقت کنید میتونید تشخیص بدین

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام و عرض ادب
تو خریدش شک نکنید فقط 16 گیگ نخرین که شدیدا پشیمون میشن جدیدا هم که دیدم پلم اصلی رو باز میکنند و هندسفری اصلی رو با بدلش عوض میکنند و با تجهیزات خاصی پلمپ میکنند که یکم دقت کنید میتونید تشخیص بدین
علی جون خوبی دادا
خبری ازت نیست فدات شم :)
راستی مگه ایر Earpod داره؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مینی نداره :(

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
درود

عزیز آیپد ایر ، توی بسته بندیش ایرپاد نداره ! از خود کمپانی نداره اصلاٌ

از 16 گیگ ، چقدش در اختیار کاربره ؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
درود

عزیز آیپد ایر ، توی بسته بندیش ایرپاد نداره ! از خود کمپانی نداره اصلاٌ

از 16 گیگ ، چقدش در اختیار کاربره ؟
ای وای ببخشید فکرم رو آیفن رفته بود شرمنده تو آیفن 5 اس ها الان خیلی مشهوده
16 گیگ فکر کنم 13 گیگش ازاد باشه ولی از من میشنوی 16 نخر

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
آیپد ایر هم برخلاف آیپد 4 خیلی نازک خوش دست و طراحی زیبایی داره و تو خریدش شک نکن

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
کلا بی خیالش شدم ، چون قابلیت ارسال SMS رو نداره،توی آیپد های نسل قبل میشه اما ایر نه
هیچ ایپدی بصورت پیشفرض امکان اس ام اس و تماس نداره. و با جیلبریک امکان پذیره و ربطی به مدلش نداره.

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
ای آقا ، آیپد ایر رو شما آتیشش بزن نمیشه که نمیشه ، از فروم های ایرانی بگیر تا فروم های روسی رو من گشتم که یه راهی پیدا کنم براش اما هیچ ! فقط آیپد های نسل 1 و 2 میشه ، که اونم با جیلبریکه

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
ای آقا ، آیپد ایر رو شما آتیشش بزن نمیشه که نمیشه ، از فروم های ایرانی بگیر تا فروم های روسی رو من گشتم که یه راهی پیدا کنم براش اما هیچ ! فقط آیپد های نسل 1 و 2 میشه ، که اونم با جیلبریکه
من دقیق اطلاع ندارم ولی اگه نشه مربوط به ios 7 هست که هنوز براش ریلیز نکردن. شما بگرد دنبال توییک ارسال اس ام اس که احتمالا پیدا میکنی.
ولی درکل اگه انقد ارسال اس ام اس واست مهمه ایپد نگیری بهتره چون جیلبریک هم مشکلات خاص خودش رو داره. و کلا ای دویس ها محدودیت های اینجوری زیاد داره.

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سامسونگ اومد یه غلطی کرد تو تبلت های ۱۰ اینچیش هم اسپیکر گذاشته مردم بلانسبت خر میان همونجوری میگیرن دم گوششون حرف میزنن!!!
این دلیل نمیشه ایپد هم بیاد همچین کاری بکنه و سیم کارت بخوره که بشه تماس گرفت و اس ام اس داد!
الان همه از لاین و وایبر و واتس اپ و اینجور چیزا استفاده میکنن که هزینه نکنن بعد شما میخوای....

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
سامسونگ اومد یه غلطی کرد تو تبلت های ۱۰ اینچیش هم اسپیکر گذاشته مردم بلانسبت خر میان همونجوری میگیرن دم گوششون حرف میزنن!!!
این دلیل نمیشه ایپد هم بیاد همچین کاری بکنه و سیم کارت بخوره که بشه تماس گرفت و اس ام اس داد!
الان همه از لاین و وایبر و واتس اپ و اینجور چیزا استفاده میکنن که هزینه نکنن بعد شما میخوای....
جوش نیار مومن ;)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان من به 7.1.1 آپ کردم ولی وقتی میخوام برنامه کرک شده بریزم نه با itools نه 25pp نه ifunbox نمیشه ریخت . ارور verification میده : install failed: verification failed as the...
گوشی وقتی روی 7.0.3 و جیل شده بود هم همین مشکل رو داشتم . چیکار کنم ؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوستان من به 7.1.1 آپ کردم ولی وقتی میخوام برنامه کرک شده بریزم نه با itools نه 25pp نه ifunbox نمیشه ریخت . ارور verification میده : install failed: verification failed as the...
گوشی وقتی روی 7.0.3 و جیل شده بود هم همین مشکل رو داشتم . چیکار کنم ؟
خوب نمیشه دیگه
باید جلبریک باشی، مطمعنی با 7.0.3 جلبریک بودی؟ Cydia رو داشتی؟

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
مگه 7.1.1 جیلبریکش اومده ؟ نیومده که

اصلاح می کنم که قابلیت دانگرید از 7.1.1 به نسخه های پیشین نیست و حتما باید جیلبریک کنید که اونم فعلا نیومده

Last edited:

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
با سلام به کمک فوری نیاز دارم ممنون

گوشی 4 اس دارم فروختمش خواستم اصلاعاتش پاک بشه تو قسمت ریست ریست و اریض all رو زدم گوشی ریست بشه الان نیم ساعته دیگه بالا نمیاد.... چی شد بهش؟؟ جیلبیریک شده بود و ios 5

چی باید بشه همینجوری انگار داره یه چیزیو لود میکنه هیچ کاریش نمیشه کرد ممنونم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام به کمک فوری نیاز دارم ممنون

گوشی 4 اس دارم فروختمش خواستم اصلاعاتش پاک بشه تو قسمت ریست ریست و اریض all رو زدم گوشی ریست بشه الان نیم ساعته دیگه بالا نمیاد.... چی شد بهش؟؟ جیلبیریک شده بود و ios 5

چی باید بشه همینجوری انگار داره یه چیزیو لود میکنه هیچ کاریش نمیشه کرد ممنونم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
چون جلبریک بوده نباید گزینه reset all رو میزدید چون گوشی دیگه بالا نمیاد
الان راهی جز ریستور به آخرین ورژن ندارید

بالا