• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوستان یک فروند آیفون 6 با ظرفیت 64 گیگ خریدم. آنلاک هست از شرکت T-Mobile
بسیار نیاز دارم که بلوتوث اش وصل بشه به همه دیوایس ها و بشه راحت فایل توش ریخت و خالی کرد. همینطور برنامه ها رو می خوام بدون پرداخت پول و کرک شده نصب کنم و خسته شدم از حالت لایت اونها با دو هزار تا پنجره ی تبلیغ و پیغام برای آپگرید

سوال 1 : به نظرتون جیلبریک کنم با توجه به نیاز ام ؟
سوال 2 : کسی در این فروم هست که جیلبریک کنه به صورت حرفه و بدون مشکل و درجه یک ؟ لینک یا شماره تماس اش رو میدید ؟
سوال 3 : ( سوال بسیار مهم ) اگر بعد از چند وقت پشیمون شدم از جیلبریک، میشه گوشی رو برگرداند به تنظیم اورجینال کارخانه ؟
سوال 4 : میشه کاری کرد که پس از جیلبریک هیچ بخش از گوشی نخواهد خودش را آپدیت کند ؟ چون شنیدم اگر حواست نباشه و بزنی یک نرم افزار یا خود او اس آپدیت بشه، گوشی قفل میشه و همه اطلاعات پاک میشه

با تشکر
سوال 1:اگر ورژن دیوایس شما 8.1.2 و به قبل هست حتمن جلبریک کنین.
سوال 2: جلبریک نیازی به حرفه ای نداره فقط گوشی رو وصل کنین و نرم افزار مربوطه رو اجرا کنین، اگه به مشکل خورده که نمیخوری درخدمتم.
سوال 3: گوشی رو میشه برگرداند به تنظیمات و کامل رستارتش کرد اما اینطوری 2 حالت اتفاق میوفته، یا اینکه با Semi-Restore گوشی رو رستارت کنین که در این حالت گوشی به حالت اول برمیگرده اما جلبریک همچنان باقی میمونه. اما در حالت دوم باید به آخرین ورژن iOS ریستور کرد که برمیگرده به همان تنظیمات اصلی کارخانه و بدون جلبریک.
سوال 4: عمومن وقتی دیوایس جلبریک میشه قسمت آپدیت نرم افزاری دیوایس برای آپدیت iOS کامل قطع میشه و نمیتونین به صورت OTA دستگاه رو آپدیت کرد و باید از طریق کابل و آیتونز دیوایس رو آپدیت کنین.
اما وقتی دستگاه جلبریک میشه شما اپلیکیشین هایی رو میتونین نصب کنین که مربوط به Apple ID شما نیست و وقتی که اپلیکیشن واسه اپل آی دی شما نباشه نمیتونین آپدیت کنین حتی اگه خودتون هم بخواین!
چون شنیدم اگر حواست نباشه و بزنی یک نرم افزار یا خود او اس آپدیت بشه، گوشی قفل میشه و همه اطلاعات پاک میشه
اگه دیوایس شما iCloud فعال باشه و Find my iPhone رو فعال بوده باشه و گوشی روی Apple ID شما ست نشده باشه امکان قفل شدن بسیار بالاست اما اگه گوشی واسه خودتونه که نگران نباشید فقط پسوورد اپل آی دی تون رو فراموش نکنین

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
با سپاس فراوان از Dr.Cnet برای پاسخ های مشخص و مفیدشون

باید عرض کنم ورژن گوشی ام 8.3 هست. و بسیار نگران هستم از اینکه جیلبریک کنم و پس از بازگرداندن به حالت اولیه، همیشه یک جای گوشی ام بلنگه و حتی هنگام فروشش هم باز معلوم باشه که قبلا جیلبریک شده.

مطلب دوم اینکه من تنها علتی که دیگه الان برام واسه نیاز به جیلبریک کردن مونده اینکه که میخوام با بلوتوث به دیوایس های دیگه وصل شه. ( از خیر هزینه واسه نرم افزار و فرار از زیر پول ندادن گذشتم ! ). نرم افزار اورجینال AirBlue 8 رو هم از استور خریدم و نصبش کردم اما باز هم میگه که فقط میتونه به آی دیوایس وصل شه ...
نمیدونم شاید بگید راهی باشه که بشه بدون جیلبریک بلوتوث اش رو همگانی کرد ..

مرسی

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خواهش میکنم گرامی
باید عرض کنم ورژن گوشی ام 8.3 هست. و بسیار نگران هستم از اینکه جیلبریک کنم
گوشی شما که 8.3 هست چطور تونستید جلبریک کنین؟ جلبریک واسه این ورژن که هنوز نیومده و دیگه هم نمیاد، صبر کنین تا 8.4 بیاد و بعدش که جلبریک واسه 8.4 اومد اونوقت اقدام به جلبریک کنین.
هنگام فروشش هم باز معلوم باشه که قبلا جیلبریک شده.
خیر به هیچ وجه نمیشه متوجه شد جلبریک شده یا خیر چون موقع فروش به آخرین ورژن ریستور میکنین و همه چی میشه مث روز اول
میخوام با بلوتوث به دیوایس های دیگه وصل شه
با همین AirblueSharing میتونین این کار رو بکنین اما حتمن حتمن قبلش باید دو دستگاه رو باهم Pair کنین
آموزشش در خود سایت AirBlue هست
شاید بگید راهی باشه که بشه بدون جیلبریک بلوتوث اش رو همگانی کرد
Castle هم میشه اما همین Airblue بهتره اما باید برای نصب این دو حتمن دستگاه جلبریک باشه

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
با سپاس مجدد از راهنمایی های دقیق دکتر
عزیز پس شما میفرمایی با airblue زمانی میشه فایل از طریق بلوتوث share بشه که هر دو دستگاه ایفون یا دستگاه فرستنده که آیفون هست به دستگاه گیرنده که مثلا اندروید هست، جیلبریک شده باشه ؟
و عملا ایربلو زمانی بلوتوث رو فعال میکنه که دستگاه جیلبریک شه ؟
(ظاهرا پس بیخود خریدم نرم افزار رو از اپ استور وقتی که دستگاهم جیلبریک نیست .. ! )

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عزیز پس شما میفرمایی با airblue زمانی میشه فایل از طریق بلوتوث share بشه که هر دو دستگاه ایفون یا دستگاه فرستنده که آیفون هست به دستگاه گیرنده که مثلا اندروید هست، جیلبریک شده باشه
بله - اما پایین رو هم بخون
ایربلو زمانی بلوتوث رو فعال میکنه که دستگاه جیلبریک شه
زمانی که جلبریک میکنین از داخل استور جلبریک (Cydia) باید توییک Airblue Sharing رو بخرید و استفاده کنین
من فک میکنم شما این اپلیکیشن رو خریدید:
https://itunes.apple.com/us/app/airblue-sharing/id576692790?mt=8
که اگه یه کمی از Review ها رو میخوندید میتونستید متوجه باشید که این اپلیکیشن هیچ کاره خاصی رو نمیتونه انجام بده.
ظاهرا پس بیخود خریدم نرم افزار رو از اپ استور وقتی که دستگاهم جیلبریک نیست
بعد از اینکه جلبریک کردید توییک رو از Cydia دانلود کنین و License رو بخرید تا به راحتی بتونین اشتراک گذاری کنین.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام.قصد خرید دیوایس ایپد دارم ولی سوالایی مبهم هنوز برام .چون چنتا جواب خوندم اینور اونور !
1:پخش فیلم به صورت کامل هست ؟یعنی بالا پایینش سیاه نمیفته ؟720 چه 1080 .فایلهای تصویری با زیر نویس فارسی راحت اجرا میکنه .منظورم اینه که تبدیل نیاز هست ؟
2:در بحث نصب برنامه کلا داستان به چه صورت اگه بخواییم کرکی استفاده کنیم .مثلا سایتها یه گیم گذاشتن حجمش 1.5 گیگه .اینو چطور باید نصب کنیم !؟
3:در بحث فارسی تا چه حد ساپورت میکنه.؟نرم افزار فارسی خوب مثل دارو یا شعرا داریم براش؟pdf یا افیس راحت ساپورت میکنه ؟!
4:لینوکس معمولی میشه روش ران کرد ؟که از اونور بشه wine اجرا کرد ؟
5:وضعیت امولایتورهای کنسولها چطور هست ؟
6:لاین ،وایر،واتس آپ بدون مشکل اجرا میشه ؟یا باید جیل باشه ؟
7:جیل کردن چه مشکلاتی داره ؟
ممنون

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
دوستان یک عدد 5S گلد 16 گیگ
در حد آک واقعی (لای پر قو بزرگ شده) موجود دارم
به نظرتون کجا بهترین جاست واسه آگهی فروشش ؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود گرامی
پخش فیلم به صورت کامل هست ؟یعنی بالا پایینش سیاه نمیفته ؟720 چه 1080
در مورد فیلم باید به aspect ratio دقت کنین اگه فیلم 16:9 باشه که 99٪ قیلمها همینه بله صفحه بالا و پایینش سیاه میشه چون ایپدی که من دارم و فک کنم همه ایپدها 4:3 یا 10:9 باشند
این رو باید تو مشخصات ایپدی که میخرید چک کنین
اما نرم افزار av player میتونه صفحه فیلم رو scale کنه تا اون سیاهی از بین بره اما خوب تصویر فیلم کشیده میشه
فایلهای تصویری با زیر نویس فارسی راحت اجرا میکنه .منظورم اینه که تبدیل نیاز هست ؟
نه تبدیل نیازی نداره و به راحتی اجرا میشه فقط باید اسم فیلم و اسم زیرنویس یکی باشه و در کنار هم کپی شن
بهترین برنامه پخش ویدیویی هم av player hd هست به نظرم
در بحث نصب برنامه کلا داستان به چه صورت اگه بخواییم کرکی استفاده کنیم .مثلا سایتها یه گیم گذاشتن حجمش 1.5 گیگه .اینو چطور باید نصب کنیم
داستان به این صورته که برای نصب برنامه دو راه هست یا از استور دانلود کنین که نیاز به اپل ای دی هست
یا جلبریک باشید و نرم افزاری رو که یکی دیگه خریده رو نصب کنین
در بحث فارسی تا چه حد ساپورت میکنه.؟نرم افزار فارسی خوب مثل دارو یا شعرا داریم براش؟pdf یا افیس راحت ساپورت میکنه
تمامن با فارسی مشکلی نداره و من واقعن مشکلی ندیدم
Psf و فایلهای افیس رو براحتی میتونین با pdf expert باز کنین
حتی برای فایلهای افیس میتونین برنامه افیس مایکروسافت که مخصوص ایپد هست رو نصب کنین
لینوکس معمولی میشه روش ران کرد ؟که از اونور بشه wine اجرا کرد ؟
این در تخصص من نیست اما اگه بشه نیاز به تخصص هست ولی یکی روش ویندوز98 ران کرده پس قاعدتن میشه رو لینوکس هم مانور داد
5:وضعیت امولایتورهای کنسولها چطور هست ؟
نمیدونم
اما هست چون یه خبر خوندم یه اپ از استور خارج شد چون تمام بازی های نینتندو رو رایگان گذاشته بود که با امولاتورش باز بشه
6:لاین ،وایر،واتس آپ بدون مشکل اجرا میشه ؟یا باید جیل باشه ؟
بدون مشکل باز میشه
نیازی به جیل نیست چون اپ رایگانه اما اگه پولی بود میتونین جیل کنین و کرکش رو نصب کنین
7:جیل کردن چه مشکلاتی داره ؟
هیچی

• Like
Reactions: prn

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوستان یک عدد 5S گلد 16 گیگ
در حد آک واقعی (لای پر قو بزرگ شده) موجود دارم
به نظرتون کجا بهترین جاست واسه آگهی فروشش ؟
والا من واسه خرید به چندجا سرمیزنم
یکی سایت دیوار
یکی سایت nic-apple
یکی سایت i-phone
یکی سایت ایسام
یکی همینجا
یکی all digital

قیمتش رو واسم بفرستید اگه مناسب باشه شاید باهم معامله کردیم

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
سلام . دوستان بهترین برنامه دانلودر چی هست ؟
چه جوری میتونم فایلهای دانلودی رو به کامپیوتر انقال بدم ( این قسمت سوالم واجب تره :دی )

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام . دوستان بهترین برنامه دانلودر چی هست ؟
چه جوری میتونم فایلهای دانلودی رو به کامپیوتر انقال بدم ( این قسمت سوالم واجب تره :دی )
درود گرامی
با نصب توییک SafariDownloader هر فایلی را میتونین دانلود کنین
جلبریک هستید؟

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
درود گرامی
با نصب توییک SafariDownloader هر فایلی را میتونین دانلود کنین
جلبریک هستید؟

سلام ،نه عزیز جیل نیستم .برنامه دانلودر زیاد هست اما فایلها رو چجوری باید به کامپیوتر انتقال بدم و مورد بعدی اینکه بشه وقتی صفحه خاموش هست برنامه در بکگراند به دانلود ادامه بده،چنین برنامه ای سراغ دارید ؟ تشکر

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
از برنامه Amerigo استفاده کنید نسخه pro
قابلیت دانلود در بکگراند در حالت Sleep بودن دیوایس
https://itunes.apple.com/en/app/turbo-downloader-amerigo-download/id531198828?mt=8

لینک کرک شده
http://www.filepup.net/files/e7HuA01411236193.html

ممنون عزیز به نظر برنامه خوبیه خریداری میکنم. فقط دانلودهایی که باهاش میکنم و چه جوری به کامپیوتر باید انتقال بدم؟ با آیتونز فکر نکنم امکانش باشه. جیلبرک هم نیستم.

negin.far

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان
ios من 8.3 هست راهی هست برای جیلبریک کردن ؟
و اینکه دانلود میکنیم بازی یا برنامه ای چرا نمیشه نصب کرد ؟ از ایتونز که میخوام نصب کنم ایکونش میاد ولی روش میزنم مینویسه اینستالینگ و دیگه نمیشه کار کرد
نرم افزاری رو میشناسید که بشه راحت باهاش برنامه نصب کر
و روی ایتولس هم ارروور میده !
جالبه ایتولس من نسخه اخرینشه و ایتونز هم بازه همزمان باهاش
1exm_capture1x.jpg

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود گرامی

من 8.3 هست راهی هست برای جیلبریک کردن ؟
خیر متاسفانه - تا چند روز دیگه قرار 8.4 بیاد و مطمعنن جلبریکرها واسه 8.4 جلبریک میدن بیرون و 8.3 دیگه کلن جلبریک رو به خودش نمیبینه.

اینکه دانلود میکنیم بازی یا برنامه ای چرا نمیشه نصب کرد
چون فایلی که دانلود میکنین بر روی اپل ای دی شما ساین نشده و واسه یکی دیگست

جالبه ایتولس من نسخه اخرینشه و ایتونز هم بازه همزمان باهاش
این اروری که میبینید آی تولز میده واسه اینه که دستگاه جلبریک نیست و AppSync نصب نیست.
اگه جلبریک باشید و AppSync رو نصب کنین دیگه چنین خطایی رو مشاهده نمیکنین.

نرم افزاری رو میشناسید که بشه راحت باهاش برنامه نصب کر
بهترینش همین iTools هست اما باید جلبریک باشید تا لذت ببرید :)

negin.far

Registered User
لایک‌ها
39
تشکر از شما دوست عزیز
تمام حرفتون این بود دستگاه باید جیلبریک بشه که روی 8.3 هم نیست متاسفانه
تا چند روز دیگه قطعا قراره بیاد ؟

و در مورد این موضوع

چطور باید رفعش کنم ؟ ببخشید من اماتورم .
مرسی

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود گرامی
تشکر از شما دوست عزیز
تمام حرفتون این بود دستگاه باید جیلبریک بشه که روی 8.3 هم نیست متاسفانه
تا چند روز دیگه قطعا قراره بیاد ؟
بله متاسفانه باید جلبریک باشید تا از دنیای اپل لذت ببرید :general307:
اما نگران نباشید رویداد بزرگ اپل WWDC 2015 از 18 خردادماه آغاز میشه که مطمعنن با معرفی iOS9 همراه میشه و یک روز بعد از این رویداد معمولن نسخه 8.4 طبق روال همه ساله در دسترس عموم قرار میگیره پس تا 19 خرداد صبر کنین

و در مورد این موضوع
چطور باید رفعش کنم ؟ ببخشید من اماتورم .
مرسی
وقتی که یه فایلی رو از اپ استور میخرید یا دانلود میکنین یه برچسبی به نام اپل آی دی خوده شما به فایل میچسبه که فقط شما میتونین از اون فایل استفاده کنین چون به نوعی شما صاحب اون فایل هستید
حالا اگه یه فایلی رو از یه جایی به غیر از اپ استور دانلود کنین ممکنه که برچسب اپل آی دی یکی دیگه بر روش باشه و شما چون اپل آی دی صاحب فایل رو ندارید پس نمیتونین ازش استفاده کنین به هیچ وجه مگر اینکه جلبریک باشید و توییک AppSync رو نصب کرده باشید.

بالا