Dr.Cnet
Registered User
سوال 1:اگر ورژن دیوایس شما 8.1.2 و به قبل هست حتمن جلبریک کنین.دوستان یک فروند آیفون 6 با ظرفیت 64 گیگ خریدم. آنلاک هست از شرکت T-Mobile
بسیار نیاز دارم که بلوتوث اش وصل بشه به همه دیوایس ها و بشه راحت فایل توش ریخت و خالی کرد. همینطور برنامه ها رو می خوام بدون پرداخت پول و کرک شده نصب کنم و خسته شدم از حالت لایت اونها با دو هزار تا پنجره ی تبلیغ و پیغام برای آپگرید
سوال 1 : به نظرتون جیلبریک کنم با توجه به نیاز ام ؟
سوال 2 : کسی در این فروم هست که جیلبریک کنه به صورت حرفه و بدون مشکل و درجه یک ؟ لینک یا شماره تماس اش رو میدید ؟
سوال 3 : ( سوال بسیار مهم ) اگر بعد از چند وقت پشیمون شدم از جیلبریک، میشه گوشی رو برگرداند به تنظیم اورجینال کارخانه ؟
سوال 4 : میشه کاری کرد که پس از جیلبریک هیچ بخش از گوشی نخواهد خودش را آپدیت کند ؟ چون شنیدم اگر حواست نباشه و بزنی یک نرم افزار یا خود او اس آپدیت بشه، گوشی قفل میشه و همه اطلاعات پاک میشه
با تشکر
سوال 2: جلبریک نیازی به حرفه ای نداره فقط گوشی رو وصل کنین و نرم افزار مربوطه رو اجرا کنین، اگه به مشکل خورده که نمیخوری درخدمتم.
سوال 3: گوشی رو میشه برگرداند به تنظیمات و کامل رستارتش کرد اما اینطوری 2 حالت اتفاق میوفته، یا اینکه با Semi-Restore گوشی رو رستارت کنین که در این حالت گوشی به حالت اول برمیگرده اما جلبریک همچنان باقی میمونه. اما در حالت دوم باید به آخرین ورژن iOS ریستور کرد که برمیگرده به همان تنظیمات اصلی کارخانه و بدون جلبریک.
سوال 4: عمومن وقتی دیوایس جلبریک میشه قسمت آپدیت نرم افزاری دیوایس برای آپدیت iOS کامل قطع میشه و نمیتونین به صورت OTA دستگاه رو آپدیت کرد و باید از طریق کابل و آیتونز دیوایس رو آپدیت کنین.
اما وقتی دستگاه جلبریک میشه شما اپلیکیشین هایی رو میتونین نصب کنین که مربوط به Apple ID شما نیست و وقتی که اپلیکیشن واسه اپل آی دی شما نباشه نمیتونین آپدیت کنین حتی اگه خودتون هم بخواین!
اگه دیوایس شما iCloud فعال باشه و Find my iPhone رو فعال بوده باشه و گوشی روی Apple ID شما ست نشده باشه امکان قفل شدن بسیار بالاست اما اگه گوشی واسه خودتونه که نگران نباشید فقط پسوورد اپل آی دی تون رو فراموش نکنینچون شنیدم اگر حواست نباشه و بزنی یک نرم افزار یا خود او اس آپدیت بشه، گوشی قفل میشه و همه اطلاعات پاک میشه