خواهش دارم
آره همه جور امکانی داره براش یه چند لحظه صبر کن من نصبش کنم بعد با عکس یه توضیح مختصری براتون میدم توی همین پست
خوب خدا خودش رحم کنه که من میخوام آموزش بدم :wacko:
نگاه این برنامه قسمتهای مختلفی داره که در عکس زیر میبینی ولی ما الان با قسمت ادیت ویدیوش کار داریم پس انتخاب میکنی و میری توش
اولین چیزی که میاد یه صفحه است که براش تعیین میکنی میخوای توی چه فرمتی کار کنی دو قسمت هم داره AVI و MPEG که من همون MPEG و VCD رو برای مصارف خانگی پیشنهاد میدم اینجا رو هم که OK شد و رفتی میرسی به محیط برنامه که توی عکسه زیر هست
قسمت 1 میتونی روند کاری رو که روی اون فیلم یا عکس انجام دادی ببینی در قسمت 2 هم میتونی فایلتو مشاهده کنی هم مثلا میتونی یه تکشو قطع کنی یا گوش بدی
قسمت 3 که در عکس زیر بهتر بقیه جاهاشو میبنی همه چیزهای که توی برنامه هست اینجاست
توی 1 همه فایلهات هستن چه فیلم و عکس و صدا توی 2 افکته ایی هست که میتونی دو قسمت از فیلمتو یا دو تا عکسو با اون به هم بچسبونی مثلا از این موشکا میاد و میره بعد تصویر پشتش عوض میشه از این چیزا قسمت 3 یه سری افکت میتونی روی خود اون یه تیکه فیلم یا عکس انتخابی انجام بدی مثلا بچرخه یا کج و کوله بشه قسمت 4 هم مشابه قسمت 3 هست قسمت 5 هم که میتونی یه سری تغییرات توی صدا ها بدی
خوب حالا می آییم سراغ قسمت 1 توی عکس زیر شما مثلا میخوای یه تصویر یا فیلمو وارد کنی و مثلا تکش کنی یا بچسبونی و ... باید اول وارد اینجا بشه خیلی راحت راست کلیک میکنی و گزینه IMPORT رو برای قسمت مربوطه میزنی و وارد می کنی اینم از این
حالا میرسیم سره اصله کاری برای وارد کردن فایلها باید بکشیشون روی نوارهای که توی عکس مشخصه که باید فایلهاتو بزاری توی Vها و افکت ها رو هم توی FX ها برای صوت هم اگه فایلت صوتی باشه توی نوار صوت قسمت صداش میاد که میتونی خیلی راحت صداشو حذف کنی یا تغییراتی توش بدی با کلیک راستی که روش میکنی همه چیزی براش هست و اگه فایلت صدا نداشته باشه میتونی صدا براش بزاری و ...
این یه چیزه کلی بود باید کار کنی تا بفهمی بیشتر و ریزه کاریهاشو
دیگه ببخشی اگه گنگ گفتم من زیاد وارد نیستم توی توضیح دادن
پ ن : روی عکسا که کلید کنید کیفیتشون قابل قبول میشه