• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح پیش فروش جی ال ایکس و بدقولی یا کلاه برداری!

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
سلام به همه دوستان:
بنده چندی پیش خواستم یه گوشی بخرم که بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که برای حمایت از تولید ملی و این حرفا glx بخرم./
رفتم تو سایتشون برای خرید که یه طرح پیش فروش داشتن برای g6 (ماد) که قیمت خرید فوری 799 تومن و قیمت پیش فروش یک ماهه 399 تومن.
این طور که بنده در 4 مرداد بت نام کردم و پول رو واریز کردم اینکه حداکثر یک ماه بعد گوشی به دستم برسه.
اما امروز که رفتم تو سایتشون دیدم مثل اینکه قراره مهر ماه ارسال کنن هنوز!!
در حالی که گفته بودن که سفارشات مرداد در شهریور ارسال میشه.
شما نظرتون چیه؟ آیا با این کارها واقعا دیگه جایی برای خرید ملی باقی میمونه!

فایل های ضمیمه

• Shot_025.png
    Shot_025.png
    32.2 KB · نمایش ها: 13
  • Shot_026.png
    Shot_026.png
    20.4 KB · نمایش ها: 12
  • Shot_028.png
    Shot_028.png
    12.6 KB · نمایش ها: 12

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
حمایت از تولید ملی ؟ اینا اصلا تولید ملی نیستند . قطعات از خارج وارد میشه رو هم سوار میکنن . این اواخر شنیدم این شرکت وضعیت خوبی نداره و در حال ضرردهی ( یا شایدم ورشکستگی ) هست

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
حمایت از تولید ملی ؟ اینا اصلا تولید ملی نیستند . قطعات از خارج وارد میشه رو هم سوار میکنن . این اواخر شنیدم این شرکت وضعیت خوبی نداره و در حال ضرردهی ( یا شایدم ورشکستگی ) هست
بله به علت قاچاق گوشی (90درصد گوشی های موجود در بازار قاچاق هستند) این شرکت کلی از کارمنداش رو اخراج کرده و خیلی کوچکتر از قبل شده متأسفانه.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
بله به علت قاچاق گوشی (90درصد گوشی های موجود در بازار قاچاق هستند) این شرکت کلی از کارمنداش رو اخراج کرده و خیلی کوچکتر از قبل شده متأسفانه.
کوچک شدن این شرکت بدلیل قاچاق گوشی نبوده بلکه به دلیل جنس بدرد نخور چینی بوده که داده دست مردم . مردم از این شرکت خرید نمی کنن .

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
میشه لطفا ربط قاچاق گوشی و ضرردهی این شرکت رو توضیح بدید؟

ممنون

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
سلام به همه دوستان:
بنده چندی پیش خواستم یه گوشی بخرم که بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که برای حمایت از تولید ملی و این حرفا glx بخرم./
رفتم تو سایتشون برای خرید که یه طرح پیش فروش داشتن برای g6 (ماد) که قیمت خرید فوری 799 تومن و قیمت پیش فروش یک ماهه 399 تومن.
این طور که بنده در 4 مرداد بت نام کردم و پول رو واریز کردم اینکه حداکثر یک ماه بعد گوشی به دستم برسه.
اما امروز که رفتم تو سایتشون دیدم مثل اینکه قراره مهر ماه ارسال کنن هنوز!!
در حالی که گفته بودن که سفارشات مرداد در شهریور ارسال میشه.
شما نظرتون چیه؟ آیا با این کارها واقعا دیگه جایی برای خرید ملی باقی میمونه!

"حمایت از تولید ملی" یه مفهوم احمقانه ست که توسط یسری ... طراحی و پخش شده!
تولید ملی باید بتونه با "رقابت" شکوفا بشه نه با "حمایت"!
وقتی یک گوشی/اتومبیل/لوازم منزل خارجی، هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت بسیار بهتره، مگه من مغز خر خوردم که از تولید داخلی خرید کنم؟؟؟
حمایت به چه منظور؟ به منظور اینکه به یک تولید ناقض بی کیفیته معیوب پر و بال و فرصت زندگی و سودجویی بدیم؟؟؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
حقیقتش من خودم به تولید ملی اعتقاد دارم
مثلا پیراهن هامو از فروشگاهِ تولیدی میخرم(و خیلی هم جنسشون خوبه) ولی حاضر نیستم جنس بی کیفیت رو فقط واسه حمایت از ... بخرم چون اونطور که من دیدم و شنیدم حمایتی از کارگر ایرانی نمیشه!
یکی از آشنایای تعریف میکرد مادرش روی جوگیری واسه همین تولید ملی glx خریده و بعد یه مدّت خودبخود خراب شده،بعد که رفته نمایندگی گفتن اینجا قطعه شو ندارن و باید پیش یه تعمیرکار خصوصی بره،اونجا هم گفتن بهش که نمی ارزه و قطعه اندازه پول یه گوشی نو هستش

در نهایت از این انشاء نتیجه میگیریم حمایت از تولید ملّی وقتی درست است که آشغال ندن دستمون

با تشکر

با رسم شکل توضیح بده بهتر نیست؟
بنده آبرو دارم،یه موقع نقاشیش مثبت18 بشه دیگه سرمو تو جامعه پی تی نمیتونم بیارم بالا!

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
این شرکت اصلا پشتیبانی خوبی از محصولاتش نداره
و گذشته از اون نماینده ان چنانی هم در شهرستان ها و بعضا در استان ها نداره!!
و اگه یه روز گوشی بیفته و مثلا تاچش بشکنه باید بریم پست بفرستیم اونجا براشون و بعد اگه قبول کنن و عوضش کنن بعد دو ماه برسه دستمون!
حالا ما یه حماقت کردیم ولی شما دیگه نکنید ( تبلیغات شیرینی دارن ولی پشت پردش تلخه)
الان اگه بخوایم یه ضد خش بگیریم برا هر کدوم باید اینترنتی سفارش بدیم!
بگذره که اینا تو روز روشن هم کلاه سر مردم میذارن " میگن یک ماهه ولی بعدش با کمال پر رویی میگن دو ماه اینده"
مرگ بر جی ال ایکس:general404:

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
هیچ آدم عقل ناقصی نمی گه حمایت از تولید ملی اینه که به زور جنس بی کیفیت بخری، بله تولید ملی باید با رقابت شکوفا بشه ولی همیشه یه چوبی رو به عنوان حامل کنار یه نهال می ذارن تا رشد کنه وگرنه خیلی زود حتی با یه باد کوچیک نهاله از بین می ره.

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
ولی همیشه یه چوبی رو به عنوان حامل کنار یه نهال می ذارن تا رشد کنه وگرنه خیلی زود حتی با یه باد کوچیک نهاله از بین می ره.
دوست عزیز قیاس شما مع الفارقه!!! اون چوب و نهالی که شما میفرمایید، مربوط به کشاورزیه و هیچ ربطی به تجارت نداره! توی تجارت خود اون نهاله موظفه که چوب کنارش رو هم با خودش بیاره!
از طرف دیگه اگه بخوایم با مثال شما هم پیش بریم سئوالی که پیش میاد اینه که چه تضمینی هست که اون نهاله واقعا نهال باشه و علف هزر نباشه و چه تضمینی هست که میوه اش شیرین و بدرد بخور باشه؟ در کل اینکه روو چه حسابی من باید اون چوب رو کنار نهال بذارم؟

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزیز قیاس شما مع الفارقه!!! اون چوب و نهالی که شما میفرمایید، مربوط به کشاورزیه و هیچ ربطی به تجارت نداره! توی تجارت خود اون نهاله موظفه که چوب کنارش رو هم با خودش بیاره!
از طرف دیگه اگه بخوایم با مثال شما هم پیش بریم سئوالی که پیش میاد اینه که چه تضمینی هست که اون نهاله واقعا نهال باشه و علف هزر نباشه و چه تضمینی هست که میوه اش شیرین و بدرد بخور باشه؟ در کل اینکه روو چه حسابی من باید اون چوب رو کنار نهال بذارم؟
در تجارت سالم شاید حرف شما درست باشه. (که به نظرم نیس) ولی وقتی تجارت ناسالم باشه یعنی قاچاق در حد وحشتناک وجود داشته باشه، با جوب که هیچ، درختم کنار نهال بذاری رشد نمی کنه.
چرا کاری که برادر من و شما راه انداخته و داره خودش و چند نفر دیگه رو نون می ده، علف هرز باشه؟! چطور اصلا می شه همچین قضاوتی کرد؟

وقتی همه از بیکاری می نالن و از طرفی همه می‌گن جنس خارجی خوبه و مغزم معیوب نیس که ایرانی بخرم؛ یعنی ما روی میخ نشستیم و می‌گیم آخ!

DrFATAL

Registered User
لایک‌ها
311
همین ک سالیان سال داریم از سایپا و ایرانخودرو حمایت میکنیم و روز ب روز بهتر نشدن ک هیچ بدترم شدن نشون میده ک حمایت از تولید ملی نهایتش برابر است با سوبله چوبله شدن قیمت+کاهش کیفیت

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
در تجارت سالم شاید حرف شما درست باشه. (که به نظرم نیس) ولی وقتی تجارت ناسالم باشه یعنی قاچاق در حد وحشتناک وجود داشته باشه، با جوب که هیچ، درختم کنار نهال بذاری رشد نمی کنه.
چرا کاری که برادر من و شما راه انداخته و داره خودش و چند نفر دیگه رو نون می ده، علف هرز باشه؟! چطور اصلا می شه همچین قضاوتی کرد؟

وقتی همه از بیکاری می نالن و از طرفی همه می‌گن جنس خارجی خوبه و مغزم معیوب نیس که ایرانی بخرم؛ یعنی ما روی میخ نشستیم و می‌گیم آخ!

گلم اینا همش حرفای احساسیه و هیچ ربطی به عقل و منطق نداره!!!
وقتی کیفیت و قیمت کالای داخلی عالی باشه دیگه کالای قاچاق محلی از اعراب نداره و مردم دلیلی نداره که از کالای قاچاق استقبال کنن!!!

اینکه میگم حرفای احساسی منظورم همیناست!!! صرف اینکه برادر شما کاری رو راه انداخته و داره نون خودش و چند نفر دیگه رو از توش در میاره، دلیل معقولی نیست که من برم کالای تولید شده توسط ایشون رو بخرم! درست برعکسش که شاید برادر من یه تولیدی راه انداخته و قیمت و کیفیتش از کالای خارجی بیشتره ولی برادرم مجرده و سود حاصل از کارش رو صرف خانوم بازی می کنه باعث نمیشه که من کالاشو نخرم!!!!!!!
چطور می تونه علف هرز باشه؟؟؟ خیلی راحت! وقتی یک برند داخلی میاد لوازم منزل با کیفیت شخمی تولید می کنه و مثلا یک گوشت کوب برقی رو تقریبا هم قیمت برند "براون" میده در حالی که "براون" در خونه ما 12ساله که مثه عثب داره کار می کنه و خاله ام که بای دیفالت جنس ایرونی میخره در کمتر از یکسال و نیم دوبار به گارانتی مراجعه کرده!!! این می شه علف هرز!
جمله ی آخرتون هم کاااملا بیربطه و در همین مملکت هستند کسانی که دارن کار تولیدی انجام میدن و مثه آدم دارن تولید می کنند و رقابت می کنند و حتی صادر هم می کنند و اصلن هم روی میخ ننشستند!!!

پ ن : لطفا در مورد اون "که به نظرم نیس" که در خط اول پاسختون داخل پرانتز مطرح کردید مفصل توضیح بدید!

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
همین ک سالیان سال داریم از سایپا و ایرانخودرو حمایت میکنیم و روز ب روز بهتر نشدن ک هیچ بدترم شدن نشون میده ک حمایت از تولید ملی نهایتش برابر است با سوبله چوبله شدن قیمت+کاهش کیفیت
اینم یک نمونه باااااااااااارز دیگه از علف هرز!!!!

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748

دوست عزیز دو صفحه تایپ کردم یک کلمه جواب نداشت؟؟؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
از این چیزا تو ایران زیاده
خود من یه android tv box میخواستم بخرم از یه فروشگاه اینترنتی سفارش دادم , فهمیدم همه چیزا تو جعبشو برداشتن و ..............
حتی براش یه تاپیک زدم که بقیه بدونن از این فروشگاه دزد و کلاه بردار چیزی نخرن تا سرشون کلا نره

کل ماجرا رو توی این تاپیک گفتم همره با لینک و ....
http://forum.persiantools.com/threads/ماجرای-من-و-فروشگاه-آفتاب-رایانه.818599/

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
از این چیزا تو ایران زیاده
خود من یه android tv box میخواستم بخرم از یه فروشگاه اینترنتی سفارش دادم , فهمیدم همه چیزا تو جعبشو برداشتن و ..............
حتی براش یه تاپیک زدم که بقیه بدونن از این فروشگاه دزد و کلاه بردار چیزی نخرن تا سرشون کلا نره

کل ماجرا رو توی این تاپیک گفتم همره با لینک و ....
آدم باید از فروشگاه های اینترنتی خودش خریدکنه(مخصوصا اگه چینی باشه)،البته یک سال پیش میگفن علی اکسپرس یکم بازی در میاره برای ارسال به ایران ولی اونم احتمالا الآن برطرف شده
الآن از آمازون هم میشه خرید کرد و مستقیم به ایران فرستادش!
-کسی خواست بگه لینک خبرشو بزارم-

در ضمن همیشه با پِی پَل باید خرید کرد تا بشه بعنوان یه اهرم فشار در برابر فروشنده در ازای معیوب بودن جنسش ازش استفاده کرد چون میشه پول رو بلوکه کرد و به اعتبار فروشنده ضربه بزرگ زد،چون هیچ فروشنده ای ریسک این ضربه رو نمیتونه بپذیره احتمالا راحت تر قبول میکنه جنسش معیوب بوده و یجوری راضیت میکنه

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
گلم اینا همش حرفای احساسیه و هیچ ربطی به عقل و منطق نداره!!!
وقتی کیفیت و قیمت کالای داخلی عالی باشه دیگه کالای قاچاق محلی از اعراب نداره و مردم دلیلی نداره که از کالای قاچاق استقبال کنن!!!

اینکه میگم حرفای احساسی منظورم همیناست!!! صرف اینکه برادر شما کاری رو راه انداخته و داره نون خودش و چند نفر دیگه رو از توش در میاره، دلیل معقولی نیست که من برم کالای تولید شده توسط ایشون رو بخرم! درست برعکسش که شاید برادر من یه تولیدی راه انداخته و قیمت و کیفیتش از کالای خارجی بیشتره ولی برادرم مجرده و سود حاصل از کارش رو صرف خانوم بازی می کنه باعث نمیشه که من کالاشو نخرم!!!!!!!
چطور می تونه علف هرز باشه؟؟؟ خیلی راحت! وقتی یک برند داخلی میاد لوازم منزل با کیفیت شخمی تولید می کنه و مثلا یک گوشت کوب برقی رو تقریبا هم قیمت برند "براون" میده در حالی که "براون" در خونه ما 12ساله که مثه عثب داره کار می کنه و خاله ام که بای دیفالت جنس ایرونی میخره در کمتر از یکسال و نیم دوبار به گارانتی مراجعه کرده!!! این می شه علف هرز!
جمله ی آخرتون هم کاااملا بیربطه و در همین مملکت هستند کسانی که دارن کار تولیدی انجام میدن و مثه آدم دارن تولید می کنند و رقابت می کنند و حتی صادر هم می کنند و اصلن هم روی میخ ننشستند!!!

پ ن : لطفا در مورد اون "که به نظرم نیس" که در خط اول پاسختون داخل پرانتز مطرح کردید مفصل توضیح بدید!
شما جوری می گی انگار من گفتم قانون حمایت از تولید ملی اینه که ما مجبوریم جنس بنجل بخریم و تولید کننده اصلا نباید به کیفیتش فکر کنه.
میگی وقتی کیفیت و قیمت کالای داخلی خوب باشه همه می خرن، اولا که نه، حتی اگه ایرانیه عالی باشه قیمتشم عالی باشه، مردم از ترس حرف بقیه نمی خرن. اگه یخچال ایرانی تو خونه‌م باشه، هر کی میاد یه جوری نگام می کنه انگار من یا کودنم یا بدبخت بی‌پول، برای همین میرم خارجی می‌خرم. ثانیا برای این‌که ایرانیه خوب بشه، باید بهش فرصت داده بشه و ازش حمایت کرد. آخه از روز اول چطور می‌تونه با کارخونه‌های خارجی که چند سال جلوتر راه‌اندازی شدن و پیشرفت کردن و جاسفت کردن، رقابت کنه؟

رقابت خوبه، باید هم باشه اما به وقتش. اگه صد سال یه شرکت بدون رقیب کار کنه، هیچ وقت به فکر پیشرفت نمی‌افته؛ اما از روز اول هم نباید یه بچه رو با یه غول تو یه میدون رقابت گذاشت. این اصلا عادلانه نیست.

ضمنا واقعا اگه خیلی از چیزای قاچاق از طریق گمرک بیاد و با قیمت واقعی تو ایران عرضه بشه، اون وقت معلوم می‌شه که بازم خریدار داره یا نه. بازم قیمتش پایینتر از جنس ایرانی می‌شه یا نه.

حرفی که شما می‌زنی یعنی این‌که مردم باید جنس خوب رو بخرن، مال هر کجا می‌خواد باشه. خب این‌جوری همه واردکننده می‌شن، کارخونه‌های داخلی می‌خوابه، شکم خارجیا رو از قبل پرتر می‌کنیم... مشکل اینه که همه ما فقط به خودمون فکر می‌کنیم، نه به جمعمون، به آینده جمعمون، ولی همه ‌ش می‌نالیم که چرا قبلیا کارو درست نکردن که الآنم ما مث خارجیا پیشرفته بودیم.

و بلدیم بگیم ژاپن و آلمان و کره جنوبی و چین تو چند دهه پیشرفت کردن و ما هنوز اندر خم ... ولی فکر نمی‌کنیم که اونا «ایرانی» نبودن؛ یعنی تن‌پرور نبودن، واقعا به پیشرفت فکر می‌کردن، پشت هم بودن، «احساسی» بودن و به کشورشون عرق واقعی داشتند...

ضمن این‌که واقعا من چند ساله معنی جنس خارجی رو نمی‌فهمم!! مگه چیزی غیر از جنس چینی هم میاد تو ایران؟!! آخه چین هم چیزه که به خاطرش بزنیم تو سر خودمون؟! یعنی واقعا برام عجیبه که مردم حاضرن مثلا گوشی چینی بدون گارانتی بخرن، ولی گوشی ایرانی نخرن! حداقل یه کم خودمون رو دست بالا بگیریم و اگه ایرانی نمی‌خریم آلمانی بخریم نه چینی!!!

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دلتون خوشه ها من یه جنس چینی از فروشگاه اینترنتی ایرانی سفارش دادم سریع متوجه شدم کلاه بردارن
برای آگاهی رسوندن به بقیه که اشتباه منو نکنن یه تاپیک زدم

یکی دیگه هم گفته با همین روش همین فروشگاه سرش کلاه گذاشتن
حالا یه سری پیدا شدن از فروشاه دفاع میکنن , آدم چقدر میتونه نمک به حروم باشه از کلاه بردار و دزد حمایت کنه - اینه مردم ما اینطورین - خدا نشناسن
من که نفرینشون کردم ایشالله به خاک سیاه بشینن که دنبال طرفداری از دزدن - از منی که کارگر زحمت کشم یک ماه جون میکنم برای 800 هزار تومن راضین از من با این درآمد کمم دزدی بکنن
ایشالله به زمین گرم بخورن هر چی دزده و حامی دزده

بالا