• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح پیش فروش جی ال ایکس و بدقولی یا کلاه برداری!

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
شما جوری می گی انگار من گفتم قانون حمایت از تولید ملی اینه که ما مجبوریم جنس بنجل بخریم و تولید کننده اصلا نباید به کیفیتش فکر کنه.
أوست عزیز می شه جسارتا بپرسم شما چند سالتونه؟

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
أوست عزیز می شه جسارتا بپرسم شما چند سالتونه؟
مطمئن باش 16 سالم نیست!
لابد چون حرف حکومت رو می زنم فکر می کنی بچه م! باشه شما راست می‌گی. فقط فکر نمی کنم با ادامه روندی که تا به حال بوده، چیزی فرق کنه و وضع ممکلت از این بهتر بشه.

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
مطمئن باش 16 سالم نیست!
لابد چون حرف حکومت رو می زنم فکر می کنی بچه م! باشه شما راست می‌گی. فقط فکر نمی کنم با ادامه روندی که تا به حال بوده، چیزی فرق کنه و وضع ممکلت از این بهتر بشه.
ربطی به حرف حکومت رو زدن نداره!!! شما فقط احساسی حرف میزنی و ذره ای منطق و کارشناسی توی کلامت وجود نداره. درست مثه پسرای 17ساله ای که معتقدند ننه بابای معتاد دوس دخترشون اصن مهم نیستند و بیکاری و پی پولی هم تهدیدی حساب نمیشه و اینقدر عاشق هم هستند که توو یه زیر پله ی 30متری هم تا آخر عمر خوشبخت زندگی می کنن!!!

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
شما جوری می گی انگار من گفتم قانون حمایت از تولید ملی اینه که ما مجبوریم جنس بنجل بخریم و تولید کننده اصلا نباید به کیفیتش فکر کنه.
بله وقتی شما در مورد چوب کنار نهال حرف میزنی به این معنیه که برای کمک به پا گرفتن اون نهال باید حمایتش کنیم و ازش خرید کنیم!!!

میگی وقتی کیفیت و قیمت کالای داخلی خوب باشه همه می خرن، اولا که نه، حتی اگه ایرانیه عالی باشه قیمتشم عالی باشه، مردم از ترس حرف بقیه نمی خرن.
خاله زنک بازیای دختراری دم بخت!!! منطقی نیست!!!

اگه یخچال ایرانی تو خونه‌م باشه، هر کی میاد یه جوری نگام می کنه انگار من یا کودنم یا بدبخت بی‌پول، برای همین میرم خارجی می‌خرم.

. ثانیا برای این‌که ایرانیه خوب بشه، باید بهش فرصت داده بشه و ازش حمایت کرد. آخه از روز اول چطور می‌تونه با کارخونه‌های خارجی که چند سال جلوتر راه‌اندازی شدن و پیشرفت کردن و جاسفت کردن، رقابت کنه؟
صنعت خودرو سازی ایران و کره همزمان آغاز به کار کردند و هیونداری کره جلوتر راه اندازی نشد!!!!

رقابت خوبه، باید هم باشه اما به وقتش. اگه صد سال یه شرکت بدون رقیب کار کنه، هیچ وقت به فکر پیشرفت نمی‌افته؛ اما از روز اول هم نباید یه بچه رو با یه غول تو یه میدون رقابت گذاشت. این اصلا عادلانه نیست.
صنعت خودرو سازی ایران و کره همزمان آغاز به کار کردند و هیونداری کره جلوتر راه اندازی نشد!!!!

ضمنا واقعا اگه خیلی از چیزای قاچاق از طریق گمرک بیاد و با قیمت واقعی تو ایران عرضه بشه، اون وقت معلوم می‌شه که بازم خریدار داره یا نه. بازم قیمتش پایینتر از جنس ایرانی می‌شه یا نه.
اکثر برندهای معروف(سامسونگ/پاناسونیک/ال جی و...) توی ایران نمایندگی رسمی داند و از طریق گمرک و تحت نظارت دقیق وارد می شن! ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

حرفی که شما می‌زنی یعنی این‌که مردم باید جنس خوب رو بخرن، مال هر کجا می‌خواد باشه. خب این‌جوری همه واردکننده می‌شن، کارخونه‌های داخلی می‌خوابه، شکم خارجیا رو از قبل پرتر می‌کنیم.
خیر دوست عزیز اگر کارخونه ی داخلی از لحاظ قیمت و کیفیت بتونه رقابت کنه دلیلی نداره بخوابه!

مشکل اینه که همه ما فقط به خودمون فکر می‌کنیم، نه به جمعمون، به آینده جمعمون، ولی همه ‌ش می‌نالیم که چرا قبلیا کارو درست نکردن که الآنم ما مث خارجیا پیشرفته بودیم.
"نه به جمعمون، به آینده جمعمون" چه شاعرانه!!! ولی پر کردن جیب یسری مفتخور بنجل ساز اینی که گفتی نمیشه!!!

و بلدیم بگیم ژاپن و آلمان و کره جنوبی و چین تو چند دهه پیشرفت کردن و ما هنوز اندر خم ... ولی فکر نمی‌کنیم که اونا «ایرانی» نبودن؛ یعنی تن‌پرور نبودن، واقعا به پیشرفت فکر می‌کردن، پشت هم بودن، «احساسی» بودن و به کشورشون عرق واقعی داشتند...
دیوید دیود او اس آ !!!

ضمن این‌که واقعا من چند ساله معنی جنس خارجی رو نمی‌فهمم!! مگه چیزی غیر از جنس چینی هم میاد تو ایران؟!!
بله دوست عزیز اگر کمی تحقیق کنید خواهید دید که غیر از چین، از کشورهای دیگه هم کالا وارد بازار ایران میشه!!! ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!
آخه چین هم چیزه که به خاطرش بزنیم تو سر خودمون؟!
بله دوست عزیز همین آیفون و آی پد و اکثر برندهای لپ تاپ و ... همه و همه تولید کشور چین هستند!!! ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

یعنی واقعا برام عجیبه که مردم حاضرن مثلا گوشی چینی بدون گارانتی بخرن، ولی گوشی ایرانی نخرن!
آیفون یک نمونه ی بارز گوشی چینی بدون گارانتی هست! شما خودت اگه پولش رو داشته باشی حاضری بجای آیفون بری جی ال ایکس بخری؟؟؟ ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

حداقل یه کم خودمون رو دست بالا بگیریم و اگه ایرانی نمی‌خریم آلمانی بخریم نه چینی!!!
موکدا خواهش می کنم اعلام کنید چند سالتونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
بله وقتی شما در مورد چوب کنار نهال حرف میزنی به این معنیه که برای کمک به پا گرفتن اون نهال باید حمایتش کنیم و ازش خرید کنیم!!!

اکثر برندهای معروف(سامسونگ/پاناسونیک/ال جی و...) توی ایران نمایندگی رسمی داند و از طریق گمرک و تحت نظارت دقیق وارد می شن! ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

خیر دوست عزیز اگر کارخونه ی داخلی از لحاظ قیمت و کیفیت بتونه رقابت کنه دلیلی نداره بخوابه!

"نه به جمعمون، به آینده جمعمون" چه شاعرانه!!! ولی پر کردن جیب یسری مفتخور بنجل ساز اینی که گفتی نمیشه!!!

دیوید دیود او اس آ !!!

بله دوست عزیز اگر کمی تحقیق کنید خواهید دید که غیر از چین، از کشورهای دیگه هم کالا وارد بازار ایران میشه!!! ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

بله دوست عزیز همین آیفون و آی پد و اکثر برندهای لپ تاپ و ... همه و همه تولید کشور چین هستند!!! ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

آیفون یک نمونه ی بارز گوشی چینی بدون گارانتی هست! شما خودت اگه پولش رو داشته باشی حاضری بجای آیفون بری جی ال ایکس بخری؟؟؟ ذره ای تحقیق و کارشناسی توی حرفاتون نیست. واسه این سنتون رو پرسیدم!!!

موکدا خواهش می کنم اعلام کنید چند سالتونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونم چه اصراری دارید با یه دختر یا پسربچه 17 ساله بحث کنید!

بله مؤکدا من می‌گم که باید حمایت کرد. چون تا از کارخونه‌ای جنسی نخری، اون رشد نمی‌کنه. حتی از شرکت‌های بزرگی مث نوکیا وقتی مردم گوشی نخرن، جمع می‌کنه می‌ره خونه‌شون چه برسه به شرکت‌های نوپایی که با سرمایه کم راه افتادن. همین مارک‌هایی که اسم می‌برید من و شما ازشون خرید کردیم که اینطوری گنده شدن. اگه کسی از سامسونگ و الجی چیزی نمی‌خرید، آیا هنوزم این وضعیت رو داشتن؟ یعنی سامسونگ از روز اول گوشی گلکسی اس7 تولید می‌کرد؟!

من و شما حرف هم رو نمی‌فهمیم. شما یه تیکه از حرفای من رو می‌گیری و من هم. شما احتمالاً می‌گی باید هرکاری می‌کنه خود تولیدکننده بکنه، من می‌گم تولید تو ایران مشکلات زیادی داره و تولیدکننده نمی‌تونه با خارجی رقابت کنه. اگه دنبال کیفیت هستی، همین که مردم عادت کنن ایرانی بخرن، رقابت بین شرکت‌های ایرانی شکل می‌گیره و کیفیت خودبه‌خود بالا می‌ره. ولی وقتی کسی ایرانی نخره، طبیعیه که اصلا تولیدی نمی‌مونه و شرکتی کار نمی‌کنه که بخواد رقابتی درست بشه.

این‌که من گفتم خرید ایرانی باعث سرافندگیه تو فرهنگ ما، و شما اسم خاله زنک بازی روش گذاشتی، رو اصلا نمی‌فهمم! ظاهراً شما بین مردم حضور نداری! چون واقعاً دیدم که می‌گم. کسی جهیزیه ایرانی نمی‌خره تا باعث سرشکستگی و حقارت بین اطرافیان نشه. کجاش خاله زنک بازیه نمی‌دونم! حتی ارزون‌ترین یخچال سامسونگ رو به گرون‌ترین یخچال اسنوا ترجیح می‌دن تا لااقل اسم سامسونگ تو خونه‌شون باشه. این هم ریشه فرهنگی داره و اصلا ربطی به کیفیت تولید ملی نداره. ماها 200 ساله که خودمون رو دست کم می‌گیریم و فکر می‌کنیم هر چی که بیرون از این نقشه گربه بیاد، خداس و باید جلوش سجده کرد.

من معتقدم رقابت باید باشه. خودم دیدم جاهایی رو که به خاطر نبود رقابت یه شرکت داره به مردم زور می‌گه. نمونه‌ش پست. چون قبلا با فروشگاه اینترنتی سروکار داشتم کاملاً لمس کردم که اگه یه شرکت پست بزرگ خصوصی داشتیم که با این شرکت دولتی رقابت می‌کرد این نمی‌تونست اینجوری زور بگه. اما رقابت چرا بین ایرانی و خارجی باشه وقتی شرایط برابر نیست؟ اگه 10 تا شرکت خودروسازی داخلی داشتیم اون وقت خودروسازی این نبود. ضمن اینکه کره‌ای ها ایرانی نبودند! واقعاً ایرانیا تن‌پرور و کارنکن بار اومدن و از طرفی پشت هم نیستن. و البته ایران جنگ و تحریم رو تجریه کرده که کشورای دیگه تجربه نکردن.

اتفاقا 90 درصد گوشی‌های داخل کشور قاچاق هستند. این یعنی حتی خیلی از گوشی‌های سامسونگ و الجی و اپل و ... که با گارانتی به من و شما فروخته می‌شه به صورت قاچاق وارد شدند نه از طریق گمرگ و با نظارت دقیق!!

من گوشی چینی رو گفتم نه برندهایی که تو چین تولید می‌شه. گوشی هایی مثل جیفون، ویوا، وین‌تاچ و... این گوشی‌ها واقعاً چیزی بیشتر از گوشی‌های ایرانی ندارند. تازه بدون گارانتی تو ایران فروخته می‌شن. خب چرا مشتری ترجیح می‌ده ویوا بخره اما دیمو و جی‌ال‌ایکس با گارانتی نخره؟! ضمن این‌که در مورد وین‌تاچ من دقیقاً اطلاعات دارم که با فروشی که تو ایران داشت تونست برای خودش اسم و رسمی پیدا کنه. 4 سال پیش کسی اسم وین‌تاچ رو حتی تو چین نشنیده بود. یه سری قاچاق کردن به ایران و اینجا خوب فروخت. یه دفعه واسه خودش شد تولیدکننده! من حرفم همینه. اگه همین خرید رو از گوشی های خودمون می‌کردیم الآن حال و روزشون این نمی‌شد.

ضمن این‌که همین حرف شما که اکثر برندها تو چین تولید می‌شه نشون می‌ده شرایط چین استثناییه. اپل هم فهمیده اگه بره اونجا تولید کنه براش به صرفه‌تره. یعنی اپل هم نمی‌تونه با شرایط چین رقابت کنه اون وقت چطور از شرکت‌های ایرانی انتظار دارید با چین رقابت کنند. همونطور که گقتم اکثر واردات کشور کالای چینیه. بله از کشورهای دیگه هم ورودی داریم ولی اصلا قابل مقایسه نیست. یه پا تو بازار لوازم خانگی بزنید سرتون گیج می‌ره از دیدن Made in china و Made in p.r.c.

بالآخره یه روزی باید این چرخه عوض بشه. نمی‌تونیم تا 100 سال دیگه هم هی وایسیم هر چی از اون‌ور میاد سریع بخریم و بعد بزنیم تو سر خودمون که ایرانیا هیچی حالیشون نیست و جنس ایرانی به درد نمی‌خوره. نمی‌دونم شایدم نباید این چرخه عوض بشه! چون دیگه سرگرمی خیلی از آدما از بین می‌ره. الآن خیلی از مردم سرگرمی‌شون اینه که تو مهمونیا بگن یه چیزی براتون بگم کف کنید، فلانی رفته بود خارج... بهمانی این رو از خارج آورده... تو ماهواره نشون می‌داد... و با گفتن این چیزا بگن و شاد باشن و کیف کنن...

توهین هاتون رو نادیده می‌گیرم ولی جالب نیست آدم به کسی که اعتقادش با ما فرق می‌کنه نه یه بار که چند بار تأکید کنیم که سنت پایینه و بچه‌ای. البته این خودش یه نوع مغالطه‌س. بگذریم.

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
سلام مجدد خدمت همه عزیزان:
امروز دوباره رفتم تو سایت ببینم ارسال کردن یا نه ( چون قرار بود 25 شهریور ارسال کنن)
ولی دوباره دیدم در کمال پر رویی تو نظرات گفتن که از 31 شهریور به دلیل کمبود قطعه ارسال میکنن!!
نمیدونم اینا ما رو چی فرض کردن. بنده 08 مرداد سفارش دادم و گفتن که تحویل یک ماهه ( الان دو ماه هم گذشت ولی ارسال نکردن)
از شما دوستان خواهش میکنم که اشتباه من رو تکرار نکنین.

بالا