برگزیده های پرشین تولز

طرز تهيه قهوه

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,754
لایک‌ها
2,385
سلام دوستان
تا حالا خودم قهوه درست نكردم
ميخواستم بدون طرز تهيه اش چجوريه و اينكه بايد حتما قهوه جوش بگيرم؟
لطفا دوستان قهوه باز راهنماييم كنن
ممنون
 

saeed.bp

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2017
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
12
سن
38
سلام هم با قهوه جوش میشه و هم با شیر جوش
اگرم دستگاه قهوه ساز بگیرین که خب تنوع دارین برای انواع قهوه ها
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,754
لایک‌ها
2,385
سلام هم با قهوه جوش میشه و هم با شیر جوش
اگرم دستگاه قهوه ساز بگیرین که خب تنوع دارین برای انواع قهوه ها
با شير جوش چجوري ميشه درست لطفا توضيح ميدين؟بعدش نوع قهوه اي كه با شير جوش درست ميشه فرق ميكنه؟
يه سوال ديگه هم داشتم فرق قهوه با نسكافه چيه؟
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,754
لایک‌ها
2,385
دوستان كسي اطلاعات بيشتري داره؟
 

ciel2050

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2016
نوشته‌ها
108
لایک‌ها
66
سن
31
دوست عزیز هر مدل قهوه ای یه جوری درست میشه

شما اول بگید چجور قهوه ای میخواید درست کنید
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,754
لایک‌ها
2,385
چرا هر چي قهوه ترك درست ميكنم روش كف تشكيل نميشه؟
با اينكه دستورش رو هم درست انجام ميدم
يه ليوان آب سرد+يه قاشق قهوه+يه قاشق شكر روي شعله كم
ولي هر كاري ميكنم روش كف تشكيل نميشه
 

saeed85

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
68
محل سکونت
Tehran
سلام. مگه کامیون چپ کرده که یه لیوان آب میریزی ؟؟!!!!
دوست عزیز برای تهیه قهوه ترک اولا باید قهوه ایی که میخری قهوه ایی باشه با درجه ی آسیاب زیاد یعنی خیلی ریز آسیاب شده باشه و حالت پودر نرمی داشته باشه. (این نکته رو مد نظر داشته باش : اگه میخوای قهوه ی باحال و خوش عطر و طعم داشته باشی باید قهوه تازه آسیاب شده باشه اگه تازه روست شده باشه که دیگه بازم کیفیت اصلی بیشتر میشه . پودر فهوه نباید در معرض هوا بمونه چون عطر و طعمشو از دست میده )
روش درست کردن قهوه ترک :
1. اندازه ی یک فنجان کوچک (به اصطلاح فنجان قهوه خوری) آب سرد یا شیر سرد رو توی یک قهوه جوش میریزی (البته شیر جوش هم میشه ولی برای درست شدن کف قهوه جوش مخصوص قهوه ترک خیلی بهتره چون پایین قهوه جوش پهن هست و به کمر و وسطش که میرسه باریک میشه که این به تشکیل کف کمک میکنه و اگه برای 1 یا 2 نفر میخوایی قهوه درست کنی از قهوه جوش کوچک استفاده کن نه اندازه ی بزرگ که برای 4 یا 5 یا بیشتره (( اگه از جنس مس باشه بهتره)) )
2. اگر برای 1 نفر میخوایی درست کنی باید یک قاشق سر پر مربا خوری قهوه ترک بریزی و اگه برای 2 نفر یا بشتر به تعداد نفرات قهوه بریز (به توحه اندازه ی قهوه جوشت) (اگه یکم هم بشتر باشه بهتره ولی نه اینکه برای هر نفر یه ملاقه بریزی)
3. اگه میخوایی قهوه شیرین باشه برای هر نفر یک قاشق مرباخوری شکر میریزی . اگر هم با میزان شیرینی کم میخوایی نصف قاشق (این بر اسای تجربه و ذائقه ی خودته )
4. با چنگال یا قاشق مقداری هم میزنی (البته اینجا بین علما اختلافه بعضیا میگن فقط یه مقدار کم باید هم زد و بعضیا هم میگن باید کامل و زیاد هم زد).
5. قهوه جوش را روی شعله ی کم بزار و منتظر باش تا از کنار قهوه جوش مقداری حباب ریز تشکیل بشه او موقع از روی شعله بر دار .(وقتی آب یا شیر گرم میشه و هنوز جوش نیومده) این نکته ی مهم و کنکوری هست چون اگه به جوش بیاد و قهوه بجوشه هم کف از دست میره و هم مزه و کیفیت قهوه خراب میشه.
در آخر هم قهوه رو اگه برای 1 نفر هست بریز توی همون قهوه خوری که باهاش آب سرد یا شیر ریختی و نوش جان کن ولی اگه برای تعداد بیشتری هست میتونی برای اینکه تمام فنحان ها کف داشته باشن با قاشق مقداری از کف قهوه رو از قهوه جوش توی فنجان ها جداگانه بریزی .(چون معمولا به فنجان های بعدی کف کمی میرسه با اصلا نمیرسه).
هنگامی که قهوه رو میخوایی بخوری (به نظر من : دیگه قهوه رو به هم نزن چون پودر قهوه از کف فنجان بلند میشه و میاد تو دهن)
البته تهیه ی قهوه یک کار تجربی هست و با سرچ کردن میتونی یه سری ریزه کاری یاد بگیری که قهوه ی بهتری درست کنی (مثل نوع قهوه (تمام عربیکا باشه یا با ربوستا مخلوط باشه یا مثلا میزان رست قهوه چقدر باشه و قهوه مال کجا باشه و ... )

وای چقد زیاد شد برم یه قهوه بزنم ; )
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,754
لایک‌ها
2,385
سلام. مگه کامیون چپ کرده که یه لیوان آب میریزی ؟؟!!!!
دوست عزیز برای تهیه قهوه ترک اولا باید قهوه ایی که میخری قهوه ایی باشه با درجه ی آسیاب زیاد یعنی خیلی ریز آسیاب شده باشه و حالت پودر نرمی داشته باشه. (این نکته رو مد نظر داشته باش : اگه میخوای قهوه ی باحال و خوش عطر و طعم داشته باشی باید قهوه تازه آسیاب شده باشه اگه تازه روست شده باشه که دیگه بازم کیفیت اصلی بیشتر میشه . پودر فهوه نباید در معرض هوا بمونه چون عطر و طعمشو از دست میده )
روش درست کردن قهوه ترک :
1. اندازه ی یک فنجان کوچک (به اصطلاح فنجان قهوه خوری) آب سرد یا شیر سرد رو توی یک قهوه جوش میریزی (البته شیر جوش هم میشه ولی برای درست شدن کف قهوه جوش مخصوص قهوه ترک خیلی بهتره چون پایین قهوه جوش پهن هست و به کمر و وسطش که میرسه باریک میشه که این به تشکیل کف کمک میکنه و اگه برای 1 یا 2 نفر میخوایی قهوه درست کنی از قهوه جوش کوچک استفاده کن نه اندازه ی بزرگ که برای 4 یا 5 یا بیشتره (( اگه از جنس مس باشه بهتره)) )
2. اگر برای 1 نفر میخوایی درست کنی باید یک قاشق سر پر مربا خوری قهوه ترک بریزی و اگه برای 2 نفر یا بشتر به تعداد نفرات قهوه بریز (به توحه اندازه ی قهوه جوشت) (اگه یکم هم بشتر باشه بهتره ولی نه اینکه برای هر نفر یه ملاقه بریزی)
3. اگه میخوایی قهوه شیرین باشه برای هر نفر یک قاشق مرباخوری شکر میریزی . اگر هم با میزان شیرینی کم میخوایی نصف قاشق (این بر اسای تجربه و ذائقه ی خودته )
4. با چنگال یا قاشق مقداری هم میزنی (البته اینجا بین علما اختلافه بعضیا میگن فقط یه مقدار کم باید هم زد و بعضیا هم میگن باید کامل و زیاد هم زد).
5. قهوه جوش را روی شعله ی کم بزار و منتظر باش تا از کنار قهوه جوش مقداری حباب ریز تشکیل بشه او موقع از روی شعله بر دار .(وقتی آب یا شیر گرم میشه و هنوز جوش نیومده) این نکته ی مهم و کنکوری هست چون اگه به جوش بیاد و قهوه بجوشه هم کف از دست میره و هم مزه و کیفیت قهوه خراب میشه.
در آخر هم قهوه رو اگه برای 1 نفر هست بریز توی همون قهوه خوری که باهاش آب سرد یا شیر ریختی و نوش جان کن ولی اگه برای تعداد بیشتری هست میتونی برای اینکه تمام فنحان ها کف داشته باشن با قاشق مقداری از کف قهوه رو از قهوه جوش توی فنجان ها جداگانه بریزی .(چون معمولا به فنجان های بعدی کف کمی میرسه با اصلا نمیرسه).
هنگامی که قهوه رو میخوایی بخوری (به نظر من : دیگه قهوه رو به هم نزن چون پودر قهوه از کف فنجان بلند میشه و میاد تو دهن)
البته تهیه ی قهوه یک کار تجربی هست و با سرچ کردن میتونی یه سری ریزه کاری یاد بگیری که قهوه ی بهتری درست کنی (مثل نوع قهوه (تمام عربیکا باشه یا با ربوستا مخلوط باشه یا مثلا میزان رست قهوه چقدر باشه و قهوه مال کجا باشه و ... )

وای چقد زیاد شد برم یه قهوه بزنم ; )
يعني تا چندتا حباب كنار ظرف تشكيل شد ظرف كلا بردارم از روي گاز؟
 

saeed85

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
68
محل سکونت
Tehran
تعدادش مهم نیست . فقط وقتی دیدی داره دور قهوه جوش حباب بالا میاد میتونی مثلا 10 ثانیه صبر کنی بعدش از روی حرارت بر داری .
قهوه درست کردن (انواع مختلف) یه کاره تجربی و حسی هست و با گذر زمان و تعداد بیشتر قهوه درست کردن و ایجاد تغییرات کوچیک میتونی چیزی رو که با اون حال میکنی رو درست کنی.
 
بالا