• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه رولت دارچینی

hamedetanha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2016
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
1
سن
37
همونطور که میدونید رولت های دارچینی یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها تو دنیا هستن و معروفترین جایی که از این رولت ها میفروشه CINNABON هست.

مواد لازم:
آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر ........................................ 1 ق غ
خمیر مایه .......................................... 1 ق غ
ماست ................................................ نصف پیمانه
شیر .................................................. . نصف پیمانه
روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه
نمک ................................................. نصف ق چ
شکر .................................................. . 3 ق غ
کره .................................................. .. 50 گرم
پودر دارچین .......................................... 2 ق غ
شکر قهوه ای ....................................... 2 ق غ
گردوی خرد شده ................................... نصف لیوان
شیر عسلی ......................................... نصف لیوان
پنیر ******* ......................................... 40 گرم
طرز تهیه:
ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.
روی سطح کار رو آردپاشی کنید.
Cinnamon%20Rolls.jpg

خمیر رو به آرومی به شکل مستطیل و با ضخامت یک و نیم میلیمتر باز کنید.
Cinnamon%20Rolls%20%281%29.jpg

روی خمیر رو با کرم نرم شده چرب کنید. (کره نه باید سفت باشه و نه باید آب شده باشه... از قبل بذارید تو دمای آشپزخونه بمونه تا کاملاَ نرم بشه) شکر قهوه ای رو بپاشید روی خمیر.
Cinnamon%20Rolls%20%282%29.jpg

آخر سر هم دارچین رو الک کنید روی خمیر و گردوی خرد شده رو هم بپاشید روش.
Cinnamon%20Rolls%20%283%29.jpg

از یه سمت خمیر رو بگیرید و شروع کنید به رول کردن. اگه میخواهید رولت ها بزرگتر بشن از عرض خمیر رول کنید و اگه خواستین رولت های بیشتری داشته باشید ولی سایزشون کوچیکتر باشه از طول خمیر رول کنید. هیچ تاثیری تو مزه ش نداره! تو این عکس من از طول رول کردم ولی دفعه بعد که درست کردم از عرض پیچیدم و رولت ها بزرگتر شدن.
Cinnamon%20Rolls%20%284%29.jpg

Cinnamon%20Rolls%20%285%29.jpg

حالا خمیر استوانه ای شکل رو با یه چاقوی تیز به برش های مساوی تقسیم کنید و هر رولت رو توی سینی فر (ترجیحاَ با کاغذ روغنی پوشیده شده باشه) بچینید.
Cinnamon%20Rolls%20%286%29.jpg

روی رولت ها رو با با سلفون یا یه پارچه نخی بپوشونید و بذارید حدود 20-25 دقیقه استراحت کنه. تو این فاصله فر رو روشن کنید تا گرم بشه (درجه حرارت 170)
Cinnamon%20Rolls%20%287%29.jpg

رولت ها رو تو فر بپزید و وقتی حسابی پف کرد و طلایی شد خارج کنید. ممکنه حدود 20 دقیقه کافی باشه. این دیگه بستگی به فرتون داره.
Cinnamon%20Rolls%20%288%29.jpg

برای تهیه سس هم شیر عسلی و پنیر ******* رو با هم مخلوط کنید و توی میکسر بریزید تا کاملاَ یه دست بشه. اگه دیدین خیلی سفت و غلیظ شده یه کم شیر عسلی بهش اضافه کنید و اگه خیلی شل بود بهش پنیر اضافه کنید.
رولت ها رو داغ داغ بچینید توی ظرف و سس رو بدید روش.


Cinnamon%20Rolls%20%2810%29.jpg



خیلی خوشمزه س.... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!


Cinnamon%20Rolls%20%2811%29.jpg



نوش جان!
8.gif
 
بالا