farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 22
برای پختن ته چین بادمجان ابتدا ظرف مورد نظر را با روغن چرب می کنیم.نصف برنج و زعفران و ماست و تخم مرغ را ظرف مورد نظر اضافه می کنیم و ان هارا با هم مخلوط می کنیم.سپس ان را روی ظرف صاف می کنیم.سپس گوشت را با پیاز تفت می دهیم و ان را با زعفران به ظرف اضافه می کنیم.سپس بادمجان را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و ان را در روغن تفت می دهیم.بعد از اینکار انهارا روی برنج اضافه می کنیم سپس گوشت سرخ شده را روی بادمجان ها میریزیم و.......
مواد لازم برای پختن ته چین بادمجان
طرز تهیه ته چین بادمجان(غذای هرمزگان)
مواد لازم برای پخت:
برنج 5 پیمانه
زعفران اب کرده 1قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
بادمجان 4 عدد
گوشت چرخ کرده 0.5 کیلوگرم
ماست یک لیوان
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه ته چین بادمجان:
ته ظرف مورد نظر را روغن ریخته,نیمی از برنج,ماست,تخم مرغ و زعفران را به ان اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط بشوند.سپس روی انرا صاف می کنیم,بعد گوشت را تفت داده و پیاز سرخ شده و زعفران را به ان اضافه می کنیم.بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و ان را در روغن تفت می دهیم.سپس روی برنج چیده و گوشت تفت داده شده را روی بادمجان ها ریخته و مقداری برنج روی مواد می ریزیم.به همین ترتیب عمل می کنیم تا مواد و برنج تمام بشوند.حدود یک ساعت صبر می کنیم تا برنج دم بکشد.سپس با حلقه هایی از لیمو و گوجه انرا تزئین می کنیم.
غذای هرمزگان
ایمدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی که املت اسفناج می باشد همه شما را به خداوند یکتا می سپارم.
منبع
مواد لازم برای پختن ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان(غذای هرمزگان)
مواد لازم برای پخت:
برنج 5 پیمانه
زعفران اب کرده 1قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
بادمجان 4 عدد
گوشت چرخ کرده 0.5 کیلوگرم
ماست یک لیوان
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه ته چین بادمجان:
ته ظرف مورد نظر را روغن ریخته,نیمی از برنج,ماست,تخم مرغ و زعفران را به ان اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط بشوند.سپس روی انرا صاف می کنیم,بعد گوشت را تفت داده و پیاز سرخ شده و زعفران را به ان اضافه می کنیم.بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و ان را در روغن تفت می دهیم.سپس روی برنج چیده و گوشت تفت داده شده را روی بادمجان ها ریخته و مقداری برنج روی مواد می ریزیم.به همین ترتیب عمل می کنیم تا مواد و برنج تمام بشوند.حدود یک ساعت صبر می کنیم تا برنج دم بکشد.سپس با حلقه هایی از لیمو و گوجه انرا تزئین می کنیم.
غذای هرمزگان

ایمدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی که املت اسفناج می باشد همه شما را به خداوند یکتا می سپارم.
منبع