ilia.parsa
Registered User
- تاریخ عضویت
- 28 ژوئن 2014
- نوشتهها
- 127
- لایکها
- 19
- سن
- 58
با روشی ساده جهت تهیه فلافل عربی آشنا شوید.
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
باقلای خشک
380 گرم
نخود
380 گرم
سیر کوبیده درشت
2 حبه
پیاز درشت
1 عدد
پیازچه بزرگ
4 عدد
فلفل سبز قلمی تند
4 عدد
بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری
آرد
3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
1 قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه: باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1909.html

مواد لازم
مواد لازم
مقدار
باقلای خشک
380 گرم
نخود
380 گرم
سیر کوبیده درشت
2 حبه
پیاز درشت
1 عدد
پیازچه بزرگ
4 عدد
فلفل سبز قلمی تند
4 عدد
بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری
آرد
3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
1 قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه: باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1909.html