• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه فلافل عربی

ilia.parsa

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2014
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
19
سن
58
با روشی ساده جهت تهیه فلافل عربی آشنا شوید.


1391595152.jpg


مواد لازم
مواد لازم

مقدار

باقلای خشک


380 گرم

نخود


380 گرم

سیر کوبیده درشت


2 حبه

پیاز درشت


1 عدد

پیازچه بزرگ


4 عدد

فلفل سبز قلمی تند


4 عدد

بیکینگ پودر


1 قاشق غذاخوری

آرد


3 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده


1 قاشق مربا خوری

پودر تخم گشنیز


5/1 قاشق مربا خوری

پودر زیره سبز


به مقدار لازم

نمک و فلفل


به مقدار لازم

روغن


به میزان لازم

طرز تهیه
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.

توجه: باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/1909.html
 

mr.hanzaleh

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,790
لایک‌ها
361
محل سکونت
تهران
اگر مدل دیگه هم داره لطفا آموزش بدید ما همین تاپیک رو دنبال کنیم
 
بالا