farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 22
برای پختن این غذای خوشمزه ابتدا گوشت را می شوویم و انرا تمیز می کنیم.دو طرف ران را با کارد می بریم و چند قسمت انرا سوراخ می کنیم.سپس جای انرا با سوراخ پوست کنده پر می کنیم.سپس ظرفی را انتخابب کرده و به ان روغن می ریزیم.سپس منتظر می مانیم تا روغن داغ شود.بعد روغن را به اطراف ژیگو بریزید.سپس 3 پیمانه اب را به ان اضافه کرده و می گذاریم تا ژیگور ما در حرارت بپزد.نشانه پخته شدن ژیگو این است که نباید بیشتر از 3 یا 4 قاشق اب داشته باشد.سپس..........
دستور پخت ژیگوی گوساله
ژیگوی گوساله
مواد لازم برای پخت:
ران گوساله دو کیلوگرم
خامه 100 گرم
سیر یک بوته
روغن 3ق.غ
نمک وفلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
گوشت را شسته دو طرف ران را با کارد در چند قسمت سوراخ می کنیم و سیر پوست کنده را در سوراخ ها می گذاریم.سپس در یک ظرف مناسب روغن ریخته و پس از داغ شده روغن اطراف ژیگو را در روفن کمی سرخ می کنیم.بعد 3 لیوان اب را روی ان ریخته با حرارت مللایم میگذاریم بپزد.وقتی ژِگو پختنباید بیشتر از 3 یا 4 قاشق اب داشته باشد.سپس ژیگو را در دیس می گذاریم و سس انرا با خامه مخلوطط کرده روی ژیگو می ریزیم.سپس اطراف ان را با حلقه های لیمو ترش و جعفری تزئین می کنیم.
مواد لازم برای پختن ژیگوی گوساله
امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه شمارا به خداوند یکتا می سپارم.خداحافظ
منبع
دستور پخت ژیگوی گوساله

ژیگوی گوساله
مواد لازم برای پخت:
ران گوساله دو کیلوگرم
خامه 100 گرم
سیر یک بوته
روغن 3ق.غ
نمک وفلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
گوشت را شسته دو طرف ران را با کارد در چند قسمت سوراخ می کنیم و سیر پوست کنده را در سوراخ ها می گذاریم.سپس در یک ظرف مناسب روغن ریخته و پس از داغ شده روغن اطراف ژیگو را در روفن کمی سرخ می کنیم.بعد 3 لیوان اب را روی ان ریخته با حرارت مللایم میگذاریم بپزد.وقتی ژِگو پختنباید بیشتر از 3 یا 4 قاشق اب داشته باشد.سپس ژیگو را در دیس می گذاریم و سس انرا با خامه مخلوطط کرده روی ژیگو می ریزیم.سپس اطراف ان را با حلقه های لیمو ترش و جعفری تزئین می کنیم.
مواد لازم برای پختن ژیگوی گوساله

امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه شمارا به خداوند یکتا می سپارم.خداحافظ
منبع