• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه ژیگوی گوساله.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
22
برای پختن این غذای خوشمزه ابتدا گوشت را می شوویم و انرا تمیز می کنیم.دو طرف ران را با کارد می بریم و چند قسمت انرا سوراخ می کنیم.سپس جای انرا با سوراخ پوست کنده پر می کنیم.سپس ظرفی را انتخابب کرده و به ان روغن می ریزیم.سپس منتظر می مانیم تا روغن داغ شود.بعد روغن را به اطراف ژیگو بریزید.سپس 3 پیمانه اب را به ان اضافه کرده و می گذاریم تا ژیگور ما در حرارت بپزد.نشانه پخته شدن ژیگو این است که نباید بیشتر از 3 یا 4 قاشق اب داشته باشد.سپس..........

دستور پخت ژیگوی گوساله



ژیگوی گوساله

مواد لازم برای پخت:

ران گوساله دو کیلوگرم

خامه 100 گرم

سیر یک بوته

روغن 3ق.غ

نمک وفلفل به مقدار لازم

دستور پخت:

گوشت را شسته دو طرف ران را با کارد در چند قسمت سوراخ می کنیم و سیر پوست کنده را در سوراخ ها می گذاریم.سپس در یک ظرف مناسب روغن ریخته و پس از داغ شده روغن اطراف ژیگو را در روفن کمی سرخ می کنیم.بعد 3 لیوان اب را روی ان ریخته با حرارت مللایم میگذاریم بپزد.وقتی ژِگو پختنباید بیشتر از 3 یا 4 قاشق اب داشته باشد.سپس ژیگو را در دیس می گذاریم و سس انرا با خامه مخلوطط کرده روی ژیگو می ریزیم.سپس اطراف ان را با حلقه های لیمو ترش و جعفری تزئین می کنیم.



مواد لازم برای پختن ژیگوی گوساله



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه شمارا به خداوند یکتا می سپارم.خداحافظ
منبع
 
بالا