کلا من ادم نکته بینی هستم :دیاین هم نکته ای بود
کلا من ادم نکته بینی هستم :دیاین هم نکته ای بود
راستي از سي پي يو خبري نيست ... نكنه ناقلا با كاظم رفته ماه عسل ؟
میگن ماه عسل رفته پیونگ یانگ که بتونه یه تحلیلی هم از تیم کره کنه :دیراستي از سي پي يو خبري نيست ... نكنه ناقلا با كاظم رفته ماه عسل ؟
واقعا فکر می کنی این نیکبخت بدرد تیم ملی می خوره :blink:
به نظر من خلیلی رو هم نباید دعوت می کرد چون خلیلی دو تا بازی درست حسابی هم هنوز بازی نکرده بعد از مصدومیت و فکر نکنم که بدرد تیم ملی الان بخوره
:blink:
با توجه به آواتورم باید بدونی که من هم نیکی رو دوست دارم ولی خداییش الان حقش نیست. اون موقعی که باید میومد جناب دایی لطف کردند گند زدن در زندگیش ! تا قبل از اون 2تا 2تا گل میزد تو هر بازی ولی بعدش ...
الان حقش نیست.
قبول دارم ... فعلا نيكي رو فرم نوك تيم ملي نيستش ... اما داره كم كم ميرسه مخصوصا كه لاغر هم شده
میدونم از اون شرایط ایده آلی که داشت فاصله داره،ولی وقتی با بعضی از بازیکنا که دعوت شدن مقایسه میکنم میگم باید دعوت میشد.مثل محمد نصرتی که معلوم نیست تو امارات چه جوری بازی میکنه،یا زندی و تیموریان که اصلا" تو ترکیب اصلی نیست.
حالا به نظزتون امیدی هست که دعوت بشه؟افشین نیاد به خاطر اون مسائلی که تو پرسپولیس داشتن دیگه دعوتش نکنه؟؟؟
امكانش هست كه دعوتش نكنه چون نشون داده افشين خيلي به مسايل حاشيه اي حساسه ... و الان ديگه
بحث تيم نيست بگيم يه وقت فلان بازيكن از تيم ما بره مثلا استقلال يا كلا بچه ننه بازي دراره و بازيكن
جايگزين نداريم ... الان تيم ملي دستشه با هر بازي كنه كه دوست داره ... پس ديگه نميزاره حاشيه وارد بشه
نيكي هم اميدوارم رو فرم بياد و دعوت بشه چون لياقتشو داره
حمله به منزل افشین قطبی در امارات
برنا: عده اي ناشناس با حمله به منزل مسکوني افشين قطبي در کشور امارات، موجب ترس همسر وي شدند.
روز گذشته (پنج شنبه) افرادي ناشناس با حمله به محل سکونت افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در کشور امارات و آسيب رساندن به منزل وي،موجبات ترس همسر کره اي وي را فراهم کردند.
اين افراد با انداختن نامه اي در منزل سرمربي تيم ملي،وي را تهديد کردند.افراد ناشناس در نامه اي که به منزل قطبي انداخته اند،خشم خود را از حضور اين مربي در مراسم تنفيذ رئيس جمهوري را اعلام کرده اند.
لازم به ذکر است که پليس امارات پس از اطلاع از اين موضوع،بررسي پرونده را در دست گرفته است.
ضمناً تعدادي از لژيونرهاي ايراني حاضر در امارات در جريان ماجرا قرار گرفتند و در تماس با قطبي آمادگي خود براي انجام هر کمکي را اعلام نمودند.
می بینم که همه هواداری خداداد که اونو مرد اخلاق می دونستند دارند مرده و زنده شو سلام می رسونن :happy:
من واقعا نمی دونم خداداد با کی خوبه ؟ با کی مشکل نداره ؟ از وقتی یادم میاد یاغی و بی اخلاق بود
بگذریم
به امید روزی که قطبی رو هم آنگونه که هست بشناسید !
مظلومی سر حرفش هست هنوز؟
قطبی رسید فینال
چه حرفی؟
پرويز مظلومی: تیم قطبی در ژاپن قهرمان شود مربيگری را کنار می گذارم
مظلومی سر حرفش هست هنوز؟
قطبی رسید فینال