• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این هم نکته ای بود
crazy.gif
کلا من ادم نکته بینی هستم :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راستي از سي پي يو خبري نيست ... نكنه ناقلا با كاظم رفته ماه عسل ؟:cool:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
بدون طرفداری محض میگم قطبی بزرگترین و سالار ترین مربی تاریخ فوتبال ایرانه.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا فکر می کنی این نیکبخت بدرد تیم ملی می خوره :blink:
به نظر من خلیلی رو هم نباید دعوت می کرد چون خلیلی دو تا بازی درست حسابی هم هنوز بازی نکرده بعد از مصدومیت و فکر نکنم که بدرد تیم ملی الان بخوره

:blink:

با توجه به آواتورم باید بدونی که من هم نیکی رو دوست دارم ولی خداییش الان حقش نیست. اون موقعی که باید میومد جناب دایی لطف کردند گند زدن در زندگیش ! تا قبل از اون 2تا 2تا گل میزد تو هر بازی ولی بعدش ...

الان حقش نیست.

قبول دارم ... فعلا نيكي رو فرم نوك تيم ملي نيستش ... اما داره كم كم ميرسه مخصوصا كه لاغر هم شده

میدونم از اون شرایط ایده آلی که داشت فاصله داره،ولی وقتی با بعضی از بازیکنا که دعوت شدن مقایسه میکنم میگم باید دعوت میشد.مثل محمد نصرتی که معلوم نیست تو امارات چه جوری بازی میکنه،یا زندی و تیموریان که اصلا" تو ترکیب اصلی نیست.

حالا به نظزتون امیدی هست که دعوت بشه؟افشین نیاد به خاطر اون مسائلی که تو پرسپولیس داشتن دیگه دعوتش نکنه؟؟؟:(:(:(

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
میدونم از اون شرایط ایده آلی که داشت فاصله داره،ولی وقتی با بعضی از بازیکنا که دعوت شدن مقایسه میکنم میگم باید دعوت میشد.مثل محمد نصرتی که معلوم نیست تو امارات چه جوری بازی میکنه،یا زندی و تیموریان که اصلا" تو ترکیب اصلی نیست.

حالا به نظزتون امیدی هست که دعوت بشه؟افشین نیاد به خاطر اون مسائلی که تو پرسپولیس داشتن دیگه دعوتش نکنه؟؟؟:(:(:(

امكانش هست كه دعوتش نكنه چون نشون داده افشين خيلي به مسايل حاشيه اي حساسه ... و الان ديگه

بحث تيم نيست بگيم يه وقت فلان بازيكن از تيم ما بره مثلا استقلال يا كلا بچه ننه بازي دراره و بازيكن

جايگزين نداريم ... الان تيم ملي دستشه با هر بازي كنه كه دوست داره ... پس ديگه نميزاره حاشيه وارد بشه

نيكي هم اميدوارم رو فرم بياد و دعوت بشه چون لياقتشو داره

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
امكانش هست كه دعوتش نكنه چون نشون داده افشين خيلي به مسايل حاشيه اي حساسه ... و الان ديگه

بحث تيم نيست بگيم يه وقت فلان بازيكن از تيم ما بره مثلا استقلال يا كلا بچه ننه بازي دراره و بازيكن

جايگزين نداريم ... الان تيم ملي دستشه با هر بازي كنه كه دوست داره ... پس ديگه نميزاره حاشيه وارد بشه

نيكي هم اميدوارم رو فرم بياد و دعوت بشه چون لياقتشو داره

خدا کنه،منم امیدوارم

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
ولی انتخاب کاظمیان به نظر من زیرکانه بود

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
حمله به منزل افشین قطبی در امارات

برنا: عده اي ناشناس با حمله به منزل مسکوني افشين قطبي در کشور امارات، موجب ترس همسر وي شدند.

روز گذشته (پنج شنبه) افرادي ناشناس با حمله به محل سکونت افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در کشور امارات و آسيب رساندن به منزل وي،موجبات ترس همسر کره اي وي را فراهم کردند.

اين افراد با انداختن نامه اي در منزل سرمربي تيم ملي،وي را تهديد کردند.افراد ناشناس در نامه اي که به منزل قطبي انداخته اند،خشم خود را از حضور اين مربي در مراسم تنفيذ رئيس جمهوري را اعلام کرده اند.

لازم به ذکر است که پليس امارات پس از اطلاع از اين موضوع،بررسي پرونده را در دست گرفته است.
ضمناً تعدادي از لژيونرهاي ايراني حاضر در امارات در جريان ماجرا قرار گرفتند و در تماس با قطبي آمادگي خود براي انجام هر کمکي را اعلام نمودند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حمله به منزل افشین قطبی در امارات

برنا: عده اي ناشناس با حمله به منزل مسکوني افشين قطبي در کشور امارات، موجب ترس همسر وي شدند.

روز گذشته (پنج شنبه) افرادي ناشناس با حمله به محل سکونت افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در کشور امارات و آسيب رساندن به منزل وي،موجبات ترس همسر کره اي وي را فراهم کردند.

اين افراد با انداختن نامه اي در منزل سرمربي تيم ملي،وي را تهديد کردند.افراد ناشناس در نامه اي که به منزل قطبي انداخته اند،خشم خود را از حضور اين مربي در مراسم تنفيذ رئيس جمهوري را اعلام کرده اند.

لازم به ذکر است که پليس امارات پس از اطلاع از اين موضوع،بررسي پرونده را در دست گرفته است.
ضمناً تعدادي از لژيونرهاي ايراني حاضر در امارات در جريان ماجرا قرار گرفتند و در تماس با قطبي آمادگي خود براي انجام هر کمکي را اعلام نمودند.

هر کی خربوزه میخوره پای لرزش هم میشینه :wacko: ، آدم که نباید هر چی بهش گفتن بگه چشم ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
...این اواخر نمیشه منکر ظاهر سازی و مثبت اندیشی ه بیش از حدش شد. بقول فردوسی پور : "گل و بلبل" خیلی هم تو ترکیب چیدن ترسو هست که از همون موقع که پرسپولیس بود مشهود بود و تماشاگر ایرانی این رو نمی پسنده ...( من نمیدونم از گاس هیدینگ این بشر چی یاد گرفته :( )
خیلی هم خودشو در اختیار فراسیون قرار میده ، یعنی هنوز نفهمیده تو ایران کسی جنبه ی این کارا رو نداره ! تو ایران باید یه هفته از مسول تیم یا فدراسیون گله کنی هفته بعد تعریف تا یه وقت وهم برشون نداره....

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
می بینم که همه هواداری خداداد که اونو مرد اخلاق می دونستند دارند مرده و زنده شو سلام می رسونن :happy:

من واقعا نمی دونم خداداد با کی خوبه ؟ با کی مشکل نداره ؟ از وقتی یادم میاد یاغی و بی اخلاق بود

بگذریم

به امید روزی که قطبی رو هم آنگونه که هست بشناسید !

یه نقل قول از خودم اینجا بذارم ( مربوط میشه به ماهها قبل )
کم کم داریم به اونروزی که آرزوش رو کردم نزدیک می شیم . می بینم که اغلب هوادارای آقای جنتلمن و با اخلاق دارن به ماهیت واقعیش پی می برند ...

کلا این آقا از اولش اشتباهی بود ، آخرشم توی جام ملتها یک گند عظمی می زنه و اخراج میشه
این وسط فقط روزمه ی نداشته اش به سرمربیگری تیم ملی ایران هم مزین میشه تا دیگه کسی بهش نگه آقای آنالیزور . تا دیگه وقتی 7-8 ماه بیکار می مونه لااقل تیم ، شموشک عجمان ! بهش پیشنهاد مربیگری بده ، تا ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مظلومی سر حرفش هست هنوز؟
قطبی رسید فینال

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
بالا