• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
گروه آسوني نيست دانمارك و چك هميشه در بازيهاي مقدماتي حريفان گلوگيري هستند از بين اين سه تيم يكي بايد حذف بشه
اما گروه آخر خيلي ستمه از بين فرانسه و اسپانيا ظاهرا فقط يك تيم ميتونه صعود كنه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب دیشب ایتالیا توی یک بازی دوستانه تونست 2-1 اسپانیا رو شکست بده گل های ایتالیارو مونتی 11 و اکویلانی که توی نمیه دوم به جای مونتی اومده بود زد 84
تک گل اسپانیا دقیقه 37 ژاوی الونسو از روی نقطه پنالتی زد
اینم نمره بازیکنا از نظر سایت گل:

32516677976682530526.jpg

89529353774257821939.jpg

پیرلو خیلی خوب بازی کرد:happy::(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من اولش جا خوردم که چرا این پسره کاپیتانه پس بگو جریان داشته ( بوفون دوست داریم :happy:)
------------

حاضرین در ورزشگاه این بازی را فراموش نمی کنند
buffon2.jpg

جان لوئیجی بوفون که در دیدار دوستانه ایتالیا و اسپانیا بازوبند کاپیتانی را برای انتونیو کاسانو کنار گذاشت پس از تشکر کاسانو از وی در این خصوص گفت: ما این حرکت را انجام دادیم تا او متوجه شود که چه اندازه برای برنامه های ما مهم و ارزشمند است و یکی از مهره های موثر ایتالیا برای ادامه راه به شمار می رود.

سنگربان یووه در خصوص نمایش خود و اعتماد مربیان به خودش نیز گفت: ممنونم از ریوا و پرندلی، همیشه هستند کسانی که می خواهند من ضعیف عمل کنم و مرا اماده مرگ اما من هرگز نمی نمیمیرم و برای حضوری قدرتمند تلاش می کنم.

خوشحالم که توانستیم خوب کار کنیم و هواداران مان را خوشحال، هیجان زیبایی را حس کردیم و تصور می کنم که حاضرین در ورزشگاه سن نیکولا هرگز این بازی و نمایش را فراموش نکنند.

تمجید کاسانو از حرکت استثنایی بوفون
buffon-cassano.jpg

پیش از دیدار مقابل اسپانیا همگان تصور می کردند جیجی بوفون سنگربان باشگاه یوونتوس به عنوان کاپیتان تیم ملی ایتالیا انتخاب شده باشد اما هنگام ورود به میدان کاسانو کاپیتان ایتالیا بود.

پسر شیطان فوتبال ایتالیا در این رابطه گفت: "می خواهم از جیجی تشکر کنم. مربی و هم تیمی ها من را شگفت زده کردند. برای گرم کردن به زمین رفته بودم و هنگامی که بازگشتم بازوبند کاپیتانی را بر روی صندلی مخصوص خودم مشاهده کردم."

"گفتم اشتباهی صورت گرفته اما بازیکنان به من گفتند قبلا در این رابطه صحبت کرده اند و این یک هدیه ی شگفت انگیر برای من بود."

"جیجی بوفون علاوه بر یک بازیکن و یک بازیکن بزرگ یک مرد بزرگ هم هست و می توانم به جرات بگویم بوفون یک قدیسه ست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه
من بازی رو ندیدم / صبح خبرشو که دیدم اساسا حال کردم اقا/ حال کردم :دی

مخصوصا که مونتولیوو گل زده. این پسر هنوز تو حسرت منه که چرا یووه نگرفتش! برای ما یه تاکیناردی جدید بود.

فکرم اینه که ستاره تیم هست تو یورو همین مونتولیوو باشه و وسط رو بترکونه :دی
بردن اسپانیا کلی صفا داشت .

جیجی و شرکا هم که بابت بازوبند حرکت قشنگی کردن. باشد که کاسانو هم دست از شیطنت ها قدیمش برداشته باشه و برامون یک گلزن همه چی تموم باشه چون خیلی بازیش برای ما مهم هست . دیگه وقتشه که امید اول گلزنی باشه هرچند سنش داره میره بالا.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جیجی دوستت داریم :rolleyes: دمشون گرم بالاخره بعد از مدت ها که برد درست و حسابی نداشتن دوباره بردن ;);)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

دیشب تیم ایتالیا با صربستان بازی داشت که یک بر یک در خانه حریف متوقف شد :
---------

تساوی ایتالیا با گل مارکیزیو ( صربستان 1 - 1 ایتالیا )
marchisioitalia.jpg

ایتالیا با سرمربیگری پرندلی قبل از دیدار مقابل صربستان صعود خود را به یورو 2012 قطعی کرده بود با ترکیب اصلی خود به میدان رفت و در نهایت به تساوی یک بر یک دست پیدا کرد.

مارکیزیو ستاره ی یوونتوس در اولین دقیقه دیدار موفق شد دروازه ی صربستان را باز کند اما در بیست و پنجمین دقیقه ی دیدار ایوانویچ موفق شد با استفاده از شلوغی محوطه جریمه دروازه ی بوفون را باز کند و بازی به تساوی کشیده شود.

در وقت اول صربستان بسیار پر تعداد و دونده دفاع و حمله کرد که این موضوع کار را برای ایتالیایی ها سخت کرده بود و انها به سختی می توانستند بازی را به یک سوم دفاعی حریف بکشانند.

با این وجود در نیمه اول بازی از سرعت بالایی برخوردار بود و دو تیم نمایش قابل قبولی را از خود بر جای گذاشتند و در نهایت با تساوی یک بر یک به رختکن رفتند.

در نیمه ی دوم ایتالیا با ترکیب ابتدایی به میدان رفت و بر خلاف نیمه اول دو تیم بازی کندی را به نمایش گذاشتند و همین موضوع سبب شد موقعیت های کمتری بر روی دروازه ی دو تیم به وجود اید.

ایتالیا در ابتدا با ترکیب بوفون - کیه لینی - بونوچی - بارتزالی - ماجو - ده روسی - پیرلو - مارکیزیو - مونتولیوو - روسی و کاسانو به میدان امد و در نیمه ی دوم جووینکو - نوچرینو و اکوئیلانی به جای کاسانو - مارکیزیو و مونتولیوو به میدان امدند.

گفتنی است ایتالیا با کسب این تساوی در زمین حریف 23 امتیاز شد و جایگاه خود را در مکان اول حفظ کرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود به همه
خب سه تا به این ایرلند از نوع شمالی زدیم و بدون شکست کار و تموم کردیم.
دو تا کاسانو و یه گل بخودی .

شاگردان پرندلی با اقتدار صعود کردند ( ایتالیا 3 - 0 ایرلند )
italia3.jpg

ایتالیا در اخرین دیدار مرحله ی مقدماتی یورو 2012 با نتیجه ی قاطع سه بر صفر تیم ایرلند شمالی را شکست داد و با اقتدار راهی مسابقات یورو که در دو کشور اوکراین و لهستان برگزار خواهد شد.

پرندلی سرمربی ایتالیا در این دیدار تیم خود را نسبت به دیدار گذشته با ترکیبی متفاوت به میدان فرستاد. در درون دروازه بوفون همانند همیشه وظیفه ی محافظت از دروازه ی ایتالیا را بر عهده داشت.

در خط دفاعی کیه لینی باز هم به قلب دفاع برگشت و در کنار بارتزالی دو مدافع میانی ایتالیا بودند. کاسانی و بالزارتی دو مدافع کناری ابی پوشان بودند.

در خط میانی از چهار بازیکنان بهره برد و پیرلو در کنار مونتولیوو - ده روسی و اکوئیلانی نفرات مرکزی ایتالیا بودند که حضور اکوئیلانی به عنوان بازیکن فیکس از نکات جالب توجه بود.

در خط حمله نیز جووینکو در کنار کاسانو قرار گرفت تا ترکیب جدیدی را تجربه کند.

در وقت اول ایتالیا تیم برتر میدان بود و پرندلی سعی در مرور کارهای تاکتیکی داشت و در این میان بازیکنان جدید بیشتر مورد ازمایش قرار گرفتند و کاسانو مهاجم ایتالیا با چرخش دیدنی خود اولین گل ایتالیا را به ثمر رساند.

در نیمه دوم حملات ایتالیا بیش از چهل و پنج دقیقه ی اول بود و ایتالیایی ها دو مرتبه ی دیگر توسط کاسانو و مدافع حریف موفق به گشودن دروازه ی ایرلند شدند و بازی با برتری کامل ایتالیا به پایان رسید.

گفتنی است قبل از اغاز این دیدار از از زوف - مالدینی - بوفون - کاناوارو به دلیل حضور در لیست 100 تایی ها تقدیر به عمل امد و یادبودی به انها هدا شد.

ایتالیا با انجام 10 بازی و کسب 26 امتیاز به عنوان تیم اول گروه راهی مسابقات یورو 2012 شد.

و اینکه جی جی رو عشقه:
s050.gif
750579.gif

buffonnew1.jpg

خوشحالم در كنار صدتايي ها حضور دارم

او نيز از صدتايي هاي ايتاليايي يوفا محسوب مي شود كه در حاشيه ديدار تيم ملي ايتاليا و ايرلند شمالي از او نيز تقدير شد. بوفون در خصوص شرايط اين روزهاي اتزوري و صعود مقتدرانه اين تيم به رقابت هاي يورو 2012 گفت

"در راه مشخص و هماهنگي قدم گذاشتيم و پيش مي رويم. يك برتري زيبا و ارزشمند كه مي تواند بازگشت ايتاليا را به دوران اوج نشان دهد. اينكه اين ايتاليا براي بزرگان اين كشور نيز قابل احترام و قابل ستايش است ارزش خاصي دارد.

خوشحالم كه در كنار زوف، مالديني و كاناوارو در جشن صدتايي ها شركت مي كنم. اينجا روح خاصي ديده مي شود و ما همگي براي ايتاليا و موفقيت اين تيم و شادي هم وطنان مان تلاش مي كنيم. "

به امید یه یورو رویایی که با جوونهای با تجربه ای مثل مونتولیوو و مارکیزیو و چیه لینی و روسی و ... خیلی زیبا خواهد بود و دور از انتظار هم نیست.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نظر مياد به اين تيم هم نبايد خيلي اميدوار بود
ديشب در زمين خودمون با يك گل به اروگوئه باختيم در حاليكه گل رو دقيقه 4 دريافت كرديم و 86 دقيقه فرصت جبران داشتيم و ننتونستيم حتي يه مساوي بگيريم

نميدونم كي قراره از اين ركود خارچ بشيم . شبيه وضعيت آلمان بعد از سال 96 شده وضعمون

فكر مي كنم پراندلي آدمي نيست كه توان احياي ايتاليا رو داشته باشه كلا سالهاست كه ديگه علاوه بر بازيكنان بزرگ مربيان بزرگي هم در فوتبال داخليمون توليد نميشند هنوزهم نامهاي بزرگمون روي نيمكت امثال ليپي و كاپلو و تراپاتوني هستند

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
در آمارها اوضاع بد نيست ولي آنچه كه مسلمه هيچ جاي دنيا به آمار و ارقام امتياز نمي دند
اين مشخصه در گذشته هميشه از آن ما بود كه غليرغم آمارهاي ضعيف تر نتيحه رو مي گرفتيم و همين ويژگي ايتاليا براي من هميشه دوست داشتني بود اما الان اوضاع برعكس شده

اينم آمارهاي بازي
شوت اتياليا 20 - اروگوئه 7
شوت در چارچوب : ايتاليا 8 - اروگوئه 2
كرنر : ايتاليا 7 - اروگوئه 2
آفسايد : ايتاليا 3 - اروگوئه 1
مالكيت توپ : ايتاليا 68% - اروگوئه 32%
موقعيت گل : ايتاليا 8 - اروگوئه 1

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

بازی رو دیدم/ به نظرم نتیجه اصلا عادلانه نبود. ما میتونستیم برنده باشیم ولی خب حتی مساوی هم نشد.

موسلرا خب خیلی خوب کار کرد و ما هم بی دقت بودیم/
از نظر من تیم خوبی داریم/ بازیکنهایی هم که داریم درسته در عرصه بین المللی شاید کاملا پخته به نظر نیاند0مثلا مثل اسپانیایی ها) ولی با تجربه هستند و ستاره. من فکر میکنم یورو خوبی داشته باشیم.

این نتیجه تلخ بود ولی تلنگر بجا و خوبی بود. بعد از اون صعود شاید لازم بود. البته اروگوئه هم تیم کمی نیست ولی خب این نتیجه تو خونه اصلا جالب نیست.

آینده روشنه

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه

پرونده ی ایتالیا در سال 2011 بسته شد

pirloitalia.jpg
تیم ملی ایتالیا سال 2011 را با شکست خانگی یک بر صفر در مقابل اروگوئه به پایان رساند و این درحالی بود که شاگردان پرندلی در طول بازی تیم برتر میدان بودند.

ایتالیا در اخرین دیدار دوستانه ی خود در سال 2011 در ورزشگاه المپیک رم به مصاف اروگوئه قهرمان کوپا امریکا رفت اما نتوانست دروازه ی سفید پوشان را باز کند و در خانه مغلوب شد.

اروگوئه که در دیدار قبلی خود با 4 گل شیلی را در هم کوبیده بودند در دقیقه ی 3 بازی و بر روی اشتباه مسلم فدریکو بازارتی موفق شد دروازه ی جیجی بوفون را باز کند و بعد از ان ایتالیا بازی را در اختیار گرفت.

پرندلی که در این دیدار از زوج اوسوالدو و بالوتلی برای خط حمله ی خود استفاده کرد در طول دیدار بارها تا باز کردن دروازه ی موزلرا پیش رفت اما نمایش درخشان دروازه بان اروگوئه مانع از باز شدن دروازه ی انها شد.

اروگوئه که در دقایق ابتدایی به گل رسیده بود به دفاع مطلق پرداخت و خشونت نیز چاشنی کار انها بود تا جایی که در طول بازی داور 6 کارت زرد و یک کارت قرمز را به بازیکنان اروگوئه نشان داد.

در نهایت ایتالیا در اخرین دیدار خود در سال 2011 مقابل اروگوئه شکست خورد و شاگردان پرندلی به تمرینات گروهی تیم های باشگاهی خود پیوستند.

به نظر من این شکست بدی محسوب نمیشه که بخواهیم با یک شکست بگیم تیم بدرد نمیخوره.
تیم ما جوونای زیادی داره که با ترکیب شدن با بزرگانی مثل:بوفون/پیرلو/کاسانو و ...که میتونه به یه رغیب سر سخت برای دیگر تیم های اروپایی توی یورو تبدیل بشوند.
این طور هم که به نظر میرسه خیلی خوب بازی کرده بودند و فقط موسلرا جلوی اون ها ایستادگی کرده.
من نمیدونم چرا این پرندلی از ماتری استفاده نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
هر باخت زمینه یه برد خواهد بود ( مصطفی :دی)
امیدوارم در دیدارهای بعدی قدرت رو نشونشون بدیم .

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان

آلمان، ایتالیا، انگلیس و روسیه

سید بندی رقابت های فوتبال یورو 2012 که در دو کشور اوکراین و لهستان به صورت مشترک برگزار می شود قرعه کشی شد و ایتالیا در سید دوم این رقابت ها قرار گرفت.

بر اساس اعلام یوفا تیم ایتالیا به همراه تیم های آلمان - انگلیس و روسیه در سید دوم قرار گرفتند و تیم های اسپانیا - هلند - اوکراین او لهستان در سید اول این رقابت ها جای گرفتند.

سید بندی رقابت‌های یورو 2012
سید 1: اسپانیا، هلند، لهستان و اوکراین
سید 2: آلمان، ایتالیا، انگلیس و روسیه
سید 3: کرواسی، یونان، پرتغال و سوئد
سید 4: دانمارک، فرانسه، جمهوری چک و ایرلند

امیدوارم موفق باشند........:cool:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سید بندی رقابت‌های یورو 2012
سید 1: اسپانیا، هلند، لهستان و اوکراین
سید 2: آلمان، ایتالیا، انگلیس و روسیه
سید 3: کرواسی، یونان، پرتغال و سوئد
سید 4: دانمارک، فرانسه، جمهوری چک و ایرلند
سلام
از نظر من
بدترین گروه ممکن برای ما:
اسپانیا یا هلند 50 درصد ممکنه یکی از این دو به ما بخورند
سید دو که خود ایتالی هست
سید سوم پرتغال (البته سه تای دیگه هم خودی نشون دادند در مقدماتی ها/ کراوسی رو ترجیح میدم با اینکه تو پی اف ترکیه رو زده)
سید چهارم فرانسه!

بهترین گروه ممکن:
اوکراین/ایتالیا/کرواسی/ایرلند

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بدترين حالت به نظر من اينه كه با سوئد و دانمارك همگروه بشيم
خاطرات خيلي بدي رو برام تداعي مي كنه

كلا فكر مي كنم تمام تيمهايي كه بالا اومدند فارغ از سيدبندي تيمهاي خوبي هستند و بردن هيچكدومشون براي ايتاليا كار آسوني نيست

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان
اینم گروه ایتالیا.مثل اینکه اسمش گروه مرگه.
diablo.gif

حضور ایتالیا در گروه مرگ یورو 2012

euro20121.jpg
دقایقی پیش قرعه کشی رقابت های یورو 2012 در کیِف برگزار شد و تیم های راه یافته به این رقابت ها رقبای و گروه خود را شناختند. طبق قرعه انجام شده ایتالیا در گروه C با تیم های اسپانیا، کرواسی و ایرلند همگروه شد. به نظر می رسد با توجه به تیم های حاضر در این گروه، این گروه به گروه مرگ معروف شود.

گروه بندی رقابت های یورو 2012
گروه A
لهستان – روسیه – یونان – جمهوری چک

گروه B
هلند – آلمان – پرتغال – دانمارک

گروه C
اسپانیا – ایتالیا – ایرلند – کرواسی

گروه D
اوکراین – انگلیس- فرانسه - سوئد

به نظر من گروه اول خیلی راحته ولی گروه های دیگه خیلی سخته.
اینم نظر مربیان
اظهار نظر مربيان در خصوص مصاف ايتاليا و اسپانيا

prandelli.jpg
قرعه رقابت هاي يورو 2012 برگزار شد و ايتاليا رقباي خود را در اين مسابقات شناخت. رقبايي كه براي پيروزي به ميدان مي ايند و مطمئنا مصافي ديدني را به همراه لاجوردي پوشان ايتاليا برگزار خواهند كرد. در اينجا به اظهار نظر مربيان ايتاليا، تراپاتوني و كراواسي در خصوص قرعه كشي يورو اشاره مي كنيم.

پرندلی: اسپانیا تنها تیمی نیست که باید شکستش بدهیم

چزاره پرندلی، سرمربی ایتالیا قرار گرفتن در گروه قهرمان فعلی اروپا و جهان را چالش بزرگی می داند:«این گروه خیلی سختی است. ما قهرمان اروپا و قهرمان جهان را در گروه داریم و دو تیم دیگر هم از تیم های مهم هستند. به جز این ما خیلی خوب تراپاتونی را می شناسیم. اسپانیا تنها تیمی نیست که باید شکستش بدهیم، باید همه تیم ها را شکست بدهیم. به خصوص تیم هایی که می دانیم ممکن است در دور بعد باشند که اول از همه با اسپانیا شروع می شود. بهتر است امیدوار باشیم با استانداردهای بالا بازی کنیم.»

تراپاتونی: اميدوارم به دور بعد صعود كنيم

جیوانی تراپاتونی، سرمربی ایرلند در باره همگروهي با اسپانيا و ايتاليا گفت:«در فوتبال هر اتفاقی ممکن است و باید با همان ذهنیتی بازی کنیم که از خود نشان داده‌ایم. من به تیم خود اطمینان دارم. من ایتالیا را بهتر می‌شناسم اما هر بازی برای ما متفاوت است. اسپانیا هم تیمی بسیار بسیار قدرتمند است ولی باید به خود فکر کنیم. مهم است که تیم ما کامل باشد و مصدومی نداشته باشیم. می دانیم که بر اساس رنکینگ با قوی ترین تیم ها بازی داریم. آلمان، انگلیس، هلند و اسپانیا بودند و ما به اسپانیا خوردیم. ما در دومین مسابقه با آنها بازی داریم و امیدوارم برای گرفتن جایگاهمان در دور بعد خوب بازی کنیم. به نظرم ایرلند، ایتالیا و کرواسی برای جایگاه دوم مبارزه سختی دارند.»

اسلاون بلیچ: گروه فوق العاده است

سرمربي تيم ملي كرواسي همگروهي با اسپانيا را فوق العاده خواند. اسلاون بلیچ در اين مورد گفت:«گروه فوق العاده ای است. ما قهرمان اروپا و جهان را داریم، قهرمان اخیر جهان و ایرلند که فوتبالی بی نظیر و هواداران خوبی دارند. باید منتظر روز بزرگ بمانیم. گروه ساده ای نیست و مثل بقیه، ما نه تنها به امید که به شانس هم احتیاج داریم. باید خودمان را خیلی خوب آماده کنیم. سه بازی عالی در پیش داریم.در تیم کرواسی، روح تیمی خیلی حیاتی است. بهترین همیشه از اعماق وجود می آید و این چشم انداز هیجان انگیزی است. ما به طور قطع از بخت های صعود نیستیم اما می توانیم بهترین بازی هایمان را انجام بدهیم.»

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
به نظر من گروه بسیار هم خوب هست.
اروپا پر هست از تیم های گردن کلفت و این بازیها یورو هست پس گلچین ها اودن بالا.
گروه میتونست سخت تر از این هم باشه و همونطور که فکر کنم قبلا هم گفتم این گروه برامون میتونه بهترین گروه باشه. فکر کنم تو پست قبلیم تو این تاپیک از اسانترین گروه همین تیمها رو اسم برده بودم البته بجای اسپانیا یه میزبان گذاشته بودم ولی واقعا تو دو تا سید دیگه ایرلند و کرواسی بسیار انتخابهای بهتری هستند.
ما اگه از پس ایرلند تراپاتونی برنیاییم همون بهتر که نریم بالا و البته کرواسی تیم خوبی هست و با ایرلند تقریبا همسطح هست. گروه خیلی دشواری نیست به نسبت و قابل شادی هست.

برای ایتالیایی که معمولا جام رو خرامان خرامان شروع میکنه این بازیها میتونه یه سطح اسانتر از بازیهای مرحله بعد باشه.

لزومی نمیبینم که برابر اسپانیا ترس داشته باشیم. من با این ستاره های جوانمون به واقع به برد فکر میکنم.

باید کاملا هوشیار رفت تو بازیها و تا اون زمان اگر مدافعان و گلر ما این فرم فعلیشون رو حفظ کنند من از لحاظ گلزنی به تیم ایمان دارم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
حسرت 91 ساله اسپانيا براي يک پيروزي

رویارویی با ایتالیا به منزله یک هشدار جدی برای ماتادورهاست؛ چرا که سالهاست که اسپانیا نتوانسته در بازیهای رسمی مقابل اسپانیا به پیروزی برسد. آخرین باری که اسپانیا موفق شده بود تا در دیداری رسمی ایتالیا راشکست دهد در بازیهای المپیک سال 1920 آنتورپ بود. بعد از آن بازی بود که مصافهای این دو تیم در بازیهای المپیک با دو شکست اسپانیا و یک تساوی به پایان رسید.

در سال 1934 ،اولین رویارویی دو تیم از سری رقابتهای جام جهانی بود. ایتالیا بعد ازاروگوئه میزبانی این رقابتها را برعهده داشت. اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا به میدان رفت. بعد از تساوی 1-1 دو تیم، ایتالیا توانست دربازی تکرار، با نتیجه 0-1 به پیروزی برسد.

در سال 1980 داستان در رقابتهای یورو تکرار شد. اسپانیا درخانه میزبان ایتالیا بود و بازی را شجاعانه شروع کرد ولی درنهایت این بازی هم با تساوی بدون گل به پایان رسید.در سال 1988 ایتالیا در رقابتهای یورو آلمان، با نتیجه 0- 1 اسپانیا را شکست داد

دومین دوئل دو تیم در جام جهانی بار دیگر در مرحله یک چهارم پایانی بود. این بار در جام جهانی آمریکا. در آن بازی ایتالیا توانست با گلهای روبرتو باجو با نتیجه 1-2 به پیروزی برسد .همان دیداری که با درگیری جنجالی تاسوتی و لوئیس انریکه همراه بود.

بعد از آن برای تماشای دوئل دیگری میان این دو تیم باید 14 سال صبر می کردیم. در رقابتهای یورو2008 ایتالیا و اسپانیا برای بار دیگر در مرحله یک چهارم نهایی مقابل هم قرار گرفتند. بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید ولی اسپانیا توانست در ضربات پنالتی ایتالیا را شکست دهد و به مرحله نیمه نهایی برسد. بعد از آن هم همه داستان را می دانیم. طبق آمار و ارقام ثبت شده در طول تمام این سالها اسپانیا نتوانسته در دیداری رسمی آتزوری را به زانو دربیاورد.

البته در دیدارهای دوستانه این اتفاق افتاده و اسپانیا توانسته 7 برد را مقابل آتزوری به دست بیاورد و 5 بازی هم با برد ایتالیا به پایان رسیده.

اکنون و با انجام قرعه کشی رقابتهای یورو2012 و همگروهی اسپانیا و ایتالیا، ماتادورها این فرصت را دارند تا این بار این طلسم تاریخی را بشکنند و پراندلی وشاگردانش را به زانو دربیاورند.
اینو اخرش ننوشته بود:دی
ک هیچ وقت این اتفاق نمیوفته فورزا ایتالیا فورزا پراندلی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نظر من هم گروه خوبيه . سخت ترين گروه گروه دوم هست كه آلمان - هلند پرتغال و دانمارك همگي تيمهاي گردن كلفتي هستند .
در گروه ما فكر مي كنم دو تيم از طريق پلي اف صعود كردند

بالا