سلام دوستان
اینم گروه ایتالیا.مثل اینکه اسمش گروه مرگه.
حضور ایتالیا در گروه مرگ یورو 2012

دقایقی پیش قرعه کشی رقابت های یورو 2012 در کیِف برگزار شد و تیم های راه یافته به این رقابت ها رقبای و گروه خود را شناختند. طبق قرعه انجام شده ایتالیا در گروه C با تیم های اسپانیا، کرواسی و ایرلند همگروه شد. به نظر می رسد با توجه به تیم های حاضر در این گروه، این گروه به گروه مرگ معروف شود.
گروه بندی رقابت های یورو 2012
گروه A
لهستان – روسیه – یونان – جمهوری چک
گروه B
هلند – آلمان – پرتغال – دانمارک
گروه C
اسپانیا – ایتالیا – ایرلند – کرواسی
گروه D
اوکراین – انگلیس- فرانسه - سوئد
به نظر من گروه اول خیلی راحته ولی گروه های دیگه خیلی سخته.
اینم نظر مربیان
اظهار نظر مربيان در خصوص مصاف ايتاليا و اسپانيا

قرعه رقابت هاي يورو 2012 برگزار شد و ايتاليا رقباي خود را در اين مسابقات شناخت. رقبايي كه براي پيروزي به ميدان مي ايند و مطمئنا مصافي ديدني را به همراه لاجوردي پوشان ايتاليا برگزار خواهند كرد. در اينجا به اظهار نظر مربيان ايتاليا، تراپاتوني و كراواسي در خصوص قرعه كشي يورو اشاره مي كنيم.
پرندلی: اسپانیا تنها تیمی نیست که باید شکستش بدهیم
چزاره پرندلی، سرمربی ایتالیا قرار گرفتن در گروه قهرمان فعلی اروپا و جهان را چالش بزرگی می داند:«این گروه خیلی سختی است. ما قهرمان اروپا و قهرمان جهان را در گروه داریم و دو تیم دیگر هم از تیم های مهم هستند. به جز این ما خیلی خوب تراپاتونی را می شناسیم. اسپانیا تنها تیمی نیست که باید شکستش بدهیم، باید همه تیم ها را شکست بدهیم. به خصوص تیم هایی که می دانیم ممکن است در دور بعد باشند که اول از همه با اسپانیا شروع می شود. بهتر است امیدوار باشیم با استانداردهای بالا بازی کنیم.»
تراپاتونی: اميدوارم به دور بعد صعود كنيم
جیوانی تراپاتونی، سرمربی ایرلند در باره همگروهي با اسپانيا و ايتاليا گفت:«در فوتبال هر اتفاقی ممکن است و باید با همان ذهنیتی بازی کنیم که از خود نشان دادهایم. من به تیم خود اطمینان دارم. من ایتالیا را بهتر میشناسم اما هر بازی برای ما متفاوت است. اسپانیا هم تیمی بسیار بسیار قدرتمند است ولی باید به خود فکر کنیم. مهم است که تیم ما کامل باشد و مصدومی نداشته باشیم. می دانیم که بر اساس رنکینگ با قوی ترین تیم ها بازی داریم. آلمان، انگلیس، هلند و اسپانیا بودند و ما به اسپانیا خوردیم. ما در دومین مسابقه با آنها بازی داریم و امیدوارم برای گرفتن جایگاهمان در دور بعد خوب بازی کنیم. به نظرم ایرلند، ایتالیا و کرواسی برای جایگاه دوم مبارزه سختی دارند.»
اسلاون بلیچ: گروه فوق العاده است
سرمربي تيم ملي كرواسي همگروهي با اسپانيا را فوق العاده خواند. اسلاون بلیچ در اين مورد گفت:«گروه فوق العاده ای است. ما قهرمان اروپا و جهان را داریم، قهرمان اخیر جهان و ایرلند که فوتبالی بی نظیر و هواداران خوبی دارند. باید منتظر روز بزرگ بمانیم. گروه ساده ای نیست و مثل بقیه، ما نه تنها به امید که به شانس هم احتیاج داریم. باید خودمان را خیلی خوب آماده کنیم. سه بازی عالی در پیش داریم.در تیم کرواسی، روح تیمی خیلی حیاتی است. بهترین همیشه از اعماق وجود می آید و این چشم انداز هیجان انگیزی است. ما به طور قطع از بخت های صعود نیستیم اما می توانیم بهترین بازی هایمان را انجام بدهیم.»