• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
پ.ن: کلا این تاریخ فوتبال ایتالیا رو که ورق میزنی همش میرسی به روز آخر و دقیقه آخر و پنالتی و شکست ها و تساوی های غیر منتظره و البته موفقیتهای چشمگیر در همین شرایط :Dهر چی باشه ما با 4 قهرمانی بعد از برزیل بهترین تیم دنبا هستیم

ایتالیا تا بوده همین بوده بخاطر همین استرسا تپیدن قلبها دلشوره ها ایتالیا رو دوس دارم ایتالیا جون به لبت میکنه ولی نا امیدت نمیکنه:wub:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خب همینجور که قبلا گفتم به این تیم امیدوارم :D
با این که مهره کم داریم،ولی ایتالیاییم./بعد از بازی با کرواسی اومدم پست بزارم که دیدم بچه ها به صورت دست جمعی دارند تیم رو ترور شخصیتی میکنن،ترجیح دادم چیزی نگم
ولی باید قبول کنیم که ایتالیا نیم اول اون بازی خیلی خوب بود و موقعیت های خیلی خوبی داشت،که اگه هر کدوم از اونا گل میشد و اختلاف 2 میشد،بازی رو میبردیم و همه بچه ها میومدن به به چه چه میکردن!
/////
من حرفای روبی عزیز رو که میگه ایتالیا 3-5-2 نداشتیم و نباید 3-5-2 بزاره رو قبول دارم،ولی به ابزاری که توی دستمون هست نگاه کنید!
توی 4-3-1-2 یکی از هافک های مرکزی گمون کنم باید دروسی باشه،ما 3 تا بازیکن داریم که میتونن توی پست مدافع مرکزی بازی کنن توی سیستم 4 دفاعه،بارزالی،بونوچی،چیلینی
ولی باور کنید این بونوچی مدافعی نیست که ایتالیا،به عنوان یه مدافع مرکزی مطمین برای سیستم 4 دفاعه ازش استفاده کنه(حالا امیدوارم به این حرفم نرسیم،و اگه تو بازی انگلیس ازش استفاده کنه بیاد انقد خوب باشه که منو ضایع کنه :lol: )
اون موقع هم تو تمرینا وقتی تغییر شیوه دادیم که بارزالی رو از دست داده بودیم!!!من کاملا حق میدادم که همچین کاری کنه.من هم مخصوصا جلوی اسپانیا خیلی از این سیستک استقبال میکردم،واقعا اگه وسط زمین رو تو اون بازی از دست میدادیم ...
از اول جام هم من میگم آقا اگه این بالوتلی اعصابش آروم باشه رو اعصاب ما هم پیاده روی نمیکنه :D کلا ترجیهش میدم به دیناتاله.پتانسیل خیلی بالایی داره به نظر من(سرعت بالا،فیزیک خیلی قوی،شوت زن) کلا خوبه دیگه :D
خب ما تو بازی اسپانیا خوب بودیم با درخشش فوق العاده ی بوفون و بازی خوب دروسی و پیرلو.
توی بازی کرواسی هم بد نبودیم!فقط نباید اونقدر میکشیدیم عقب!!!گل تقصیر چیلینی بود.این ماجو هم اصلا در حد و اندازه های ایتالیا نیست!!!خوسرو حیدری بهتر از اینه
جیاکرینی هم با اینکه دوندگیش خوبه ولی چنگی به دل نمیزنه.نکته قابل
بازی ایرلند رو هم ندیدم کلا :دی
بوفون و پیرلو که کلا دارن مارو خجالت زده میکنن :دی 4 تا گل زدیم که پیرلوتو 3 تاش پاس گل داده و یکی رو هم که خودش زده،فک کنم تا الان بدون هیچ شبهه ای بهترین هافبک جامه

فقط تنها نکته ی نگران کننده مصدومیت چیلینیه.خدا کنه زود برگرده،یه شخصه به بونوچی خوش بین نیستم اصلا.یعنی نمیتونه جای چیلینی رو پر کنه. خدا کنه برا سیستم 4 دفاعه بونوچی رو وسط نزاره(نمیدونم دروسی برا 4 دفاعه هم جواب میدهخ یا نه.بارزالی و چیلینی کنار هم عالین :((((( خدا کنه زود برگزده جورجو
دلم روشن اگه دفاعمون دوباره خوب باشه انگلیس رو میزنیم میایم نیم نهایی.ایتالیا توحذفی خیلی خیلی سخت مییبازه ( ما ایتالیاییم.دومین تیم پر افتخار جهان :) )تیمی که توی حذفی از همه ی تیم ها بهتر بوده همیشه.
بعدش هم که این آلمان ها رو میزنیم.فینال هم با پرتقاله (رونالدو و نانی این گاو بازارو حذف میکنن:p).پرتقال رو هم که میبریم.این جام این هم نشون.فقط خدا کنه چیلینی به نیم نهایی برسه لا اقل

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چرا بالوتلی رو همه جا بهش شعار نژاد پرستانه میدن؟؟؟ حالا درسته که بازیکن گندی هست ولی واقعا این کارا برای چیه؟ :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا یکبار نشد این تیم مثل آدم صعود کنه
دبل لایک :دی++++
پ.ن: کلا این تاریخ فوتبال ایتالیا رو که ورق میزنی همش میرسی به روز آخر و دقیقه آخر و پنالتی و شکست ها و تساوی های غیر منتظره و البته موفقیتهای چشمگیر در همین شرایط :Dهر چی باشه ما با 4 قهرمانی بعد از برزیل بهترین تیم دنبا هستیم

یه مصاحبه بود مال سال فکر کنم 2001 با گلر تولدو. در همین مورد هم حرف زده بودند . گفته بود :
همیشه بازیهای ایتالیا مثل یه نمایشنامه یا فیلم سینمایی هست که خیلی اوقات درام هست. همین که همیشه اوضاع بد و تلخ جلو میره / کارا به هم گره میخوره ولی آخر کار مثل یه معجزه در پایان فیلم ها همه چیز خوب میشه و معشوقه و عاشق به هم میرسند. گاهی هم نویسنده تصمیم میگیره یه پایان تلخ رقم بزنه. /// بعد گفته بود اینو میشه به تک بازی ایتالیا نسبت داد یا به یک سری و دوره بازی از ایتالیا.
به نظرم کاملا درست گفته و خوب خودش به عنوان یه بازیکن ملی تو اون سالها میدونسته همیشه چه خرابکاری ای میکنند :دی

چرا بالوتلی رو همه جا بهش شعار نژاد پرستانه میدن؟؟؟ حالا درسته که بازیکن گندی هست ولی واقعا این کارا برای چیه؟ :دی
چون ایتالیا تقریبا تو نژادپرستی خیلی صاحب سبکه!!! :دی و از خیلی ها جلو تره. این بالوتلی هم ظاهرا از معدود بازیکنهای ایتالیایی تیم ملی هست. البته امسال یه سیاه پوست دیگه هم داریم روی نیمکت (اگبونا) / ولی واقعا کار بدیه.

من اعتراف میکنم فردای بازی که عکسها رو میدیم و خصوصا اون عکسی که تو تاپیک هم گذاشتم ، خیلی حالم رو گرفت. راستش یه جورایی در عین ناباوری با بالوتلی احساس همدردی هم کردم.

//
یه سال خیلی فشار روی داویدز بود توی یووه. و خیلی بهش گیر میدادند حتی مطبوعات! دلپیرو در دفاع ازش گفته بود مشکل اونها با رنگ پوست داویدز نیست بلکه با رنگ پیرهن اونه. اون حرف مخصوص این بود که افکار عمومی به سمت دیگه بره ولی خب کلی حرف توش بود .

پ.ن: امیر خوراک خودته یه تحقیقاتی بزن روش به ما هم بیشتر بگو :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آیییییییییییییییییییییی نفس کششششششششششششش :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آیییییییییییییییییییییی نفس کششششششششششششش :دی

یوسف جان مواظب باش این ایتالیا که من می شناسم یه وقت می زنه حذفتون می کنه ها :دی

شواهد کار هم از آن جایی معلومه که فرانسه حاظر شد در مقابل سوئد 2-0 ببازه و به اسپانیا بخوره ولی به ایتالیا نخوره :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چون ایتالیا تقریبا تو نژادپرستی خیلی صاحب سبکه!!! :دی و از خیلی ها جلو تره. این بالوتلی هم ظاهرا از معدود بازیکنهای ایتالیایی تیم ملی هست. البته امسال یه سیاه پوست دیگه هم داریم روی نیمکت (اگبونا) / ولی واقعا کار بدیه.

من اعتراف میکنم فردای بازی که عکسها رو میدیم و خصوصا اون عکسی که تو تاپیک هم گذاشتم ، خیلی حالم رو گرفت. راستش یه جورایی در عین ناباوری با بالوتلی احساس همدردی هم کردم.

//
یه سال خیلی فشار روی داویدز بود توی یووه. و خیلی بهش گیر میدادند حتی مطبوعات! دلپیرو در دفاع ازش گفته بود مشکل اونها با رنگ پوست داویدز نیست بلکه با رنگ پیرهن اونه. اون حرف مخصوص این بود که افکار عمومی به سمت دیگه بره ولی خب کلی حرف توش بود .

پ.ن: امیر خوراک خودته یه تحقیقاتی بزن روش به ما هم بیشتر بگو :دی
دارم تو سطح جهانی صحبت می کنم! :دی
چرا بعد از گلش به ایرلند، ایرلندی ها هم بهش توهین کردن؟ بازی قبلی هم بهش توهین شد! چرا؟

پ.ن: اصلا حس و حال تحقیقات نیست آقا! :دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دارم تو سطح جهانی صحبت می کنم! :دی
چرا بعد از گلش به ایرلند، ایرلندی ها هم بهش توهین کردن؟ بازی قبلی هم بهش توهین شد! چرا؟

پ.ن: اصلا حس و حال تحقیقات نیست آقا! :دی

میدونی چرا ؟ چون بازیکن مغروریه چون بی تعصبه چون حاشین چون بی اخلاقه چون ..... بازم بگم . بازیکن سیاه زیاد داریم ولی همه اونها مورد توهین قرار نمیگیرن میدونیه چیه ؟ مثل مثال رونالدو میمونه که وقتی پا به توپ میشه تماشاگرا سوت میزنن چون خیلیا خوششون نمیاد ازش اینو بارها تو یورو دیدیم ولی بنظرتون مسی هم پا به توپ بشه همینطوره ؟
کلا بازیکنهایی مثل بالوتلی اخلاق رو باختن

پ.ن : خوشم نمیاد ازش

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
این بالوتلی هم یه چیزیش میشه ها نه به اون که تو اون بازی که توپ رو استثنایی کنترل کرد اومد سمت دروازه یهو مخش چت کرد! :دی نه به این بازی که چنان گلی زد که همگی کف کردن
کلا ادم نرمالی نیست

پ.ن : چقدر جای الکس خالیه به نظرم هنوز هم امادگیشو داشت که بازی ملی انجام بده

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 162875

تیم ملی ایتالیا یکشنبه شب در آخرین دیدار مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 مقابل انگلیس قرار می گیرند. علی رغم اینکه گفته می شد چزاره پراندلی در این دیدار تیمش را با آرایش 2-5-3 راه میدان خواهد کرد اما به نظر می رسد باز هم آتزوری در این بازی 2-4-4 بازی خواهد کرد.

امروز هر دو نشریه گاتزتا دلو اسپورت و کوریه ره دلو اسپورت در صفحه اول شان به این موضوع اشاره کردند و اعلام کردند قرار نیست پراندلی در دیدار با سه شیرها از سه مدافع استفاده کند.

با این وجود، مطمئنا ایتالیا با یک تغییر پای به این دیدار خواهد گذاشت. ماریو بالوتلی که در دیدار با ایرلند جای خود را به آ«تونیو دی ناتاله بود، با نمایش خوبی که در 15 دقیقه آخر مقابل سبزها ارائه داد، در دیدار با انگلیس بار دیگر از ابتدا به میدان خواهد رفت.

هر دو نشریه کاملا از آمادگی ترکیب اصلی ایتالیا در دیدار با انگلیس اطمینان داشتند و تنها نشریه گاتزتا دلو اسپورت از نتایج مطالعات یوفا در مورد میزان پوشش زمین توسط هر یک از دو تیم تا اینجای رقابت ها اظهار نگرانی کرده بود.

در این نشریه آمده بود:" با نزدیک شدن به دیدار انگلیس- ایتالیا، به نظر می رسد از نظر فیزیکی تیم ایتالیا آماده تر است زیرا در دیدارهای قبلی ما از انگلیس بیشتر دویدیم."

این نتایج برای نشریات ایتالیا بسیار حائز اهمیت است زیرا آنها احساس می کردند تیم شان در شرایط خوبی قرار ندارد و بازیکنان در مقطع پایانی دیدارهای شان خسته می شود. اما به نظر می رسد خستگی مشکل ایتالیا نیست، به ویژه برای کلودیو مارکیسیو که مرد دونده آتزوری هاست. او در مجموع سه دیدار 35 کیلومتر دوید.

نکته هیجان انگیز دیگر اینکه پیش بینی ها حاکی از این است که دیدار یکشنبه شب به وقت های اضافی کشیده خواهد شد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
این بالوتلی هم یه چیزیش میشه ها نه به اون که تو اون بازی که توپ رو استثنایی کنترل کرد اومد سمت دروازه یهو مخش چت کرد! :دی نه به این بازی که چنان گلی زد که همگی کف کردن
کلا ادم نرمالی نیست

:D

Los-jugadores-de-Italia-hacien_54315793050_54115221155_600_244.jpg

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
آقا ترکیب ایتالیا نیومد..
امیدوارم مثل بازی قبل آباته رو به مانجو و دیناتاله رو به بالوتلی ترجیح بده..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیدوارم این بازی هم از زمین سربلند بیایم بیرون که اگه اینگلیس رو بزنیم رفتیم برای فینال :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
معمولا من دوست ندارم قبل بازی حرفی از برد و باخت بزنم چون حساب و کتابی نداره ولی امشب بدجوری امید دارم به برد.
میزنیم به لطف یزدان و بچه ها :دی

امیدوارم اعصابمون رو له نکنند/
زدیم به تیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر!!!!

ادیت:
مجبورم احساسم رو بروز بدم !
بوفون تو چی هستی پسر! چطوری گرفتیش؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
واقعا این دوتا مهاجم ما برای سکته دادن طرفداران مناسب هستند :دی

WISE

Registered User
لایک‌ها