خب همینجور که قبلا گفتم به این تیم امیدوارم

با این که مهره کم داریم،ولی ایتالیاییم./بعد از بازی با کرواسی اومدم پست بزارم که دیدم بچه ها به صورت دست جمعی دارند تیم رو ترور شخصیتی میکنن،ترجیح دادم چیزی نگم
ولی باید قبول کنیم که ایتالیا نیم اول اون بازی خیلی خوب بود و موقعیت های خیلی خوبی داشت،که اگه هر کدوم از اونا گل میشد و اختلاف 2 میشد،بازی رو میبردیم و همه بچه ها میومدن به به چه چه میکردن!
/////
من حرفای روبی عزیز رو که میگه ایتالیا 3-5-2 نداشتیم و نباید 3-5-2 بزاره رو قبول دارم،ولی به ابزاری که توی دستمون هست نگاه کنید!
توی 4-3-1-2 یکی از هافک های مرکزی گمون کنم باید دروسی باشه،ما 3 تا بازیکن داریم که میتونن توی پست مدافع مرکزی بازی کنن توی سیستم 4 دفاعه،بارزالی،بونوچی،چیلینی
ولی باور کنید این بونوچی مدافعی نیست که
ایتالیا،به عنوان یه مدافع مرکزی مطمین برای سیستم 4 دفاعه ازش استفاده کنه(حالا امیدوارم به این حرفم نرسیم،و اگه تو بازی انگلیس ازش استفاده کنه بیاد انقد خوب باشه که منو ضایع کنه :lol: )
اون موقع هم تو تمرینا وقتی تغییر شیوه دادیم که بارزالی رو از دست داده بودیم!!!من کاملا حق میدادم که همچین کاری کنه.من هم مخصوصا جلوی اسپانیا خیلی از این سیستک استقبال میکردم،واقعا اگه وسط زمین رو تو اون بازی از دست میدادیم ...
از اول جام هم من میگم آقا اگه این بالوتلی اعصابش آروم باشه رو اعصاب ما هم پیاده روی نمیکنه

کلا ترجیهش میدم به دیناتاله.پتانسیل خیلی بالایی داره به نظر من(سرعت بالا،فیزیک خیلی قوی،شوت زن) کلا خوبه دیگه

خب ما تو بازی اسپانیا خوب بودیم با درخشش فوق العاده ی بوفون و بازی خوب دروسی و پیرلو.
توی بازی کرواسی هم بد نبودیم!فقط نباید اونقدر میکشیدیم عقب!!!گل تقصیر چیلینی بود.این ماجو هم اصلا در حد و اندازه های ایتالیا نیست!!!خوسرو حیدری بهتر از اینه
جیاکرینی هم با اینکه دوندگیش خوبه ولی چنگی به دل نمیزنه.نکته قابل
بازی ایرلند رو هم ندیدم کلا :دی
بوفون و پیرلو که کلا دارن مارو خجالت زده میکنن :دی 4 تا گل زدیم که پیرلوتو 3 تاش پاس گل داده و یکی رو هم که خودش زده،فک کنم تا الان بدون هیچ شبهه ای بهترین هافبک جامه
فقط تنها نکته ی نگران کننده مصدومیت چیلینیه.خدا کنه زود برگرده،یه شخصه به بونوچی خوش بین نیستم اصلا.یعنی نمیتونه جای چیلینی رو پر کنه. خدا کنه برا سیستم 4 دفاعه بونوچی رو وسط نزاره(نمیدونم دروسی برا 4 دفاعه هم جواب میدهخ یا نه.بارزالی و چیلینی کنار هم عالین

(((( خدا کنه زود برگزده جورجو
دلم روشن اگه دفاعمون دوباره خوب باشه انگلیس رو میزنیم میایم نیم نهایی.ایتالیا توحذفی خیلی خیلی سخت مییبازه ( ما ایتالیاییم.دومین تیم پر افتخار جهان

)تیمی که توی حذفی از همه ی تیم ها بهتر بوده همیشه.
بعدش هم که این آلمان ها رو میزنیم.فینال هم با پرتقاله (رونالدو و نانی این گاو بازارو حذف میکنن

).پرتقال رو هم که میبریم.این جام این هم نشون.فقط خدا کنه چیلینی به نیم نهایی برسه لا اقل