• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بازی با ایرلند هم گمون کنم مساوی کنیم
ولی حتی اگه ببریم هم شانس زیادی واسه صعود نداریما

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بازم شروع شد مساوی اخه تا کی ؟ چرا ایتالیا میکشه عقب ؟ این بالوتلی بازیکنه ؟ من که اصلا دوست ندارم تو تیم ملی باشه چون ایتالیایی نیست
بازی که راحت میتونستیم ببریم مساوی کردیم الان کار سخت شد بازم شروع شد ما بازیه ایتالیا رو ببینیم هی حرص بخوریم
مشکل ما همیشه همین بوده
سخت می بازیم ولی متاسفانه سخت هم می بریم. بهمین خاطر اکثرا در مراحل گروهی مشکل داریم
1982
1986
1994
1996 حذف
2004 حذف
2008
در تمامی این سالها زجر کش شدیم تا صعود کردیم و در بعضی هاشون هم که کلا حذف شدیم مثل یورو 2004 بدون باخت

بهرحال تاریخ میگه که ما در جامهای ملتها حرف زیادی برای گفتن نداریم

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جام جهانی 2002 رو هم از قلم انداخته بودم که به همین کرواسی 2-1 باختیم و شانس آوردیم که کرواتها ناباورانه مغلوب اکوادور شدند
و البته جام جهانی فاجعه بار 2010 با اون تساوی شاهکارمون مقابل نیوزلند
این همه سال فوتبال ایتالیا رو دنبال کردم هیج وقت به اندازه 2010 اعصابم خرد نشده بود و خفت بار بازی نکرده بودیم .

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
خب دوستان اسپانیا هم که 4-0 از ایرلند جلو افتاده. چون از کرواسی تفاضل بهتری داره
پس مساوی با کرواسی هم اسپانیا رو تو گروه اول میکنه و همین شانس مساوی
بازی آخر اسپانیا کرواسی رو بیشتر میکنه.

با توجه به برد فرضی ایتالیا مقابل ایرلند حالت های ممکن اینا هستن:
1- برد اسپانیا یا کرواسی در بازی آخر که در این صورت ایتالیا صعود میکنه.
2- مساوی 0-0 دو تیم که ایتالیا اگه 2-0 ببره بازم صعود میکنه.
3- در صورت مساوی 1-1 دو تیم، ایتالیا باید ایرلند رو با اختلاف 3 گل ببره تا صعود کنه!!
4- اگه دو تیم 2-2 یا پر گل تر مساوی کنن ایتالیا حذف میشه!

و اگر هم ایتالیا بازی با ایرلند رو نبره که خب حذف میشه.

Last edited:

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
این جام خیلی خیلی شبیه یورو 2004 شد که سوئد و دانمارک بازی آخر رو
2-2 مساوی کردن با هم و ایتالیا و سوئد و دانمارک 5 امتیازی شدن ولی چون
ایتالیا با دانمارک 0-0 و با سوئد 1-1 شده بود به خاطر بازی رو در رو و گل زده کمتر
حذف شد.

البته چون سوئد و دانمارک همسایه هستن و روابط خوب با هم دارن اون موافقت (تبانی)
رو انجام دادن تا 2-2 بشن. که خب مسلما بن اسپانیا و کرواسی همچین رابطه ای وجود
نداره و اسپانیا تو بازی آخر هم برای برد میره.

باید دید حالا خود ایتالیا میتونه ایرلند رو ببره یا نه!!!

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تنها شانسی که داریم اینه که ایرلند حذف شده و بازی آخرش تشریفاتیه
مشکل اصلی اینه که ایتالیا در دوبازی اخیر بخصوص بازی امشب نشون داد که توان گلزنی مناسبی نداره.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
مشکل اصلی اینه که ایتالیا در دوبازی اخیر بخصوص بازی امشب نشون داد که توان گلزنی مناسبی نداره.

دقیقا همین طوره
حتی اگه بتونیم ایرلند رو ببریم هم فکر کنم 1-0 ببریم
کلا روز آخر هر نتیجه ای به غیر از مساوی بشه خوبه حالا چه اسپانیا ببره چه کرواسی
اگه ما هم نتونیم ایرلند رو ببریم که صعود حقمون نیست

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
اسپانیا تیمی نیست که بخواد به کرواسی امتیاز بده ایتالیا هم تیمی نیست که به ایرلند امتیاز بده. صد درصد اسپانیا و ایتالیا بالا میان

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
حسش از بین رفت.
واقعا نمیفهمم واسه چی وقتی بازی رو دست داری و گل هم زدی میکشیم عقب.
ما راحت میتونستیم بازی رو اداره کنیم. حتی گل بیشتر بزنیم.
تو مملکت خودمون یه بازی اینطوری بشه پدر اون مربی باشگاه رو درمیارن که چرا کشیدی عقب. حالا اون که دیگه تیم ملی ایتالیا باشه.

بعد من نمیدونم چرا امشب باز دوباره سه دفاعه بازی کردیم. روی اون گل شاید بگیم خیلی فرقی نمیکرد ولی میشد از خیمه زدنشون تو زمین ما و پشت 18 جلوگیری کرد.

بعد بازی خوب که فکر کردم دیدم به واقع ایتالیا بدبخت شده یه جورایی . بخاطر اینکه مدعی ترین کشور دنیا تو دفاع 4 تا مدافع نداره بذاره تو زمین ! س دفاعه بازی میکنه که تازه یکیش هافبک وسطه!
واقعا من بدور از تعصب به یووه میگم. بقیه تیمهای ایتالیا هم باید به فکر تیم ملی باشند. باشگاههایی که میرند تو لیگ قهرمانان باید بیشتر از این به بازیکنهای وطنی بازی بدهند که تجربه بالاتری داشته باشند و کلا بازیکنهایی برای تیم ملی آماده کنند. همین کیه لینی که امشب اشتباه هم کرد بهرحال دفاع خوبیه / خب از کجا بوجود اومد؟ یا بارزالی که مصدوم شد. بونوچی رو من حتی به عنوان دفاع قابل اطمینان یووه هم قبول ندارم ولی خب دفاع خوبیه تو این بی بازیکنی. حالا فرض کنیم اگر هر کدوم از تیمهای بزرگ ایتالیا فقط یدونه دفاع خوب آماده کرده بودند کار ما به ماجیو گیر میکرد؟
عین این قضیه تو خط حمله هم هست. اونجا هم باشگاهها از مهاجم های خارجی استفاده میکنند. قبول دارم که برای رقابتهای اروپایی این چیزها مطرح نیست ولی تو فوتبالی مثل ایتالیا چیز خیلی عجیبی و نشدنی ای نیست که حداقل هر تیم به مهاجم سطح اول تولید کنه.
واقعا تو این سالها مهاجم نداشتیم. بهترین آمار رو شاید مثلا تونی داشت تو این چند سال که به نظرم اصلا درجه یک نبود و کلا فوتبالش به سبک ایتالیا نبود.

تو خط وسط به نظرم وضعمون بد نیست. هر چند پیرلو از نسل قبله ولی خب بازیکن خوب هم داریم . نمونه اش مارکیزیو و یا همین نوچرینو که به نظرم یه پا دروسیه / خود دروسی رو هم با این سیستم عملا از دست دادیم. بازم بازیکن داریم برای سیستم های سابق خودمون. مثلا جووینکو پشت دو مهاجم عالی بازی میکنه / یا اگر 4-4-2 بودیم مثلا په په از ماجیو یا جاکرینی میتونست بهتر باشه هرچند من ازش خوشم نمیاد !

بازی اول با اسپانیا همونطور که قبلا هم گفتم فکر میکنم حتی خود پراندلی هم نقشه چنین بازی رو متصور نبود ولی روند بازی جوری شد که کلا به نظر میرسید ایتالیا حتی برتر هم بوده / اما امشب نباید اون سیستم تکرار میشد چرا که کرواسی در سطح اسپانیا نبود. وقت این بود که ما دیکته بشیم بهشون ولی عملا هر چی زمان گذشت بدتر شد. آخرش هم که استرس و فشار بازیکنی مثل جووینکو رو از استپ توپ عاجز کرد.

نمیدونم ! اصلن حوصله اش هم نیست الان

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اینم یکی از آفساید های الکی که داور گرفت

123.jpg

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اسپانیا تیمی نیست که بخواد به کرواسی امتیاز بده ایتالیا هم تیمی نیست که به ایرلند امتیاز بده. صد درصد اسپانیا و ایتالیا بالا میان
روی کاغذ بله ولی در عمل این تحلیل ها خیلی وقتها جواب نمیده. هلند هم تیمی نبود که به دانمارک امتیاز بده اما داد اونم هر سه امتیاز رو

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
جام جهانی 2002 رو هم از قلم انداخته بودم که به همین کرواسی 2-1 باختیم و شانس آوردیم که کرواتها ناباورانه مغلوب اکوادور شدند
و البته جام جهانی فاجعه بار 2010 با اون تساوی شاهکارمون مقابل نیوزلند
این همه سال فوتبال ایتالیا رو دنبال کردم هیج وقت به اندازه 2010 اعصابم خرد نشده بود و خفت بار بازی نکرده بودیم .

من برعکس تنها سالی که اعصابم خرد نشد همون 2010 بود چون ایتالیای 2010 اصلا تیم نبود بیشتر از 3 تا پاس نمیتونستن به هم بدن انگار اومده بودن 13 بدر
بیشتر موقعی که اعصابم خرد شد فینال جام ملتهای 2000 بود فقط چند ثانیه تا قهرمانی مونده بود ..... حیف
تیم زوف تیم خوبی بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جواد جان حرفات کاملا تایید میشه
اصلا یعنی چی ایتالیا با سه دفاع؟! همه دنیا فکر کنم انگشت به دهان موندن از اینکار پراندلی
متاسفانه ایتالیایی ها اغلب مربیان خوبی رو برای تیم ملی انتخاب نمی کنند. بجز ساچی در 94 و لیپی 2006 که بازگشتش برای 2010 کاملا یک حرکت اشتباه بود دیگه بیاد ندارم از داشته هامون خوب استفاده کرده باشیم. امثال کاپلو و حتی آنجلوتی رو داشتیم و رفتیم سراغ دونادونی - چزاره مالدینی - تراپ ( این پیر خرفت خرافاتی) و حالا هم پراندلی
قبلاهم گفتم ایتالیا همیشه در دو صورت موفق بوده یا با یک مربی با تفکرات فوتبال اصیل ایتالیا مثل زوف و بیرزوت و حتی مالدینی و یا با مربیان صاحب سبک و ایده مثل لیپی و ساچی و متاسفانه امثال پراندلی و دونادونی متعلق به هیچکدوم از این دو گروه نیستند
نیمه دوم به راحتی میشد دید که پراندلی قاقیه رو به مربی جوان کرواسی باخته . هیچ تدبیری برای به دست گرفتن بازی دیده نشد. تعویص ها کارآمد نبودن و اصرار بر نگهداشتن بالوتلی بی اثر و خروج عجیب موتا که عملا باعث تضیف دفاع شد. باز بودن فضای کناره ها و سانترهای متعدد کرواتها از این دو فضا بواسطه سیستم غلط 3-5-2 که همه میدونند بزرگترین ضعفش در همین دو نقطه است مگر اینه گوشهای بسیار قدرتمندی هم در دفاع و هم در حمله داشته باشیم که ما مثلا ماچیو رو در این نقطه داریم بازیکنی که نه در دفاع و نه در حمله موثر نبود.
اما در مورد بازیکن سازی منم با نظرت موافقم که بکار گیری بی رویه بازیکنهای خارجی عملا فوتبال ایتالیا رو نابود کرده و عامل اصلیش هم به نظر خودم موراتی و اینتر میلان هستند. اما با این حال فکر می کنم که مشکل ریشه های عمیق تری داشته باشه . بقول مجید جلالی که در مورد فوتبال خودمون گفت "چرخه تولید در این فوتبال معیوبه و بهمین خاطر نه بازیکن و نه مربی خوب ساخته نمیشه" فوتبال ایتالیا هم واقعا دچار بیماری مزمنی شده وضع اقتصادی نامناسب باشگاه ها ، زیرساختهای سخت افزاری ناکارامد و گسترش فساد در فوبتال باشگاهی عملا فوتبال ایتالیا رو سالهاست که فلح کرده و نشانه هاش رو داریم در مسابقات چمپیونز لیگ هر سال می بینیم.
یک قیاس کلی میان تیم ملی و باشگاههای بزرگ ایتالیا در دهه 80 و 90 با وضعیت الان کاملا گویای همه چیز هست. زمانی بود که در تیم ملی مجبور بودند از بین دل پیرو و باجو به یکی بازی بدند (و الان مشکل اینو داریم که مثلا به جای بالوتلی و ماچیو به کی بازی بدیم؟) یا تراکم مهاجم خوب باعث کنار گذاشته شدن امثال فرانکو زولا و کاسیرگی و اینزاگی از ترکیب اصلی میشد. ولی الان چی؟ حسرت یک دل پیرو و توتی و باجوی دیگه سالهاست به دلمون مونده یا حتی کمتر از اون حسرت یکی مثل ویالی و کریسین ویری

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من برعکس تنها سالی که اعصابم خرد نشد همون 2010 بود چون ایتالیای 2010 اصلا تیم نبود بیشتر از 3 تا پاس نمیتونستن به هم بدن انگار اومده بودن 13 بدر
بیشتر موقعی که اعصابم خرد شد فینال جام ملتهای 2000 بود فقط چند ثانیه تا قهرمانی مونده بود ..... حیف
تیم زوف تیم خوبی بود
بله درست می گید منم اون فینال لعنتی رو اگه الان تو این سن و سال تجربه می کردم حتما سکته رو میزدم

اما خب یک فرق اساسی هست میان اعصاب خردی که بواسطه نمایش سزاوارانه تیم و از دست رفتن قهرمانی یا صعود به مراحل بعدی پیش میاد و اعصاب خردی که بواسطه خوار شدن نام ایتالیا مقابل تیمهایی حقیری که رفتن به جام جهانی هم براشون یک رویاست، بهمون دست میده

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یه بار نشد این ایتالیا تو مرحله گروهی مثل آدم صعود کنه. همیشه کار باید بکشه به اما و اگر های روز آخر.

به هر حال اسپانیا توانایی بردن کرواسی رو داره، دفاع کرواسی به نظرم کمی ضعیفه اما این ضعف نه جلوی مهاجم های پخمه ی ما خیلی نمایان شد نه جلوی ایرلندی های پخمه تر. پس روی اسپانیا حساب باز میکنم چون اونا هم نمیان ریسک کنن جلوی کرواسی و برد میخوان. میمونه ایتالیا و ایرلند. واقعا اگه ایتالیا نتونه این تیم افتضاح ایرلند رو با ختلاف دو گل یا بیشتر ببره همون بهتر بار و بندیل رو ببره برگرده سر خونه زندگیش.

این بالوتلی بازیکنه ؟ من که اصلا دوست ندارم تو تیم ملی باشه چون ایتالیایی نیست

تیاگو موتا هم نیست. کامورانزی هم نبود. منتها این ها چون سیاه پوست نبودن و فامیل شون ایتالیاییه ظاهرا اشکال نداره!!

بالوتلی بازی اول افتضاح کامل بود. این بازی یه ذره بهتر بود ولی همچنان ضعیف بود در کل. ولی نمیدونم چرا کسی از جاکرینی اسم نبرد. بدترین بازیکنی که من تا حالا تو ایتالیا دیدم. با فاصله ی زیاد. واقعا احساس شرم میکنم هر وقت توپ میره سمتش.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
Untitled.jpg

این هم جدول تا پایان روز دوم

همونطور که دوستان هم گفتن برد 3-0 صعودمون رو قطعی میکنه و 2-0 با اما و اگر و صدالبته اگه اسپانیا کرواسی رو ببره هر نتیجه بردی یعنی صعود

امیدوارم قفل گلزنی رو تو دیدار با ایرلند بشکنیم ..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بنظرم پراندلی با این سیستم جدیدش قبر خودشو کند
برام اصلا قابل درک نیست چرا پراندلی 2 سال میاد 2-4-4 یا بهتر بگم 2-1-3-4 بازی میکنه و درست توی اولین بازیش توی یورو سیستمشو به 2-5-3 تغییر میده ؟!! و جالب اینجان که برای پیاده کردن همچین سیستمی بازیکن نداره و ده روسیو از هافبک میاره دفاع !!!:blink:
چرا تغییر سیستم ؟

چهار تا تیم هستن تو سری آ که دارن 2-5-3 بازی میکنن یوونتوس - ناپلی - ادینزه و پارما 7 بازیکن یوونتوس 2 بازیکن ناپلی 1 بازیکن ادینزه و 1 بازیکن پارما که الان تو تیم ملی هستن همه به سیستمه 2-5-3 اشنایی دارن پس چرا پراندلی تصمیم میگره توی اولین بازی یورو از این سیستم استفاده کنه ؟ مگه این تیمها ماهها از این سیستم استفاده نکردن ؟ مگه یوونتوسی که قهرمان میشه و کمترین گل خورده رو داره از این سیستم استفاده نکرده ؟ یوونتوس ماههاست با همین سیستم بازی میکنه پس چرا پراندلی اینقدر دیر این سیستم رو اجرا کرد:thumbsdow

3-5-2 حرکت هوشمندانه یا اشتباه نابخشودنی

قبل بازی با اسپانیا شدیدا مخالف این سیستم بودم ولی بازی با اسپانیا تقریبا این سیستم جواب داد
الان با کرواسی با 5 تا هافبک توی نیمه دوم توپ دست کرواتها بود و اشکالات این سیستم رو شد

چیزی که مشخصه تیم ملی ایتالیا بر پایه 2-4-4 انتخاب شده بود نه 2-5-3
بازی اخر بازیه خیلی حساسیه هر چند که صعودمون 100% دست خودمون نیست و باید امید به تیم اسپانیا داشته باشیم :hmm:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
متاسفانه دیشب خیلی راحت امتیاز از دست دادیم و به راحتی میتونستیم بازی رو ببریم . الان کار مثل همیشه برای صعود سخت شد.
نمیدونم این چه داستانیه ...

//

گل آندره پیرلو :

کیفیت خوب

کیفیت HD

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
آخه یکی نیست به این پراندلی بگه اگه اون زمان ایتالیا از 1 گل زدش دفاع میکرد خط دفاعیش کیا بودن.حالا اومدی با این خط دفاع و سیستم افتضاح 3-5-2 میخوای از 1 گل دفاع کنی؟
حالا ما باید دعا کنیم که یکی از تیمها در بازی کرواسی اسپانیا ببره.
این وسط هم معلوم نیست چرا جو ورزشگاه همش بر علیه ما شده؟(کسی میدونه؟)
جناب مزدک هم که حذب باد تشریف دارن و رو آوردن به اسپانیا(انقد بدم میاد آدم طرفدار تیمی باشه که نتیجه میگره و تا 1 تیم دیگه خوب بشه طرفدار اون بشه!)

بالا