• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بریم برای جام جهانی و گرفتن جام :happy:
-----------------

لیست نهایی اعلام شد
C_3_Media_1714520_immagine_ts673_400.jpg

مایکل آگاتزی، آندره آ رانوکیا، آنجلو اوگبونا، لوکا آنتونلی، جاکومو بوناونتورا، آندره آ پولی و مارکو سائو در لیستی که چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، دیشب اعلام کرد، جایی ندارند.

آگاتزی، رانوکیا، اوگبونا، بوناونتورا، پولی و سائو به علت مسائل فنی و لوکا آنتونلی به علت مصدومیت در دیدار دوستانه ی جمعه شب گذشته ی ایتالیا مقابل سن مارینو در این لیست حضور ندارند. پابلو دنیل اسوالدو نیز پیش از این به علت مسائل اخلاقی و درگیری با سرمربی تیم رم از این لیست جا مانده بود.

آندره آ بارتزالی، ریکاردو مونتولیوو و استفان الشراوی علی رغم مصدومیت هایی که در چند روز اخیر با آن درگیر بودند، در لیست نهایی پراندلی حضور دارند.

آتزوری جمعه شب این هفته از سری رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل، میهمان تیم جمهوری چک خواهد بود و پس از آن باید خود را برای حضور در رقابت های جام کنفدراسیون های 2013 در کشور برزیل آماده کند.

لیست نهایی چزاره پراندلی برای حضور تیم ملی ایتالیا در جام کنفدراسیون ها:

دروازبانان: بوفون (یوونتوس)، مارکتی (لاتزیو)، سیریگو (پاریسن ژرمن)

مدافعان: آباته (میلان)، آستوری (کالیاری)، بارتزالی (یوونتوس)، بونوچی (یوونتوس)، کیه لینی (یوونتوس)، ده شیلیو (میلان)، ماجو (ناپولی)

هافبک ها: آکوئیلانی (فیورنتینا)، کاندروا (لاتزیو)، چرچی (تورینو)، ده روسی (رم)، دیامانتی (بولونیا)، جاکرینی (یوونتوس)، مارکیزیو (یوونتوس)، مونتولیوو (میلان)، پیرلو (یوونتوس)

مهاجمان: بالوتلی (میلان)، ال شاراوی (میلان)، جیلاردینو (بولونیا)، جووینکو (یوونتوس)

لازم به ذکر است که در این لیست 23 نفره، یوونتوس 8 نماینده، میلان 5 نماینده، لاتزیو و بولونیا هر کدام 2 نماینده و پاریسن ژرمن، کالیاری، ناپولی، فیورنتینا، نورینو و رم هر کدام 1 نماینده دارند.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
تیاگو موتا رو هم باید انتخاب میکرد
بازیکن مطمئنی هست

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ترکیب ایتالیا مقابل جمهوری چک

04577160979998446884.jpeg

چزاره پراندلی ۱۱ نفر ابتدایی تیم خود در بازی امشب از مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل را معرفی کرد.

ترکیب ابتدایی آتزوری که در پراگ میهمان جمهوری چک خواهد بود تقریبا به طور کامل از بازیکنان یوونتوس و میلان می باشد و فقط دانیله ده روسی مثال نقض آن است. تیم قهرمان سری آ ایتالیا شش نماینده در لا نازیوناله دارد و میلان با داشتن چهار بازیکن به علاوه ده روسی از رم نفرات ایتالیا در بازی امشب خواهند بود.

آنطور که انتظار می رود سیستم تیم ۲-۱-۳-۴ خواهد بود جورجو کیه لینی از دفاع میانی که معمولا در آنجا ایفای نقش می کند در سمت چپ خط دفاع قرار خواهد گرفت.

ریکاردو مونتولیوو به عنوان بازیساز پشت دو مهاجم به میدان می رود. البته به احتمال زیاد در جریان بازی جای خود را به تناوب با مارکیزیو عوض خواهد کرد.

استفان ال شاراوی و ماریو بالوتلی دو مهاجم میلانی نیز، زوج خط آتش لاجوردی پوشان خواهند بود.

ترکیب کامل (۲-۱-۳-۴):

بوفون – آباته – بارزالی – بونوچی – کیه لینی – پیرلو – ده روسی – مارکیزیو – مونتولیوو – ال شاراوی – بالوتلی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
چک ۰ – ایتالیا ۰ ; تساوی با نمایشی ضعیف

55eaa3bdd9ce13a4dd720e86b47285ce.jpg

جمعه شب آتزوری در ششمین دیدار خود از گروه B تیمهای اروپایی برای راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۴ , به مصاف چک رفت و در پایان تیم ایتالیا که در نیمه دوم ده نفره شده بود به تساوی بدون گل دست یافت .

در نیمه اول بازی در حالی بدون هیچ موقعیت خطرناکی از سوی هر دو تیم به پایان رسید که تیم چک بیشتر به شوت زدن روی آورده بود و تنها در دو صحنه از این شوتها با خروج سریع بوفون از دروازه و مهار خوب بوفون پیگیری شد . تیم ایتالیا نیز با سانترهای آباته از سمت راست و کاشته های پیرلو که توسط خطاهایی که بر روی بالوتلی صورت گرفته بود سعی در گشودن دروازه تیم چک داشت . در دقیقه آخر بازی نیز بالوتلی این موقعیت را داشت که شوت بزند یا توپ را به مونتولیوویی که در موقعیت بهتری قرار داشت پاس بدهد اما مدافع چک توپ را سریع به اوت فرستاد .

در دقیقه ۵۴ سیووک پاسی را با سر به ییراچک داد و ییراچک توپ را با سر وارد دروازه ایتالیا کرد اما این به دلیل قرار داشتن سیووک در آفساید مردود اعلام شد . پاس دقیق و توی عمق روسیچکی برای کوژاک بازیکن تیم لاتزیو این بازیکن نام آشنا در لیگ ایتالیا را در موقعیت تک به تک با بوفون قرار داد ولی بوفون به موقع از دروازه بیرون آمد تا زاویه شوتزنی برای کوژاک تنگتر شود و بوفون با پا توپ را به کرنر فرستاد . دقیقه ۶۵ از پشت محوطه جریمه ایتالیا این بار هم کوژاک اقدام به شوتزنی کرد که بوفون توپ را دور کرد .

در دقیقه ۷۲ بالوتلی به دلیل خطا بر روی مدافع تیم چک کارت زرد دوم خود را دریافت کرد و از زمین مسابقه اخراج شد تا ایتالیا در ادامه بازی ۱۰ نفره کار را دنبال کند . در موقعیتی خطرناک ضربه ایستگاهی برای بازیکنان چک بدست آمد که توپ ارسالی به ییراچک رسید و ضربه او به تیرک عمودی برخورد کرد و راهی اوت شد . در وقتهای اضافه نیز شوت سیووک از کنار دروازه و با فاصله ای نزدیک به بیرون رفت .
با این تساوی تیم ملی ایتالیا در پایان ششمین دیدار از این گروه ۱۴ امتیازی شد و بالاتر از بلغارستان ۱۰ امتیازی در مکان نخست قرار گرفت .

ترکیب دو تیم:
Czech Republic: Cech; Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limbersky (Suchy 20); Darida (V Kadlec 75), Hubschman; Jiracek (Kolar 86), Rosicky, Plasil; Kozak​
*******************************************​
Italy: Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo (Aquilani 77), De Rossi; Montolivo; El Shaarawy (Giovinco 46), Balotelli​

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بالوتلی خطاب به هواداران ( معترض ) ایتالیا: بروید طرفدار یک تیم دیگر شوید!

5ba65874a590243c7340999c5be9232ac084c7d0.jpg

طرفداری- ماریو بالوتلی ستاره یاغی باشگاه میلان بار دیگر جنجال جدیدی آفرید و در اکانت توییتر خود به هوادار خشمگین فوتبال ایتالیا پاسخ بسیار سنگینی داد.

بالوتلی که در دیدار دوستانه مقابل جمهوری چک در طول 3 دقیقه دو کار زرد دریافت نموده و از زمین اخراج شد پس از بازی به شدت خشمگین به نظر می رسید و حتی بنا به گزارش وب سایت فوتبال ایتالیا به خبرنگاران گفت: "صحنه را یکبار دیگر نگاه کنید، به نظر شما اخراج داشت؟"

بالوتلی همچنین در هنگام خروج از زمین به دیوارهای راهرو لگد می زد ولی بحران و جنجال اصلی از پیام های خشمگینانه هواداران ایتالیا در اکانت توییتر او بود که با برخورد عجیب بالوتلی روبرو شد.

بالوتلی در اکانت توییتر خود جمله جالبی نوشت: "هر چه که می خواهید بنویسید وی اگر مشکلی دارید می توانید در جام کنفدراسیون ها بروید و طرفدار یک تیم دیگر شوید، این حرف را از ته قلبم به شما می زنم، در ضمن بروید و بازی را دوباره تماشا کنید، کل بازی را!"

با این حساب باید چند روز آینده را به انتظار نشست و دید که عکس العمل هواداران دو آتشه فوتبال ایتالیا نسبت به این ماجرا چگونه خواهد بود.

------------
پ.ن: الان تمام چشم امیدمون ( درخط حمله ) به ماریو هست :(

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ایتالیا ۴ – اسرائیل ۰; برد پر گل و بازی تماشایی

cd1581cbe49a8604b41a8e864ba46f28.jpg

شنبه شب از ساعت ۲۳ به وقت ایران تیم آتزورینی در دومین دیدار خود به مصاف اسرائیل رفت و در پایان ایتالیا توانست با ۴ گل که توسط ساپونارا , گابیادینی (۲ گل) و فلورنزی زده شد حریف خود را از پیش رو بردارد .

نیمه نخست این دیدار با حملات پر دامنه دو تیم آغاز شد . تعداد حملات و دقت حملات آتزورینی برتری محسوسی نسبت به تیم اسرائیل داشت . اینسینیه شوت محکمی را زد که دروازه بان اسرائیل به کرنر فرستاد و همچنین چند موقعیت خطرناک از روی ارسالهای توپ برای بازیکنان ایتالیا بدست آمد . تیم اسرائیل نیز طی دو حمله خطرناک پاسهای در عمقی را بر روی محوطه ایتالیا فرستادند که بازیکنان اسرائیل در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتند .

دقیقه ۱۸ در حمله ای که تیم اسرائیل از دست داده بود بازیکنان ایتالیا مالکیت توپ را از آن خود کردند و ضد حمله سریعی را تدارک دیدند و در ادامه این ضد حمله اینسینیه توپ را برای ایموبیله ارسال کرد و سپس ایموبیله توپ را برای شوتزنی به ساپونارا سپرد و ساپونارا گل اول ایتالیا را زد .
دقیقه ۳۱ و ۳۲ دو موقعیت تک به تک و خوب را به ترتیب ساپونارا و گابیادینی با زدن توپ به دروازه بان از دست دادند . بازیکن اسرائیل به نام گولاسا به دلیل خطای بسیار خطرناک و کف پا با کارت قرمز داور رو به رو شد و از بازی اخراج شد . اینسینیه نیز بخاطر مصدومیتی که برایش ایجاد شد زمین مسابقه را ترک کرد و جای خود را به روسی داد .

دقیقه ۴۲ بار دیگر ایموبیله زمینه ساز یک گل دیگر شد و این بار پاسی را به گابیادینی داد تا او گل دوم آتزورینی را به ثمر برساند . در آغاز نیمه دوم خطایی بر روی فلورنزی رخ داد و یک ضربه کاشته دیگر برای ایتالیا ایجاد شد . گابیادینی ضربه کاشته را بسیار محکم و دقیق به گوشه دروازه حریف فرستاد و گل سوم ایتالیا را زد . دقیقه ۷۱ فلورنزی با لایی که به مدافع اسرائیل زد یک حرکت عمقی زیبا را انجام و گل چهارم را برای ایتالیا زد .

با این پیروزی ایتالیا با کسب ۶ امتیاز به تنهایی در صدر گروه A جای گرفت . تیم نروژ نیز که در دیدار قبل توانسته بود ۳ بر ۱ انگلیس را شکست دهد با ۴ امتیاز در مکان دوم این گروه ایستاد .

ترکیب دو تیم :
Italy U-21: Bardi; Donati, Caldirola, Bianchetti, Biraghi; Saponara, Florenzi, Verratti (Sansone 70); Insigne (Rossi 39), Gabbiadini (Destro 57), Immobile​
**********************************************​
Israel U-21: Kleyman; Dasa (Verta 46), Vahaba, Ben Harush, Twatha; Zaguri, Krieff, Biton, Golasa; Kalibat (Azam 83); Turgeman (Barouch 66)1

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
چرا دیگه فرانچسکو توتی توی تیم ملی ایتالیا نیست؟؟؟:(

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ایتالیا 2 - 2 هائیتی
ارمنستان 4 - 0 دانمارک

چه هم گروهی های خطرناکی داریم!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ایتالیا 2 - 2 هائیتی
ارمنستان 4 - 0 دانمارک

چه هم گروهی های خطرناکی داریم!!

اینا که دو تا جلو بودند مساوی شد !

البته گلر هم بوفون نبود :دی

( خدا بوفون رو از ما نگیره , که اگه بازنشست بشه گلر در حد و اندازه بوفون دیگه نداریم )

------------
Italy 2-2 Haiti

Scorers: Giaccherini 1 (I), Marchisio 72 (I), Sorel pen 84 (H), Peguero 92 (H)

Italy: Sirigu (Marchetti 46); Maggio, Bonucci, Astori, De Sciglio; Giaccherini (De Rossi 54), Aquilani (Marchisio 71), Diamanti (Montolivo 54); Cerci (El Shaarawy 60), Gilardino (Balotelli 54), Candreva

Haiti: Montrevil; Alcenat, Lafrance (Desmarets 55), Aveska (Mechack 82), Guerrier; Alexandre, Louis (Peterson 62), Maurice, Constant; Saint-Preux (Peguero 70), Herold (Saurel 76)

Ref: De Lima Enrique (BRA)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پراندلی: نتیجه خجالت آوری بود

4e1579c1e5f3ac19d059ce3b9e4634d3375db031.jpg

چزاره پراندلی تساوی 2-2 برابر هائیتی را "خجالت آور" توصیف کرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، شب گذشته آتزوری در یک دیدار دوستانه برابر هائیتی در ریو برزیل در حالی که با دو گل جاکرینی و مارکیزیو از حریف خود پیش بود، در پایان به تساوی 2-2 رضایت داد.

سرمربی ایتالیا در گفتگو با Rai Sport گفت: "تساوی برابر هائیتی خجالت آور است و این نتیجه بدون شک نتیجه بدی برای ما بود.

"البته ما تازه به ریو رسیده بودیم و تیم را با چند تغییر به زمین فرستادیم. ما باید سایر جنبه های این بازی را هم در نظر بگیریم که مهمترین آن بازیابی قوای جسمانی بود."

ایتالیا در این بازی با شیوه 3-3-4 به میدان رفت، اما به نظر چندان موفق نبود.

پراندلی در این باره می گوید: "ما چند تاکتیک مختلف را امتحان کردیم، که البته تعادل تیمی ما را به هم زد، اما نباید فراموش کرد که هدف بازی های دوستانه همین است.

"در این بازی، آنتونیو کاندره وا (هافبک جوان لاتزیو) نشان داد که توانایی بازی در جناح چپ یا راست زمین را نیز دارد که این اتفاق خوبی است."

گفتنی است، هائیتی کشوری واقع در آمریکای لاتین و حوزه دریای کارائیب است و پیش از این در دیدار دوستانه برابر اسپانیا نیز با نتیجه خفیف 2-1 شکست خورده بود.
====================================================
بوفون: ایتالیا اسیر غرورش شد

1f118a65afed0820a0747ba147ff59a74bc4e625.jpg

جیجی بوفون کاپیتان تیم ملی ایتالیا از از دست دادن نتیجه پس از زدن دو گل به هاییتی و کسب تنها یک نتیجه مساوی انتقاد کرد.

آتزوری شب گذشته با نتیجه 2-0 از هاییتی طی یک دیدار دوستانه پیش بود که در ده دقیقه پایانی کار به تساوی کشید.

دروازه بان یوونتوس پس از تساوی 2-2 در ریو برزیل اظهار داشت: "ما باید از چنین نتیجه ای اجتناب کنیم با توجه به این که ما دو گل به ثمر رسانده بودیم. من نمی خواهم تبعیض آمیز صحبت کنم ولی در مقابل اسپانیا و تیم های سطح بالا اینگونه بازی نخواهیم کرد."

"این نتیجه به دلیل سطحی نگری و غرور بازیکنان ما به دست آمد، زیرا ما فکر می کردیم برای پیروزی در پایان بازی هیچ مشکلی نخواهیم داشت."

بوفون در دیدار شب گذشته در مقابل هاییتی توسط چزاره پراندلی به کار گمارده نشد و از سالواتوره سیریگو و فدریکو مارکتی در این دیدار استفاده شد.

ایتالیا در اولین دیدارش در جام کنفدراسیون ها به مصاف مکزیک می رود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب بازی ایتالیا - مکزیک ساعت 23:30 جام کنفدراسیونها از دست ندین
Mexico-Italy, Rio de Janeiro, Sunday 16 June, 16.00 (local time) :guitar:

این هم شبکه های پخش بازی امشب :happy:

Untitled.jpg

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
با عرض شرمندگی به نظرم میبازیم!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بردیم با گل زیبای پیرلو و ماریو :happy:

سوپر کل پیرلو برای اتزوری ( ایتالیا 2 - 1 مکزیک )
C_3_Media_1726304_immagine_obig.jpg

دیدار اول لاجوردی پوشان در رقابت های

ایتالیا از ابتدا با ترکیب بوفون - اباته - بارتزالی - کیه لینی - دیشیلیو - ده روسی - پیرلو - مونتولیوو - مارکیزیو - جاکرینی و بالوتلی به میدان آمد که در این بازی پرندلی با سیستم جدید 4 - 2 - 3 - 1 تیمش را به زمین فرستاده بود.

بازی از همان ابتدا با سرعت بسیار بالایی دنبال شد و ایتالیایی ها سعی داشتند با پاس های کوتاه و سریع راهی برای رسیدن به دروازه ی مکزیک پیدا کنند و اگر درخشش دروازه بان حریف نبود ایتالیا می توانست در همان دقایق ابتدایی گل دست پیدا کند.

در بیست و هفتمین دقیقه از بازی اندره ا پیرلو ستاره ی میانی تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس با ضربه ی ازاد از راه دور موفق شد به زیبایی دروازه ی مکزیک را باز کند و لاجوردی پوشان را پیش بیندازد.

دقایقی بعد نوبت به مکزیکی ها رسید که حمله ای به سمت دروازه ی ایتالیا پیدا کنند و داور دیدار به دلیل خطای مدافع نقطه ی پنالتی را نشان داد و سبز پوشان موفق شدند گل تساوی را به ثمر برسانند.

بازی در نیمه اول با تساوی به پایان رسید و این در حالی بود که ایتالیایی ها مالکیت کامل توپ و میدان را در اختیار داشتند اما نمی توانستند از آن بهره ببرند.

در نیمه دوم بازی تا حد قابل توجهی آرام تر دنبال شد و عقب نشینی شدید مکزیک را می توان دلیل این مهم دانست و ایتالیایی ها از مناطق مختلف زمین راهی برای رسیدن به دروازه ی حریف پیدا می کردند.

هر چه به دقایق پایانی نزدیک می شدیم سرعت بازی ایتالیا افزایش پیدا می کرد و بازیکنان این تیم تلاش زیادی برای رسیدن به دروازه ی مکزیک انجام می دادند تا سرانجام در 78 دقیقه از بازی جاکرینی با پاس دیدنی خود موقعیت مناسبی را برای بالوتلی فراهم کرد و این بازیکن قدرتی موفق شد گل برتری ایتالیا را به ثمر برساند.

شاگردان پرندلی با این برتری سه امتیازی شدند و در کنار برزیل در صدر جدول گروه قرار گرفتند.

گل پیرلو

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
با عرض شرمندگی اشتباه پیش بینی کردم:lol:
خب بهتر از مکزیک بودیم و موقعیت زیاد داشتیم که همه رو رو اشتباهات از دست دادیم
من نمیدونم واقعا ما خوب بازی کردیم یا مکزیک بد بود!
آخه جلو چک هیچ موقعیتی نداشتیم با هیئیتی هم مساوی کردیم
ولی اینجا اکثر بازی دست ما بود
به ها حال تبریک میگم اولین برد رو
امیدوارم مقتدرانه صعود کنیم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم گلهای بازی از سرویس ویدیوی ورزش سه , توی قبلی فقط یک تصیر از گل زیبای پیرلو بود :دی

[video]http://video.varzesh3.com/clip1/92/international/confederations_cup/mex_1_2_italia.mp4[/video]
-----------

برای جام جهانی آینده مانند یک کودک شوق دارم
C_3_Media_1726298_immagine_ts673_400.jpg

آندرا پیرلو ستاره خط میانی یوونتوس که در بازی دیشب مقابل مکزیک درخشید و توانست یک گل زیبا به ثمر برساند در باره شرایط بازی شب گذشته و انگیزه خود برای جام جهانی آینده صحبت کرده است .

" رسیدن به صدمین بازی ملی احساس فوق العاده ای به من می دهد و این با یک گل در ماراکانا تاریخی شد "

" این چیزی بود که من فقط می توانم بگویم از دوران کودکی آرزوی آن را داشتم "

" یک ضربه آزاد بود، یکی از گل های من. مسلما به واسطه پیروزی تیم خوشحال هستم و طرفداران را هم خوشحال ساختم که این برای من مهم تر است "

" دروازه بان حریف برای گرفتن توپ شیرجه زد و شاید تصور می کرد که می تواند توپ را مهار کند "

" من باید امشب گل های بیشتری به ثمر می رساندم، یک ضربه آزادم را از زیر دیواره دفاعی رد کردم و که به هم تیمی هایم برخورد کرد و آنها هم نتوانستند آن را به گل تبدیل کنند و ضربه دیگر را هم بلند زدم "

" بازی کردن در این گرما آسان نیست، اما بازی ابتدایی همیشه مهم است و به شما برای جلو رفتن و پیشرفت در مسابقات بسیار کمک خواهد کرد "

" من به همراه مونتولیوو تصمیم گرفتیم تا روش های مختلفی را برای کارهای ترکیبی بین خطوط و باز کردن دفاع حریف امتحان کنیم. کار ما نسبتا خوب پیش رفت، ما می دانیم که ما می توانیم بهترشویم و برای همین بیشتر تلاش خواهیم کرد "

صدا زدن نام تو ؟

" من احساس ایتالیایی دارم و به اندازه کافی خوشحالم که توانستم در ایتالیا رشد کنم. البته که از مقایسه شدن با قهرمانان برزیلی خشنودم. آن ها نام من را پیرلینیو صدا می زدند و این برای من زیبا بود "

" صحنه ای که من در این بازی بیشتر از هر صحنه دیگر لذت بردم پاسی بود که به آباته دادم و پاس او به ماریو بالوتلی که نزدیک بود ما رو به گل دیگری برساند "

" من احساس می کنم برای هم تیمی هایم مهم هستم، اما چیزهایی مثله کلاس جهانی و قهرمان برای من نیستند و من هرگز آن ها را برای خودم استفاده نمی کنم "

" آن صحنه ای که رخ داد قطعا یک پنالتی واضح بود. نکته مهم پیروزی بود و بقیه موارد در حاشیه آن قرار دارند و ما از این بابت خوشحالیم "

" من به سختی تمرین می کنم و در خارج از زمین مسابقه هم زندگی آرام و خوبی دارم. من هنوز هم شور و شوق یک کودک را دارم و می خواهم در جام جهانی آینده هم با قدرت حضور پیدا کنم "

" من قبل از بازی با ماریو صحبت کرده بودم. او می دانست دو کارت زرد باعث محرومیت او می شود او فقط می خواست اندام خود را نشان دهد, من بعد از گل به او گفتم که چه خطری متوجه او است، اما دیگر دیر شده بود ! "

از ضربه ازاد پیرلو شگفت زده شدم
C_3_Media_1726459_immagine_ts673_400.jpg

جیجی بوفون سنگربان تیم ملی ایتالیا بعد از اولین پیروزی لاجوردی پوشان در رقابت های جام کنفدراسیون ها ابراز امیدواری کرد در جمع 4 تیم پایانی حضور داشته باشند.

جیجی که عملکرد مثبتی را در دیدار مقابل مکزیک نشان داد در سخنانی گفت: "کسب این نتیجه برای شروع مسابقات امیدوار کننده بود و موفق شدیم در مقابل حریفی سخت به پیروزی دست پیدا کنیم."

"ما در ابتدای بازی شانس های زیادی برای گلزنی داشتیم اما موفق به زدن گل نشدیم و در ادامه ضربه ی فوق العاده دیدنی پیرلو باعث شد تا ما دروازه ی مکزیک را باز کنیم. ضربه ی ازاد پیرلو یک شاهکار فوق العاده بود و این در حالی است که او صدمین بازی ملی خود را برگزار می کرد.

جیجی در ادامه به تیم ملی برزیل اشاره کرد و گفت: "آنها در خانه بازی می کنند و از حضور تماشاگران خود بهره می برند و ما برای دیدار مقابل انها باید با تمام قدرت بازی کنیم."

جام کنفدراسیون ها؛ پراندلی: بالوتلی باید نشان دادن عضلاتش را متوقف کند
d6d842f3e688b7ada50c3f2898028e287cb4dbf4.jpg

طرفداری – چزاره پراندلی عملکرد ایتالیا در مقابل مکزیک را مورد ستایش قرار داد و به ماریو بالوتلی هشدار داد که نشان دادن عضلاتش را متوقف کند.

تیم ملی ایتالیا با نتیجه 2-1 و با دو گل آندرا پیرلو و ماریو بالوتلی موفق شد از سد مکزیک عبور کند، تا گام اول را محکم بردارد.

سرمربی تیم ملی ایتالیا به Rai Sport گفت: "ما احساسات را پشت سر گذاشتیم و در طول بازی متمرکز نشان دادیم. ما می خواستیم پیروز میدان شویم و با یک فوتبال زیبا موفق شدیم آن را به دست آوریم."

"وقتی شما آماده بازی هستید، من نمی گویم که بازی کردن آسان می شود، ولی شما می دانید که چه کاری می خواهید انجام دهید. امروز دقیقا ما می دانستیم که چه کاری باید انجام دهیم."

پیرلو در صدمین بازی ملی اش موفق به گلزنی شد و ماریو بالوتلی با گلزنی اش بار دیگر پیراهنش را از تن بیرون آورد و ژست منحصر به فردش را به نمایش گذاشت.

"کلمات زیادی در توصیف آندرا نمی توان به کار برد، تنها می توان او را در آغوش گرفت و برایش دست زد. همینطور برای ماریو، ولی ماریو باید به دلیل نگرفتن کارت زرد، نشان دادن عضلاتش را متوقف کند."

---------------------

جام کنفدراسیون ها؛ سرمربی مکزیک: بالوتلی تنها دلیل باخت ما بود
431755e0d9ca0438bec45853123b61e8a66ebbca.jpg

طرفداری – خوزه مانوئل دلا توره، سرمربی مکزیک اعتقاد دارد جادوی ماریو بالوتلی در صحنه به ثمر رسیدن گل دوم ایتالیا تنها دلیل پیروزی 2-1 آتزوری برابر شاگردانش بوده است.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، شاگردان دلا توره در اولین بازی خود در جام کنفدراسیون ها برابر نایب قهرمان اروپا قرار گرفتند و با دو گل پیرلو و بالوتلی در مقابل تک گل هرناندز از روی نقطه پنالتی، نتیجه را به حریف واگذار کردند.

سرمربی مکزیک بعد از این بازی گفت: "دلیل باخت ما بالوتلی بود. در واقع تنها حرکت او روی گل دوم تفاوت بین دو تیم را رقم زد.

"تا قبل از آن گل، من تفاوت زیادی بین دو تیم مکزیک و ایتالیا نمی دیدم."

گفتنی است، مکزیک چهارشنبه شب در دیدار دوم خود باید به مصاف برزیل میزبان برود و ایتالیا برابر ژاپن صف آرایی خواهد کرد.

منابع ( یوونتوس .ir و طرفداری )

Last edited:

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
اقا ماهم طرفدار ایتالیاییم.لاجوردی پوشان بی همتا.تو فینال انتقام پارسال از گاوبازا میگیریم.

بالا