![]()
خانوم nera لطفا راهنمایی کنید برا درست کردن این مدل مو ژل بزنم یا موس ؟ فقط با سشوار؟
ضمنا 20روز یک بار موهامو کوتاه میکنم روش هم زیاد حساسم
هفته ای چندبار اتو هم میزنم
اگه موهاتون صافه روش دوستمون که توی پست قبلی گفتن جواب میده.
اگه حالت یا فر داره با برش پیچ شماره 6 فکر کنم خوب باشه. شمارشو نگاه می کنم و دقیق بهتون می گم.
اتو نزنید دوست عزیز.
از سشواری که باد داغ داره استفاده کنید. اگه دکمه cold هم داشته باشه خیلی راحتتر میشه کارتون. اگه نداشت هم اصلا اشکالی نداره.
شما با برس پیچ اول به داخل (یعنی به سمت پیشونیتون موهاتونو بپیچین) سشوار کنین و بعد وقتی داشت خشک می شد به بیرون سشوار کنین. کاملا به سمت بالا. جهت سمت راست یا چپ به مو ندیدن. چون بعد به همون سمت می خوابه. واسه همین فقط به سمت بالا سشوار کنین. بعد یک مقدار ژل که زیاد سفت نکنه بمالید کف دستاتون (خیلی کم بزنید وگرنه موهاتون می خوابه) با دست لای موهاتون بکشین و به سمتی که می خواین جهت بدین. مثلا این عکس به سمت راست جهت داده. اینم بگم که اصلا موها رو به سمت پایین نیارین. فقط به بالا جهت بدین.
در آخر هم تافتو با فاصله 30 سانت بگیرین و روی موهاتون اسپری کنین. چشماتونو ببندین چون موادش واسه چشم ضرر داره.
فقط زمانی تافت بزنین که حالت دلخواهتون روی موهاتون باشه. چون بعدش دیگه نمی تونین بهش شکل بدین.
موفق باشید