• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طلایی ترین دوربین عکسبرداری+ عکس

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
سامسونگ دوربین عکاسی جدید خود با نام NX300 را با بدنه ساخته شده از طلا رونمایی کرد.

این دوربین می تواند تصاویر بیست مگاپیکسلی تهیه کند و دارای حسگر CMOS APS-C برای پردازش هرچه بهتر عکس ها می باشد.همچنین بازه ISO در این دوربین بین 100 تا 25600 است.اندازه نمایشگر به کار رفته در NX300 سه اینچ می باشد.

78606_878.jpg

این محصول در ابعاد دوربین های کامپکت تولید می شود اما قابلیت نصب لنزهای عکاسی حرفه ای روی آن تعبیه شده است.

قیمت دوربین NX300 در حدود 2700 دلار اعلام شده است.

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
اینم از اون حرکتا بود، خب داداش من برو دوربیناتو حرفه ای تر کن، چرا طلاکاریش میکنی؟!!...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
نمیدونم هنوز که هنوزه برند سامسونگ برام فقط یه برند ارزونه که اگه پولت نرسید یه برند خوب بگیری فعلا برو یه سامسونگ بگیر !! . چه تو تلویزیون چه تو گوشی و چه تو دوربین .
وقتی میشه یه فول فریم کنون رو که یه لنز L هم روشه رو با 1950 دلار بخره کسی میره 2700 دلار پول اینو میده ؟

خاطرات قديم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طراحيش خیلی زنونه هست ، قیمتش خیلی سرسام آور ، با این مبلغ میشه یه نیکون خیلی خدا ! تهیه کرد ...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
با این قیمت میشه یه LEICA خرید .

خاطرات قديم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم چرا هرچي به این دوربین نگاه ميكنم ، بی اختیار یادم به این دختربچه هایی که تازه رفتن ترم اول رشته معماری ميافته ، که عشق اینو دارن برن از در و دیوار مردم هی عکس بگيرن ...
البته این مدل بدرد بچه پولدارا میخوره !!

V I D A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عکاسی با دوربین خوب خاطرات را همیشگی می کنه.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
نمیدونم هنوز که هنوزه برند سامسونگ برام فقط یه برند ارزونه که اگه پولت نرسید یه برند خوب بگیری فعلا برو یه سامسونگ بگیر !! . چه تو تلویزیون چه تو گوشی و چه تو دوربین .
وقتی میشه یه فول فریم کنون رو که یه لنز L هم روشه رو با 1950 دلار بخره کسی میره 2700 دلار پول اینو میده ؟

کاری به این دوربین طلایی ندارم چون کلا رنگ طلایی هیچوقت جذاب نبوده برام و خیلی هم خزو جواده به نظرم
ایفون گلد , نوکیا گلد , ساعت گلد و کلا هرچی طلاییش زشته به نظرم
ولی سامسونگ... تقریبا پونزده سال پیش بود پدرم یه سفر کاری رفته بود کره ی جنوبی از اونجا دوتا دوربین اورد , یکی دو چشمی شکاری و یکی هم انالوگ عکاسی ... هردو سامسونگ ! هنوز که هنوز جفتشون دارن کار میدن و یه بار هم نشده جایی ضعف نشون بدن از خودشون . دوربین عکاسیه اولین دوربین جهانه که ریموت کنترل داشته ! کیفیت و تنظیمات همه از روی یه ال سی دی انجام میشه و صد البته در حد استاندارهای اون زمان
اینو میخوام بگم که طریقه ی ورود و تبلیغات این برند به کشور ما درست نبود وگرنه بسیار برند با کیفیت و مطرحی در هر زمینه ای که فعالیت میکنه هستش . یه زمانی لپ تاپ هاش تازه اومده بود و همه دست گرفته بودن اینو چه به لپتاپ و بره کولر بسازه ... بعدا کتشف به عمل اومد که چه جنسای پر کیفیتی بودن .
این جبهه گرفتن در مقابل برند ها همون سیاست تبلیغاتیه که شرکتهای رقیب دوست دارن منو شما رو توش بندازن و ادم عاقل ازش باید اگاه باشه

در یه برحه ای اجناس چینی از طریق کردستان وارد شدن که اکثرا لوگوی سامسونگ یا ال جی خورده بودن و کیفیت ها هم در حد اسباب بازی بوده و این قبل از ورود رسمیه این اجناس بوده و خب خودتون حدس میزنید که چه بلایی سر اعتبار اون نام اورده...
اینکه یه برند قبل از بقیه فلان جنس رو تولید میکرده شرط نیست بلکه این که اون جنس کیفیت داشته باشه شرطه... اگه دنیا به این منوال بود من الان به جای اسمارت فونی گه دارم باهاش اینارو مینویسم ... یه نوکیا مسخره دستم بود از همون n فلان ها !! نهایت تکنولوژیش هم دوربین چند مگاپیکسلیش بود !

LG L7 II

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اینکه کسی از یه برند خوشش میاد یا نه خوب طبیعیه . ولی برای خرید و استفاده چه برای خودم چه برای خرید کس دیگه سعی میکنم بیشتر به کیفیت اهمیت بدم تا علاقه به برند . تو این مورد هم نمیخوام بگم چون این سامسونگه بده و اون یکی چون کنونه خوبه . بلکه مقایسه بین تصویرهای خروجی دوربینهای سامسونگه با کنون . شما یا باید برای کیفیت عکس دوربین بگیری که دیگه میری اونی که با کیفیت تره رو میخری یا اگه بخوای اسم و نشان بخری اونی که اسم و نشون بهتری داره . سامسونگ نه تنها تو دوربین اسم و نشون نداره بلکه کیفیت خروجی عکسهاش از معادل کنونش پایینتره که میتونین تو سایت dpreview ببینین که با این قیمت دوربین چه دوربینهای تاپی میشه خرید مثلا همون canon eos6D واقعا قابل قیاس با این سامسونگ نیست . حتی روی کاغذ هم کنون سرتره چون هر چی باشه سنسورش فول فریمه لنزشم از سری با کیفیت L هست.
تو گوشی موبایل و تلویزیون (که البته خودم سونی و شارپ رو بیشتر قبول دارم) سامسونگ خوب عمل کرده و فروش دوربینش هم فقط به همون اعتباره .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به چه دردی میخوره ؟! منظر دوربین slr جدید کانن هستم که ظاهرا خبری نیست

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
کدوم مدل جدید کنون ؟ هم 700 اومده هم 70 دیگه جدیدش چی میشه ؟

بالا