mihanwebads
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
با سلام . احترام . بنده تهرانی هستم . هیچ گونه پستی تا به حال در هیچ انجمنی قرار ندادم این کلا یک دونه سایت پاپ اپ میهن وب ادز دست بنده است و هیچ کسی از بنده 20 یا 30 میلیون تومان پول طلبکار نیست در حال حاظر تمام سایت های پاپ آپ مثل اس موزیکبحث ازاد - آی ار پاپ آپ - بخشی از پاپ آپ فیس نما و تمامی سیستم پاپ ها به جز سایت قاره دارند با بنده کار میکنند و هنوز بیشترین آی پی اینترنتی رو داریم با چند سایت مانند ابر کلیک با مشکل خوردیم که مشکلشون تا حد زیادی حد ده و بقیه حل میشه و به هیچ احدی 5 میلیون که هیچی رقم هایی که این آقا فرمودند هم بدهکار نیستیم سیستم میهن وب ادز هم وایزی هاش چند وقت است عقب افتاده چون بعد تعطیلی سیستم های پاپ آپ تمامی کاربران چه متخلف و چه غیر متخلف قاطی شده اند که به تفکیک تمامی واریزی ها در حال انجام است در ضمن هیچ کاربری تا به حال به سقف 1 میلیون و 300 در سیستم ما نرسیده است واریزی ها همچنان در حال انجام است و مشکل کاربران تا قبل عید حل خواهد شد در مورد این سیستم هایی که 20 یا 30 میلیون از بنده طلبکار هستند هم لطف بفرمایند اعلام کنند و یوزر خودشون هم بگند تا بنده قبل از شکایت ایشون شکایت خودم رو برای نشر اکاذیب از ایشون اعلام کنم . در مورد جناب جوشنی سیات 98 ای آ هم که میگن 2..5 میلیون کلاهبرداری کرده اند اصلا اسکریپت پاپ آپ قرار نداده بودند و من به ایشون قول دادم و تماس گرفتم تا قبل عید تسویه کنم ایشون کاملا حق دارند چون هزینه پاپ آپ ماهانه دریافت میکرده اند . باز هم قابل ذکر است تمامی سیستم های پاپ آپ در ایران در حال حاظر توسط بنده و اسپانسر بنده ساپورت میشه و خواهشمندم چند نمونه از این دوستانی که 20 یا 30 میلیون طلب دارند رو بنویسید تا بنده هم در جریان باشم در ضمن سیستم پاپ آپ هایی که با بنده کار میکنند اگر یک روز تنها یک روز از واریزی آونها عقب بیوفته دیگه به هیچ وجه کار نمیکنند چه برسه به اینکه 20 میلیون طلب داشته باشند وقعا واسه همچین فضایی متاسفم که هر تهمتی به هر شخصی زده خواهد شد که حتما بنده پیگیری خواهم کرد در ضمن ایشون خودشون رو معرفی کنند چون از ابتدای کار میهن وب ادز تا به حال حتی یک یوزر به در آمد بالای 1 میلیون تومان نرسیده است که در تسویه حساب مانده باشد !!