• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق چه ماشینی هستید؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596

همچین قیافه میگیره که اینگار تو ایران زندگی نمیکونه!×! اینگار هیچی از مافیا خودرو ایران نمیدونه! از خودم که کورسی شعر نمیگم.....

(اینی که هفته نامه خودرو تست کرده نمونه LX یعنی ساده ترین مدلش هست )

1ltbe9624xgh4vy3jv.jpg

m8pcm3l3k512oumkg6al.jpg

5f0gffih5nlx73f0eop9.jpg

1dhrcezecinwgrjx2cxg.jpg

آکورد نه.برو سراغ مدلهای تویوتا یا هیوندا..هیوندا النترا 16هزار دلاری اینجا فقط 120تومن قیمت داره کرولای 18هزار دلاری 145تومن. بازم بگم!؟

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
همچین قیافه میگیره که اینگار تو ایران زندگی نمیکونه!×! اینگار هیچی از مافیا خودرو ایران نمیدونه! از خودم که کورسی شعر نمیگم.....

(اینی که هفته نامه خودرو تست کرده نمونه LX یعنی ساده ترین مدلش هست )

آکورد نه.برو سراغ مدلهای تویوتا یا هیوندا..هیوندا النترا 16هزار دلاری اینجا فقط 120تومن قیمت داره کرولای 18هزار دلاری 145تومن. بازم بگم!؟

شامپکس منم منظورم همین بود ! چرا ماشینی که 16 هزار تا قیمتشه ، باید 120 تومن گرفت!

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
شامپکس منم منظورم همین بود ! چرا ماشینی که 16 هزار تا قیمتشه ، باید 120 تومن گرفت!

چون که ایرانی میتواند.

تو دنیا این افتخار نصیب مردم ایران شده که یه ماشین خارجی رو 8تا10 برابر قیمت واقعی ش بخرن..هیچ جای دنیا همچین چیزی نمیبینی

خداشاهده من اگه میلیاردر هم باشم از خودم خجالت میکشم که پشت همیچین ماشین هایی نشستم .از آنجا که ماشین رو دارم 8برابر قیمت واقعی ش و جهانی ش میخرم احساس میکنم به 8تا هموطنم خیانت کردم.از اون وَرَم محصولات وطنی= آشغال متحرک

و این میشه که بنده با این همه استعداد نه رانندگی بلدم و نه گواهی نامه دارم و نه مایل هستم که برم بگیرم! بره چیپس بگیریم! کوجا داریم زندگی میکونیم! جایی که رکورد دار مصرف سوخت تو دنیاست جایی که رکورد داره مرگ و میر تصادفات جاده ای در دنیاست ..هند و چین با اون جمعیت میلیاردیشون سالیانه از ما کمتر کشته میدن..این حرفا رو از خودم درنمییارم حاصل سالها خرید محله ماشین هفته نامه خودروـــــه

از اون وَرَم موتور 4هزار دلاری(نینجا 250 تک سیلندر) تو ایران 35میلیون قیمتشونه! مدلهای 2012 شون هم 40 میلیون !

دیدم کمپلت از فاز ماشین و موتور بکشم بیرون بهتره ..رفتم تو فاز دوچرخه ..دوچرخه oNrOad دو هزار دلاری فقط 8میلیون تومن!

این شد که منو و من جلومم یه توبورگ +قلیون+کفتری

35ساله دارن همه چی رو ب آدم تحمیل میکونن ..از دین بگیر تا ...........خودرو و......

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
آخه داداش مگر ماشینی تو رنج 20 تا 50 میلیون غیر از ایران خودرو هست مگه ماشالله ماشین های خارجی هم که بالای صد میلیونن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من سمند دارم اما دوست دارم اسپورتیج بگیرم محشره

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
یارو تو تهران فراری اورده 8.5 میلیارد پلاک هم شده ایران 44

• Like
Reactions: M1V

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
جالب اینجاست با وجود اینکه قیمت ماشین تو ایران چند برابره قیمت جهانیه با این حال ایران با فاصله زیاد بزرگترین واردکننده خودروهای لوکس در منطقه هست و تو خیابونا پر ماشین های چند صد میلیونیه
تو ایران آدمای خیلی پولدار زیاده همونطور که فقیر زیاده
و این نشون میده ما در جامعه اسلامی اصلا فاصله طبقاتی نداریم!!

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
یارو تو تهران فراری اورده 8.5 میلیارد پلاک هم شده ایران 44

بله 240هزار دلار بیشتر نی ..تو خارج ـــــه هم هر کی همچین ماشینی داره کل ثوابق اقتصادیش چک میشه که از راه دزدی نخریده باشه همچین ماشینی در ضمن کلی هم مالیات باید بدن

مییارن آقا بره 3پاهی جماعت هامر و فراری و بنتلی و... نداره که

هامر 2007 کارکرده مییارن پلاک ملی میکنن در نمایشگاه 400تومن میفروشن

بنز S500 ـه 200 هزار دلاری آوردن به قیمت دو میلیارد تومن (

ywzywkr3rk7djccaws6w.jpg

• Like
Reactions: M1V

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
با عرض معذرت اون فراری 8.5 میلیاردی گوه خوری اضافه صاحبش بود تا دیدم صداش درومده آگهیشو حذف کرد تابلو بود از همین ورزشی هاس که مجوز گرفته میخواد این وسط 8 تومن سود کنه دید گوه خورده آبم قطه!!!

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
جالب اینجاست با وجود اینکه قیمت ماشین تو ایران چند برابره قیمت جهانیه با این حال ایران با فاصله زیاد بزرگترین واردکننده خودروهای لوکس در منطقه هست و تو خیابونا پر ماشین های چند صد میلیونیه
تو ایران آدمای خیلی پولدار زیاده همونطور که فقیر زیاده
و این نشون میده ما در جامعه اسلامی اصلا فاصله طبقاتی نداریم!!

البته ادم خیلی پولدار هست اما کم در عوض الباقی همه فقیر " با استانداردهای تعریف شده برای فقیر و زیر فقیر "

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
با عرض معذرت اون فراری 8.5 میلیاردی گوه خوری اضافه صاحبش بود تا دیدم صداش درومده آگهیشو حذف کرد تابلو بود از همین ورزشی هاس که مجوز گرفته میخواد این وسط 8 تومن سود کنه دید گوه خورده آبم قطه!!!

این فراری قبل از صعود تیم ملی به جام جهانی (اردیبهشت وارد شده) مجله ش هم دارم

فقط این یه مورد نبوده!

ازسال 87 این موراد ب وفوور هست...ماشین های 12سیلندر مییارن پلاک میکنن و خداتومن میفروشن...

از اون ورم یه عده هستن(3پاهی) ماشین آمریکایی های 3-4سال کارکرد وارد میکنن وو بعد پلاک ملی..مثل اون چندتا هامری که گذاشتم..که در نمایشگاه 450قیمت میذارن روش!

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
سلام به همه
الان هیچ ماشینی ندارم اما اگه عمری باشه دلم می خواست یه ترنزم 455 مدل 1971 می داشتم ... وقتی 19 سالم بود داشتم .
فکر می کنم خریدن یه ماشین داخلی توهین به شعور خودمه و دوم اینکه حس می کنم همدست شدم با کلاشای سایپا و ایران خودرو .

طرف ماشین دو سال کارکرد امریکایی از عراق میاره پلاک می کنه .... اونوقت بچه های ما باید کامارو اسقاط و اوراقی رنگ شده بخرن
30 تومن 50 تومن و به بالا ....

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
وقتی 19 سالم بود داشتم .

اون موقع چند خریدی؟ الان یه اتاقشو گیر آوردم(اتاق خالی زنگ زده) میگه 6تومن

فکر می کنم خریدن یه ماشین داخلی توهین به شعور خودمه

دقیقا همینطوری ــــه

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
اون موقع چند خریدی؟ الان یه اتاقشو گیر آوردم(اتاق خالی زنگ زده) میگه 6تومن

دقیقا همینطوری ــــه

80.000 تومن خریدم . الان همه فکر می کنند من پدربزرگم اما موضوع انجاست که قیمتها به حدی بالا
رفت که تخیل جوونای امروز هم نمی تونه هضمش کنه .

persian86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

persian86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه موتور دارم الآن 11 سالشه

بالا