الان یه 206 تیپ 2 دارم مدل 89 ولی این لامصب بدجوری چشمو گرفته. پلاک منطقه آزادش تقریبا 110-120 تا تموم میشه !!
خدایا برسان یه 60 تومن
[/
GT 86 . بدون بال و کیت بدنه131,000,000
الان یه 206 تیپ 2 دارم مدل 89 ولی این لامصب بدجوری چشمو گرفته. پلاک منطقه آزادش تقریبا 110-120 تا تموم میشه !!
خدایا برسان یه 60 تومن
[/
همون 1.5 ستاره هم به خاطر ایربگ و abs هست وگرنه بدنه امتیاز ممتیاز نمیگیره !دوستان زانتیا استهلاک به شدت بالایی داره،خرجش واقعا زیاده،یعنی راحت یک دو تومن تو ر سری تعمیر اساسی خرج میزاره
ضمنا اینم بدونید وضعیت ایمنی زانتیا اسفناکه،مخصوصا ستون های وسط
مجموع ستاره های ایمنی زانتیا از ۵ ستاره،فقط ۱.۵ ستارس
یعنی در حد پرایده،باورش سخته،نه ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
فکر نکنم پلاک ملی این قیمت باشه ! قیمت ماشین 95000 درهم تو امارات هست. تا بیاد اینجا هم یه 20 تومنی آب میخوره . میشه تقریبا 95 تا 100 م .
یه توضیحاتی درمورد زانتیا بدم شاید مفید باشه البته نمیدونم اینجا جاش هست یا نه.همون 1.5 ستاره هم به خاطر ایربگ و abs هست وگرنه بدنه امتیاز ممتیاز نمیگیره !
تو تصادف از جلو بدنه از وسط تا میشه !!!
ینی دقیقا از ستون وسط تا میشه ماشین ( اطاق ماشین نباید تو تصادف از جلو صدمه ببینه ، حتی در ها باید بعد تصادف درست باز و بسته بشن )
حالا تصادف از کنار و ... رو خودتون تصور کنین
ادیت : بدبختانه ماشین ندارم
دوست داشتم یه 405 داشته باشم با 70 ملیون پول که بریزم توش
405 شد سمند یا پرشیا مشکلی نداره ولی 70 ملیون یه قرون کمتر شه معامله رو بهم میزنم ها![]()
من هرچی دیدم و شنیدم که از 206 و پارس و اینا خیلی ایمنیش بیشتره. ستارشو نمیدونم ولی حداقل ایمن تر از محصولات ایران فرقون توی این رنج قیمت هست.خب احمد اقا با این تفاسیر ایمن هست یا نه!
از 2 ستاره بیشتر داره؟
http://www.iranjib.ir/showgroup/46/قیمت-خودرو-وارداتی/فکر نکنم پلاک ملی این قیمت باشه ! قیمت ماشین 95000 درهم تو امارات هست. تا بیاد اینجا هم یه 20 تومنی آب میخوره . میشه تقریبا 95 تا 100 م .
خوب اگه پلاک ملی 130 تومن باشه مگه آدم مریضه واسه 30 تومن پلاک منطقه آزاد بگیره
2 ایران!بوغاتی![]()
په کجا ؟2 ایران!
بوگاتی ک 2 ایران نمیتونه میاد -په کجا ؟![]()
بوگاتی ک 2 ایران نمیتونه میاد -
لامبورگینی میشه با 9 میلیارد خرید
بوگاتی بیاد احتمالا میشه 15 میلیارد
ﻣﺎﺷﺎﻟﻠﻪبوگاتی ک 2 ایران نمیتونه میاد -
لامبورگینی میشه با 9 میلیارد خرید
بوگاتی بیاد احتمالا میشه 15 میلیارد