• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق چه ماشینی هستید؟

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
انگیزت چیه که ریو رو بدی جنتو بگیری :-D
فراوانی قطعات جنتو یا فراوانی تعمیرکارانش ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
بیخیال بابا :-D
پس همگی ماشینامونو بفروشیم یه پیکان بخریم که قطعاتشم گیر نیومد میشه خودمون بسازیم. :)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بیخیال بابا :-D
پس همگی ماشینامونو بفروشیم یه پیکان بخریم که قطعاتشم گیر نیومد میشه خودمون بسازیم. :)
من تجربهرانندگیوسواری جفتشونودارم.هندلینگش و دور بالاش کمی از ریو بهتره.به جز اون تقاوتی حس نمیکنی

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
نظر شخصی من اینه که ماشین رو در درجه اول واسه خودش بخرم. بعد مسایل دیگه. به شخصه حس و لذتی که تو رانندگی بهم میده از هرچیزی مهم تره!

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
کسی اطلاعاتی در زمینه ی آوردن ماشین از کشورهای همسایه داره.؟؟؟ یکی از اقوام بنده میخواد همچین کاری کنه اما اطلاعاتمون صفره... ما هم تقریبآ اطراف منطقه ی آزاد ارس هستیم....
باید اقامت کشور مد نظر رو داشته باشید . بهترین راه مراجعه به شرکت هایی هست که تو این زمینه فعالیت دارن . یه درصدی ازتون میگیرن اما ماشین رو راحت و بی دردسر براتون شیپ میکنن . من خودم 2 سال پیش از تتیس یه خودرو گرفتم البته گذر موقت بوده . نمیدونم تو منطقه شما نمایندگی دارن یا نه . اما اگه به خود سازمان منطقه ازاد سر بزنید راهنماییتون میکنه . فک کنم برای پلاک ارس باید ثبت نام هم انجام بدید تا براتون پلاک صادر بشه . یه راهنمایی هم اینکه یه ماشین مدل 2006 تا 2010 بخرید هم قیمتشون خیلی نسبت به مدل های 2013 و 2014 پایین تره هم میتونید در حد صفر گیر بیارید . شرکت هایی که این کار رو انجام میدن معمولا یه درصدی از مبلغ خودرو رو به عنوان سود ازتون میگیرن و هزینه ایاب ذهاب هم بستگی به سیاست های شرکت داره که با شما میشه معمولا.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
باید اقامت کشور مد نظر رو داشته باشید . بهترین راه مراجعه به شرکت هایی هست که تو این زمینه فعالیت دارن . یه درصدی ازتون میگیرن اما ماشین رو راحت و بی دردسر براتون شیپ میکنن . من خودم 2 سال پیش از تتیس یه خودرو گرفتم البته گذر موقت بوده . نمیدونم تو منطقه شما نمایندگی دارن یا نه . اما اگه به خود سازمان منطقه ازاد سر بزنید راهنماییتون میکنه . فک کنم برای پلاک ارس باید ثبت نام هم انجام بدید تا براتون پلاک صادر بشه . یه راهنمایی هم اینکه یه ماشین مدل 2006 تا 2010 بخرید هم قیمتشون خیلی نسبت به مدل های 2013 و 2014 پایین تره هم میتونید در حد صفر گیر بیارید . شرکت هایی که این کار رو انجام میدن معمولا یه درصدی از مبلغ خودرو رو به عنوان سود ازتون میگیرن و هزینه ایاب ذهاب هم بستگی به سیاست های شرکت داره که با شما میشه معمولا.
اوکی ممنون از توجهتون.......بله با پلاک ارس هیچ مشکلی نداریم به راحتی در عرض فک کنم یه هفته مدارکش آماده میشه اما واسه پلاک ارس محدودیتهایی وجود داره واسه اون میخوایم پلاک ملی تهیه بشه... بازم ممنون

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
انگیزت چیه که ریو رو بدی جنتو بگیری :-D
فراوانی قطعات جنتو یا فراوانی تعمیرکارانش ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
خوب تا 40 45 دیگه چی میشه گرفت ...واقعا تغییر نمیشه داد ماشینو

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اگه با ظاهر و هندلینگ ضعیف کنار میای.بی شک ال 90
واقعا ماشین خوب و کم خرج و راحتیه.شتاب و کشش هم کاملا راضیت میکنه

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
اوکی ممنون از توجهتون.......بله با پلاک ارس هیچ مشکلی نداریم به راحتی در عرض فک کنم یه هفته مدارکش آماده میشه اما واسه پلاک ارس محدودیتهایی وجود داره واسه اون میخوایم پلاک ملی تهیه بشه... بازم ممنون
اگر به دنبال پلاک ملی هستید باید ماشینی رو انتخاب کنید که تو ایران مجاز باشه . یعنی تو لیست خودرو های مجاز گمرکی باشه . که به دردسرش نمیارزه برید این همه وقت و هزینه و انرژی صرف کنید تا ماشینی رو بیارید که خودش تو ایران هستش . اصلا دلیلی اصلی که مردم منطقه ازاد یا گذر موقت میگیرن اینه که ماشین هایی که تو ایران پلاک نمیشن رو بخرن . والا کسی با این همه محدودیت دنبال گذر موقت و منطقه ازاد نمیرفت . یه مزیت دیگه برای منطقه ازاد اینه که شما پول گمرک نمیدید. یعنی هر ماشینی رو که بخواید با نصف قیمتی که تو ایران پیدا میشه میتونید خریداری کنید . ولی اگر بخواید ماشین رو پلاک کنید اولا باید پول گمرکش رو تمام و کمال بپردازید . و دوما اینکه باید ماشین مجاز باشه که در این صورت خودش همینجوریش هم تو ایران هستش . تازه شما باید یه هزینه اضافی برای پلاک کردنش هم بپردازید

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
تا 40 45 میتونید کمری مدل 2005 خریداری کنید . موسو، رونیز، پیکاپ، مزدای 323 که واقعا ماشینه، زانتیا. هیوندای اوانته . میتسوبیشی پاجرو های سری 92 .
اگر خواستی من یه bmw 750li مدل 93 سراغ دارم حدود 45 تومن . ماشین فوق العاده ایه. حدود 270.000 تا کارکرد داره . بی رنگ و بی تصادف . موتور 5 لیتری . با گیربکس اتوماتیک عالی . تو بهترین وضعیت . 12 سیلندر خطی هستش موتورش.

status

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
اقا ما یه جیپ صحرا داریم اگه خدا بخواد اینو بفروشیم .........

یه جیپ صحرای دیگه بگیریم خخخخخخ

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
2014 هستش
تویین توربو - وکیوم - اتو پارک - رادار برا کروز - هدآپ Display - اتو پارک - M Package و...
فول ترینشو پیدا کردم همون رنگ Black Carbon که عکسشو میبینی همین خوشگل پسر 395 ناقابل
X Drive هم هست یعتی 4WD هستش
اصن این 4WD رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه :((( =))))

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
2014 هستش
تویین توربو - وکیوم - اتو پارک - رادار برا کروز - هدآپ Display - اتو پارک - M Package و...
فول ترینشو پیدا کردم همون رنگ Black Carbon که عکسشو میبینی همین خوشگل پسر 395 ناقابل
X Drive هم هست یعتی 4WD هستش
اصن این 4WD رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه :((( =))))
شخصی وارد شده یا شرکتی ؟
من خودم از پرشیا خودرو گرفتم ماشینو 3 سال پیش 110 خریدم . الان تا 270 مشتری داشته .

این سری که رفته بودم میگفتن سری f هنوز بای توربوش نیومده . مال منم M پکیج هستش. هداپ . سفید رنگه . 335. نمیخوای؟

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
الان فوش دادی دیگه ؟
5 Series ؟ بعد 3 Series ؟
F10 ول کونم 270 بی زبون بریزم تو اون ؟
شرکتی هستش :general507:

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
الان فوش دادی دیگه ؟
5 Series ؟ بعد 3 Series ؟
F10 ول کونم 270 بی زبون بریزم تو اون ؟
شرکتی هستش :general507:
فعلا که سری 7ها هم به پای تویین توربو های 335 نمیرسن .
مال من فول کیت aem هستش . ecu هم ریپروگرام شدس برنامه gts روش ریختیم. شاید به اندازه سری 5 خونواده دوست نباشه اما خداوکیلی پانامرا توربو رو باهاش زدم .

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
میخوام اینو بخرم:D

5o89ydty9cu77r9d7zdf.jpg

ماشینی که آمریکایی + ژاپنی نباشد ماشین نیست . ..

totti2007

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان یه سوال داشتم بین یه 206 مدل 90 و جنتو دستی 2007 کدوم رو ترجیح میدید؟

بالا