• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$$$$$$$$$$$$ عجله اصلا خوب نیست ولی اینبار لازمه ...دو تا سایت با درامد واقعا وحشتناک $$$$$$$$$$$$

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان دو تا سایت پیدا کردم که درامدشون واقعا بالاست. وحتی شاید یه مقدار غیر منطقی.
ولی چیزی که مهمه اینه که جفتشون تازه شروع کردن و مطمینا حداقل تا چند ماه پرداختی دارن . پس وقتو از دست ندین و همین الان تو جفتشون ثبت نام کنید.

سایت اول:
ثبت نام

سایت دوم:
ثبت نام

این دوسایت 100درصد کلاهبردارن روش کار این سایتها اینه که مثلا هرچه پول به سایت واریز کردی 120درصدش رابرای شما همون لحطه واریز میکنه وبرای اعصای استاندار مقدار مشخصی داره وبرای دوباراول پرداخت داره تا وسوسه بشی و ارتقابدی بعد از ارتقا کلا پول شما را میخوره واگرهم سایت بعد از دویاسه بار دیدشما اهل ارتقادادن نیستین دیگه خودش واربزی به شمت راقطع میکنه اگر کسی خواست من از این سایت ها مدرک دارم که کلاهبردارن خواهشا گول چنین سایتهای رانخورید

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
شديدا تائيد ميشه
تجربه دارم

این دوسایت 100درصد کلاهبردارن روش کار این سایتها اینه که مثلا هرچه پول به سایت واریز کردی 120درصدش رابرای شما همون لحطه واریز میکنه وبرای اعصای استاندار مقدار مشخصی داره وبرای دوباراول پرداخت داره تا وسوسه بشی و ارتقابدی بعد از ارتقا کلا پول شما را میخوره واگرهم سایت بعد از دویاسه بار دیدشما اهل ارتقادادن نیستین دیگه خودش واربزی به شمت راقطع میکنه اگر کسی خواست من از این سایت ها مدرک دارم که کلاهبردارن خواهشا گول چنین سایتهای رانخورید

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

شديدا تائيد ميشه
تجربه دارم
دوستان اگه پست اول منو با دقت خونده باشین گفتم درامدش غیر منطقیه ولی تا وقتی کلاهی سر کسی نذاشته نمیشه نظر قطعی داد (قصاص قبل جنایت نکنید).
دوما هیچ ادم عاقلی نمیاد پول زیاد تو این سایتا بذاره مگه اینکه تو سرش مغز نباشه و یا ... در ضمن باید معادل پولی که میذارید بلافاصله 120% برداشت کنید که متضرر نشید.( خوب این خودش سوده دیگه)
ولی احتمالا این سایتا چون اول کارشونه تا یه مدتی بشه ازشون استفاده کرد.

اینم همون عکسی هستش که یکی از کاربرا گذاشته بود که پول گرفته من عکس و متن ایشون رو همینجا میارم:

این هم سند دوم پرداخت من .پرداخت بعد از 3 ساعت از درخواست **واقعا خوبه** .دوستان حتما زیر مجموعه من بشید چرا؟ تا چند روز دیگه یک سایت در دست راه اندازی دارم که اونجا کسانی که زیر مجموعه ما باشند پنل می گیرند و از بهترین سایت ها پرداخت هم با خبر می شوند علاوه بر اون کارکرد خودشون رو حتی با ریال دریافت کنند.تو پست ها آینده بیشتر در مورد این سایت توضیح می دم فعلا سریع عضو بشید تا بتونید درآمد کسب کنید.

مشاهده پیوست 411570
مشاهده پیوست 411569

اینا مربوط به کاربر vbnsan هستش.

همینجا از ایشون هم تشکر میکنم بابت دلاری که میخاستن بدن و با وجود دادن پیغام خصوصی باز هم هیچ خبری از ایشون نشد!!!

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اینم مدرک 100%کلاهبردارن

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1374219498762.jpg
    uploadfromtaptalk1374219498762.jpg
    65.7 KB · نمایش ها: 38

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست عزیز یه سوال ازت دارم.به نظر شما اگه من برای بار اول بخام مثلا 20 دلار برداشت کنم چند درصد احتمال داره این پولو به من بده؟

تو حالت استاندارد فکر نکنم بتونی 20 دلار بزاری شما توقسمت ابگیرد را مطالعه کن فکر کنم نهایتا بتونی 10 دلار بزاری و13دلار بگیری ولی ارزش نداره احتمال خوردنش خیلی زیاده

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
تو حالت استاندارد فکر نکنم بتونی 20 دلار بزاری شما توقسمت ابگیرد را مطالعه کن فکر کنم نهایتا بتونی 10 دلار بزاری و13دلار بگیری ولی ارزش نداره احتمال خوردنش خیلی زیاده

داداش این مدرکتو ماله کیه؟
چندروز وقت گذاشته 7200تا کسب کرده؟؟؟؟:)
یعنی همچین آدمی داریم؟200-300روز وقتشو برا این سایت هدر داده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونم با اکانت Ad Pack 10,000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8دلار منطقیه داده والا ما که مغز خر نخوردیم همچین کاری بدیم همون انتظار 4-5دلارم ز همچین سایتی زیاده داداش!!!!!!!!!
19.000پید کلشه منم باشم 7000تارو به شما نمیدم وقتی که میتونم کلیک هامو با همین 5و10دلار زیاد کنم چرا باید یکجا به شما 7000تا بدم ؟:)
این سایت حدش 5-6دلاره ما که ازش زیاد نمیخوایم درضمن به نظر من مدرک صاحب تاپیک از مدرک شما معتبر تره هر چند مدرک شما هم باز به نفع صاحب تاپیکه:D

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

منظورمن از این سوال چیز دیگه ای بود .میخام بگم یکی دو بار اول خیلی احتمالش ضعیفه که پولو بالا بکشه ولی بعدشو خدا میدونه.
چیزی که مهمه اینه که اصلا نباید کسی تو این سایت سرمایه گذازی کنه و باید بلافاصله پولو با مقادیر کم برداشت کرد. بدترین چیز طمعه.
من الان دارم از این سایتی که پایین میذارم تقریبا روزی کمتر از 1 دلار درمیارم .(با زیرمجموعه و تسک)(البته بدون 1 ریال سرمایه گذاشتن) .1 دلار کجا 5 دلار کجا .تازه حدود 5 دلار فقط با کلیک.معلومه که کلاهبرداریه....خول که نیستیم.ولی چون اول کارشه به نظرم میشه ازش پول گرفت.
NorthClicks.png

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
منظورمن از این سوال چیز دیگه ای بود .میخام بگم یکی دو بار اول خیلی احتمالش ضعیفه که پولو بالا بکشه ولی بعدشو خدا میدونه.
چیزی که مهمه اینه که اصلا نباید کسی تو این سایت سرمایه گذازی کنه و باید بلافاصله پولو با مقادیر کم برداشت کرد. بدترین چیز طمعه.
من الان دارم از این سایتی که پایین میذارم تقریبا روزی کمتر از 1 دلار درمیارم .(با زیرمجموعه و تسک)(البته بدون 1 ریال سرمایه گذاشتن) .1 دلار کجا 5 دلار کجا .تازه حدود 5 دلار فقط با کلیک.معلومه که کلاهبرداریه....خول که نیستیم.ولی چون اول کارشه به نظرم میشه ازش پول گرفت.
مشاهده پیوست 411800

آره دادا همینطوره این طور سایتا چون مطمئنن اسکم خواهد شد ولی اوله کارش برای جذب کلیک پول میده بعد یه مدت دیگه نمیده
ولی دیگه غیر ممکنه بیاد واسه یک نفر 7000تا پی اوت داشته باشه اون 7000تا رو از خودش سخاوت نشون بده به 1000نفر نفری 7دلار میده که 1000برابر یک نفر براش کلیک میکنن حالا تعدادی از این 1000نفرم گول میخورن مثله این دوستمون میان براش ماهها کلیک میکنن که ادمین های سایتم همینو میخوان دوستان که ادای تجربه دارن باید اینارو بدونن وقت گرانبها شونو یکسال یکسال هدر ندن

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
کسی از این جور سایت های سرمایه گذاری مطمئن میشناسه؟اگه میشناسین معرفی کنید!

بالا