• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عجله کنید....یه بانک جهانی مثل پی پال در راه است

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام خدمت همه دوستان عزیزم
دوستان زیادی تو سایت ها ی مختلف منو میشناسن وبه صحت کلام وگفتارم آگاه هستدبنده چندتا پست دادم که بهترینشون باعضویت درسایت نوباکس وپروباکس ویزاکارت ومسترکار رایگان بگیریدوراه حل دایمی دیدن تسک های این دوسایت
امروز با بانکی آشناشدم که قراره به زودی زود با واحد پولی بیت کوین کار کنه و به همه دوستانیکه ازطریق لینک این سایت ثبت نام کنن مبلغ صددلار جایزه میده که در آینده قابل برداشت خواهد بود
پس این فرصت را از دست ندید ویه حساب بازکنیدکه افتتاح حساب فقط 4 دقیقه زمان میبرد
دوستانی که محبت کنند وبنده حقیر رو قابل بدونن واز طریق لینک من عضوبشند علاوه بر صددلار مبلغ 15 دلار نیزمن به شما جایزه میدم که سپاس وتشکری باشد ازطرف من به دوستانم
لطفابعد ثبت نام نام کاربری خود را پیامک کنید تا مبلغ رابرای شما واریزکنم
09384315226
متشکرم
http://www.virtapay.com/r/hassan20000

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
آقا سلام
من ثبت نام کردم
اس ام اس هم دادم
ولی جواب ندادی

فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk

blake

Registered User
لایک‌ها
531
برای هر کاربری که با اسم شما ثبت نام کنه 25 دلار به شما میدن
بعد شما 15 دلار میدی به کاربر؟
ای شیطون :D
آقا این سایتها هیچ پرداختی ندارن
شما هم به نظر من الکی وقتت رو تلف این چیزا نکن
موفق باشی
بدرود

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
عزیزم ماله الان نیست خیلی وقت پیش استارت زده الانم هیچی به هیچی فقط میتونی باش یه سری نرم افزار از سایت هایی که خودش معرفی کردی بخری در کل رو سیستمش اصلا حساب باز نکنید

noa_takotanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"Convert your earnings to bitcoin when our upcoming changes are complete."
VirtaPay is a virtual currency which launched in September 2010. Since that time, we have grown to have over 2 million user accounts.
این سایت به گفته خودش از سال 2010 وعده داده که به زودی میتونید از بی کوین هاتون استفاده کنید. این به اصطلاح "به زودی" فعلا 4 سال طول کشیده. ببینیم تا کی ادامه پیدا می کنه.

بالا