sasanoc
Registered User
سلامداداش واسه من چیزی ارسال نشده لطف میکنید دوباره بفرستین
واقعا معذرت میخوام بابت دیرکرد فاکتور
خدمتتون ارسال شد و اتفاقا خیلی سریع و پرقدرت هم میشه نسبت به قیمت
ایران سخت افزار
Last edited:
سلامداداش واسه من چیزی ارسال نشده لطف میکنید دوباره بفرستین
سلام ارادتسلام دوست عزیز
دنبال مانیتور 23 اینچ هستم .LCD یا LED اگر چیزی موجود دارید لطفا پیغام بدید .
۲۸۰x چند...پ.خ کنید خریدارم چون یکی دارم...سلام، Powercolor 280x موجوده؟ کدوم شهر تشریف دارید؟
سلام عزیزبه نظر میرسه استارتر از اون آدم های خاک سخت افزار خورده باشه که من دنبالشم. من چند سوال مهم ازت دارم ممنون میشم حرفه و تخصصی جواب بدی.
1. قدرت پردازنده به تعداد هسته بیشتر ربط یا یا میزان فرکانس؟ مثلا یک CPU دو هسته ای 3.5 گیگ قدرتش بیشتره یا یک CPU چهار هسته ای 2 گیگ؟
2. منظور از Threads در کارایی پردازنده چیه؟ مثلا مینویسند 4 هسته و هشت Threads این یعنی چی دقیقاً؟ آیا شبیه سازی به 8 هسته شده؟ کاربردش چیه؟
3. اورکلاک در بایوس با اورکلاک در ویندوز هر دو یک جور روی CPU تاثیر میذاره و فرقی با هم ندارند؟
4. بهترین پردازنده برای انکود سریع فیلم و بازی های روز دنیا و 5 سال آینده چه مدلی هست؟ چون من هر 5 سال ارتقاء میدم و الان وقت ارتقاء سیستمم رسیده. اینم بگم اولین CPU من سلرون 2.4 بود بعد رفتم یک سیستم برای AMD گرفتم که CPU مدلش 955 فنوم هست اما دیگه قدیمی شده و سرعتش برای انکود خوب نیست.
سلام دوست عزیزسلام برای گیم کیس با حدود قیمت 3 تومن چی پیشنهاد میدید ( هارد موجود داریم فقط نیازمند سایر قطعات کیس هستیم )
در ضمن مانیتور ما هم 1080*1920 هست که 32 اینچ هست
خودم همچین سیستمی رو مد نظر گرفتم که حدودا همون 3 تومن میشه البته یکم کمتر حوالی 2700
MB: Asus Z97K/USB3.1
CPU: Intel Core i5 4460
VGA: EVGA GTX 960 SSC 2GB ACX2
RAM: Kingston HyperX Fury 1866 Mhz CL10 8GB
PSU: Green GP650A-UK
Case: Antec GX700
ODD: Liteon iHAS324 24X
سلام دوست عزیز
با اجازه استارتر محترم!
Asus Z170 Pro Gaming: 580,000
Intel Core i5-6600K: 840,000
برای گیمینگ استفاده از فن پردازنده حتما حتما پیشنهاد میشه
زیاد به مدلهای دیگه نگاه نکنید این مدل بهترین کیفیت رو در برابر پولی که میپردازین ارایه میکنه
Noctua NH-U14S: 280,000
GSkill Ripjaws 4 | 2×4GB=8GB DDR4 2400MHz CL15 Red: 320,000
EVGA GTX 960 SuperSC ACX v2.0+ 2GB: 830,000
پاور گرین رو بیخیال شین!
Enermax Triathlor ECO 650W Bronze: 350,000
Antec GX700: 290,000
50,000 :Internal DVD Writer: Samsung 24X SH-224BB
جمعا میشه 3,540,000
اما پر قدرت تر و به روز تر هستش
و در ضمن حتما از یک SSD با کیفیت برای سیستم عامل و برنامه ها استفاده کنید!
استارتر عزیز ببخشید که ما جسارت کردیم!
سلامبه نظر میرسه استارتر از اون آدم های خاک سخت افزار خورده باشه که من دنبالشم. من چند سوال مهم ازت دارم ممنون میشم حرفه و تخصصی جواب بدی.
1. قدرت پردازنده به تعداد هسته بیشتر ربط یا یا میزان فرکانس؟ مثلا یک CPU دو هسته ای 3.5 گیگ قدرتش بیشتره یا یک CPU چهار هسته ای 2 گیگ؟
2. منظور از Threads در کارایی پردازنده چیه؟ مثلا مینویسند 4 هسته و هشت Threads این یعنی چی دقیقاً؟ آیا شبیه سازی به 8 هسته شده؟ کاربردش چیه؟
3. اورکلاک در بایوس با اورکلاک در ویندوز هر دو یک جور روی CPU تاثیر میذاره و فرقی با هم ندارند؟
4. بهترین پردازنده برای انکود سریع فیلم و بازی های روز دنیا و 5 سال آینده چه مدلی هست؟ چون من هر 5 سال ارتقاء میدم و الان وقت ارتقاء سیستمم رسیده. اینم بگم اولین CPU من سلرون 2.4 بود بعد رفتم یک سیستم برای AMD گرفتم که CPU مدلش 955 فنوم هست اما دیگه قدیمی شده و سرعتش برای انکود خوب نیست.
سلامسلام، Powercolor 280x موجوده؟ کدوم شهر تشریف دارید؟
سلام
مادربرد سوکت 1150 ارزون ترینش چه مدلی دارین با قیمتش ؟
ممنون
سلام عزیز
MSI H81 ME33 با 3 سال گارانتی طلایی ماتریس و USB3/SATA3/HDMI تقدیم میشه 164.000T
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام۲۸۰x چند...پ.خ کنید خریدارم چون یکی دارم...
سلامسلام عزیز کیس تا۲ تومن برای گیم چی پیشنهاد میدید؟یه چی باشه بشه باز ارتقاش داد و اینکه بازیو با کیفیت فول اچدی بکشه
سلام ارادتسلام دوست عزیز؛
اگر برای برنامه نویسی بخواید یک سیستم پیشنها بدید(مادربورد، پردازنده، رم، SSD و HDD، پاور) چی پیشنهاد میدید؟! بدون محدودیت ولی منطقی!
دوم همین ها تا سقف 2.5 تومن؟ کانفیگ بگونه ای باشه که چند وقت دیگه بتونم با خرید گرافیک بازی هم انجام بدم.
کم صدا بودن سیستم هم برام مهمه!
سلامسلام برای گیم کیس با حدود قیمت 3 تومن چی پیشنهاد میدید ( هارد موجود داریم فقط نیازمند سایر قطعات کیس هستیم )
در ضمن مانیتور ما هم 1080*1920 هست که 32 اینچ هست
خودم همچین سیستمی رو مد نظر گرفتم که حدودا همون 3 تومن میشه البته یکم کمتر حوالی 2700
MB: Asus Z97K/USB3.1
CPU: Intel Core i5 4460
VGA: EVGA GTX 960 SSC 2GB ACX2
RAM: Kingston HyperX Fury 1866 Mhz CL10 8GB
PSU: Green GP650A-UK
Case: Antec GX700
ODD: Liteon iHAS324 24X
سلامسلام اگه ممکنه لیست و آدرس فروشگاه رو برای من هم ارسال کنید ممنون میشم