• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
4 کیلو برای آقای منجزی ارسال شد
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
عسل رس بسته موجود است
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
با سلام به شما دوستان و مخاطبین عزیز. برای داشتن بدنی سالم ، پوستی شفاف و اندامی متناسب.....
عسل ...، عسل طبیعی (ارگانیک) و دارویی(فایتوژنیک) و عسل نمونه ایران در نمایشگاههای بین المللی ، به شما معرفی می شود.


مراجعه بفرمایید.
تبلیغ در تاپیک دیگران کار درستی نیست برای خودتان تاپیک جدا ایجاد کنید
در ضمن بنده چندین سال است در این انجمن عسل طبیعی را با قیمت بسیار کمتر از قیمت های شما به دوستان تقدیم میکنم
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
تبلیغ در تاپیک دیگران کار درستی نیست برای خودتان تاپیک جدا ایجاد کنید
در ضمن بنده چندین سال است در این انجمن عسل طبیعی را با قیمت بسیار کمتر از قیمت های شما به دوستان تقدیم میکنم
سلام
صرفا جهت تست
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
عسل برداشت سال جدید آماده توزیع می باشد
عسل کاملا طبیعی و با کیفیت . لطفا جهت سفارش با شماره 09196071147 یا ایدی @amirb55 در تلگرام تماس بگیرید
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
عسل زنده : زنده یا مرده بودن مواد غذایی چند سالی است که در جوامع علمی مباحث تغذیه و کشاورزی عنوان شده و در مورد آن نظرات مختلفی ارائه شده است. منظور از زنده بودن یک ماده غذایی بکر و دست نخورده بودن آن است یعنی یک میوه، سبزی، فرآورده دامی و … که غذای بشر محسوب می شود به همان شکل طبیعی و اولیه بدون مداخلات صنعتی و ژنتیکی مورد استفاده بشر قرار بگیرد.

مثلاً حتماً نام ماستهای پروبیوتیک را شنیده اید. این ماستها در کارخانجات مانند سایر ماستها تحت هموژنیزه و استرلیزاسیون و پاستوریزاسیون قرار نمی گیرند و باکتری های مفید آن از بین نمی روند.
به همین دلیل ماستهای پروبیوتیک زودتر ترش می شوند و زودتر هم کپک می زنند. این ماستها در واقع مشابه همان ماستهایی است که نیاکان ما سالها به صورت سنتی آن را تولید می کردند.

طرفداران مواد غذایی زنده معتقدند انجام روندهای صنعتی و شیمیایی روی مواد غذایی برای ماندگاری و نگهداری طولانی، سلامت این مواد غذایی را از بین برده و مواد غذایی را تبدیل به ترکیبات مضر برای بدن انسان می نماید.

دستکاری های ژنتیکی گیاهان و تولید بی رویه مواد غذایی به صورت صنعتی (مثل عسل مصنوعی و …) همگی نمونه ای از مواد غذایی مرده هستند که دیگر خواص و فواید اصلی و طبیعی خود را ندارند.

عسل زنده طبیعی و سالم که توسط زنبور عسل از شهد گلها و گیاهان تهیه می شود عسلی است که در کارخانه و …. حرارت، برودت و هیچ پروسه اضافی روی آن انجام نمی گیرد و فقط در بسته بندی های شیشه ای یا سفالی عرضه می شود. این عسل زنده در دمای پایین در طی چند روز شروع به رس بستن (جامد می شود) یا همان شکرک زدن می کند و وقتی که این عسل زنده در آب گذاشته می شود و روی حرارت قرار می گیرد و یا با بالارفتن دمای محیط نگهداری، از حالت جامد یا رس بسته خارج شده و به شکل مایع و روان در می آید ودر واقع عسل طبیعی به صورت هوشمند در دمای سرد به حالت جامد و در دمای گرم به حالت مایع در می آید و در واقع زنده و فعال است. در فرهنگ مردم اروپا این موضوع کاملا جا افتاده است و خریداران عسل ترجیح می دهند عسل رس بسته خریداری نمایند چون مطمئن هستند که طبیعی است و خودشان با گرم کردن با آب جوش آن را به حالت مایع در می آورند چون هنوز عسل رس بسته تقلبی در بازارهای دنیا عرضه نشده است.

بهترین نوع عسل عسلی است که زنبور با جمع آوری شهد گلها و گیاهان آن را تولید کرده باشد. در فصول سرد سال زنبور داران آب قند و یا آب شکر در دسترس زنبور می گذارند و زنبور نیز از همین شهد مصنوعی عسل تولید می کند این عسل نیز رس می بندد و در واقع در طی فرایندی که در بدن زنبور عسل روی آن انجام شده است و در واقع سالم و زنده شده است. ولی عسلهایی که در دمای پایین رس نمی بندند قطعاً توسط هیچ زنبور عسلی تولید نشده است بلکه یک شهد یا مربای مصنوعی است همراه با اسانس که در کارخانه توسط دستگاههای صنعتی تولید شده است و نه زنبور. این نوع عسل همیشه در حالت مایع است و هرگز رس نمی بندد.

:general408: مطالعه مطالب بیشتر در منبع : سایت عسل طبیعی هزارگیاه :general408:
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
دسر کدو حلوایی و عسل طبیعي
دسر کدو حلوایی مواد لازم:
کدو حلوایی ۱ کیلوگرم،
عسل طبیعي ۲ قاشق غذاخوری،
هل سبز ساییده ۱ مثقال،
گلاب ۴ قاشق غذاخوری،
زعفران ساییده ۲ گرم،
مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل روی هم ۴ قاشق غذاخوری.
طرز تهیه دسر کدو حلوایی :
کدو حلوایی را به قطعات مناسب تقسیم و بخارپز کنید. سپس زعفران را با گلاب مخلوط کرده و به همراه عسل طبیعي ، ‌هل ساییده و دو قاشق از مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل به کدو حلوایی بخارپز شده بیفزایید و کاملاً‌ مخلوط کنید تا یکنواخت شود. ظرف را تکان دهید تا سطح مواد صاف شود. سپس دو قاشق از مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل را روی دسر بریزید و آن را برای چند ساعت در یخچال نگهدارید تا خودش را بگیرد.

IMG19201602.jpg


دسر کدو حلوایی
خواص دسر کدو حلوایی : این دسر برای بیماری‌های مفصلی و چشمی بسیار مفید است. بهتر است بعد از آن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خورده شود.
این غذا همچنین در بیماران دچار کم خونی و ضعف بسیار مفید ست.




مطالب بیشتر در منبع : سایت عسل طبیعي هزارگیاه
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
درمان خانگی کبد چرب به ۱۲ روش
۱. سرکه‌ سیب
یک قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب خام و تصفیه‌نشده را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید. می‌توانید به آن عسل هم اضافه کنید. دوبار در روز و پیش از مصرف غذا آن را میل کنید. این کار را برای چند ماه ادامه بدهید.
۲. لیموترش
۳. گیاه قاصدک

یک قاشق چای‌خوری ریشه‌ی خشک‌شده‌ی قاصدک را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید. به‌مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درپوشی روی آن بگذارید. می‌توانید کمی عسل به آن بیفزایید تا از خواص عسل نیز بهره‌مند شوید و نوشیدنی‌تان را خوشمزه‌تر کنید. روزانه سه فنجان از این نوشیدنی را میل کنید. این کار را به‌مدت چند هفته ادامه بدهید. همچنین می‌توانید از برگ قاصدک در سالادها و غذاها استفاده کنید.
اگر در دوران بارداری به‌سر می‌برید یا به بیماری دیابت مبتلا هستید، از مصرف این گیاه خودداری کنید.

۴. چای سبز
۵. زردچوبه
۶. شیرین بیان
نصف قاشق چای‌خوری ریشه‌ی شیرین بیان را به یک فنجان آب داغ بیفزایید. روی آن درپوشی بگذارید و اجازه بدهید به‌مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس کمی عسل به آن اضافه کنید. این نوشیدنی را دوبار در روز میل کنید.

می‌توانید یک قاشق غذاخوری پودر شیرین بیان را با دو قاشق چای‌خوری عسل ترکیب و روزی یک‌بار آن را میل کنید. این کار را به‌مدت چند هفته تکرار کنید.
قبل از مصرف مکمل‌های شیرین بیان، بهتر است با پزشک‌تان مشورت کنید چون ممکن است بعضی از این مکمل‌ها با داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروئید تداخل دارویی داشته باشند.

۷. پاپایا
۵ یا ۶ دانه‌‌ی خشک پاپایا را آسیاب کنید. پودر حاصل را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه ترکیب و دوبار در روز میل کنید. این کار را به‌مدت یک ماه ادامه بدهید.
روزی یک برش از پاپایای رسیده را به‌همراه عسل میل کنید.

پاپایای خام را در سوپ و سالادتان بریزید و مصرف کنید.

۸. سبزیجات خام
۹. ریشه‌ی زنجبیل
۱۰. سیب‌زمینی شیرین
۱۱. موز
۱۲. خار مریم

برای مطالعه متن کامل این نوشته بر روی لینک زیر کلیک کنید
درمان خانگی کبد چرب به ۱۲ روش













 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
راه های تشخیص عسل طبیعی کدام است ؟ بهترین روش باری تشخیص عسل طبیعی و تقلبی چیست ؟
رضا مراکیان، کارشناس تغذیه اظهار داشت: با توجه به سفارشات زیادی که در رابطه با خوردن عسل شده و اهمیت زیاد این ماده خوراکی بسیاری از کارشناسان تأکید بر خوردن این ماده غذایی مفید دارند.

وی افزود: البته عسل زمانی تأثیر حداکثری خود را خواهد داشت که از نوع مرغوب و اصل باشد. حال راه‌های تشخیص این اصالت آن هم در بین تولیدات فراوان و بی‌کیفیت کار بسیار دشواری است و نمی‌توان این تشخیص را تنها محدود به روش‌های یاد شده در محافل عمومی دانست.

مراکیان ابراز داشت: عده‌ای بو کردن عسل، شکرک زدن، غلظت و مشخصه‌های دیگری را پیشنهاد می‌‌کنند که این روش‌ها مبانی علمی خاصی ندارند و نمی‌توان برای تشخیص عسل طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.

این کارشناس تغذیه گفت: بهترین راه تشخیص، اندازه‌گیری میزان قند عسل توسط کارشناسان آزمایشگاهی است و بعد از ارزیابی، استاندارد کردن محصولات این چنینی است. مردم باید بتوانند به وزارت بهداشت و سازمان استاندارد اعتماد کنند و با رویت این نشانه‌ها بر محصولات از اصالت آن‌ها با خبر شوند.

وی درباره تفاوت رنگ در برخی عسل‌ها نیز ابراز داشت: تفاوت در رنگ نمی‌تواند ملاک مناسبی برای تشخیص اصالت عسل باشد. تفاوت در رنگ عسل‌ها تنها ناشی از تفاوت در منبع تغذیه آن‌هاست.

راه های تشخیص عسل طبیعي مانند ریختن عسل در آب سرد – فروشنده ی معتبر – تست قیمت – رنگ عسل – عسل انرژی زاست – رس زدن عسل ( شکرک زدگی عسل ) – مزه کردن اساسا مورد تایید نیستن.

عسل زنبور کوهستان‌های پردرخت جنگل‌های مازندران، گیلان، جنگل‌های حیران و نواحی کوهستانی اردبیل، رنگی سیاه و تیره دارند.عسل زنبوری که از باغات میوه در کوهستان‌های آذربایجان غربی، تغذیه می‌کند، اغلب «سرخ مایل به زرد» است. زنبورهایی که از نواحی «استپ» به‌ویژه از «گون» تغذیه می‌کنند، مانند کوهستان‌های طالقان، الموت، خمین، گلپایگان و… به‌رنگ «سبز مایل به یشمی» است. عسل نواحی کاشان، قمصر، نیاسر و… همانند گل‌های محمدی «سرخ» و «معطر» هستند.
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
خواص دارچین : دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی‌های قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانی‌ها نیز بسیار استفاده می‌شود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد و به همین دلیل برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمی به کار برده می‌شود. فواید دارچین بسیار زیاد است که در این مطلب به تعدادی از آنها میپردازیم.

چند خاصیت دارچین


دارچین برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی نیز بکار می رود کلیه را گرم می کند و ضعف کمر و پاها راازبین می برد و کم خونی را درمان می کند .
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و جدیدا در آمریکای شمالی و کانادا کرم هایی ببازار آمده که دارای دارچین است و برای رفع درد بکار می رود .
حتما تا بحال متوجه شده اید که بعد زا خوردن یک دونات دارچین در همه چیز را زیبا می بینید و چقدر آرام هستید . این از خواص دارچین است زیرا دارچین اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است . و در حقیقت می توان گفت دارچین والیوم گیاهی است زیرا در دارچین ماده ای است بنام Cinnamodehyde که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش درد .
اثر مهم دیگر دارچین پائین آوردن تب می باشد و حتی امروزه دارچین را بصورت قرص و کپسول درآورده اندکه بعنوان تب بر بکار می رود . دارچین رگها را باز می کند و اثر خوبی در گردش خون دارد .
دارچین فواید عجیب دیگری دارد و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی می توان گفت که اثر پنی سیلین و آنتی بیوتیک را به مقدر زیادی دارا است . اگر حس کردید که ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید چای دارچین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است .

خواص دارچین
این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می‌باشد. در ادامه به ۱۲ مورد خواص دارچین می‌کنیم:

۱- خواص دارچین و پیشگیری از آلزایمر
دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد، از این‌رو برای تقویت این عضو می‌توان از آن استفاده کرد. با داشتن این خاصیت، خوردن دارچین به منظور از بین بردن فشارهای عصبی و پیشگیری در مورد از دست دادن حافظه کارساز است.پزشکان به تازگی دریافته‌اند که نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین موسوم به «CEppt» می‌تواند کلید اصلی پیشگیری از آلزایمر باشد.

۲- استفاده از دارچین برای جلوگیری از کپک‌زدگی
دارچین که در بسیاری از نان‌ها و شیرینی‌ها به عنوان ادویه استفاده می‌شود به عنوان ماده ضدکپک در بسته‌بندی مواد غذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می‌تواند عامل نابودی میکروب‌ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

۳- درمان برفک دهان با عصاره دارچین
نتایج تحقیق انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان داده است عصاره آبی دارچین روی قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر درمانی دارد. این پایان نامه به وسیله فاطمه جسمانی و راهنمایی دکتر حمیدرضا مقیمی و دکتر حسین وحیدی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است. قارچ کاندیدا آلبیکنس بیماری برفک دهان را تولید می‌کند که در این تحقیقات، روش نهایی در عصاره گیری روشی مرکب از خیساندن و هضم کردن با استفاده از نسبت ۴ به ۱ آب و گلیسیرین به صورت حلال انتخاب شد. نگهداری این عصاره به مدت ۲۴ ساعت و بیشتر در دمای آزمایشگاه و یخچال تولید رسوب می‌کند، اما این رسوب از اثر ضدقارچی عصاره نمی‌کاهد. این دهان‌شویه اثری کاملاً مشابه عصاره دارد و از بو و طعم ملایم دارچین برخوردار است. نتایج این تحقیق نشان می‌دهند عصاره آبی دارچین اثر ضدقارچی دارد.

۴- تسهیل گردش خون
دارچین جریان خون را تسهیل می‌کند. جریان خون مناسب نیز باعث اکسیژن‌رسانی مناسب به سلول‌های بدن می‌شود. دارچین ناخالصی‌های خون را نیز برطرف می‌سازد.

۵- درمان عفونت‌ها
به دلیل خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری، ضدویروس و ضدعفونی بودن دارچین، این ماده در مورد التیام عفونت‌های خارجی و داخلی بدن موثر است.

۶- التیام‌بخشی
دارچین با داشتن خاصیت التیام‌بخشی برای متوقف کردن خونریزی استفاده می‌شود و به دلیل این خاصیت، در کوتاه کردن دوره درمان و بهبود بیماران کارساز است.

فواید دارچین


۷- درمان درد
یکی دیگر از فواید دارچین خاصیت ضدالتهابی آن است. این ماده مفید، گرفتگی عضلات را از بین برده و درد ناشی از آن را نیز تسکین می‌بخشد، همین‌طور برای بهبود و آرام کردن سردردهایی که به دلیل سرماخوردگی ایجاد می‌شود نیز می‌توان از دارچین استفاده کرد.

۸- ضد دیابت
از فواید دارچین این قابلیت را دارد که میزان قند خون را کنترل کند؛ از این‌رو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، دارچین ماده‌ای مفید است، چرا که به آن‌ها کمک می‌کند تا مقدار کمتری انسولین مصرف کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که دارچین به ویژه برای بیمارانی که از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند بسیار مفید خواهد بود.

۹- محافظ قلب
کلسیم و فیبر موجود در دارچین، بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی محافظت می‌کند. از این‌رو افزودن مقدار کمی دارچین به غذا برای افرادی که از ناراحتی‌های قلبی و فشارخون بالا رنج می‌برند، مفید خواهد بود.

۱۰- دوست روده
دارچین با کمک به افزایش صحت و سلامت روده، ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

۱۱- تازه کننده دهان
دارچین با داشتن خاصیت تازه‌کنندگی دهان و خوشبو کردن آن، در بسیاری از آدامس‌ها نیز به عنوان طعم‌دهنده به کار می‌رود.

۱۲- رفع سوءهاضمه
فواید دارچین زیاد است و در بسیاری از غذاهای محلی استفاده می‌شود زیرا علاوه بر عطر و طعم خوب به درمان سوءهاضمه نیز کمک می‌کند. علاوه بر سوءهاضمه، دارچین برای رفع حالت تهوع، استفراغ، دل درد، اسهال و نفخ نیز مفید است.
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
همین حالا عسل مورد نیاز خود را سفارش بدهید بر روی لینک زیر کلیک کنید
خرید عسل طبیعی
عسل 400 گرمی هم با قیمت کمتر به فروشگاه اضافه شد
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
درمان معده درد با عسل
درمان معده درد با عسل : تمام افرادی که دچار بیماریهای گوارشی هستند به نفعشان است که عسل طبیعی را جایگزین قند وشکر قرار دهند .

توصیه می شود مبتلایان به زخم معده عسل را در **** غذایی خود داشته باشند .

عسل خاصیت ملینی ملاینی دارد بنابراین افراد مبتلا به یبوست با یک **** غذایی مناسب ازعسل وضعیت بهتری خواهند داشت .

۲-بیماریهای دستگاه گوارش

درمان معده درد با عسل

درمان تقویت معده
روشهای درمان

الف-با آرد گندم و عسل و زعفران حلوا درست نموده و میل نمایید.

ب-پودر بالنگ را با عسل مخلوط نموده و مصرف نمایید آن تقویت کننده معده و احشاء می باشد.

ج-شیر و عسل برای معده بسیار نافع است و روده ها را نرم می کند به سالمندان توصیه می شود اگر می خواهند شیر در معده آنها سریعتر هضم شود با عسل میل نمایند.

درمان زخم معده
الف-انجیر و عسل را به نسبت مساوی مخلوط نموده و میل نمایید بسیار نافع است.

ب-۲۰ گرم برگ و ریشه کاسنی را بجوشانید و صاف کرده آن را با عسل صبح ناشتا دو فنجان میل نمایید.

Treating-Stomach-Pain-with-Honey.jpg

درمان معده درد با عسل

درمان درد معده با عسل
امام صادق (ع) فرموده است که خوردن عسل با آب گرم درد معده را برطرف می کند.

Hendrich & roys در کاوشهای خود در سالهای مختلف عسل را برای درمان دردهای معده مفید دانسته اند.

درمان نفخ معده
امام صادق(ع) می فرماید که خوردن عسل با سیاه دانه جهت رفع گازهای شکم (نفخ معده) مفید است.

روشهای درمان

الف-کره و عسل برای نفخ معده مفید است.

ب- یک قاشق غذاخوری پودر زنیان را با عسل بعد از غذا تناول نمایید.

ج-پودر بالنگ مخلوط با عسل مؤثر واقع می شود.

درمان ترش کردن معده
در موقع ترش کردن معده و باد گلو(آروغ زدن)و بدون اراده آب از دهان جاری شدن که از علایم سردی معده است جهت معالجه باید تا بهبودی کامل صبح ناشتا به میزان یک قاشق چایخوری عسل میل نمایید.

درمان آروغ زدن
روشهای درمان

الف-مریم نخودی و آویشن شیرازی به میزان یک مثقال از هر کدام در چای دم کرده و پس از صاف کردن با عسل بنوشید.

ب-یک قاشق چای خوری پودر زیره سیاه را همراه با عسل میل نموده و پس از بهبودی مصرف را قطع کنید.

درمان ورم معده و روده
یک قاشق غذا خوری پودر ریحان را در نصف لیوان دم کرده و صاف کرده آن را با عسل روزانه یک یا یک و نیم لیوان در روز بتدریج مصرف کنید درمان کننده ورم معده ،روده و یبوست است.
منبع : سایت هزارگیاه
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
فروش عسل طبیعی
برای خرید عسل طبیعی میتوانید به وب سایت هزارگیاه مراجعه نمایید و عسل طبیعی و کریستاله شده را با بهترین قیمت تهیه نمایید
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
سلام به همه دوستان بعد از مدتها گفتم این پست رو بیارم بالا که دوستانی که عسل طبیعی میخوان براشون بفرستم
هر کیلو فقط 144 تومن
 

haj-amir

Registered User
تاریخ عضویت
10 اکتبر 2012
نوشته‌ها
495
لایک‌ها
144
زنبور ها شکر هم میدید؟
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
48
محل سکونت
نارمک
بالا