"AmirHesam"
Registered User
سلامهپی کلینیک دارید؟
ادکلن ؟
سلامهپی کلینیک دارید؟
ادکلن یا اسانس .سلام
ادکلن ؟
کدوم مدلش دوست عزیزادکلن یا اسانس .
اگه از هر دو دارید قیمت بدید
گرامی هپی کلینیک مرد داره ، زن داره ، و 4 مدل داره خودش !عرض کردم هپی کلینیک
سلام قربانسلام 3تا ادکلن سفارش دادم مبلغ واریز شد فردا ارسال میشه امیر خان خیلی پیگیر مودب وبا حوصله ومتانت توضیح میدهند.کاپتان بلک فارنهایت گوچی
ممنون دستت درد نکنه
به نامِ نامی اهورامزدادرود بر شما،همان عطر ترکیه یا عربی هست ! ماندگاری ها به چه صورته؟
تشکر ♥ واقعا 1روز میماند؟ من یکی از دوستانم میاوردن(ولی میگت تریکه ) الور که اره اورجینالشو دارم راضی هستم اما بجز اورجینال هرچی گفتم همه زیر 1ساعت بود از همین دوستم که میگم به 30دقیقه نکشید بو رفت.. ولی وان ملیون گرفتم حدود 1.2 ساعت ماند.کرداونتوس مجدد مثل الور..به نامِ نامی اهورامزدا
درود دوست عزیزم
بله اینا اماراتی هست
اکثریت کارا ماندگاریشون خوبه و میشه گفت یک درجه پایینتر از اورجینالن
از نظر بسته بندی ، شیشه ، گروه بویایی مشابه اورجینال هستن
مثلا تام فورد تا یک روز میمونه ولی کاری داریم مثل الور شانل که اورجینالش چند ساعته و کپیش هم به این صورت
به هر حال اگه هر توضیح و سوالی داشتید حتما ذکر کنید تا کامل جوابتونو بدم
خواهش میکنمتشکر ♥ واقعا 1روز میماند؟ من یکی از دوستانم میاوردن(ولی میگت تریکه ) الور که اره اورجینالشو دارم راضی هستم اما بجز اورجینال هرچی گفتم همه زیر 1ساعت بود از همین دوستم که میگم به 30دقیقه نکشید بو رفت.. ولی وان ملیون گرفتم حدود 1.2 ساعت ماند.کرداونتوس مجدد مثل الور..
تام فور تست نکردم،شما وان را دارید؟ چند ساعت میماند؟
اگزاریوس،سلطان فرانسوی،فارنهات و 2-3تا عطر مناسب این فصل برای شخضی که رسمی تیپ میزنه و اینکه تجریا تلخ باشه معرفی کنی ممنون میشم ♥
خواهش میکنم
والا به هر کس دادیم برده راضی بوده و گفته یک روزم میمونه
عطر اورجینال شرکتی دارم که بوی خود ادونتوس رو بهتون میده و ماندگاری تا 1 روز بهتون میده و پخش بوی خیلی خوبیم داره ( در حالی که خودِ اونتوس اورجینال 3 ساعتم موندگاری نداره ) اونم گزینه خوبیه براتون
وان هم داریم . والا تست نکردم اونو ولی چون بوی ملایمیه باید چند ساعت بمونه
من به شخصه خودم اینویکتوس ، تق هرمس ، اونتوس ، آزارو سیلور بلک ، ایفوریا ، 212 منهتن ، شانل اگویست ، چمپیون دیویدوف ، لاگوست اسنشیال ، لجند ، نارسیسو رودریگز ، پولو سبز ، پولو آبی ، ورساچه پور هوم ، ایو سن لورن ال هوم
انتخابای دیگه هم میتونید کنید ولی اکثر اینا روی کپی ها موجود نیست
بازم سوالی بود بپرسید در خدمتتون هستم
ممنونم. نظر لطف شما و دوستان هستش و تنها خدمتیه که از دستمون بر میاد و وظیفه مونهمن کل تاپیک های شما را از دیشب برسی کردم !!! میتوانم بگم تنها کسی بودید تو این انجمن که همه داشتن تعریف درست میکردن!!!!!
حتما یک نوع از همین عطر ها(اماراتی) و اون یکی تاپیک که 70... بود حدود هفته آینده میگیرم ,اگرواقعا خوب باشه که انگار هست ماهانه چند تا میگرم...
پ.خ ارسال شد خدمت شما ♥
سلامدیروز رسیدن دستم ، absolute black حرف نداره ، هم موندگاریش هم پخش بوش هم رایحش عالیه من دیگه دیگه مشتری ثابت امیر جان شدم
سلامدیروز 7 تا جیبی رسید دستم ، کیفیتشون نسبت به قیمتشون خوبه narsico مردونه عالی بود ، ایشالا خریدا بعدی
از این موجود دارید؟سلام
ادکلن ؟
بله اورجینالش موجودهاز این موجود دارید؟
http://www.atrafshan.ir/view/137/Happy
پیشنهاد خود شما برای فصل گرما چیه؟ عطر خنک با ماندگاری و پخش بو بالا