• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عقد قرارداد مجازی با ادگاه و کسب یک درآمد ماهانه ثابت

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
آقا پول مارو نمیخوای بدی ؟ میل که زدم جواب ندادی . حداقل اینجا یه چیزی بگو ...
همون بنر هایی که سفارش دادی و پولشو پیچوندی رو دارم میگم
:hmm:

فکر کنم شما من را با شخص دیگه ای اشتباه گرفته اید، برای سیستم ادگاه من فقط یک بار به ibaner حدود صد تا بنر سفارش دادم که هزینه اش را هم کامل پرداخت کردم، البته در جریان هستم که همکارم با شخصی در زمینه طراحی بنر داره کار می کنه و ظاهرا سایتی هم با هم درست کرده اند ولی تصور نمی کنم خیلی با هم مشکلی داشته باشند، نمی دانم شما همان شخص هستید یا خیر، شاید سو تفاهمی پیش آمده؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
آقای شهمیری
پیشنهاد می کنم بازار رو بسنجید
من دیر جواب میدم معذرت میخوام
یه نگاه بندازی رقیب هاتون رو
من چند سایتی رو دیدم که حرکت های تبلیغاتی خوبی رو شروع کردند. البته نمیگم موفق بودند
ولی شما برای شروع این حرکت حتما رقیب هاتون رو نگاه کنید و بازارتون رو بررسی کنید

سلام، متشکرم از پیشنهادی که دادید متاسفانه در هر حال وضع بازار تبلیغات اینترنتی اصلا مناسب نیست یعنی نسبت تبلیغ دهندگان و تبلیغ گیرندگان در حدی نیست که باعث رقابت و کسب درآمد مناسب برای تبلیغ گیرندگان شود، اتفاقا اگر رقبا هم بتوانند خوب عمل کنند و موجب رونق این بازار شوند به نفع ما نیز هست، ما هم سعی خواهیم کرد از گردونه خارج نشویم و وارد رقابت شویم ولی وضعیت کنونی به گونه ای است که کمتر کسی میل ورود به این بازار را دارد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
وبسایت برای اطلاع رسانی هست و انجمن نداره متاسفانه

نه منظور من این بود که خود شما و همکاراتون اقدام کنید، مثل همین لینکی که در signature خودتان گذاشته اید. راحت می تونید چندین فروم با پیج رنک بالا عضو شوید و این کار انجام دهید، همچنین سایتهای تبلیغاتی مثل ایستگاه و نیازمندیها و غیره، آنجا هم می تونید راحت لینک بگذارید، وبلاگ هم اگر بسازید بد نیست ولی زود جواب نمی دهد، بعضی ها هم را دیده ایم که با زرنگی در بعضی سایتهای خبری از طریق کامنت گذاری بک لینک ایجاد می کنند.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
چطور ادگاه نسبت به وب مسترها اینقدر بی تفاوته!!!!!
کسی که موفقیتش تو دست وبمسترها هست باید خودشو محبوب کنه ، البته از این چیزا زیاد دیدم و جای تعجب نداره که ادگاه هر روز یه ایده جدید دربیاره و هیچکدوم هم به سرانجام نرسه.

قضیه ایشان با ویمسترها متفاوت است، در کل اینکه ما بتوانیم همه را به طور کامل راضی نگه داریم واقعا کار سختی است، مثلا همین دیروز ما چند تا ایمیل شکایت از وبمسترها داشتیم که چرا درآمد ما امروز کسر شده است، قضیه از این قرار بود که یک اگهی دهنده به اشتباه به جای هزینه کلیک، هزینه نمایش را 30 تومان قرار داده بود و در عرض یک ساعت کل موجودی اش به پایان رسیده بود، ایشان هم با ما تماس گرفت و درخواست کرد این اشتباه را اصلاح کنیم، ما هم سریع این کار را کردیم و شاید بسیاری از وبسمترها هم متوجه این موضوع نشدند ولی آنهایی که متوجه شده بودند سریع ایمیل زدند.

با چندین هزار نفر کار کردن و راضی نگه داشتن همه بسیار مشکل است و به این نتیجه رسیده ایم که یک طرف را بیشتر خودمان در دست بگیریم، خیلی از سایتهای تبلیغاتی و کلیکی بیشتر بخش آگهیها را دست خودشان گرفته اند، که پرداخت هزینه بابت نمایش و کلیک در این حالت زیاد صرف نمی کند و اکثرا سراغ همکاری در فروش رفته اند، حال ما طبق پیشنهادی که در این تاپیک مطرح کردم می خواهیم بسنجیم که اگر بتوانیم تعدادی سایت نمایش دهنده آگهی را در دست بگیریم، می توانیم کار را بهتر ادامه دهیم یا خیر.

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
فکر کنم شما من را با شخص دیگه ای اشتباه گرفته اید، برای سیستم ادگاه من فقط یک بار به ibaner حدود صد تا بنر سفارش دادم که هزینه اش را هم کامل پرداخت کردم، البته در جریان هستم که همکارم با شخصی در زمینه طراحی بنر داره کار می کنه و ظاهرا سایتی هم با هم درست کرده اند ولی تصور نمی کنم خیلی با هم مشکلی داشته باشند، نمی دانم شما همان شخص هستید یا خیر، شاید سو تفاهمی پیش آمده؟
دوست عزیز . خودتم میدونی خودمم میدونم .
ایمیل ها از طرف ایمیل دامنه سایت ادگاه فرستاده شده به من .
اسم شما چیه ؟ شهمیری نیست ؟ منم مهران موسوی هستم . میشناسی
قضیه هم خودتون بهتر میدونید ولی باز میگم . قرار بود شما بعنوان واسطه عمل کنی . و به کسانی که به شما تبلیغ میدن پیشنهاد طراحی بنر بدی (چون بگفته خودتون اکثر تبلیغ دهنده ها بنر ندارن) و انجام طراحی هم به عهده من باشه و مقداری از هزینه طراحی رو برای اوردن مشتری . برای خودتون بردارید و باقی رو بنده بدید .
ولی بعد انجام اولین سفارشی که انجام دادم . گفتی بنر رو بده تا بدم به مشتری و پول رو بگیری .
بنر رو گرفتی و جواب ایمیل های منو ندادی . و تو اینجا هم پیام خصوصی زدم بعدش باز هم جواب ندادی . تو تاپیک اصلی ادگاه هم نوشتن جواب ندادی . تا اینکه اینجا اومدی داری انکارش میکنی .
به اون طرفی هم که شما به عنوان واسطه ازش سفارش گرفتی ایمیل زدم و پرسیدم و تایید کرد که به شما سفارش داده و بنر هارو هم از طرف شما تحویل گرفته و حسابش رو هم کرده .
ایمیل هاتون رو هم هنوز دارم . :|

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز . خودتم میدونی خودمم میدونم .
ایمیل ها از طرف ایمیل دامنه سایت ادگاه فرستاده شده به من .
اسم شما چیه ؟ شهمیری نیست ؟ منم مهران موسوی هستم . میشناسی
قضیه هم خودتون بهتر میدونید ولی باز میگم . قرار بود شما بعنوان واسطه عمل کنی . و به کسانی که به شما تبلیغ میدن پیشنهاد طراحی بنر بدی (چون بگفته خودتون اکثر تبلیغ دهنده ها بنر ندارن) و انجام طراحی هم به عهده من باشه و مقداری از هزینه طراحی رو برای اوردن مشتری . برای خودتون بردارید و باقی رو بنده بدید .
ولی بعد انجام اولین سفارشی که انجام دادم . گفتی بنر رو بده تا بدم به مشتری و پول رو بگیری .
بنر رو گرفتی و جواب ایمیل های منو ندادی . و تو اینجا هم پیام خصوصی زدم بعدش باز هم جواب ندادی . تو تاپیک اصلی ادگاه هم نوشتن جواب ندادی . تا اینکه اینجا اومدی داری انکارش میکنی .
به اون طرفی هم که شما به عنوان واسطه ازش سفارش گرفتی ایمیل زدم و پرسیدم و تایید کرد که به شما سفارش داده و بنر هارو هم از طرف شما تحویل گرفته و حسابش رو هم کرده .
ایمیل هاتون رو هم هنوز دارم . :|

پس شما با برادر بنده در تماس هستید، جناب hossein_online هم ایشان را به خوبی می شناسد، واقعا این شخصیتی که شما تعریف کردید نیست، یک کمی مشغله کاری اش زیاد است و شاید فراموش کرده است که واریزی شما را انجام دهد، شماره موبایل ایشان در بخش تماس با ما سایت ادگاه است، من پیشنهاد می کنم حتما تلفنی با ایشان تماس بگیرید و مشکل را زودتر رفع کنید.

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پس شما با برادر بنده در تماس هستید، جناب hossein_online هم ایشان را به خوبی می شناسد، واقعا این شخصیتی که شما تعریف کردید نیست، یک کمی مشغله کاری اش زیاد است و شاید فراموش کرده است که واریزی شما را انجام دهد، شماره موبایل ایشان در بخش تماس با ما سایت ادگاه است، من پیشنهاد می کنم حتما تلفنی با ایشان تماس بگیرید و مشکل را زودتر رفع کنید.

اسم کامل شما چیه ؟ (بگید تا بگم برای چی پرسیدم و ...)
من 3 ماه پشت سر هم هر ماه 1 ایمیل زدم و جواب نگرفتم . اونوقت میگی ...

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اسم کامل شما چیه ؟ (بگید تا بگم برای چی پرسیدم و ...)
من 3 ماه پشت سر هم هر ماه 1 ایمیل زدم و جواب نگرفتم . اونوقت میگی ...

در پیغام خصوصی خدمتتان کامل توضیح دادم، بهتر است آف تاپیک ادامه ندهیم، اگر سوالی در این خصوص داشتید شما هم PM بفرستید.

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
در پیغام خصوصی خدمتتان کامل توضیح دادم، بهتر است آف تاپیک ادامه ندهیم، اگر سوالی در این خصوص داشتید شما هم PM بفرستید.

نمیخوام پیام خصوصی بازی کنم که مثل دفعات قبل جواب نگیرم . . . پس لطفا همینجا رسیدگی کنید .
ایمیل ها از طرف این دو ادرس زده شده :
[email protected]
[email protected]
کاری هم ندارم چه کسی هست و مسئولش رو سایت ادگاه میدونم نه شخصی ...
چه خود شما باشید چه برادرتون . جواب ایمیل های من داده نمیشه .
هزینه هم هزینه زیادی نبود 28 هزار تومان بود که باید 22 هزار تومان برای بنده واریز میشد . بیشتر بحث من بخاطر وقتیه که برای طراحی بنر ها گذاشته شد و سفارش مشتریان دیگه با مشکل مواجه شد
قصد توهین ندارم ولی چطور ممکنه کسی که هر ایمیلم رو بعد حدود 1 ساعت از ارسالش نگذشته جواب میده . یه دفه بعد تحویل بنر ها به طور اتفاقی (!!!) یادش بره و جواب نده ؟!!!
بنر ها هم بنر توبا بود که اینجا هم هست : http://forum.persiantools.com/t189188.html
این ایمیل هم تو سایتتون گذاشته شده :
[email protected]
اگه قرار به فراموشی بود باید این ایمیل هم یه 6-7 ماهی باشه که چک نشده !!

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه سوال !!!
چرا زنگ نمی زنی خوب ؟

اگه دقت کرده باشید میبینید که هیجا شماره ای از من نیست . بخاطر این هم هست که شرایطش مهیا نیست (شخصی) / کلا کارم روو نت میچرخه
اگه قرار به رسیدگی بود . به گفته خودشون با هزار نفر سرکار دارن . کسی که با هزار نفر روزانه سرو کار داره پس اکثر مواقع انلاینه و طبیعتاً باید ایمیل ها رو یه سره چک کنه . نه هر 7 ماه !!!!
چندین هزار نفر کار کردن و راضی نگه داشتن همه بسیار مشکل است

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ابنکه شما نه می خواهی پیغام خصوصی جواب بدهی و نه شماره تلفن بدهی و نه زنگ بزنی، رفتار عجیبی است و اگر قرار بود ما با شما کار کنیم که به این شیوه نمی شد، به هر حال من پیگیری خواهم کرد و امیدوارم که مشکل حل شود، البته این را هم بگویم و دوستان هم در جریان هستند که ما یک مدتی به دلیل تغییر DNS دامین ادگاه در ارسال و دریافت ایمیل مشکل داشتیم و بعد هم تا یک مدتی برخی ایمیلها برگشت می خوردند.

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
اگه دقت کرده باشید میبینید که هیجا شماره ای از من نیست . بخاطر این هم هست که شرایطش مهیا نیست (شخصی) / کلا کارم روو نت میچرخه
اگه قرار به رسیدگی بود . به گفته خودشون با هزار نفر سرکار دارن . کسی که با هزار نفر روزانه سرو کار داره پس اکثر مواقع انلاینه و طبیعتاً باید ایمیل ها رو یه سره چک کنه . نه هر 7 ماه !!!!

تلفن عمومی چی ؟
یک مقدار خوب این رفتارت غیر حرفه ای هستش رفیق .

بالا