فکر کنم شما من را با شخص دیگه ای اشتباه گرفته اید، برای سیستم ادگاه من فقط یک بار به ibaner حدود صد تا بنر سفارش دادم که هزینه اش را هم کامل پرداخت کردم، البته در جریان هستم که همکارم با شخصی در زمینه طراحی بنر داره کار می کنه و ظاهرا سایتی هم با هم درست کرده اند ولی تصور نمی کنم خیلی با هم مشکلی داشته باشند، نمی دانم شما همان شخص هستید یا خیر، شاید سو تفاهمی پیش آمده؟
دوست عزیز . خودتم میدونی خودمم میدونم .
ایمیل ها از طرف ایمیل دامنه سایت ادگاه فرستاده شده به من .
اسم شما چیه ؟ شهمیری نیست ؟ منم مهران موسوی هستم . میشناسی
قضیه هم خودتون بهتر میدونید ولی باز میگم . قرار بود شما بعنوان واسطه عمل کنی . و به کسانی که به شما تبلیغ میدن پیشنهاد طراحی بنر بدی (چون بگفته خودتون اکثر تبلیغ دهنده ها بنر ندارن) و انجام طراحی هم به عهده من باشه و مقداری از هزینه طراحی رو برای اوردن مشتری . برای خودتون بردارید و باقی رو بنده بدید .
ولی بعد انجام اولین سفارشی که انجام دادم . گفتی بنر رو بده تا بدم به مشتری و پول رو بگیری .
بنر رو گرفتی و جواب ایمیل های منو ندادی . و تو اینجا هم پیام خصوصی زدم بعدش باز هم جواب ندادی . تو تاپیک اصلی ادگاه هم نوشتن جواب ندادی . تا اینکه اینجا اومدی داری انکارش میکنی .
به اون طرفی هم که شما به عنوان واسطه ازش سفارش گرفتی ایمیل زدم و پرسیدم و تایید کرد که به شما سفارش داده و بنر هارو هم از طرف شما تحویل گرفته و حسابش رو هم کرده .
ایمیل هاتون رو هم هنوز دارم . :|